Potrpis!Realist je napisao/la:Osnovni razlog zbog kojeg je Sloboda podbacila u Gračanici je preveliko slavlje,medijska pompa,slikanja,intervjui...nakon utakmice s Jedinstvom.Popustiti više s tim.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ovako inace SLoboda ima potporu saveza, ovako Sloboda kupuje utakmice... evo nema onih jazavaca sto su vec rekli da kupujemo i da smo sudije namjestili, a rekli su se javiti nakon ove utkamice napisati nesto sto su oni kao culi?.. hajde jazavci napisite to sta ste culi 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Gledam gostovanja Jedinstva: Čapljina,Gračanica,Rodoč,Banovići,Kakanj.. 

Pobjeda je bolja od orgazma!
Odlicna gostovanjaGorki je napisao/la:Gledam gostovanja Jedinstva: Čapljina,Gračanica,Rodoč,Banovići,Kakanj..

- nesvrstani
- Kontakt:
SaltCityAttack je napisao/la:ovako inace SLoboda ima potporu saveza, ovako Sloboda kupuje utakmice... evo nema onih jazavaca sto su vec rekli da kupujemo i da smo sudije namjestili, a rekli su se javiti nakon ove utkamice napisati nesto sto su oni kao culi?.. hajde jazavci napisite to sta ste culi![]()
ma ovi iz bihaca su presmijesni, onaj jedan pise 0-2 99,9% zavrseno sve, kroz 2 minute mi primamo go on
edituje pise 1-2 99,9%

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
damnPa3ot je napisao/la: Odlicna gostovanjaNa jednom cak smijemo i kiksati , a vjerovatno i na vise jer vi necete pobjediti sve do kraja
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
- Kontakt:
Sloboda je asicare ostecena i to maxuzije namontirana sestorka u crnom,ali mi smo im jos pomogli katastrofalnim pristupom igri,tako losim da ne mogu da se sjetim vece modne piste od ove u Gracanici.
Samo mi nije jasno zasto UO Slobode daje saopstenje tipa neka ste nam ga gurnuli lagano
Samo mi nije jasno zasto UO Slobode daje saopstenje tipa neka ste nam ga gurnuli lagano

ma de, ne znaju ovi iz Bihaća da je jučerašnji poraz dio taktike, da se Jedinstvo opustiGorki je napisao/la:damnPa3ot je napisao/la: Odlicna gostovanjaNa jednom cak smijemo i kiksati , a vjerovatno i na vise jer vi necete pobjediti sve do kraja

Zato što od optuzivanja nekoga trenutno nema neke koristi ,tekma je zavrsena i sta god uradili rezultat se ne moze promjeniti ,bolje je po nas da se ovo sto prije zaboravi i krene u sljedeca kola jer jos jedan kiks sebi ne smijemo priustit.
Jasta neg premazan , cak je i Hamdin jako dobar prijateljChinaglia je napisao/la:ma de, ne znaju ovi iz Bihaća da je jučerašnji poraz dio taktike, da se Jedinstvo opustiGorki je napisao/la:damnPa3ot je napisao/la: Odlicna gostovanjaNa jednom cak smijemo i kiksati , a vjerovatno i na vise jer vi necete pobjediti sve do kraja
premazan je Ćiro svim bojama

pa i ja bih bio Hamdin prijatelj, if you know what I mean 

NAPUNITI STADION U SUBOTU I POKAZATI PONOVNO DA SMO NAJVJERNIJI NAVIJACI...A IGRACI CE NADOKNADIT OVAJ NEDOSTATAK ZA 3,4 KOLA !!!
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
- SaltCityAttack
- Kontakt:
MA BOLI NAS BRACO QURAC
...SLOBODA JE INSTITUCIJA IZA KOJE SOTJI ARMIJA NAIVJACA...MNOGI OD NJIH SANJAJU DA IMAJU ONO STO MI IMAMO..IDEMO JAKO IDEMO NABIT GOSK KUCI TO JE VAZNO 
SLOBODA DO GROBA

SLOBODA DO GROBA
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ne priznajem nista ispod 5-6000 , a moglo bi se uz odgovarajucu promociju 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
fukara87 je napisao/la:Poruka Uprave
Upravni odbor našeg Kluba nakon poraza u Gračanici obraća se javnosti sljedećom porukom:
"Uprava FK Sloboda zahvaljuje se domaćinu i navijačima Bratstva na toplom prijemu i korektnom odnosu. Naši navijači su još jednom pokazali svoju ljubav prema Klubu, te da zaslužuje Premijer ligu BiH i na tom putu ćemo ustrajati! Uprava FK Sloboda ima puno povjerenje u Komitet za suđenje N/F SBiH, koji je imao najbolje namjere, a stav Uprave je da se nikad, pa ni u ovom slučaju, neće žaliti.
Razloge poraza uvijek ćemo tražiti prvo u svojim redovima.
Sve one koji vole Slobodu pozivamo u subotu na Tušanj, novi Sjever i nova pobjeda su dovoljan razlog da smo još jači!"
dajte molim vas nek mi neko kaze sta sad ovo znaci mislim na upravu
UO FK Sloboda
- SaltCityAttack
- Kontakt:
mandatar je napisao/la:fukara87 je napisao/la:Poruka Uprave
Upravni odbor našeg Kluba nakon poraza u Gračanici obraća se javnosti sljedećom porukom:
"Uprava FK Sloboda zahvaljuje se domaćinu i navijačima Bratstva na toplom prijemu i korektnom odnosu. Naši navijači su još jednom pokazali svoju ljubav prema Klubu, te da zaslužuje Premijer ligu BiH i na tom putu ćemo ustrajati! Uprava FK Sloboda ima puno povjerenje u Komitet za suđenje N/F SBiH, koji je imao najbolje namjere, a stav Uprave je da se nikad, pa ni u ovom slučaju, neće žaliti.
Razloge poraza uvijek ćemo tražiti prvo u svojim redovima.
Sve one koji vole Slobodu pozivamo u subotu na Tušanj, novi Sjever i nova pobjeda su dovoljan razlog da smo još jači!"
dajte molim vas nek mi neko kaze sta sad ovo znaci mislim na upravu
UO FK Sloboda
institucija sta drugo reci...drugi ce se patiti drugi ce vrlo brzo tamo gjde pripadaju, a mi cemo biti ono sto smo naumili upamti

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ponavljam...nije problem u porazu...gracanica ima finu ekipu i nikome ondje neće biti lako....PROBLEM JE STO MI VISE NEMAMO PRAVO NA KIKS...a ima još dosta da se igra i to teskih utakmica....kako izgurat 9 utakmica bez neriješenog rezultata....sa ovom ekipom...hmmmm
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Tako je....staragarda je napisao/la:Ponavljam...nije problem u porazu...gracanica ima finu ekipu i nikome ondje neće biti lako....PROBLEM JE STO MI VISE NEMAMO PRAVO NA KIKS...a ima još dosta da se igra i to teskih utakmica....kako izgurat 9 utakmica bez neriješenog rezultata....sa ovom ekipom...hmmmm
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bilo je jasno da 5 bodova zaostatka nece biti jednostavno sustici a mi smo to uspjeli. Nazalost, stanje nakon ovog kola je tako kakvo je ali niko ne garantuje da ce nakon sljedeceg vikenda ostati sve isto. Nadacemo se dokle god je put otvoren.
Ima jos da se igra i Sloboda ce gurati do kraja i ja se nadam uz Boziju pomoc da ce se izgurati do Premijer lige.

Ima jos da se igra i Sloboda ce gurati do kraja i ja se nadam uz Boziju pomoc da ce se izgurati do Premijer lige.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.