Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

hroni
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la hroni » 03 apr 2014, 07:48

ZgemboAdislic je napisao/la:
hroni je napisao/la:
ZgemboAdislic je napisao/la:Ono sto je najgore oko Misketa trenutno je to sto izgleda kao da nece uopste da se potrudi da potvrdi da je za prvih 11. Protiv Egipta izgledao ko da je stavio koju kilu, a ne izgubio.
kojeg crnog Egipta Zgembo??? gdje si ga vidio na toj utakmici?
Pogrjesio sam. Ali znam da je na zadnjoj utakmici koju je igro za repku bio jedan replay gdje mu je se salo na sisama ljuljalo ko da mu je grudnjak trebao.
:lol: :lol: protiv Argentine :thumbup:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 apr 2014, 20:15

Miske ima D-cup. :cool:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 03 apr 2014, 23:09

ZgemboAdislic je napisao/la:
hroni je napisao/la:
ZgemboAdislic je napisao/la:Ono sto je najgore oko Misketa trenutno je to sto izgleda kao da nece uopste da se potrudi da potvrdi da je za prvih 11. Protiv Egipta izgledao ko da je stavio koju kilu, a ne izgubio.
kojeg crnog Egipta Zgembo??? gdje si ga vidio na toj utakmici?
Pogrjesio sam. Ali znam da je na zadnjoj utakmici koju je igro za repku bio jedan replay gdje mu je se salo na sisama ljuljalo ko da mu je grudnjak trebao.
:clap: :clap:
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 04 apr 2014, 11:42

Kada ste bili najsretniji?

- Kada smo izborili plasman u Brazil i kada je narod izašao na ulice. To mi je najsretniji trenutak u karijeri. Tu sliku nikad neću zaboraviti. Živjeli smo za taj dan. Ja sam kao klinac, imao sam nekih trinaest godina, gledao naše igrače na Koševu protiv Danske. Putovao sam s našom rajom iz Luksemburga tridesetak sati, oka nisam sklopio od uzbuđenja dok smo se vozili prema Sarajevu. Na tribini gdje sam bio smješten uspinjao sam se da vidim naše, Bolića, Barbareza, Salihamidžića, Baljića, Spahića… Kako sam se radovao Bolićevom golu. Na stadion sam ušao sigurno sat prije utakmice. Zamišljao sam, želio, vidio sebe na stadionu u dresu BiH, iako sam tada bio reprezentativac Luksemburga. Bio sam jako tužan nakon remija, ali ponosan na naše momke. Od neke tuge nisam spavao ni u povratku. Eto desetak godina kasnije posrećilo mi se da s reprezentacijom igram na Svjetskom prvenstvu.

najdraži igrač repke
oko ovog momka treba sve graditi
najvažniji igrač u timu
svaka mu čast
Semper Fidelis

Rios

Post Postao/la Rios » 04 apr 2014, 14:44

fixator je napisao/la:

- Kada smo izborili plasman u Brazil i kada je narod izašao na ulice. To mi je najsretniji trenutak u karijeri. Tu sliku nikad neću zaboraviti. Živjeli smo za taj dan. Ja sam kao klinac, imao sam nekih trinaest godina, gledao naše igrače na Koševu protiv Danske. Putovao sam s našom rajom iz Luksemburga tridesetak sati, oka nisam sklopio od uzbuđenja dok smo se vozili prema Sarajevu. Na tribini gdje sam bio smješten uspinjao sam se da vidim naše, Bolića, Barbareza, Salihamidžića, Baljića, Spahića… Kako sam se radovao Bolićevom golu. Na stadion sam ušao sigurno sat prije utakmice. Zamišljao sam, želio, vidio sebe na stadionu u dresu BiH, iako sam tada bio reprezentativac Luksemburga. Bio sam jako tužan nakon remija, ali ponosan na naše momke. Od neke tuge nisam spavao ni u povratku. Eto desetak godina kasnije posrećilo mi se da s reprezentacijom igram na Svjetskom prvenstvu.

najdraži igrač repke
najvažniji igrač u timu
svaka mu čast
Prava filmska prica :cool: Drago mi je da je ostvario djecacki san..Bravo Pjana :clap: :clap: :clap:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 apr 2014, 15:52

fixator je napisao/la:

najdraži igrač repke
najvažniji igrač u timu
svaka mu čast
Jedan je Pjana. :bih:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 apr 2014, 17:02

Ode Pjana u United da zamjeni Izeta Zahirovića.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 apr 2014, 18:39

nekako kad se sagledaju svi faktori, skoro pa je 90% sigurno da mu je naredni klub PSG ..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 apr 2014, 18:43

U početku mi se nije sviđala ta priča oko Pjanića i PSG, nekako sam uvijek mislio da je Barca pravi klub za njega, ali nakon što sam pogledao PSG nekoliko puta, mislim da im je Pjanić itekako potreban, kod njih se još uvijek sve svodi na individualizam, a Mire bi to mogao povezati...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 05 apr 2014, 13:29

Virtu4l je napisao/la:U početku mi se nije sviđala ta priča oko Pjanića i PSG, nekako sam uvijek mislio da je Barca pravi klub za njega, ali nakon što sam pogledao PSG nekoliko puta, mislim da im je Pjanić itekako potreban, kod njih se još uvijek sve svodi na individualizam, a Mire bi to mogao povezati...
Ma ja ba.. da imamo za koga i u Francuskoj navijat :D

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Miralem Pjanić

Post Postao/la JoseMourinho » 05 apr 2014, 13:33

Bgm neznam za PSG jedino ako prodaju Verattia ili nekog jbg ja mislim da je njegov voz za PSG proso u januaru kad su Cabaya doveli...

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 05 apr 2014, 13:35

PSG jeste gigant, ali francuska liga rinaKa teška. Barca je ipak po mom mišljenju idealna za njega :D

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 06 apr 2014, 14:07

ROMA (4-3-3) De Sanctis; Maicon, Benatia, Castan, Romagnoli; Nainggolan, De Rossi, Pjanic; Florenzi, Destro, Gervinho ‪#‎CagliariRoma‬
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 06 apr 2014, 14:12

Opet bi slobodnjaci trebali biti Miretovi. :)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 apr 2014, 14:49

FaraonTM je napisao/la:Opet bi slobodnjaci trebali biti Miretovi. :)
Trebali bi. Ne igra Ljajic. A koliko mi je poznato. Pjanic puca najljepse slobodnjake ala Juninho. Kad ne igra Totti, Pjanke bi morao da bude prvi izbor kod slobodnjaka.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 06 apr 2014, 15:32

onaj cigo zabarski conti izvukao zivce pjanicu, javna opomena za pjanica.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 06 apr 2014, 15:36

Kakva pred-pred asistencija.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 06 apr 2014, 15:41

Kako losa igra u pm. Ne znam kako neko moze stalno pratiti i gledati ovu ligu.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 06 apr 2014, 23:38

ja sam odusto danas n nekom 20tom minutu stvarno katastrofa,NJemacka je sila i najlosiji timovi igraju s mozgom..

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 apr 2014, 00:05

zgembo89 je napisao/la:ja sam odusto danas n nekom 20tom minutu stvarno katastrofa,NJemacka je sila i najlosiji timovi igraju s mozgom..
Hertha - Hoffenheim danas prava uspavanka, nepovezana igra sa mnogo napamet upucenih lopti = dva pasa ne mogu sastaviti. Tako da ima i u Njemackoj bezveznih utakmica.
A sto se tice Cagliarija, tamo se niko nece naigrati. Capellov Juve je jedva uzimao bodove na Sardiniji.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: hurem, Sheyi i 26 gostiju.