HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Rosas7
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Rosas7 » 06 apr 2014, 13:12

jestamaji je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:kakva utakmica,kakva atmosfera,legendarno,ovakve se utakmice desavaju jednom u 20 godina
bravo momci,bravo treneru,bravo navijaci !

ovakvu posjecenost od 9000ljudi u jednoj utakmici u bh ligi,mogu imati pored zrinjskog jos samo dva kluba,i to je dokaza koliko se volli nas klub i koliko smo veliki
idemo dalje utakmicu po utakmicu pa sta bog dadne,europa je imperativ,moramo ostati na zemlje !

cestitke i sirokom na odlicnoj utakmici,nadam se da par idiota nije pokvarilo ugodjaj na stadionu
svaka čast, ovo bi mogao postati vaš zubandan

a široki je sam kriv, ko ovako glupo izgubi nije zaslužio titulu

p.s. nadam se naravno da ćete još negdje ostaviti bodove, ali nekako ne vjerujem u to ;)
ma ovo ce se pamtiti do kraja zivota,nezaboravno
jos sam u transu ne vjerujem.....ljudi su pokazali da su snazno uz zrinjski,ovo vraca vjeru i u bh ligu

imamo do kraja par zeznutih utakmica,bit ce zanimljivo u svakom slucaju,ali ako dodjemo do zadnjeg kola i ta nam pobjeda bude trebala za prvaka,budi siguran da cemo je i dobiti,najvise me strah olimpica
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 06 apr 2014, 13:32

Gledao sam utakmicu juce, imate odlicnou ekipu, jedino vam je stoperski pat katastrofa, a Stevo Nikolic nije smio da fula onakve zicere, sto mu po meni umanjuje kvalitet, jer iole kvalitetan centarfor ono ne smije fulati. Sto se tice utrke za prvaka, mislim da Siroki Brijeg ima najlaksi raspored, ali kad izgubis vodstvo od 2:0 8 minuta do kraja i onda te neko pobijedi, onda vise nema pravila. Najzanimljiviji finis u istoriji PL je pred nama.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

maxbet100
Kontakt:

Post Postao/la maxbet100 » 06 apr 2014, 13:55

pa ako zrinjski ne moze pobjediti onda ni zeljo ne moze pobjediti? ili ce pak pusiti zelji? :mrgreen:
osim toga zadnje kolo zeljo gostuje rudaru koji ce se vjerovatno do kraja boriti za opstanak
tako da ne razumijem tu pricu da zeljo ima laksi raspored
u gostima isti protivnici samo sto zrinjski ima jos otpisanog leotara a zeljo rudara koji se bori za opstanak
kuci zrinjski celika i mladost, a zeljo sarajevo i mladost
mislim da je ocito ko ima laksi raspored

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 06 apr 2014, 19:03

Steta sto kup nije sad u srijedu :D . Ali dobro, sad sam se uvjerio da smo favoriti i sve osim prolaza bi bilo uzasno razocaravajuce.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 06 apr 2014, 20:40

http://herceg.ovina.info/vijesti/sport/ ... #news_view" onclick="window.open(this.href);return false;

Kadeti pobijedili 1:0, a juniori razbili Zelju sa 6:2. Bravo :clap: :clap:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 apr 2014, 20:48

Lillard je napisao/la:Steta sto kup nije sad u srijedu :D . Ali dobro, sad sam se uvjerio da smo favoriti i sve osim prolaza bi bilo uzasno razocaravajuce.
Onako slabo Sarajevo teško da vam može šta.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

CroUltras
Kontakt:

Post Postao/la CroUltras » 06 apr 2014, 20:55

Ma neka Sarajevo i sa Zeljom odigra 0:0 i skoro svi zadovoljni;)
Doktor baluna...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 06 apr 2014, 20:57

CroUltras je napisao/la:Ma neka Sarajevo i sa Zeljom odigra 0:0 i skoro svi zadovoljni;)
ako budu igrali ko danas stigut cemo vasu golrazliku :D

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 apr 2014, 21:12

Ako nas ne izbacite iz kupa ubijte se svi na stadionu.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 06 apr 2014, 21:13

Do uzvratne kup utakmice doci ce oni bez trenera sve su prilike.. :D

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 apr 2014, 21:14

ZrinjskiMostar je napisao/la:Do uzvratne kup utakmice doci ce oni bez trenera sve su prilike.. :D
Iskreno se nadam da cemo doci sa drugim trenerom.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 06 apr 2014, 21:29

Ima do toga. Znao sam ja od pocetka kakav je Jarni tj. poznam njegovu trenersku karijeru i nigdje nije zabiljezio dobar rezultat. Ne znam koji su qrac gledali u vasoj upravi kad su ga birali... Ali dobro, nama pase :rol:

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 06 apr 2014, 21:30

A neznam brate tolika imena i znalci ipak iskusni igraci koji su igrali malo dalje po kvalitetnim ligama da nemogu Rudara dobiti definitivno nešto smrdi :D

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 apr 2014, 21:34

Smrdi trener bez muda koji igra ziheraski.

CroUltras
Kontakt:

Post Postao/la CroUltras » 06 apr 2014, 21:38

Jarni vuče gene bekovske,pozadi nula-a naprijed šta bude...
Doktor baluna...

felix54
Kontakt:

Post Postao/la felix54 » 06 apr 2014, 22:40

Sarajlijc@ je napisao/la:Ako nas ne izbacite iz kupa ubijte se svi na stadionu.
sto da vi imate sanse i u ligi :lol: :lol:

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 06 apr 2014, 23:12

kad je revans kupa ?
FKŽ !

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 06 apr 2014, 23:13

TeaM87 je napisao/la:kad je revans kupa ?
16.4...

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 06 apr 2014, 23:19

marioo8888 je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Slijedi nam Leotar. Tu su 3 boda vec upisana i prilika da se odmore igraci pred vaznu kup utakmicu sa Sarajevom. Glavno da smo prvi i da cemo biti prvi cak i da imamo isto bodova kao Zeljeznicar na kraju. Zato trebamo samo sebe gledat i pobijedit sve do kraja.

Leotar
Celik
Olimpic
Mladost
Velez

Netko je vec prije ovoga ovdje pisao, Olimpic - nasa najvaznija prvenstvena utakmica, osjecam i ja da ce bit :sat:
Treba Čelik ozbiljno shvatit iako će biti i više nego iscrpljeni jer 4 dana prije nas imaju uzvrat kupa sa Širokim,odlično je što je Vitez danas dobio Olimpica tako im je skoro ubio svaku nadu da mogu do Europe što je dobro za nas jer ako ne budu imali šansu za izlazak u Europu neće toliko zapinjat,šta god da bude nema im se šta prigovoriti momci svaku utakmicu daju 200 % sebe i ginu na terenu ovo danas je najbolji pokazatelj toga,jedva čekam Sarajevo,neka termin bude 17:00 pa nadalje,iako je srijeda biće još više ljudi nego danas.

Sada treba i igrače i navijače spustiti na zemlju.Istina da smo dobili vrlo važnu utakmicu u infarktnoj završnici protiv direktnog konkurenta za titulu i ovo će ostati upisano kao jedan od najvećih preokreta u ovoj ligi ali ništa još nije gotovo , naprotiv.
Mario je napisao da treba Čelik ozbiljno shvatiti a ja kažem prvo Leotar treba ozbiljno shvatiti da ne bude bruke i sramote a onda se okrenuti pitarima i tako redom ,jednu po jednu utakmicu.Nikoga podcjenjivati i nikoga precjenjivati.Ne treba pred igrače postavljati imperativ da se nešto mora osvojiti ali mora se u svakoj utakmici ostaviti srce na terenu i ako tako bude mislim da će jedna titula biti naša.Treba biti pošten i reći da nas je u zadnje dvije domaće utakmice sreća debelo pomazila ali bilo je i vrijeme nakon onoliko nesreće u jesenskom djelu a i sreću treba isprovocirati,Uostalom nijedan taj gol nije slučajan nego je plod akcija igrača.
Uz sve ovo ja ću ,bez obzira što se ne slažem sa svim njegovim potezima,pohvaliti Karačića ali i upravu jer su oni napravili najvažniji potez u prijelaznom roku dovođenjem Nikolića.Stevica ,da više ništa ne napravi do kraja prvenstva , za mene je napravio dovoljno :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:.
I još nešto ,mi smo sada psihološki na vrhuncu i to se mora potencirati kod igrača da zadrže taj pobjednički mentalitet.
Čestitke kadetima i juniorima koji su nastavili niz.Gazimo na svim poljima :opaopa: :opaopa: :opaopa:
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 07 apr 2014, 00:21

tako je,nikoga ni precjenjivat ali ni podcjenjivat,a momcima hvala na mozda i najboljoj utakmici u zivotu.osjecaj kod treceg gola :crazy: :clap:

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.