marioo8888 je napisao/la:Lillard je napisao/la:Slijedi nam Leotar. Tu su 3 boda vec upisana i prilika da se odmore igraci pred vaznu kup utakmicu sa Sarajevom. Glavno da smo prvi i da cemo biti prvi cak i da imamo isto bodova kao Zeljeznicar na kraju. Zato trebamo samo sebe gledat i pobijedit sve do kraja.
Leotar
Celik
Olimpic
Mladost
Velez
Netko je vec prije ovoga ovdje pisao, Olimpic - nasa najvaznija prvenstvena utakmica, osjecam i ja da ce bit :sat:
Treba Čelik ozbiljno shvatit iako će biti i više nego iscrpljeni jer 4 dana prije nas imaju uzvrat kupa sa Širokim,odlično je što je Vitez danas dobio Olimpica tako im je skoro ubio svaku nadu da mogu do Europe što je dobro za nas jer ako ne budu imali šansu za izlazak u Europu neće toliko zapinjat,šta god da bude nema im se šta prigovoriti momci svaku utakmicu daju 200 % sebe i ginu na terenu ovo danas je najbolji pokazatelj toga,jedva čekam Sarajevo,neka termin bude 17:00 pa nadalje,iako je srijeda biće još više ljudi nego danas.
Sada treba i igrače i navijače spustiti na zemlju.Istina da smo dobili vrlo važnu utakmicu u infarktnoj završnici protiv direktnog konkurenta za titulu i ovo će ostati upisano kao jedan od najvećih preokreta u ovoj ligi ali ništa još nije gotovo , naprotiv.
Mario je napisao da treba Čelik ozbiljno shvatiti a ja kažem prvo Leotar treba ozbiljno shvatiti da ne bude bruke i sramote a onda se okrenuti pitarima i tako redom ,jednu po jednu utakmicu.Nikoga podcjenjivati i nikoga precjenjivati.Ne treba pred igrače postavljati imperativ da se nešto mora osvojiti ali mora se u svakoj utakmici ostaviti srce na terenu i ako tako bude mislim da će jedna titula biti naša.Treba biti pošten i reći da nas je u zadnje dvije domaće utakmice sreća debelo pomazila ali bilo je i vrijeme nakon onoliko nesreće u jesenskom djelu a i sreću treba isprovocirati,Uostalom nijedan taj gol nije slučajan nego je plod akcija igrača.
Uz sve ovo ja ću ,bez obzira što se ne slažem sa svim njegovim potezima,pohvaliti Karačića ali i upravu jer su oni napravili najvažniji potez u prijelaznom roku dovođenjem Nikolića.Stevica ,da više ništa ne napravi do kraja prvenstva , za mene je napravio dovoljno

.
I još nešto ,mi smo sada psihološki na vrhuncu i to se mora potencirati kod igrača da zadrže taj pobjednički mentalitet.
Čestitke kadetima i juniorima koji su nastavili niz.Gazimo na svim poljima

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI