I ovo prodje,valjda je neko ispratio..Arsenal oba daju Ajax oba daju se sada igraGuarin14 je napisao/la:Oba glatko prodjoseGuarin14 je napisao/la:Affallo i Green obojica na po 15,5 mi izgledaju odlicno,ali ja naravno nemam para u Maxbetu nego u mrtvom Premieru,pa covjek nikako nije pametan,sta da odigra...
Jedan raniji:
Zenit 1
Den Haag - Utrecht oba daju
Trabzon - Karsyaka oba daju
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Odigrao sam nešto slično samo sam ubacio još parova. Sretno namOtelo je napisao/la:Evo danas jedan kvota 20 ( inace ne stavljam ali je jedna forumas trazio ):
Sretno meni i a i vama koji ispratite neki par sa listica ili sve

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Jedina mogucnost za pracenje rezultata https://twitter.com/Tennis_Ireland" onclick="window.open(this.href);return false;badel62 je napisao/la:Zna li neko da li se danas igra mec davis cup-a Mcgee J. - Safwat M. pise u bet livu da pocinje u 2,na rezultatima ga nema ,ako moze neko da mi pomogne ??

Jeste da nije kao u nasem slucaju svaki poen, nego svakih nekoliko gemova

Da ne bude off za danas neki tipovi tenisa:
Ram - Groth 1 @ 1.90
Garanganga - Ramirez Hidalgo 1 @ 3.40
Ginepri - Kokkinakis 2 @ 2.75
Harrison - Bemelmans over 21.5 @ 1.85
DeSchepper - Johnson 2 @ 1.44, over 23.5 @ 2.10
Zadnja izmjena: Forster, dana/u 06 apr 2014, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Maritimo - Arouca 1 1.95 1-0
Domaćin na zadnjih pet domaćih susreta slavio četiri puta, izgubili su samo zadnju utakmicu i to od Sportinga sa 1-3 a prije oprilike dva mjeseca dobili su i Porta 1-0 iako Porto ove sezone nije pravi. Gosti su se sa zadnjih pet gostovanja kući vraćali tri puta sa jednim bodom a zadnja dva su teren napustili pognute glave primivši čak 7 komada, 4-1 Porto i 3-1 Ferreira. Njihov prvi međusobni dobio je Maritimo sa 2-1 i ako ih je dobio tamo ne vidim zašto ne ih bi dobio i kući.
Lučko-Cibalia x2 1.40, 2 2.45 4-1
Gosti su u utrci za prvu ligu i priželjkuju expresan povratak u prvoligaški nogomet, solidno guraju kroz drugu ligu i uz Zagreb su najveći kandidati za prvo mjesto, Zagreb je jučer pobjedio pa očekujem da i Cibalia napravi isto. Lučko je na devetom mjestu sa dva boda iznad zone ispadanja i po kvaliteti se ne bi trebali nositi sa ambicioznijim gostima, do boda možda mogu ali vjerujem da Cibalia neće ostati poražena i bodovi bi trebali za Vinkovce
Hertha-Hoffenheim pik 2 2.15, 1.pol. 2 3.45, 2/2 5.35
penal DA
crveni karton DA
Simpatična družina iz Sinsheima gostuje danas u glavnom gradu Njemačke kod posrnule Herthe.
Hertha od zadnjih pet domaćih susreta nije dobila ni jedan, imaju četiri poraza i samo jedan remi sa Freiburgom mršavih 0-0, sve ostalo primali su po 2-3 gola, a danas dolazi opasna ekipa koja se voli nadigravati i često zaborave gdje im je gol pa na njihovim utakmicama pada dosta golova. Salihović, Modeste, Firminho i Volland imaju snagu dobiti susret.
Ovaj susret sudi Felix Brych, čovjek koji je oštetio Hoffenheim u susretu sa Leverkusenom u prvom dijelu sezone sa onim phantomtor-om Kiesslinga kada je priznat gol koji nije postojao i ovo je prvi suset da im sudi nakon toga tako da osjećati će malu grižnju savjesti sigurno i biti će mu simpatije na starni gosta pa mi mogao malo i pogurati i pokazati koji crveni karton za domaćine i penal za goste kojeg bi Salihović trebao pretvoriti u gol.
Domaćin na zadnjih pet domaćih susreta slavio četiri puta, izgubili su samo zadnju utakmicu i to od Sportinga sa 1-3 a prije oprilike dva mjeseca dobili su i Porta 1-0 iako Porto ove sezone nije pravi. Gosti su se sa zadnjih pet gostovanja kući vraćali tri puta sa jednim bodom a zadnja dva su teren napustili pognute glave primivši čak 7 komada, 4-1 Porto i 3-1 Ferreira. Njihov prvi međusobni dobio je Maritimo sa 2-1 i ako ih je dobio tamo ne vidim zašto ne ih bi dobio i kući.
Lučko-Cibalia x2 1.40, 2 2.45 4-1
Gosti su u utrci za prvu ligu i priželjkuju expresan povratak u prvoligaški nogomet, solidno guraju kroz drugu ligu i uz Zagreb su najveći kandidati za prvo mjesto, Zagreb je jučer pobjedio pa očekujem da i Cibalia napravi isto. Lučko je na devetom mjestu sa dva boda iznad zone ispadanja i po kvaliteti se ne bi trebali nositi sa ambicioznijim gostima, do boda možda mogu ali vjerujem da Cibalia neće ostati poražena i bodovi bi trebali za Vinkovce
Hertha-Hoffenheim pik 2 2.15, 1.pol. 2 3.45, 2/2 5.35
penal DA
crveni karton DA
Simpatična družina iz Sinsheima gostuje danas u glavnom gradu Njemačke kod posrnule Herthe.
Hertha od zadnjih pet domaćih susreta nije dobila ni jedan, imaju četiri poraza i samo jedan remi sa Freiburgom mršavih 0-0, sve ostalo primali su po 2-3 gola, a danas dolazi opasna ekipa koja se voli nadigravati i često zaborave gdje im je gol pa na njihovim utakmicama pada dosta golova. Salihović, Modeste, Firminho i Volland imaju snagu dobiti susret.
Ovaj susret sudi Felix Brych, čovjek koji je oštetio Hoffenheim u susretu sa Leverkusenom u prvom dijelu sezone sa onim phantomtor-om Kiesslinga kada je priznat gol koji nije postojao i ovo je prvi suset da im sudi nakon toga tako da osjećati će malu grižnju savjesti sigurno i biti će mu simpatije na starni gosta pa mi mogao malo i pogurati i pokazati koji crveni karton za domaćine i penal za goste kojeg bi Salihović trebao pretvoriti u gol.
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 06 apr 2014, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.

Sretno svima danas!
Jedina mogucnost za pracenje rezultata https://twitter.com/Tennis_Ireland" onclick="window.open(this.href);return false;Forster je napisao/la:badel62 je napisao/la:Zna li neko da li se danas igra mec davis cup-a Mcgee J. - Safwat M. pise u bet livu da pocinje u 2,na rezultatima ga nema ,ako moze neko da mi pomogne ??

Jeste da nije kao u nasem slucaju svaki poen, nego svakih nekoliko gemova

Hvala drug !

FK Sarajevo !
-
- Kontakt:
SINGL 3: 17h Covilja - Portimonense - 2 2,05 50e
Ovo sam "sanjao" ! Srecno
FlyingDutchman je napisao/la:SINGL 3: 17h Covilja - Portimonense - 2 2,05 50e

na neki manji ulog ću probati 1/2

- Evolution87
- Kontakt:

popravni
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
zgmiky je napisao/la:računam da je ovo prošlo, idemo nastaviti u dobitnom ritmuzgmiky je napisao/la:jedan rani
Zenit-Rubin 1 1.55
K.Erciyesspor-Elazigspor 1 1.85
Malaga-Granada / Malaga dg 1.20
3.44
Rijeka-Hajduk Split 3+ 1.90
Everton-Arsenal 3+ 1.85
3.51
prođe i ovo

1. 19.00h Sevilla-Espanyol pik 1 1.40
2. 21.00h Monaco-Nantes 1 1.50
@ 2.10 Hrvatska Lutrija
na ovo ode jača uplata pa šta bude biti će
ispratio, sretno namzgmiky je napisao/la:zgmiky je napisao/la:računam da je ovo prošlo, idemo nastaviti u dobitnom ritmuzgmiky je napisao/la:jedan rani
Zenit-Rubin 1 1.55
K.Erciyesspor-Elazigspor 1 1.85
Malaga-Granada / Malaga dg 1.20
3.44
Rijeka-Hajduk Split 3+ 1.90
Everton-Arsenal 3+ 1.85
3.51
prođe i ovoidemo po hattrick
1. 19.00h Sevilla-Espanyol pik 1 1.40
2. 21.00h Monaco-Nantes 1 1.50
@ 2.10 Hrvatska Lutrija
na ovo ode jača uplata pa šta bude biti će
-
- Kontakt:
SINGL 2 WIN !!! FT: 7:0 PROFIT: + 30eFlyingDutchman je napisao/la:Za sutra:
SINGL 1: Bolivar - Universitario - 1 1,85 30e
SINGL 2: Altona - Oststeinbeker - 1 1,75 40e (V liga Nemacke, Oberliga Hamburg)
Mozda bude jos 1 predlog za sutra ali nisam siguran, ko hoce da isprati Bolivar neka ga uplati odmah ujutru.
Jaksic J. - Ivanovic A. 1 5.1 kvota,1i 18.5+ gemova 9.18 kvota,vise od 18.5 gemova 1.8 kvota (sigurnija varijanta)
Srpsko finale u Montereju,Jovana prvi put u karijeri igra WTA finale i to protiv kako ona kaze jedne od najboljih prijateljica.Ana jeste favorit ali me nebi cudilo da Jovana uzme svoju prvu WTA titulu.
Over 18.5 gemova je zicer
Srpsko finale u Montereju,Jovana prvi put u karijeri igra WTA finale i to protiv kako ona kaze jedne od najboljih prijateljica.Ana jeste favorit ali me nebi cudilo da Jovana uzme svoju prvu WTA titulu.

Over 18.5 gemova je zicer

Pa covjece koliko budes dobar na mjesecnom nivou,, tebi ovo odlicno ide,, svaka cast,, i ja takodjer igram samo singlove ali na nerjesene ishode i uvijek sam u plusu (200-300km),, al ti za 3 dana si uzeo koliko ja za mjesecFlyingDutchman je napisao/la:SINGL 2 WIN !!! FT: 7:0 PROFIT: + 30eFlyingDutchman je napisao/la:Za sutra:
SINGL 1: Bolivar - Universitario - 1 1,85 30e
SINGL 2: Altona - Oststeinbeker - 1 1,75 40e (V liga Nemacke, Oberliga Hamburg)
Mozda bude jos 1 predlog za sutra ali nisam siguran, ko hoce da isprati Bolivar neka ga uplati odmah ujutru.

CESTITAM!!
Da ne bude off
PARMA -NAPOLI-X (3,20) 20:45h (singlirao na 20km)
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
-
- Kontakt:
SINGL 3 LOST !!! FT: 1:1 (0:0) bas losa sreca. Postojale su jake informacije da je mec namesten, koliko vidim na nekim forumima cak se i kretao u tom smeru,ali bukvalno lopta nije htela u gol + u pp ponistena cak 2 gola gostiju.FlyingDutchman je napisao/la:SINGL 3: 17h Covilja - Portimonense - 2 2,05 50e
UKUPAN PROFIT: + 87,2e
a ne moze sve ni proc' desava seFlyingDutchman je napisao/la:SINGL 3 LOST !!! FT: 1:1 (0:0) bas losa sreca. Postojale su jake informacije da je mec namesten, koliko vidim na nekim forumima cak se i kretao u tom smeru,ali bukvalno lopta nije htela u gol + u pp ponistena cak 2 gola gostiju.FlyingDutchman je napisao/la:SINGL 3: 17h Covilja - Portimonense - 2 2,05 50e
UKUPAN PROFIT: + 87,2e
a inace sve mi se icni da bi moglo biti golova veceras u mecu Parma-Napoli
-
- Kontakt:
C.Bosh 15,5 under
Cousins 23,5 under
Lillard 20,5 over
L.James 26,5 over
C.Anthony 28.5 under
P.Millsap 19,5 under
Smith 15,5 over
sritno
Cousins 23,5 under
Lillard 20,5 over
L.James 26,5 over
C.Anthony 28.5 under
P.Millsap 19,5 under
Smith 15,5 over

truts je napisao/la:Norveška
Mjondalen - Bryne 3+ @ 1,63 3:1
- ViperCator
- Kontakt:
VENECUELANSKA 1.LIGA
21:30
Atletico El Vigia-Est.Merida
tip x
kvota 3.20
Ja cu probati x zato sto su zadnje 4 medjusobne tako zavrsile pa se mozda tradicija nastavi i danas.
Merida je u zadnjih 5 utakmica 4 puta igrala x.
21:30
Atletico El Vigia-Est.Merida
tip x
kvota 3.20
Ja cu probati x zato sto su zadnje 4 medjusobne tako zavrsile pa se mozda tradicija nastavi i danas.
Merida je u zadnjih 5 utakmica 4 puta igrala x.
:citaj:
johnnyyK je napisao/la:
tenis:
federer - golubev (+7,5) - h1
petkovic - cepelova (+3,5) - h1
tenis 20/27(74%)
kladionica : PREMIER
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.