Ovo mi treba od njega...da "probija" desnu stranu..

Nadam se da ce u Galati odigrati dosta utakmica i biti u formi..
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
nije mi jasno otkuda ovaj transfer hajroviću pred sp. vjerovatno se nije puno pitao ali je nemoguce da mu se ovo dešava pred sp.Cartman je napisao/la:Koji moronski transfer pred SP.
na kraju će dovesti u pitanje SP, na njemu će se sigurno držati one izjave igrači koji nisu standardni u svojim klubovima neće ići u BrazilCartman je napisao/la:Koji moronski transfer pred SP.
Jasta ce, kada panjevi imaju mjesta ima i covjek koji nas je odveo na svjetsko.legenda reala je napisao/la:na kraju će dovesti u pitanje SP, na njemu će se sigurno držati one izjave igrači koji nisu standardni u svojim klubovima neće ići u BrazilCartman je napisao/la:Koji moronski transfer pred SP.![]()
Znaš i sam da ga Safet,Emir,Edin ne mirišu, tako da je sve mogućebhsport je napisao/la:Jasta ce, kada panjevi imaju mjesta ima i covjek koji nas je odveo na svjetsko.legenda reala je napisao/la:na kraju će dovesti u pitanje SP, na njemu će se sigurno držati one izjave igrači koji nisu standardni u svojim klubovima neće ići u BrazilCartman je napisao/la:Koji moronski transfer pred SP.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.