BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- legenda reala
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
U narednom kolu igramo sa Litvanijom na domaćem terenu
12-14.09.2014
Bravo Mirza
12-14.09.2014
Bravo Mirza
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nikad kod nas ne može jednostavno, ali važno je da se vratio i da nije onu veliku pobjedu protiv Nieminena bacio u vjetar. Hvala svima što su javljali i poštedili nas znate već čega.
Litvanija je preokrenula na 2:3 i biće naš protivnik za ulazak u 1. EA grupu.
Litvanija je preokrenula na 2:3 i biće naš protivnik za ulazak u 1. EA grupu.
- hule_barca
- Kontakt:
Kakve su sanse s Litvom ?
Sent from Lumia 920 using Tapatalk
Sent from Lumia 920 using Tapatalk
- Papastathopoulos
- Kontakt:
idemo u 1. grupu EA zonehule_barca je napisao/la:Šta sada ako prođemo Litvu ili koga već
Ili ti druga liga
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- legenda reala
- Kontakt:
Ma to je za nas prva liga, ni mnogo jači se ne mogu domoći Svjetske grupe koja je svijet za sebePapastathopoulos je napisao/la:
Ili ti druga liga
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- hule_barca
- Kontakt:
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pa dobro, nisam ja rekao sta je nasa realnost i da nam je 1. grupa max domet, kazem da je to druga liga po nekom rankingu, kao sto i jestlegenda reala je napisao/la:Ma to je za nas prva liga, ni mnogo jači se ne mogu domoći Svjetske grupe koja je svijet za sebePapastathopoulos je napisao/la:
Ili ti druga liga
I treba se sada potruditi da prodjemo litvance, a svjetsku grupu ne treba ni sanjati, barem oni malo realniji nece
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Morao sam na fudbal kada je poceo 4. set. U jednu ruku mi zao sto nisam osjetio tu atmosferu kada je Mirza preokrenuo, a u drugu drago mi je sto sam se postedio ove papazjanije.
Mirza jos jednom vratio nemoguce i odveo nas u naredni krug i mec sa Litvanijom.
Mirza jos jednom vratio nemoguce i odveo nas u naredni krug i mec sa Litvanijom.
nisam mogao više pratiti ovaj zadnji 5. set, ali ovo je definitivno najluđe praćenje meča ikada.
bravo mirza čestitam na pobjedi, idemo litvaniju srediti ! 
Bravo Bosna

Litvanija je protivnik po mjeri.
Damir je na početku godine izgubio od Berankisa. Vidjet ćemo šta će naši odlučiti što se tiče podloge, zemlja ne odgovara Berankisu, ali ne odgovara ni Bašiću, s time da se ja u Damira ne bih pouzdao i išao bih u Mirzinu korist, dakle ultra brza podloga u dvorani.
Damir je na početku godine izgubio od Berankisa. Vidjet ćemo šta će naši odlučiti što se tiče podloge, zemlja ne odgovara Berankisu, ali ne odgovara ni Bašiću, s time da se ja u Damira ne bih pouzdao i išao bih u Mirzinu korist, dakle ultra brza podloga u dvorani.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- firefirefirely
- Kontakt:
Gem za pobjedu !!!
- el-fighter
- Kontakt:
Bravo za Mirzu. Nekako nas hoce ovi preokreti od 0-2 do 3-2. I Damir je protiv Grcke napravio isto. Na pocetku Mirzinog meca bio sam u nevjerici da ga ovaj anonimac ubija, ali Mirza zapeo kad je najvise trebalo i uzeo mec na kraju.
Sada protiv Litvanije, gdje su sanse 50-50. Vjerujem da cemo odabrati pravu podlogu i slaviti i u ovom dvoboju.
Sada protiv Litvanije, gdje su sanse 50-50. Vjerujem da cemo odabrati pravu podlogu i slaviti i u ovom dvoboju.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Teze od ocekivanog. Umor je uraduo svoje. Mirza je na a heroj. Ponovit cu Davere Vranicu, Pojedi se. Kakvog si igrača ugnjetavao. Zbog tebe nije igrao. Sa njim, Damirom, Tomom i Aldinom imamo solidnu repku za sve podloge.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zavisi kako će Damir igrati nastavak sezone, sad slijede Mersin i Barca. Ima do tog meča još nekih 5 mjeseci. Da se igra za nekih mjesec dana i ja bih štimo Bašiću.Virtu4l je napisao/la:Litvanija je protivnik po mjeri.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ne bih ja rizikovao sa njim, Mirza će poprilično sigurno ponovo uzeti dva boda, iako sam mišljenja da bi ga Mirza pobijedio i na zemlji, Berankis na zemlji ima par pobjeda u zadnje četiri godine.Unofficialpage je napisao/la:Zavisi kako će Damir igrati nastavak sezone, sad slijede Mersin i Barca. Ima do tog meča još nekih 5 mjeseci. Da se igra za nekih mjesec dana i ja bih štimo Bašiću.
Nadam se da će naši igrači i savez naći najbolje rješenje, ovo je velika prilika koja se treba iskoristiti.
Ne znam jeli im Grigelis još uvijek drugi igrač, njega bi obojica morali dobiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.