FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
A posjed lopte 62-38%. Nije im tu pomogao ni igrac vise .. 

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Dijelim tvoje mišljenje i vidi se da igraš menagera...Keita van Marquez na stopera.Yayu vratit na zadnjeg veznog!nidjo_barca je napisao/la:Sve bilo perfektno do crvenog kartona Piquea.Mogli smo primit vrlo lako go.Svi odlicni po meni,Maxvell se odlicno snasao da desnom beku.Milito veoma dobar,spasio je dosta situacija.
Sad Pep treba nesto skontat,mozda da se ubaci stoper umjesto Keite.

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
e jel zna neko kako da resim ovaj problem,vi kad napisete poruku,meni nista neiskoci,vidim vase poruke tek kad pritisnem refresh,jel ima neka fora da namestim da se automatski refreshuje
MVP - Messi-Villa-Pedro
Ne kontam ovu izmjenu 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
kako ba? Pep ne želi da im preda sredinu,ako ništa sa Busquetsom ce im kvariti igru...Zlatan nije od neke trke nikad ni bio u citavoj svojoj karijeri tako da ovaj manjak još više dolazi do izražaja...Getafe nije bezze ekipa,oni znaju koristiti višak igraca i vec preuzimaju sredinu i kontrolu nad utakmicom,zato je ova izmjeni logicna...uostalom,brzo ces skontati ovu izmjenu.miky_hz je napisao/la:Ne kontam ovu izmjenu
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
jao promašaja Keite

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jel gusto??

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Samo da nam se ne osvete zbog ovoliko promasenih prilika...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hvala bogu...
Messi je sa druge planete sve je opet uradio
Messi je sa druge planete sve je opet uradio

- nidjo_barca
- Kontakt:
Toooooooooooooooooo Xavi
Hvala Bogu.
Bravo za Messia takodje
Hvala Bogu.
Bravo za Messia takodje
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
J.e.b.e.n.e. zvijeri !!!! 

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Xavi i Messi napraviše budalama komplet odbranu Getafea
...nema ofsajda,džabe dižete ruke.

Ko da Getafe ima igraca manje
Kontra dva na cetiri i Messi majstorski uradi sve a Xavi zavrsi.. Kao sto rekoh, pasce dva gola nakon onog prvog.. ovo je jedan, jos malo ce drugi

Zar je iko sumnjao u današnju pobjedu Barcelone. Oni bi dobila i sa dva igrača manje. Jednostavno Messi i Xavi. Ljudi su strašni igrači, igraju tako jednostavno a tako lijepo.
lakse se dise kras :ugeek:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- -Barcelona-
- Kontakt:
Opet mediji prave zbrku oko Barce.
Danas, kako kazu, nisu sudili penal kojeg je napravio Abidal i Barci je trebao biti ponisten prvi gol jer je Ibrahimovic, dok je bio u ofsajdu, smetao golmanu Codini te ga omeo i Messi zabio...
Ovo ne kazem ja jer nisam gledao, nego mediji
Danas, kako kazu, nisu sudili penal kojeg je napravio Abidal i Barci je trebao biti ponisten prvi gol jer je Ibrahimovic, dok je bio u ofsajdu, smetao golmanu Codini te ga omeo i Messi zabio...
Ovo ne kazem ja jer nisam gledao, nego mediji

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.