FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

szlaja
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la szlaja » 06 apr 2014, 17:25

Ubise vas ljudi ko Kuduz Bademu :)
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 apr 2014, 17:25

sta je ba ovo :oops: :oops: :oops:

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 06 apr 2014, 17:26

stvarno,nisam odavno gledo losije Sarajevo,ovo je ocajno,pogotovo za klub koji se bori za najveci plasman.Ja ne znam ko vam je dovodio ove igrace(svi nekvi isti,tatomirovici,tadejevic,toromanovici :roll: i niko veze nema),je li Ibrakovic,a ako jeste treba ga preispitati kakve vam je igrace uvalio.Evo nas tim je ispod vas ali sad kad bi me pito da nam date nekog igraca kojeg god izaberemo ja bi se dobro moro zamisliti da izaberem jednog ili 2 igraca :wtf: .Puno su kvalitetniji i zrinjski i siroki i zeljo,pa i olimpic.Volio bih da budete sampioni ali bogami slabi ste bili i protiv nas a da ne govorim za ovu utakmicu.Otjerajte pola ovih igraca,nemaju kvalitet da igraju ni za puno losije ekipe a ne zaklub koji ima jako velike planove.Sportski pozdrav za sve navijace Sarajeva ;)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 06 apr 2014, 17:26

Jao majko mila... Ja bih ovo sve nakon povratka u SA nabio nogom i zavrsio sezonu sa juniorima... Ovo vise nema smisla stvarno! Za ovolike plate juniori bi poginuli a posebno bih izdvojio Bilbiju jer mislim da smo igrali sa 10 nazovi igraca, kad je on u sastavu! Sram vas bilo...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 06 apr 2014, 17:29

Treba udarati po djepu. Kazna, saknkcija. Pa kad se prihodi smanje drugacija ce prica biti!
Ovo nije prva utakmica da ovako bezvoljno igraju!
Motiv im je NULA!
SRAMOTA!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 06 apr 2014, 17:30

igraj Saraj'vo, nemas veze :|
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 06 apr 2014, 17:31

a jeste ludi i smjesni :D, ima jos 45 min. vjerovatno ce rudar pasti fizicki, ako vam ne zabiju go do 70 imate realne sanse da uzmete i sva tri :D ...

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 06 apr 2014, 17:32

FKS1946 je napisao/la:Evo ovako... Tadejevicu i Todorovicu majke vam j****
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 06 apr 2014, 17:32

Irfan mora leći pa da doda, gledao sam nase loše igre al ovo je negledljivo, možda uz inzulin.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 06 apr 2014, 17:34

Molio bih navijace Sarajeva ca ovo ne prihavacaju kao provokaciju ovo je za Acu.

Reko ja tebi Aco da je Jarni nula od trenera. Ti zaslijepljen ljubavlju prema Hajduku nasjeo si i to ono bas. Nije problem ova utakmica. Ovo Sarajevo lako moze dobiti jer ovo pomedinci mogu odluciti a Sarajevo ima kvalitetnije igrace. Ali to je nebitno. Ovaj strucnjak sa najboljim pripremama u posljeratnoj istoriji kluba je uigrao tim da ce do kraja sezone 3 gola dati. A o odbrani da ne pricam vec je 3:0 za domacine trebalo biti.

Ti mi i Aco nabi neki Real na nos. Mmogo vec i bolji igraci od Roberta se nisu proslavili kao treneri. Rudi Voler, Maradona, Mateus i da sad ne izvlacim imena. Rekoh ja da u on u ovoj nasoj ligi ne moze svoje zamisli provesti. Rekoh da ce se ovdje Husrf dozivati. Ali ti meni spusti kako je Jarni super potez kako ne treba biti cinican, pa me interesuje da li jos gajis isto misljenje.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 06 apr 2014, 17:34

Ovaj Tica iz rudara je neuhvatljiv...
Mikic ima 38 god :mrgreen: e moj Jarni...

century
Kontakt:

Post Postao/la century » 06 apr 2014, 17:41

Ma vala treba ove propale srpske i hrvatske sminkere a Boga mi i nase protjerat pod hitno pa nek materi glume zvjezdice :guz: i gdje je Travancic bolji i je on i pijan i mahmuran i napusen od njih svih zajedno

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 06 apr 2014, 17:42

Ljudi, gdje pratite prenos utakmice?
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 06 apr 2014, 17:42

Crni gavran je napisao/la:Ljudi, gdje pratite prenos utakmice?
mojatv

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 apr 2014, 17:43

:arrow: http://new.livestream.com/accounts/7376 ... ts/2898348
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 06 apr 2014, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 06 apr 2014, 17:43

**** majku do prije 2 mjeseca,nisi mogao prici ovoj temi,a da na njoj nije bilo 16 hiljada prikaza sastava i formacija,uz obavezne komentare,strasna ekipa,prejaka ekipa,ima da se prosetamo..
Jadni hilmo trubi mjesecima,da ne moze preko noci,da ne moze rezultat na ho ruk.
Sad opet ista prica,niko ne valja,treba nabijat nogom,i sta sve nece biti napisano.
Sarajevo ima odlicnu ekipu,i treba vremena da se to poslozi,ali licno smatram da je najveca mana ovog tima Sarajeva,pritisak koji im namece kako uprava ,tako i navijaci.Razumljivo je da se imaju velika ocekivanja,nakon toliko ulozenog truda,ali taj pritisak postaje toliko jak da se dokaze da je Sarajevo najbolje,najtrofejnije,da hara ligom,da kod ovih igraca stvara samo kontra efekat.
Jos uvijek su Zeljo,Zrinjski i Siroki,bolje ekipe,bez obzira na jacinu pojedinaca Sarajeva.
Sarajevo i Olimpic imaju najbolje ekipe i BIH,ali zaostaju za vodecim,po meni samo jer nemaju kontinuitet,i zele na silu razultat u jako kratkom roku,sa puno izmjena u igrackom kadru.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 06 apr 2014, 17:45

barbarez je napisao/la:**** majku do prije 2 mjeseca,nisi mogao prici ovoj temi,a da na njoj nije bilo 16 hiljada prikaza sastava i formacija,uz obavezne komentare,strasna ekipa,prejaka ekipa,ima da se prosetamo..
Jadni hilmo trubi mjesecima,da ne moze preko noci,da ne moze rezultat na ho ruk.
Sad opet ista prica,niko ne valja,treba nabijat nogom,i sta sve nece biti napisano.
Sarajevo ima odlicnu ekipu,i treba vremena da se to poslozi,ali licno smatram da je najveca mana ovog tima Sarajeva,pritisak koji im namece kako uprava ,tako i navijaci.Razumljivo je da se imaju velika ocekivanja,nakon toliko ulozenog truda,ali taj pritisak postaje toliko jak da se dokaze da je Sarajevo najbolje,najtrofejnije,da hara ligom,da kod ovih igraca stvara samo kontra efekat.
Jos uvijek su Zeljo,Zrinjski i Siroki,bolje ekipe,bez obzira na jacinu pojedinaca Sarajeva.
Sarajevo i Olimpic imaju najbolje ekipe i BIH,ali zaostaju za vodecim,po meni samo jer nemaju kontinuitet,i zele na silu razultat u jako kratkom roku,sa puno izmjena u igrackom kadru.
Svaka čast care, svaka ti je na mjestu !
U novi boj ...

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 06 apr 2014, 17:47

Elegant je napisao/la:
:arrow: http://new.livestream.com/accounts/7376 ... ts/2898348
Hvala ;)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 06 apr 2014, 17:47

Ovo vam je zato što se uigravate na nekim idealnim terenima po Turskoj. Trebali ste odraditi pripreme na Željinom pomoćnom, da se naviknete na premijerligaške terene. :D

Zafrkancija na stranu, savez bi stvarno morao napraviti nešto povodom očajnih terena. Bar klubovima da nabavi neke valjke, pa da ravnaju malo prije utakmica. :D
FK Željezničar 1921

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 06 apr 2014, 17:47

Pa mijenjaj nesta jarniiiiiiiiiiiiiiii :evil:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Google Adsense [Bot], muhamedhulk, Nantess, rimljanin90 i 33 gosta.