FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Coraco
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Coraco » 06 apr 2014, 14:52

TzBulevar87 je napisao/la:Izgleda da je Edin Husić dobio nogu iz Slobode. Nije ništa sigurno, tako sam načuo danas :D
Valjda si loše načuo :D ja nisam za da Husić dobije nogu, već da mu se smanji plata ili da ga se tako nekako kazni. Koliko god da je bio loš jučer, znamo da nam je u prethodnim utakmicama dobro poslužio za zatvaranje pozitivnog rezultata.

Vidjećemo kako će Sadiković napraviti rotaciju igrača, obzirom da su mu glavni igrači ugroženi kartonima a dvojica odmaraju. Hoće li kao i protiv DK pustiti drugi tim da izgubi, ili će riskirati sa ovim ugroženim pa na Jedinstvo bez njih. Ja bih da odmara ove glavne igrače protiv Lukavca :mrgreen:

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 06 apr 2014, 14:55

Coraco je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:Izgleda da je Edin Husić dobio nogu iz Slobode. Nije ništa sigurno, tako sam načuo danas :D
Valjda si loše načuo :D ja nisam za da Husić dobije nogu, već da mu se smanji plata ili da ga se tako nekako kazni. Koliko god da je bio loš jučer, znamo da nam je u prethodnim utakmicama dobro poslužio za zatvaranje pozitivnog rezultata.

Vidjećemo kako će Sadiković napraviti rotaciju igrača, obzirom da su mu glavni igrači ugroženi kartonima a dvojica odmaraju. Hoće li kao i protiv DK pustiti drugi tim da izgubi, ili će riskirati sa ovim ugroženim pa na Jedinstvo bez njih. Ja bih da odmara ove glavne igrače protiv Lukavca :mrgreen:
Ako mi ubjedljivo najplaćeniji igrač bude tu samo za zatvaranje pozitivnog rezultata neka hvala onda, ne treba nam nikako što se tiče mene, a i većine.
075

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 06 apr 2014, 16:22

fukara87 je napisao/la:
benzz je napisao/la:Izgleda shvatili ste koliko vam Jahić znači u ekipi... a pljuvali ste momka na početku polusezone kada je došao i svašta pisali o njemu..
Daj ba sta pricas bolan, ko je pljuvavo Jahica pa vrlo dobro znamo da je Jahic uvijek igrao srcem za Slobodu a nama je i Omic nedostajao koji isto tako daje maksimum na terenu, da su njih dvojica danas igrala ne bi izgubili sigurnoo.
Kako samo lažeš. Pljuvali ste po njemu samo tako kad je došao u Lukavac. A nastavili ste kad se zbog duga vratio u Slobodu. Nisu ovdje svi plitki sa pamćenjem kao ti! :silent:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 apr 2014, 16:23

Dobro si načuo...pedala....pa nek šeta sebi ispred kuće
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 06 apr 2014, 16:32

Danas na Zlokovcu Jogunčić u trenerci Radničkog,slušalice su u ušima i kulira, čeka bus garant :mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 apr 2014, 16:34

Jel postoji kakva sansa da se potpise sad neko u ovo doba sezone?

Jer od Kapica, Husica i Jusufbasica, a cak i od Huseinbasica nema hljeba, boli njih..

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 06 apr 2014, 16:35

Gorki je napisao/la:Danas na Zlokovcu Jogunčić u trenerci Radničkog,slušalice su u ušima i kulira, čeka bus garant :mrgreen:
Ja, i? :D
075

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 06 apr 2014, 16:36

Duboko sam razočaran nakon poraza!

slika

Poraz na Lukama teško je pao "treneru svih trenera".

Kako i ne bi kada je njegova ekipa do ove subote važila za nepobjedivi stroj lige. Pet pobjeda u nizu, poraženo Jedinstvo na Tušnju, gol razlika 14:0, sustignut zaostatak od pet bodova...Sve je to postalo prošlost nakon posrnuća Crveno - crnih u Gračanici.

"Domaći tim je sasvim zasluženo slavio pobjedu i tu im se ništa nema prigovoriti. Mi nismo bili na svojoj razini, nismo odgovorili zadatku i kao posljedica toga smo poraženi", poručio je Blažević, te se osvrnuo na igru svog tima:

"Ne bih nikoga želio imenovati, ali igrači od kojih sam očekivao da daju najviše nisu to učinili. Izostanak Omića i Jahića pokazao se kobnim po našu igru. Evidentno je da bez Omića, naše pokretačke snage, ekipa djeluje drugačije. Duboko sam razočaran nakon ovog poraza!".

Bišćani su ponovo na +3 i pred našim timom je nova jurnjava za liderom tabele. Na tu opasku Blažević je kazao:

"Još je pred svima nama mnogo utakmica. Biće tu novih izazova i ništa još nije gotovo. Mi nastavljamo raditi i naš cilj je od samog početka lige vrlo jasan.".

fksloboda.ba

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 06 apr 2014, 16:37

tuzlak1987 je napisao/la:Jel postoji kakva sansa da se potpise sad neko u ovo doba sezone?

Jer od Kapica, Husica i Jusufbasica, a cak i od Huseinbasica nema hljeba, boli njih..
cak i da postoji ko je slobodan u ovom periodu? samo igraci tipa husica kapica jusufbasica :mrgreen:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 06 apr 2014, 16:38

tuzlak1987 je napisao/la:Jel postoji kakva sansa da se potpise sad neko u ovo doba sezone?

Ne postoji.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 06 apr 2014, 16:39

TzBulevar87 je napisao/la:
Gorki je napisao/la:Danas na Zlokovcu Jogunčić u trenerci Radničkog,slušalice su u ušima i kulira, čeka bus garant :mrgreen:
Osjećao sam potrebu da to napišem,sad mi je lakše :zviz:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 apr 2014, 16:39

nesvrstani je napisao/la:

cak i da postoji ko je slobodan u ovom periodu? samo igraci tipa husica kapica jusufbasica :mrgreen:
Ja sam ostalima zadovoljan, a od ova 4 nisam dugo vidio igrace da ih vise boli briga :sick:

Prvo ispadne iz ekipe Kuduzovic, vazio za ponajvece pojacanje. Onda nam i sad Mehanovic kako stvari stoje se zafrkao..

Ova tri Kapic, Jusufbasic i Huseinbasic ako ne urade nesto u narednim utakmicama nabijem ih, pogotovo jer su sva 3 redom napadaci
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 06 apr 2014, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 06 apr 2014, 16:41

Gorki je napisao/la:
Osjećao sam potrebu da to napišem,sad mi je lakše :zviz:
Strašna informacija za ovaj forum i ovaj pdf :D
075

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 06 apr 2014, 16:46

Pozdrav svima,tek sam se registrovao iako redovno pratim forum.Prije sam bio aktivan na fukare.org,neki će se sjetiti - Hondo.Redovan sam bio na C tribini ali zadnje dvije utkmice sam na sjeveru i nemjenjam više lokaciju.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 06 apr 2014, 16:51

hondas je napisao/la:Pozdrav svima,tek sam se registrovao iako redovno pratim forum.Prije sam bio aktivan na fukare.org,neki će se sjetiti - Hondo.Redovan sam bio na C tribini ali zadnje dvije utkmice sam na sjeveru i nemjenjam više lokaciju.

Dobrodošaoslika

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 06 apr 2014, 17:02

hondas je napisao/la:Pozdrav svima,tek sam se registrovao iako redovno pratim forum.Prije sam bio aktivan na fukare.org,neki će se sjetiti - Hondo.Redovan sam bio na C tribini ali zadnje dvije utkmice sam na sjeveru i nemjenjam više lokaciju.
jooooj fukare.org :mrgreen: old school ekipa, imal gdje one tackice i emila :opaopa:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 apr 2014, 17:15

Dobrodosao ;)

Ja bi sad probao sa Jusufbasicem od pocetka protiv Goska ili isprobati tandem Jusufbasic - Krpic?

I ovom Krpicu treba 5 sansi da dadne jedan gol..

Dajte ljudi nista nije gotovo sad imamo tri"laksa" meca i ocekivat da Jedinstvo kiksa u Capljini ili Gracanici..mada me ne bi cudilo da im Bratstvo pusti samo da nama zaceraju..

Kako su mi nakon ovog kola postali jos vise smjesni ovi sto pisu da svaki mec kupujemo,sami su sebe za.ebali sa ovim i jos sedmicu prije meca znaju sta ce se desit i koji rezultat,sve sami insajderi.. mene bi bilo sramota da sam na njihovom mjestu izmisljat lazi :oops:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 06 apr 2014, 17:17

nesvrstani je napisao/la:
jooooj fukare.org :mrgreen: old school ekipa, imal gdje one tackice i emila :opaopa:
Tacno j'bote,pa jel ima ko kontakt s Emilom? Prati li jos on to?Mirza je sigurno redovan jos,a tad je imao 14 god.mozda
Zadnja izmjena: HerLutwoII, dana/u 06 apr 2014, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 06 apr 2014, 17:17

Coraco je napisao/la:

Ako mi ubjedljivo najplaćeniji igrač bude tu samo za zatvaranje pozitivnog rezultata neka hvala onda, ne treba nam nikako što se tiče mene, a i većine.
Pa na to sam i mislio, sankcionisat ga, smanjit platu ili tako nešto. Ipak je iskusniji kad zafali nego neki momak iz naših mlađih kategorija.

Tuzlak 1987, Kuduzović je zbog povrede odsutan još od Slovenije. Eh prošle sedmice je pisalo na portalu da se vratio punom trenažnom procesu, vidjećemo hoće li ga biti protiv Goška

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 06 apr 2014, 17:23

Skver je napisao/la:Mi sve utakmice ne mozemo dobiti do kraja, to je sigurno, isto kao sto je i sigurno da Gracanica nema ambicije i ni uslove za PL. To sto su oni pricali ovih dana je lafina mrtvog Muje (gracanlije). Puno stavari ce se vise znati poslije utakmice izmedju Bratstva i Jedinstva :D i njihove iskrenosti. Ako uprava FK Slobode ima puno povjerenje u Komitet za suđenje N/F SBiH ( izuzev ako je to samo deklerativna izjava) mozemo se odmah pozdraviti sa PL, da se vise ne patimo ni mi a ni oni. Ako budemo vjerovali i igrali kao do sada, a lopinas kao sto je Jaguar koji radi posao sa svojim prijateljima iz bivseg saziva N/F SBiH i pojedinim lokalnim mocnicima iz nama blizeg susjedstva, mozemo se vec poceti lagano spremati za Iducu sezonu u ovoj ligi sampiona. Mislim da ce sa mnom sloziti @samolukavac, vidm da je momak i vise nego dobro upucen u red stvari koji se desavaju ovih dana (istina da se vise zayebava, nego sto zeli reci ono sto zna)......
P.S. Nije mi namjera bilo koga uvrijediti, postujem sve istinske navijace, jer znam kako je voljeti svoj klub.
Ljudi moji sve se štima, vidite li ovaj Travnik u Premier ligi kad ne kupi utakmicu, ne može Mladost kod kuće da dobije, ali zato ako na kladionici bude naredno kolo Velež - Tavnik (biće čista dvica), što se tiče ekipe Bratstva mišljenja sam da oni neće u PL, ovo je samo osveta vama bila jer prije početka ove sezone bio je sastanak vi ili oni, tad vi niste ništa rekli i oni su "zagrizli" međutim kod vas se desio preokret na polusezoni i naravno sad ste glavni konkurenti, ova pobjeda njihova juče je samo da vas zeznu ništa drugo, vidjećete za 14 dana kad dođe Jedinstvo u Gračanicu šta će biti, pred nama je, a što se tiče Čapljine oni bi i mater svoju prodali, dole nema pošteno do bodova, može ali svake prestupne godine, ja sam rekao neki dan da će se pitanje prvaka riješiti u Banovićima... :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.