Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
arminarsenal
- Kontakt:
Re: Arsenal
E moj Wengeru fakat si posenilio,Ox na klupi,jedini koji iole valja

-
BigBigBang
- Kontakt:
A gledaj samo navale, Arteta, Rosicky, Cazorla, Podolski i Girooud
Prije bi reko da je Queens Park Rangers nego Arsenal.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
To je onaj sastav za smirivanje igre koji je dobio 4 gola od jednog Milana.
Celik!3,2,2.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Gubimo danas.
Wenger izgleda skrenuo skroz. Ne vjerujem da je lik ostavi Oxa na klupi 
Ox u zadnji par utakmica kad je krenio je bio krivac za gol barem jednom,ili je gubio lopte često na sredi..i treba ga na klupu..
Sin Ashleya Younga, donji ste ako je na cacu.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
ma ako Arteta i Flamini skupa igraju ishod se zna....remi nam plafon 
A.F.C. Bournemouth!
-
arminarsenal
- Kontakt:
Pa jedini je nesto i probao,kad je god igrao,ko od ovih igraca moze proci nekoga 1vs1? da nece mozda Cazorla,speed mu 2,jb.teRosicky je napisao/la:Ox u zadnji par utakmica kad je krenio je bio krivac za gol barem jednom,ili je gubio lopte često na sredi..i treba ga na klupu..
Bolje to nego kad prihvati loptu na sredi da to bude opasnost po naš gol,kao 3 puta protiv Chelsea,jednom primamo,jednom penal i crveni i treći puta spasi Mert..i prije toga i poslije je to radio,tako da neka njega za zadnji pola sata..arminarsenal je napisao/la:Pa jedini je nesto i probao,kad je god igrao,ko od ovih igraca moze proci nekoga 1vs1? da nece mozda Cazorla,speed mu 2,jb.teRosicky je napisao/la:Ox u zadnji par utakmica kad je krenio je bio krivac za gol barem jednom,ili je gubio lopte često na sredi..i treba ga na klupu..
http://cdn.kingofplayers.com/stream11.htmlHead je napisao/la:Dajte kakav stream nisam kuci pa nemam SK
A.F.C. Bournemouth!
-
arminarsenal
- Kontakt:
Haj' bas da vidim kako ce to izgledat prvih sat vremena,2:0 poluvrijeme,moja prognoza !Rosicky je napisao/la:
Bolje to nego kad prihvati loptu na sredi da to bude opasnost po naš gol,kao 3 puta protiv Chelsea,jednom primamo,jednom penal i crveni i treći puta spasi Mert..i prije toga i poslije je to radio,tako da neka njega za zadnji pola sata..
Ubiće nas ljudi agresivnošću, kad su nam i Ox i ramsey na klupi
Hinjska postava, najmrža moguća
Hinjska postava, najmrža moguća
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
kaže voajer ova tekma je bitna kao da nosi 6 bodova i postavi ekipu na bod,francuski šarlatan 
Jos jedan dokaz da se Wenger boji.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Još jedan dokaz da treba ici, al eto sacekat cemo kraj utakmice i konačan ishod pa cemo pricati onda.SamoZeljo je napisao/la:Jos jedan dokaz da se Wenger boji.
http://lockerdome.com/6306795308194625/6503946151806481
Pa ja, ko ce ako nece on, yebo tetku bogaljsku.
Mogao je i trebao probati sa Kallstromom i Sanogom!
Hajde mogu shvatiti da je OX zasluzio klupu. Nije on jos to da moze dosta utakmica u kontinuitetu. Ramsey tek oporavljen ali ovako u ovoj prvoj postavi samo Flamini sa daMu! kuknjava kuknjava
Bitno je samo prvih 20 minuta izdrzati!
Bitno je samo prvih 20 minuta izdrzati!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
http://londonnisred.****/2014/0 ... tream.html" onclick="window.open(this.href);return false;
odličan link
odličan link
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
To da on treba da ide ja znam vec godinama, nista novo.QUARTERBACK je napisao/la:Još jedan dokaz da treba ici, al eto sacekat cemo kraj utakmice i konačan ishod pa cemo pricati onda.SamoZeljo je napisao/la:Jos jedan dokaz da se Wenger boji.
http://lockerdome.com/6306795308194625/6503946151806481
Pa ja, ko ce ako nece on, yebo tetku bogaljsku.
I za Girouda znam od samog pocetka da nije napadac za Arsenala. To se jednostavno vidjelo na startu. Sve i ako nekad nadodje (u sta sumnjam), bice nakon nekoliko godina propasti i nerviranja. Nije vrijedan cekanja, ni minute.
Strahovati od jednog Evertona i u istoj sezoni pricati i obecavati titule moze samo Wenger.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.