Return of the legend.fuzbal je napisao/la:ibrićić je ušao u izbor da bidne najbolji igrać turske medžu strancima ćestitamo drugu senijadu
Senijad Ibričić
Re: Senijad Ibričić
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
Jesil' se ozenio? 
Vjerovatno je se vec i razveo, pa dosad ima najmanje 12 godina.Goalgetter je napisao/la:Jesil' se ozenio?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Goalgetter
- Kontakt:
Al' je zato ljubav prema jednom jedinom Ibricicu vjecna.Cartman je napisao/la:Vjerovatno je se vec i razveo, pa dosad ima najmanje 12 godina.Goalgetter je napisao/la:Jesil' se ozenio?
Legendo kakav si? Kako familija? Jel na poslu sve uredu? Veliki pozdrav za tebe i za Trupka..fuzbal je napisao/la:ibrićić je ušao u izbor da bidne najbolji igrać turske medžu strancima ćestitamo drugu senijadu
Sto ce ovo srce jedino kod Ibricica
reg. sam pa pitam a bas me intresuje.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ibro dvostruki stijelac za Erciyesspor nakon ulaska u igru . Mislim da je @nedimko dvostruki orgazam doživio
Ode Ibro u Aston Villu
Ode Ibro u Aston Villu
Znaci povratak u ekipu i poziv u Brazil.Neka,to je i posteno i pravedno.bavarian_bk je napisao/la:Ibro dvostruki stijelac za Erciyesspor nakon ulaska u igru . Mislim da je @nedimko dvostruki orgazam doživio![]()
Ode Ibro u Aston Villu
Koliko je igrao protekli vikend, ovi njegovi izgleda ispadaju....
Bas me zanima što će ovo srce na njegovoj temi? 
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Za njega je Brazil gotova prica. Sad i da zasluzuje Brazil (zasad nezasluzuje), nema sanse da ide jer onda 'Seljak-tor' ispada jos manji autoritet. Ispast ce uvalili ga Dzeko i Spaha. Tebi je najbolje vratit se u svoj Hajduk. Iz njega je najlakse u Repku.
Za njega je Brazil gotova prica. Sad i da zasluzuje Brazil (zasad nezasluzuje), nema sanse da ide jer onda 'Seljak-tor' ispada jos manji autoritet. Ispast ce uvalili ga Dzeko i Spaha. Tebi je najbolje vratit se u svoj Hajduk. Iz njega je najlakse u Repku.
Džeko i Spahić otvorili temu.Sheyi je napisao/la:Bas me zanima što će ovo srce na njegovoj temi?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Tebi je najbolje vratit se u svoj Hajduk. Iz njega je najlakse u Repku.
Ibricic igrao 54 minute.Znaci tu je to negdje,blizu.
Zabi ga Ibričić protiv Elaziga 
Trenutno 3:0 za ovaj njegov Spor
-
lucif3R666
- Kontakt:
jos ce opstat u ligiSheyi je napisao/la:Zabi ga Ibričić protiv Elaziga
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Dobar gol.... Dakle Ibro ide u Brazil
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ibricic zasluzuje poziv za Brazil ukoliko nastavi igrati za svoj klub! momak je uvijek bio korektan i posten,i ne znam zasto par budala ima neko lose misljenje o njemu!? ukoliko bude igrao za klub nema razloga da ne ide u Brazil!
-
džakailibu
- Kontakt:
mozda sam budala ali ibričić nista nije pokazao od kada je pape selektor. igrao je par utakmica od počrtka ali je vecinom ulazio u posljednjih 10-15 minuta i jako se dobro pokazalo da niti nije kvalitetan igrač niti igrač preokreta a pri tom strašno spor. e sada mozda je on divan dečko i pošten pri tom, poštenjačina šta više, ali to nikako ne mogu biti razlozi za njegovo pozivanje. a i ova čim se da gol treba zvati u reprezentaciju gdje je ibričić samo jedan od primjera.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.