Kup BiH 2013./2014.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Kup BiH 2013./2014.
Zaboravih da napisem i ako bude tako nesto i bude zvizduka ,oni nas nece ponizavati nego sebe brukati
tepsija je napisao/la:Hrvoje,ja sam odavno dojma da si ti promašio forum.Rosas7 je napisao/la:zivinaajkula je napisao/la:Nedo bog da bude "hrvatsko" finale,bilo bi to opet ovako,kada su nas lani ponizavali na Pecari !![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
nedo bog ni da bude bosnjacko,pa da nam pjevaju pjesme dine merline,dok svira himna
Bljesak je za tebe extrica.
ja samo istinu pisem,a to sto ona tebe boli tvoja stvar

ja mislim da je ovo himna,ispravi me ako grijesim

[youtube][/youtube]
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Rosas7 je napisao/la:Hrvoje,ja sam odavno dojma da si ti promašio forum.tepsija je napisao/la:[quote="Rosas7"
nedo bog ni da bude bosnjacko,pa da nam pjevaju pjesme dine merline,dok svira himna
Bljesak je za tebe extrica.
ja samo istinu pisem,a to sto ona tebe boli tvoja stvar

ja mislim da je ovo himna,ispravi me ako grijesim

[youtube][/youtube][/quote]
I kako ti se svidja himna u izvedbi profesorice Ane Babic

Pjevas li je

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Bošnjačko finale je ne moguće jer Čelik nije ni hrvatski,ni sprksi ni muslimanski nego i hrvatski i srpski i muslimanski klub.Tako da molim te lijepo da to više ne koristiš kao argument.Rosas7 je napisao/la:zivinaajkula je napisao/la:Nedo bog da bude "hrvatsko" finale,bilo bi to opet ovako,kada su nas lani ponizavali na Pecari !![]()
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Izvini ti, ali ja kao Robijaš moram biti realan, ljiljan na našem grbu je tzv. "Lilium Bosniacum" koji datira iz doba Kotromanica, sa krsticem na donjem dijelu, a u to doba vladalo je zajednistvo, 3 vjere - jedna nacija (Bošnjani) a od 91./2. znas ko je koristio taj simbol. Tako da htio to neko ili ne, Čelik je bošnjački klub jer i potice iz grada u kojem je vecinsko bošnjačko stanovnistvo.samocelik je napisao/la:Bošnjačko finale je ne moguće jer Čelik nije ni hrvatski,ni sprksi ni muslimanski nego i hrvatski i srpski i muslimanski klub.Tako da molim te lijepo da to više ne koristiš kao argument.Rosas7 je napisao/la:zivinaajkula je napisao/la:Nedo bog da bude "hrvatsko" finale,bilo bi to opet ovako,kada su nas lani ponizavali na Pecari !![]()

SAMO ČELIK !
Ja sam prvi pravoslavac i živim za Čelik.Sam znaš da na našoj tribini ima i katolika i pravosalvaca i muslimana,ne na tribini nego u vrhu skupine.Svakom od nas je grb Čelikovi te ljiljani nešto najsvetije u životu.Tako da nemoj molim te pricati.Dosta je ove babinske politike SDA da unište ono malo što još vrijedi u našem gradu.
Celik nije bosnjacki klub ili muslimanski, Celik je Bosanski odnosno bosanskohercegovacki. svi ostali naslovi ili izrazavanja su netacna ili debilna....
Celik Zenica -->

zanima me, ako se uopste zna, ko ce igrati prvi kuci u finalima kupa par Sarajevo/Zrinjski ili Celik/Siroki?
hvala
Celik Zenica -->

zanima me, ako se uopste zna, ko ce igrati prvi kuci u finalima kupa par Sarajevo/Zrinjski ili Celik/Siroki?
hvala
Pa nisam ja rekao za vjeru nista, ali znas i sam da u Zenici vlada "politika" 3 vjere jedna nacija: pravoslavci, katolici i muslimani zajedno kao Bošnjaci pod zasatvom ljiljana. Naravno da je Čelik bosanskohercegovacki klub, kao i Zrinjski, Borac, Siroki... Ali uzmi primjer Swansea, to je britanski klub, ali i velški, i kolko god Engleza zaigralo za taj klub svi ce reci ponosno da je Swansea velški klub. Mislim da razumijes sta ti hocu reci, ako hoces da nastavimo diskusiju na PP cemo rijesit, idemo u OFFsamocelik je napisao/la:Ja sam prvi pravoslavac i živim za Čelik.Sam znaš da na našoj tribini ima i katolika i pravosalvaca i muslimana,ne na tribini nego u vrhu skupine.Svakom od nas je grb Čelikovi te ljiljani nešto najsvetije u životu.Tako da nemoj molim te pricati.Dosta je ove babinske politike SDA da unište ono malo što još vrijedi u našem gradu.

SAMO ČELIK !
Ja mislim da ce Zrinjski i Čelik igrati u finalu kupa...
Zenicani uz los teren i kisu,mogu lakse odigrati bunkera i sacuvati mrezu..Široki nez igrati protiv "manjih ekipa",koje se brane i idu u kontru..
A Zrinjski,mislim da je kao cjelina jaci od sarajeva..Gosti su mjenjali trenera,ima dosta problema u svlacionici dok domacina i povrede muce pa ce uci u mec sa problemima,ali ipak mislim da timski duh pobjedjuje napuhane pojedince koje su neki zvali zvijezdama..
Ugl obje teske utakmice,uz dosta kartona,cak i povreda,ostre igre i borbe a ako bude lose vrijeme to ce biti pravi blatnjavi rat..
Zenicani uz los teren i kisu,mogu lakse odigrati bunkera i sacuvati mrezu..Široki nez igrati protiv "manjih ekipa",koje se brane i idu u kontru..
A Zrinjski,mislim da je kao cjelina jaci od sarajeva..Gosti su mjenjali trenera,ima dosta problema u svlacionici dok domacina i povrede muce pa ce uci u mec sa problemima,ali ipak mislim da timski duh pobjedjuje napuhane pojedince koje su neki zvali zvijezdama..
Ugl obje teske utakmice,uz dosta kartona,cak i povreda,ostre igre i borbe a ako bude lose vrijeme to ce biti pravi blatnjavi rat..
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
-
- Kontakt:
Napuhane zvijezde izbacise bivse sampione drzave iz takmicenja, a taj isti timski duh je ponizio masinovodje na njihovom terenu i izgubio 2:1 samo uz veliku dozu nafake tipa kad ti protivnicki zadnji igrac nicim izazvan pokloni loptu pa krenes sam prema protivnickom golu...Southboy je napisao/la:Ja mislim da ce Zrinjski i Čelik igrati u finalu kupa...
Southboy je napisao/la:Ja mislim da ce Zrinjski i Čelik igrati u finalu kupa...
Ja sam opet misljena,da su ovo vise tvoje zelje, nego neki realan post,ali dobro..
Mi smo Zrinjski dobili u pripremnoj tekmi pred pocetak sezone.I u Kupu smo na Kosevu bili bolji za klasu,ali lopta nije htjela u gol.
Druga stvar,koliko realno pises odnosno lupaš vidi se po tome kad kazes da u svlacionici imamo probleme

Mislim da cemo gledati jedan dobar fudbal u Mostaru ,i nek sve bude fer i korektno, i nek pobjedi bolji.
-
- Kontakt:
Ako neko ima na forumu da zna gdje sutra igra ova ekipa što gaji timski duh (šeljo) ili kakav je njiihov omjer protiv ovih što imaju nesređene odnose u svlačionici.
Ma, baci, Sarajevo ima odličnu ekipu i kup je prilika da ove godine osvoje jedan od dva pehara. Ekipa je kompletna i složna. Nalaze se u karantinu i na miru se spremaju za utakmicu. Trener ima ogroman motiv i podršku cijelog i tima i uprave.
Zrinjski ima problema sa sastavom, mnogo lakše mogu doći do prvenstva nego do kupa, Za prvenstvo im treba pobjeda protiv Veleža a možda će biti dovojan i remi (ne zbog Želje nego zbog Širokog), a u kupu moraju pobjediti, Sarajevo i Široki u dvije utakmice, što je priznat ćete puno teže. Smatram da je Karačić inteligentan i da će se okrenuti tituli a kup prepustiti Sarajevu ili Širokom.
Ma, baci, Sarajevo ima odličnu ekipu i kup je prilika da ove godine osvoje jedan od dva pehara. Ekipa je kompletna i složna. Nalaze se u karantinu i na miru se spremaju za utakmicu. Trener ima ogroman motiv i podršku cijelog i tima i uprave.
Zrinjski ima problema sa sastavom, mnogo lakše mogu doći do prvenstva nego do kupa, Za prvenstvo im treba pobjeda protiv Veleža a možda će biti dovojan i remi (ne zbog Želje nego zbog Širokog), a u kupu moraju pobjediti, Sarajevo i Široki u dvije utakmice, što je priznat ćete puno teže. Smatram da je Karačić inteligentan i da će se okrenuti tituli a kup prepustiti Sarajevu ili Širokom.
- firefirefirely
- Kontakt:
vidim kod tebe siroki vec ceka u finalu sarajevomeme pitar je napisao/la:Ako neko ima na forumu da zna gdje sutra igra ova ekipa što gaji timski duh (šeljo) ili kakav je njiihov omjer protiv ovih što imaju nesređene odnose u svlačionici.

-
- Kontakt:
Izvini druže ali na osnovu onog što sam vidio na grbavici i ovog od neki dan, a vidim kako je Široki demolirao Želju i kakav napad imaju i kako su odigrali 80 minuta u Mostaru, ubjeđen sam da će Vam dati dva gola sigurno a iskreno više bih volio da Sarajevo igra u finalu sa Čelikom nego sa Širokim i znaš da je to istina, ali po viđenom...firefirefirely je napisao/la:vidim kod tebe siroki vec ceka u finalu sarajevomeme pitar je napisao/la:Ako neko ima na forumu da zna gdje sutra igra ova ekipa što gaji timski duh (šeljo) ili kakav je njiihov omjer protiv ovih što imaju nesređene odnose u svlačionici.
Utakmicu prenosi MojaTV pa da vas obavjestim na vrijeme.

Napokon su uveli i da oni koji nemaju MojuTV mogu gledati programe, a koriste BHT mobilnu mrežu tj. imaju broj. Usluga se zove Moja TV To Go.
Registrovati se na https://bhmobile.bhtelecom.ba/registracija i ulogovati.
Ovdje pratiti upute i gledati kanale: https://bhmobile.bhtelecom.ba/reprodukc ... zaja/video
Lista kanala: http://bhtelecom.ba/fileadmin/user_uplo ... tvtogo.pdf
Detalji: http://www.bhtelecom.ba/mobile_tv2.htmlNaknada za korištenje usluge na period od 24 sata se plaća jednokratno i iznosi:
za osnovni paket – 1,50 KM
za osnovni+sport paket – 2 KM
Moja TV To Go se aktivira slanjem besplatne SMS poruke na broj 061 11 06 upisivanjem ključne riječi u sadržaj SMS-a:
za osnovni+sport paket za 24 sata korištenja usluge – ključna riječ „24 sport“
Bez obzira na rezultate oba polufinala su neizvjesna.
Zrinja - Sarajevo - 50%-50%
Možda sam malo i subjektivan kao navijač Zrinje i možda je čak Sarajevo i u prednosti pred sutrašnjio meč.Rezultat 0-0 kako god to čudno zvučalo je povoljniji za pitare jer oni na svom terenu nisu primili gol i samo postizanjem jednog gola u Mostaru steći će veliku prednost jer Zrinjski će u tom slučaju morati zabiti dva ako želi igrati u finalu.Uz ovo Sarajevo stiže kompletno pod BB dok mi imamo dosta problema.Neće nastupiti stoper Aleksić,desni bek Zlatić,Muminović jedan od motora ekipe ovog proljeća ,Deni Simeunović je rovit i možda odigra maximalno pola sata ili 45 minuta ,uz to nema ni Brkovića koji se povrijedio baš protiv pitara u pripremnoj utakmici.Dakle, sad bi mogla doći do izražaja naša klupa koja je možda i najkvalitetnija u ligi i velika pomoć ultrasa.Sarajevo jeste imalo stresan protekli tjedan ,da li je ostavilo traga na igračima vidjet ćemo sutra.Ako ne padne neki rani gol lako moguće da gledamo i penale.
Široki - Čelik 50% - 50%
Zašto i pored prednosti Čelika od 2-0 odnos 50 % - 50 % ? Iskreno čekao sam da vidim tko će braniti za Čelik jer onaj golman protiv Želje mi ne ulijeva ni malo povjerenja mada je teško procjeniti nakon jedne tekme ali vidim da ni robijaši nisu oduševljeni.Moje mišljenje je ako Čelik zabije gol ide dalje ako ne zabije Široki prolazi.
Nadam se finalu Zrinja -Čelik jer ne bih volio nakon onog preokreta da ponovo igramo sa susjedima.Kako god ,neka bude fer ,korektno i bez sudijskih grešaka pa ko prođe ,prođe.
Zrinja - Sarajevo - 50%-50%
Možda sam malo i subjektivan kao navijač Zrinje i možda je čak Sarajevo i u prednosti pred sutrašnjio meč.Rezultat 0-0 kako god to čudno zvučalo je povoljniji za pitare jer oni na svom terenu nisu primili gol i samo postizanjem jednog gola u Mostaru steći će veliku prednost jer Zrinjski će u tom slučaju morati zabiti dva ako želi igrati u finalu.Uz ovo Sarajevo stiže kompletno pod BB dok mi imamo dosta problema.Neće nastupiti stoper Aleksić,desni bek Zlatić,Muminović jedan od motora ekipe ovog proljeća ,Deni Simeunović je rovit i možda odigra maximalno pola sata ili 45 minuta ,uz to nema ni Brkovića koji se povrijedio baš protiv pitara u pripremnoj utakmici.Dakle, sad bi mogla doći do izražaja naša klupa koja je možda i najkvalitetnija u ligi i velika pomoć ultrasa.Sarajevo jeste imalo stresan protekli tjedan ,da li je ostavilo traga na igračima vidjet ćemo sutra.Ako ne padne neki rani gol lako moguće da gledamo i penale.
Široki - Čelik 50% - 50%
Zašto i pored prednosti Čelika od 2-0 odnos 50 % - 50 % ? Iskreno čekao sam da vidim tko će braniti za Čelik jer onaj golman protiv Želje mi ne ulijeva ni malo povjerenja mada je teško procjeniti nakon jedne tekme ali vidim da ni robijaši nisu oduševljeni.Moje mišljenje je ako Čelik zabije gol ide dalje ako ne zabije Široki prolazi.
Nadam se finalu Zrinja -Čelik jer ne bih volio nakon onog preokreta da ponovo igramo sa susjedima.Kako god ,neka bude fer ,korektno i bez sudijskih grešaka pa ko prođe ,prođe.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Steta sto nase nesposobne televizije nisu u stanju da obezbjede prijenos.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
@elegant ako ti šta znači bit će na netu Široki-Čelik,a nisam upućen 100% ali izgleda i Zrinjski-Sarajevo.
Nego,kada su finalne utakmice KUP-a?

22.4.2014. u 12:00h zrijeb domacina finala kupa BiHsamocelik je napisao/la:@elegant ako ti šta znači bit će na netu Široki-Čelik,a nisam upućen 100% ali izgleda i Zrinjski-Sarajevo.
07.5.2014. (srijeda) prva utakmica finala kupa BiH (izmedju 29. i 30. kola)
17.5.2014. (subota) druga utakmica finala kupa BiH (7 dana nakon 30. kola)
Ludi umoriste više, kako vam se da. J..o više te priče, o sportu je riječ, neka tretira svoj klub kako ko hoće i doviđenja. Svaki svaki dan ista priča
I želim sve najbolje za sva tri kluba danas i neka dva prođu

I želim sve najbolje za sva tri kluba danas i neka dva prođu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.