RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 06 apr 2014, 04:02

esprit24 je napisao/la:Hvala na odg.zelim vam da se sto prije vratite na stare staze, i jos pitanje oko stadiona,jel se definitivno odustalo od povratka pod bijeli brijeg,i ako jeste da li se planira graditi nesto u vrapcicima tipa istocna tribina ili natkrivanje ove postojece, reflektori itd
BB je zavrsena prica. Sto se tice gradnje ide sada pomocni teren a ovo ostalo ce ici postepeno. Krenuli smo od nule,ovo nam je treci stadion da pravimo. Hvala care na lijepim zeljama i uvijek si dobrodosao u Mostar :wave:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

hercegovac236
Kontakt:

Post Postao/la hercegovac236 » 06 apr 2014, 04:32

Interesantna razmišljana većine raje u vezi igrača koji ne žele da produže prijevremeno ugovor sa Veležom.

Po meni odlika jednog profesionalnog kolektiva je ta da najbolji igrači, koji su trenutno zdravi i pod ugovorom, igraju u prvih jedanaest. Njihova ugovorna situacija ne bi trebala igrati tu nikakvu ulogu. Sa jedne strane tražimo od uprave da se ponaša profesionalno, a mi razmišljamo na ovakakv način :stop:

Ako dospijemo na glas da ne želimo da igramo one igrače koji ne žele da produže prijevremeno sa nama, ko će nam doći? I ako dođe, hoće li cijena biti dupla?

Da li je Borussia Dortmund igrala Maria Götze poslije objave da on na kraju prošle sezone prelazi u Bayern? Kakvo je stanje sa Lewandowskim? Da li on sjedi na klupi, na tribinama ili je na terenu ako je zdrav? Može li mi neko navesti jedan primjer gdje je jedan igrač udaljen iz momčadi zato što nije htjeo prijevremeno potpisati novi ugovor? Bilo koji sport? I ne navodite mi one primjere gdje su pojedinci postali buntovnici zato što ih trenutni klub nije pustio kada su oni, po njihovom mišljenju, imali bolju ponudu i željeli da pređu negdje drugo.

Da li uprava može biti malo taktičnija pa pokušati prodati igrače za koje se sigurno zna da će otići na kraju sezone? To je druga priča. Sjetimo se kako smo samo bili kivni na Velagića kada je za Bandovića dobio "samo" 10000 KM? Nisam neki veliki zagovornik Velagića i njegovog rada, ali u u ovome slučaju zaista mislim da bilo šta da uradi, za nas navijače neće biti dobro.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 06 apr 2014, 04:41

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Hvala na odg.zelim vam da se sto prije vratite na stare staze, i jos pitanje oko stadiona,jel se definitivno odustalo od povratka pod bijeli brijeg,i ako jeste da li se planira graditi nesto u vrapcicima tipa istocna tribina ili natkrivanje ove postojece, reflektori itd
BB je zavrsena prica. Sto se tice gradnje ide sada pomocni teren a ovo ostalo ce ici postepeno. Krenuli smo od nule,ovo nam je treci stadion da pravimo. Hvala care na lijepim zeljama i uvijek si dobrodosao u Mostar :wave:
pardon, da malo ispravim Pastrmku.Mi i sada polazemo isto pravo na BB ko i zrinjski,samo sto se odustalo od trazenja povratka pod BB radi "vise sile".Ako bi se recimo BB rusio i tu pravili neki objekti,a od te love pravio neki novi mloderan stadion zrinjskom,Velezu bi u tom slucaju morali isplatiti 1/2 ostete,ili napraviti i Velezu stadion ko i njima.BB je gradski stadion a ne stadion zrinjskog,tako da Velez na njega polaze isto pravo ko i zrinjski i u svim normalnim zemljama bih ga mogao koristiti bez problema kao i zrinjski,ali posto je kod nas "divlji zapad" i bezakonje,stanje je takvo kakvo jest trenutno :zviz:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 06 apr 2014, 05:36

hercegovac236 je napisao/la:Interesantna razmišljana većine raje u vezi igrača koji ne žele da produže prijevremeno ugovor sa Veležom.

Po meni odlika jednog profesionalnog kolektiva je ta da najbolji igrači, koji su trenutno zdravi i pod ugovorom, igraju u prvih jedanaest. Njihova ugovorna situacija ne bi trebala igrati tu nikakvu ulogu. Sa jedne strane tražimo od uprave da se ponaša profesionalno, a mi razmišljamo na ovakakv način :stop:

Ako dospijemo na glas da ne želimo da igramo one igrače koji ne žele da produže prijevremeno sa nama, ko će nam doći? I ako dođe, hoće li cijena biti dupla?

Da li je Borussia Dortmund igrala Maria Götze poslije objave da on na kraju prošle sezone prelazi u Bayern? Kakvo je stanje sa Lewandowskim? Da li on sjedi na klupi, na tribinama ili je na terenu ako je zdrav? Može li mi neko navesti jedan primjer gdje je jedan igrač udaljen iz momčadi zato što nije htjeo prijevremeno potpisati novi ugovor? Bilo koji sport? I ne navodite mi one primjere gdje su pojedinci postali buntovnici zato što ih trenutni klub nije pustio kada su oni, po njihovom mišljenju, imali bolju ponudu i željeli da pređu negdje drugo.

Da li uprava može biti malo taktičnija pa pokušati prodati igrače za koje se sigurno zna da će otići na kraju sezone? To je druga priča. Sjetimo se kako smo samo bili kivni na Velagića kada je za Bandovića dobio "samo" 10000 KM? Nisam neki veliki zagovornik Velagića i njegovog rada, ali u u ovome slučaju zaista mislim da bilo šta da uradi, za nas navijače neće biti dobro.
Obicno ne volim diskutovati sa nekim na forumu ko se tek skoro registrovo i poslao tek 1 poruku :bow:
ali haj eto da predjem preko toga. Prvo, velika je razlika izmedju Njemacke i BiH u svemu,ali ipak ovo nije dobra usporedba.Ovdje kod nas se prica o igracima koji su se tek afirmisali(u nasem klubu) i cim se culo za njega hoce da klizne u drugi klub dzaba.To ni u Njemackoj ni bilo gdje ne bi dozvolili.Klub koji ga je afirmoiso mora nesto zaraditi ;)
Druga stvar.
Evo Sevki i Ostrakovicu isticu ugovori isto ko i Aniju ali se oni ne mogu porediti sa njim i ostalim mladim igracima koji su se tek afirmisali u nasem klubu.Nek Ani odigra jos nekoliko godina sa Velezom i nek nesto da klubu nazad koji ga je afirmiso,pa onda nek ide dzaba ako nadje neki bolji klub niko im nece braniti.Sevko i Ostri su vec odradili nekolika ugovora sa klubom i tim svojim stazom i igrama u klubu su zasluzili da ih klub pusti dzaba po zavrsetku tekuceg ugovora(ako nadju negdje bolji klub).Ani je doso lani cini mi se ili preklani i odmah hoce da ide iz kluba dzaba :zviz: a da nista nije vratio klubu za ono sto je u njega klub ulozio ,to ni jedan klub u Evropi ne bi dozvolio. ;)

Ovo za Levandovskog i za Gotzea vazi isto ko za Sevku i za Ostrog,dakle doprinjeli su svom klubu dosta(osvojili su svasta nesto) i klub ih nagradjiva time sto ih pusta dzaba na kraju isteka ugovora.

Evo ti svijez primjer , u zrinjskog,Bekicu nisu dali ni trenirati dok nije produzio ugovor,pogotovo kad su culi da se za njega interesuju neki strani klubovi,pa lani isto su jednog tako igraca primorali da produzi ugovor(ne mogu se sjetiti koji je igrac u pitanju),pa sa Sunjicem je isto tako bilo ;) Ista stvar se desila sa Cocalicem iz Zelje i onim njihovim golmanom(evo zaboravih mu ime,bio 3-ci golman reprezentacije BiH),nisu htijeli da produze ugovor pa ih je Osim udaljio iz prvog tima,bili malo na tribinama i onda pristali.(vjerujem da se neko sjeca ove afere prije 2-3 godine)

Mladi igrac treba da shvati da klub treba nesto da naplati od njega jer ga je stvorio,ili da igra duze u klubu ili ako hoce odmah da ide onda mora biti neko obestecenje.Ja ne bih ni jednom dao da igra ako ne produzi ugovor(po povoljnijim uslovima)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

hercegovac236
Kontakt:

Post Postao/la hercegovac236 » 06 apr 2014, 06:09

Bjeri Rodjak našao si mi Šunjića, Bekića i Zrinjskog kao normalne primjere :nene:
Dobro nisu puškom natjerali nekoga da potpiše, ne bi me začudilo ;)

Mi moramo da shvatimo da svi ovi igrači sa strane trenutno shvataju Velež samo kao usputnu stanicu. Ustvari većina i domaćih igrači, bar dobar dio njih, čast izuzecima, su u istom košu. Da li im je Željo, Sarajevo ili neki drugi BiH tim pomak naprijed, na to pitanje ne mogu dati realan odgovor jer sam kao navijač Veleža pristrasan. Činjenica je da smo većinom u donjem dijelu PL ma koliko mi zanemarivali tu činjenicu i uvijek se vraćali na stare dane kada smi ti i ja još bili mladi :D

E i ti Rodjak našao diskutovati sa zelembaćom. Tek mi drugi post. ;) Nema veze, volim ja tebe i ovako i onako. :P

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 06 apr 2014, 06:49

hercegovac236 je napisao/la:Bjeri Rodjak našao si mi Šunjića, Bekića i Zrinjskog kao normalne primjere :nene:

Mi moramo da shvatimo da svi ovi igrači sa strane trenutno shvataju Velež samo kao usputnu stanicu. Ustvari većina i domaćih igrači, bar dobar dio njih, čast izuzecima, su u istom košu. Da li im je Željo, Sarajevo ili neki drugi BiH tim pomak naprijed, na to pitanje ne mogu dati realan odgovor jer sam kao navijač Veleža pristrasan. Činjenica je da smo većinom u donjem dijelu PL ma koliko mi zanemarivali tu činjenicu i uvijek se vraćali na stare dane kada smi ti i ja još bili mladi :D

E i ti Rodjak našao diskutovati sa zelembaćom. Tek mi drugi post. ;) Nema veze, volim ja tebe i ovako i onako. :P
da nisi ti isti onaj herc sa Rodjeni.com -foruma,ako jesi onda veliki pozdrav :cool:

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 06 apr 2014, 06:51

Vidiš da indirektno brani upravu, znači jeste :mrgreen:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 06 apr 2014, 09:09

Gdje je Pastrmka? Očekujem momčino da upleteš svoje prste sad u završnicu prvenstva, nama pustite a ubijte Zrinju :mrgreen:
Ja te volim, volim Željo..

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 06 apr 2014, 09:26

esprit24 je napisao/la:Izvinite sto ovako upadam na temu..Zelio bih postaviti nekoliko pitanja pa ako ima neko kompetentan neka odg.Buduci da mi je Velez onako draga ekipa,u neku ruku mi ju je zao zbog nepravde oko stadiona i svega.Ono sto me interesuje je zasto je mala posjeta na domacim tekmama,posebno navijacke skupine RA,jer kolko znam i pratim Bh fudbal,znam da su nerijetko znali napuniti onu tribinu iza gola jos dok je velez igrao u prvoj ligi federacije.Da li su u pitanju relativno slabi rezultati kluba ili je neka smjena generacija? Danas malo gledam pzrinjskog i kristic kaze na stadionu 9000 ljudi,pa me zanima da li su RA toliko u manjini u odnosu na ultrase u Mostaru. Unaprijed hvala i puno pozdrava iz Bos.posavine
Ukratko care, mi smo u Mostaru a i u BiH ona yebena strana.Na početku rata smo bili predodređeni da budemo pod Hrvatskom komponentom i da pod tom zastavom "branimo" BiH.To od strane Sarajeva, da se razumijemo.Znači, bili smo **** sa svih strana, nije nam se trebalo znati za trag u Mostaru, ni nama a ni Veležu.Pobiše silu raje, pozatvaraše u logore, protjeraše preko 20000 Mostaraca ali se opet nekako izborišmo za egzistenciju i svoj opstanak na ovim prostorima.Nepravda nas svaki dan yebe, ali smo navikli na to.Stadion za koji su svi Mostarci izdvajali i od plata a i ostavljali dnevnice na njemu pripao je samo jednom klubu, a trebao je bar biti dotupan i Veležu koliko i tim drugim.Ali nema veze, šta smo sve preživili ovo je pichkin dim što nam sad rade.Pravimo treći stadion što Pastrmka reče i ide nam fino!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 06 apr 2014, 09:29

gio10 je napisao/la:Gdje je Pastrmka? Očekujem momčino da upleteš svoje prste sad u završnicu prvenstva, nama pustite a ubijte Zrinju :mrgreen:
ja se nadam da ce nam on to srediti :cool:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 06 apr 2014, 10:29

hercegovac236 je napisao/la:Bjeri Rodjak našao si mi Šunjića, Bekića i Zrinjskog kao normalne primjere :nene:

zato uprava mora konacno stati u kraj tome.Sve dok se tako ne uradi ovi igracici ce se sprdati sa klubom.
Jedina nada klubu za nesmetan rad je da pravi "dobre" transfere.Ovako Velez je usputna stanica,dodju kao balavci,dajes im platu,treniraju na stadionu koji si teskom mukom izgradio,vozaju se u klupskom busu...
I na kraju napravi te budalom i ode djaba. :puke:
A znao bi strajkovati da nema plate i govoriti kako voli Velez ali i on mora zivjeti od necega.Pa sto sada ne misli malo na klub?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

vfcmostar
Kontakt:

posjeta na stadionu

Post Postao/la vfcmostar » 06 apr 2014, 11:03

Velez nije zasluzio posjetu kakvu sada ima bez obzira na sve.Polufinale kupa,500 gledalaca bez obzira na kisu jer da nije bilo kise bilo bi jos 200.RA nekada po brojnosti i svemu ostalom najbolji u drzavi,a sada kada vidim iza gola tuga me uhvati.Takva je trenutna situacija.Najgluplja odluka je na svijetu nastavak izgradnje Vrapcica pored vec usvojenog plana u Sjevernom logoru.Vidim da to i ne znate ali plan u Sj.logoru je usvojen ima vec godinu dana i vise.

Fafaron
Kontakt:

Re: posjeta na stadionu

Post Postao/la Fafaron » 06 apr 2014, 11:31

vfcmostar je napisao/la:Velez nije zasluzio posjetu kakvu sada ima bez obzira na sve.Polufinale kupa,500 gledalaca bez obzira na kisu jer da nije bilo kise bilo bi jos 200.RA nekada po brojnosti i svemu ostalom najbolji u drzavi,a sada kada vidim iza gola tuga me uhvati.Takva je trenutna situacija.Najgluplja odluka je na svijetu nastavak izgradnje Vrapcica pored vec usvojenog plana u Sjevernom logoru.Vidim da to i ne znate ali plan u Sj.logoru je usvojen ima vec godinu dana i vise.
Za sjeverni logor jos nista nije usvojeno,stadion se nalazi u planu,ali plan nije usvojen,vjerovatno ce biti ubrzo iz raznoraznih razloga.Sam primjer ti je most koji je su poceli praviti na bakijinoj luci prema sjevernom.Po planu ja mislim da Velez nebi nista ulagao jer stadion bi bio gradski a ne Velezov to znaci da grad Mostar bi bio zaduzen da nadje investitore.A ulaganje u Vrapcice mora biti jer treba da dobiju licencu za nastup u PL.
Sto se tice posjete i samog RA,ljudima je pun k.... obecanja i ludih radovanja.Dok se ne pokaze neka transparentnost i konstantan rad uprave ka poboljsanju tek tad se moze ocekivati veci broj ljudi na stadionu.Ljudi moji jedna lasta ne cini proljece.Sto se tice RA svaka cast momcima,trude se i rade ono sto je u njihovoj mogucnosti,to su vecinom klinci trenutno od nekih 17-18 god sa par starijih.Vidim spominjete kad nas je bilo vise da ali prije tog vremena bili smo u situaciji u kojoj su i ovi momci sada,tada je velika vecina nas bila mladjih sa par starijih i konstantno smo isli na gostovanja i pokusavali da uradimo nesto da aktiviramo masu da krene masovnije,u tome smo uspijeli koliko toliko jer je tada i uprava bila korektna u mnogim stvarima a i imali smo hajmo reci neke rezultate u 1.L .Nemojte zaboraviti ni onu sezonu kad smo ispadali iz lige gdje nije nas bilo puno,nego nas "saka jada" je isla na utakmice.Tek poslje toga se krenulo malo jace i ljudi su nam se poceli prikljucivati.
Da skratim,mnogima je pun k.... prodavanja muda pod bubrege.
Hercegovka loza,hasis trava,neka zivi Mostar nasa drzava!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 06 apr 2014, 11:36

Samo da demantujem anela da smo u pocetku rata bili predodredjeni. Od prvog dana sam bio clan TO koja je oslobodila lijevu stranu dok su se doticni spancirali u novim uniformama pa aveniji,starom i kasnije dolazili da se slikaju. Smijesno ali istinito. Vecina je bila s njima radi bolje logistike i nista vise. Malo ssm otisao u off ali dobro. Za ova moja dva manijaka ;) ali rnitegu rojsta strmkipa stone za fuka :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 06 apr 2014, 11:39

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Za ova moja dva manijaka ;) ali rnitegu rojsta strmkipa stone za fuka :lol: :lol:
Bujrum u Sarajevo poslije prvenstva i biće jedna
slika
za kaficu :mrgreen:
Ja te volim, volim Željo..

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 06 apr 2014, 11:42

gio10 je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Za ova moja dva manijaka ;) ali rnitegu rojsta strmkipa stone za fuka :lol: :lol:
Bujrum u Sarajevo poslije prvenstva i biće jedna
slika
za kaficu :mrgreen:
Eto mene odmah brato :P :wave:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

MVB
Kontakt:

Post Postao/la MVB » 06 apr 2014, 11:43

rodjak je napisao/la:
Ja uopste ne sumnjam da Hebibovic zeli da ide u klub koji ce igrati u Evropi i gdje ce mozda imati koju stoju vecu platu.Ne treba ga optuzivati zato.Ja krivim nasu upravu sto nisu nista ucinili da ga zaustave.Ovo sto MVB pise da su mu obecavali kule i gradove da ostane ja iskreno ne vjerujem(ja nigdje nisam procito da si ikad vodili razgovor u vezi produzenja ugovora,obicno oni to najave).Ako nije pristo na produzenje ugovora uz neke normalne poboljsane uslove, pitam se zasto se onda forsiro u prvoj postavi :crazy: .Bolje bi bilo da su forsirali nekog juniora nego njega jer ako on nece da produzi ugovor to je onda odmah izgubljen igrac,zasto treba onda zauzimati necije mjesto.Trebali su ga odmah prebacio u drugi tim pa nek tamo ceka prelazak u Sarajevo :evil: .Ja sam jos poslije Brkovica piso da ce se opet desiti ista stvar sa nekim drugim igracem u buducnosti(i evo se upravo desava),a evo sada najavljujem za iducu godinu mozda Hajdarevic je slijedeci ili Janicijevic,ista stvar. ;) ,i opet ce klub popusiti.Ne treba kriviti igrace(normalno je da igraci predju u drugi klub) nego onoga ko je dopustio da se to desi bez naknade(kako ce u takvoj situaciji klub opstati).To ti je isto ko kad malom dijetetu dopustis da se igra sa sibicom(sta dijete zna sta je sibica :mrgreen: ) i onda kad zapali kucu da krivimo dijete.
I ovi igraci koji prelaze u drugi klub treba da znaju da je veliko pitanje kako ce im biti tamo i hoce li uspjeti.Moraju dobiti dobro bolje uslove da bih se odlucili da predju u drugi klub i usput da g u zicom ne zatvara vrata starog kluba (ko Cola)jer nikad se nezna sta ce biti.Valjda ce mo i mi nekad doci pameti pa poceti raditi ko svi normalni klubovi.Kod nas vazda neke afere . Sto to mi nismo pametni pa mi ne dovedemo nekog mladog jakog igraca iz drugog kluba dzabe(a koji se vec afirmiso),to se nece desiti.Jedino nam mogu poslati na posudbu i to na kratko Zeljo ili Sarajevo nekog igraca ko im je visak i to je to.Dok klub ne pocne dobijati pare od igraca koji su se kod nas afirmisali mi ce mo i dalje biti pozitivna nula u nasoj ligi.Hocu da budemo u vrhu a sa ovakvim radom uprave se to nece desiti

FORZA VELEZ
Čini mi se da nisi dobro pročitao moj tekst,ili nisi dobro shvatio.Ali kontinuirano razgovori traju godinu dana.Na zimskoj pauzi smo došli u konflikt sa upravom Sarajeva zbog tog balavca.Slažem se sa tobom da igrači treba da ostanu,ali u ovim današnjim uslovima u kojim roditelji prodaju maloljetnu djecu,složićeš se da je to vrlo teško.Zašto igra,zato što godinu dana se pokušava na svaki način ne isprovocirati sukob sa njim.Međutim,balavac je odlučio.Da tačno je i da postoji šansa drugim igračima da se to desi,ali ne samo kod nas nego u svim klubovima.Tako je nažalost posrano vrijeme došlo.Ja sam trenirao do svoje 19 godine i kad sam trebao ići na posudbu nisam ja birao nego klub gdje me šalje,što je sad nemoguća misija ili nevjerovatno.Iz pouzdanih izvora znam cifru koja se nudi balavcu i kad bi to neko od radnika u BiH to znao mislim da bi se roknuo šta se jednm balavcu nudi,vjeruj da mu Sarajevo u ovom trenutku ne daje više od nas.I da ti završim sa jednom mostarskom.
Kad fukaru napiješ i najedeš očekuj samo da te zbode s leđa,jer fukara ostaje fukara.
U svakom slučaju njemu sretan put ali sretno neće završiti.I još da ti kažem kad si spomenuo Brkovića,i on nam ga je zakrho u leđa.Ode da ga Osim proda.Moji prijatelji ga redovno viđaju u Sarajevu kako nema cenera za kafe a hrenovke marke ovako su mu specijalitet.Vjeruj mi da bi se pješke dole vratio,na njegovu žalost,naša kaako ti kažeš loša uprava ne trza na to.Eto dečku Osima pa nek ga proda,samo uput ima mali problem nigdje ga ni na klupi za rezerve.Ako možeš ovo shvati prijateljski a ako ne kako ti god drago.I nakon svega i svačega uvijek stoji ona naša:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 06 apr 2014, 12:10

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Samo da demantujem anela da smo u pocetku rata bili predodredjeni. Od prvog dana sam bio clan TO koja je oslobodila lijevu stranu dok su se doticni spancirali u novim uniformama pa aveniji,starom i kasnije dolazili da se slikaju. Smijesno ali istinito. Vecina je bila s njima radi bolje logistike i nista vise. Malo ssm otisao u off ali dobro. Za ova moja dva manijaka ;) ali rnitegu rojsta strmkipa stone za fuka :lol: :lol:
Nisi me razumio Pastrmka.Sarajevo je planiralo da se mi potlačimo njima i da ne ulazimo u rat što je bilo nemoguće.Njima je trebao odušak na jednoj strani ali bi "žrtvovali" nas u Hercegovini zbog toga.Moj otac je bio obučen u rezervni sastav tadašnje milicije pa u TO i Armiju BiH kad je bilo 50-100 ljudi tu.Vjeruj mi bilo mi je 11 god kad je počeo rat ali vrlo dobro znam iz svih dešavanja šta i kako je bilo.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 06 apr 2014, 12:18

Ma sve je to u pet deka,Sarajevo je sada mamac jer imaju frisku lovu.Sad kako ko razmislja,hebibovic je dobar ali ako ode samo radi par stoja njegov problem.Cim prvi put pogrijesi eto belaja,na zalost ovako vec kuburimo godinama I nista se ne mijenja.Hebiga opet popit lexilijum pa na tekmu.Valjda cu za zivota docekati bolje dane nasih rodjenih.Bem ti srecu sto se ne rodih ranije....

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 06 apr 2014, 12:44

emil02in je napisao/la:Ma sve je to u pet deka,Sarajevo je sada mamac jer imaju frisku lovu.Sad kako ko razmislja,hebibovic je dobar ali ako ode samo radi par stoja njegov problem.Cim prvi put pogrijesi eto belaja,na zalost ovako vec kuburimo godinama I nista se ne mijenja.Hebiga opet popit lexilijum pa na tekmu.Valjda cu za zivota docekati bolje dane nasih rodjenih.Bem ti srecu sto se ne rodih ranije....

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja brato kad dodjem u Sevde u apoteku radnice me ne pitaju nista,odmah vade lekse :lol: :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.