Nije stvar u broju postova nego U načinu komunikacije.Možda i griješim ali puno puta je dosad bilo "ubačenih" forumaša tzv navijača Zrinje a sve provokatori.Ako ti to nisi ispričavam se ali rječnik ti je neprimjeren a naročito jer su ljudi zadnjih nekoliko sezona bili korektni prema nama i mi prema njima i ne vidim razloga da tako i ne ostane a naročito ne vidim razloga da to bude nekoliko pijanih papana koji neznaju nabrojati tri igrača iz svog tima.primasquadra je napisao/la:izvini forumaš . imaš više postova od mene ono nemožemo i nećemo pričat.zrinja05 je napisao/la:Ti si navijač koji se registrirao prije 5 dana i ti ćeš nam soliti pamet.Alo bola ,išprimasquadra je napisao/la:Vi niste navijači Zrinjskog što sad umanjujete pobjedu zbog 3.5 + udarca na tribini .odyebi pickice.
Srami se jadnice. Veze sa Mostarom imas koliko i sa Los Angelesom. Samo svoj kompleks i frustracije pokazujes i sramotis vlastiti grad (tocnije onaj u kojeg si doselio pa te puca kompleks nize vrijednosti), nista vise.primasquadra je napisao/la:pocrkajte dušmani . škripari mudonje nema ih nidje na gostovanju dodju ovdje ulazit u teren ono neće im niko ništa.vi ste bruka ... dobili ste što vas sljeduje i tu i tu . idite u aba ligu![]()
kakav osjećaj preko 10 000 ljudi OVO JE MOSTAR.
SU ČIN PRITITEE ????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O Romeo,zašto si Romeo.Pa valjda "kad odeš u julu na more...." pastrmka a ne u juliju.Ja sam svojevremeno ulazio u jednu Juliju često bez obzira nagodišnje dobaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Zrinjkec pokusavas ispast smijesan ali bezuspjesno juni,juli,avgust. Juniju,juliju,avgustu. Ne kontam sta je carapa na japanku zeljela da kaze![]()
![]()
Da se zovu jun i jul mozda bi tako pisao a o ulascima sumnjam da si sa 120 kila i 190 cm ulazio igdjezrinja05 je napisao/la:O Romeo,zašto si Romeo.Pa valjda "kad odeš u julu na more...." pastrmka a ne u juliju.Ja sam svojevremeno ulazio u jednu Juliju često bez obzira nagodišnje dobaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Zrinjkec pokusavas ispast smijesan ali bezuspjesno juni,juli,avgust. Juniju,juliju,avgustu. Ne kontam sta je carapa na japanku zeljela da kaze![]()
![]()
ako me razumjete.
Odoh gledat snimak i uživat.
IGRAJ DO KRAJA ,IGRAJ DO KRAJA JER TEBE VOLIM JA......
Treba Čelik ozbiljno shvatit iako će biti i više nego iscrpljeni jer 4 dana prije nas imaju uzvrat kupa sa Širokim,odlično je što je Vitez danas dobio Olimpica tako im je skoro ubio svaku nadu da mogu do Europe što je dobro za nas jer ako ne budu imali šansu za izlazak u Europu neće toliko zapinjat,šta god da bude nema im se šta prigovoriti momci svaku utakmicu daju 200 % sebe i ginu na terenu ovo danas je najbolji pokazatelj toga,jedva čekam Sarajevo,neka termin bude 17:00 pa nadalje,iako je srijeda biće još više ljudi nego danas.Lillard je napisao/la:Slijedi nam Leotar. Tu su 3 boda vec upisana i prilika da se odmore igraci pred vaznu kup utakmicu sa Sarajevom. Glavno da smo prvi i da cemo biti prvi cak i da imamo isto bodova kao Zeljeznicar na kraju. Zato trebamo samo sebe gledat i pobijedit sve do kraja.
Leotar
Celik
Olimpic
Mladost
Velez
Netko je vec prije ovoga ovdje pisao, Olimpic - nasa najvaznija prvenstvena utakmica, osjecam i ja da ce bit :sat:
svaka čast, ovo bi mogao postati vaš zubandanRosas7 je napisao/la:kakva utakmica,kakva atmosfera,legendarno,ovakve se utakmice desavaju jednom u 20 godina
bravo momci,bravo treneru,bravo navijaci !
ovakvu posjecenost od 9000ljudi u jednoj utakmici u bh ligi,mogu imati pored zrinjskog jos samo dva kluba,i to je dokaza koliko se volli nas klub i koliko smo veliki
idemo dalje utakmicu po utakmicu pa sta bog dadne,europa je imperativ,moramo ostati na zemlje !
cestitke i sirokom na odlicnoj utakmici,nadam se da par idiota nije pokvarilo ugodjaj na stadionu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.