NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

Idimidodjimi
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la Idimidodjimi » 05 apr 2014, 23:53

Ma de ba, kupilo Bratstvo utakmicu od Slobode da bude zanimljivije :mrgreen:
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

Pa3ot
Kontakt:

Post Postao/la Pa3ot » 05 apr 2014, 23:59

Cestitam vam , znao sam da imate kvalitet da pobjedite Slobodu kad bi igrali sa 100% snage , ali iskreno nisam vjerovao da ce tako biti , mislio sam da im morate pustiti. Ali nakon ovog vas jako postujem i imam veliki respekt za vas. Pruzili ste dobru partiju i u Bihacu u jesenjem dijelu i tad sam vidio da se radi o jako dobroj ekipi koja ima i dobrog trenera. Definitivno ste se ukljucili u borbu za prvo mjesto i bit ce nam jako tesko doci do bod(ova) u Gracanici. Pozdrav

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 06 apr 2014, 00:29

Gujooooooo jesil ziv ? Da nisi nedaj Boze na hitnoj zavrsio ? Pa sta bi bolan neka dugovanja iz prvog dijela sezone :lol: A momci danas zaradise premije o kojima ti samo sanjati mozes.... Ali neka evo da ti ja jos nesto kazem iako ces biti jako razocaran.. U naredne 4 tekme Bratstvo gostuje 3 puta i igra jednom kuci ali uzima svih 12 bodova :njanjanja:

Takode osjecam potrebu da pitam onog momka koji je citirao moj post kad sam rekao da ce im Moussa zabit JESIL VIDIO DRUZE KOLIKA JE ALATKA I KAKO ZABI CURICI (AL NE NASOJ) :wave:

GUJOOOOOO ODSJECE TI DASO GLAVUUUUU :guz:
www.nkbratstvogracanica.com

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 06 apr 2014, 00:33

Pa3ot je napisao/la:Cestitam vam , znao sam da imate kvalitet da pobjedite Slobodu kad bi igrali sa 100% snage , ali iskreno nisam vjerovao da ce tako biti , mislio sam da im morate pustiti. Ali nakon ovog vas jako postujem i imam veliki respekt za vas. Pruzili ste dobru partiju i u Bihacu u jesenjem dijelu i tad sam vidio da se radi o jako dobroj ekipi koja ima i dobrog trenera. Definitivno ste se ukljucili u borbu za prvo mjesto i bit ce nam jako tesko doci do bod(ova) u Gracanici. Pozdrav
samo da ti kažem da sloboda nije šanse napravila u prvih 45minuta rasuli smo ih,drugo polu vrijeme sam početak halilović igra rukom svi su to vidili samo pomoćni nije a desilo se to odmah ispred njega al zato sudija iza gola reaguje i penal čist ko suza,ćiro izjavijo na radiju gračanica strah ga šuše,kadije,pante i muse,a musa i šuša ga ukopaše.jednostavno rečeno rasuli smo ih.samo neznam da li je redžepi igro danas hahahaha

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 06 apr 2014, 00:33

Pa3ot je napisao/la:Cestitam vam , znao sam da imate kvalitet da pobjedite Slobodu kad bi igrali sa 100% snage , ali iskreno nisam vjerovao da ce tako biti , mislio sam da im morate pustiti. Ali nakon ovog vas jako postujem i imam veliki respekt za vas. Pruzili ste dobru partiju i u Bihacu u jesenjem dijelu i tad sam vidio da se radi o jako dobroj ekipi koja ima i dobrog trenera. Definitivno ste se ukljucili u borbu za prvo mjesto i bit ce nam jako tesko doci do bod(ova) u Gracanici. Pozdrav
Previše vi kakite o tim puštanjima i kupovinama.Ko o čemu,k..va o poštenju.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 06 apr 2014, 00:34

Čestitke komšije na pobjedi! ;)
tuzlanska Sloboda

Pa3ot
Kontakt:

Post Postao/la Pa3ot » 06 apr 2014, 00:41

Realist je napisao/la:
Previše vi kakite o tim puštanjima i kupovinama.Ko o čemu,k..va o poštenju.
Kakimo i vi i mi . ali iskreno nismo mi krivi za to. Jednostavno smo naviknuti na malverzacije , namjestanja ne samo u nogometu negu u svakoj pori naseg drustva. Svi bi mi najvise voljeli da mozemo pricati samo o nogometu i kvalitetu a ne o namjestanju ali cinjenica je da se u ovoj coban ligi namjestaju utakmice i da kvalitet nije uvijek presudan. Zalosno je to , ali je tako.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 06 apr 2014, 01:01

Gracanlije, moje iskrene cestittke na zasluzenoj pojedi. Iskreno, zao mi je tog malog djecaka koji je nastradao od igraca Slobode, Efendica, koji je svojim nesportkim i neljudskim potezom pokazao da ne zasluzuje nositi dres FK Sloboda.
🔴⚫️

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 apr 2014, 01:22

Skver je napisao/la:Iskreno, zao mi je tog malog djecaka koji je nastradao od igraca Slobode, Efendica, koji je svojim nesportkim i neljudskim potezom pokazao da ne zasluzuje nositi dres FK Sloboda.
sad pišeš gluposti, čuj ne zaslužuje nositi dres FK Sloboda jer je nagazio dječaka, zemljo, otvori se .. loše se ponio svakako, ali pisati ovakve gluposti ..

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 06 apr 2014, 01:31

Chinaglia je napisao/la:
Skver je napisao/la:Iskreno, zao mi je tog malog djecaka koji je nastradao od igraca Slobode, Efendica, koji je svojim nesportkim i neljudskim potezom pokazao da ne zasluzuje nositi dres FK Sloboda.
sad pišeš gluposti, čuj ne zaslužuje nositi dres FK Sloboda jer je nagazio dječaka, zemljo, otvori se .. loše se ponio svakako, ali pisati ovakve gluposti ..
Djecak, to je za zatvora, a ne da takvi igraju u Slobodi.....Da, zemljo otvori se......Sramota!!!!!
P.S. Vjerovatno su vam isti pogledi na zivot. Udari slabijeg od sebe, tj. maksuma.
🔴⚫️

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 06 apr 2014, 01:35

Skver je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
Djecak, to je za zatvora, a ne da takvi igraju u Slobodi.....Da, zemljo otvori se......Sramota!!!!!
P.S. Vjerovatno su vam isti pogledi na zivot. Udari slabijeg od sebe, tj. maksuma.
ajde ba Skver ohladi malo ziv bio.i ja osudjujem potez Efendica al cuj ne zasluzuje nosit dres Slobode :oops: pa druze jedan Hazard udari djecaka,sta su ga sad trebali otjerat iz Chelsea zbog tog.popusti ba :?

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 06 apr 2014, 01:45

Ohladili su me danas takvi kao sto je Efendic, Husic i ostala gospoda.....Izgleda vise su se bavili nekim drugim stvarima, nego sto su trebali..... :puke:
🔴⚫️

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 06 apr 2014, 06:16

cesc4 je napisao/la:Gujooooooo jesil ziv ? Da nisi nedaj Boze na hitnoj zavrsio ? Pa sta bi bolan neka dugovanja iz prvog dijela sezone :lol: A momci danas zaradise premije o kojima ti samo sanjati mozes.... Ali neka evo da ti ja jos nesto kazem iako ces biti jako razocaran.. U naredne 4 tekme Bratstvo gostuje 3 puta i igra jednom kuci ali uzima svih 12 bodova :njanjanja:

Takode osjecam potrebu da pitam onog momka koji je citirao moj post kad sam rekao da ce im Moussa zabit JESIL VIDIO DRUZE KOLIKA JE ALATKA I KAKO ZABI CURICI (AL NE NASOJ) :wave:

GUJOOOOOO ODSJECE TI DASO GLAVUUUUU :guz:
Sine malo si euforičan i razumijem te bu potpunosti,što se tiče premija zaslužili su ih kao i one iz jesenjeg dijela a koje nisu isplaćene,,,malo se raspitaj kod nogometaša kad prođe euforija,,,a što se tiče koliko ja zarađujem i o čemu mogu sanjat,pola vas navijača Bratstva bi bilo sretno da zaradi 30% mog dohodka,,,al imaš pravo slavit nakon razočarenja u Kaknju,,,

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 apr 2014, 07:56

svaka cast cestitke na pobjedi kako cujem sasvim zasluzeno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 06 apr 2014, 10:59

nama ne treba nikakva euforija, hvala na čestitkama a mi lagano nastavljamo dalje...sada slijedi još teža utakmica na gostovanju u Lukavcu, pa derbi protiv Jedinstva

samo pošteno do kraja, pa ko koga mazne :D
Undici stelle - ACM 1899

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 06 apr 2014, 11:02

baltazar1 je napisao/la:nama ne treba nikakva euforija, hvala na čestitkama a mi lagano nastavljamo dalje...sada slijedi još teža utakmica na gostovanju u Lukavcu, pa derbi protiv Jedinstva

samo pošteno do kraja, pa ko koga mazne :D
U Lukavcu mozemo izvuc povoljan rezultat,a zanima me ko ne igra tamo radi zuti kartona :?:

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 06 apr 2014, 11:12

protiv Slobode je 6 igrača dobilo žute: Salkić, Musa, Jahić, Omerović, Šmigalović i Mevkić

eh sada nisam siguran jel nekome slijedi suspenzija protiv Radničkog

ne mogu da se ne vratim opet na utakmicu i kažem kako su svi bili 100% odlični, počevši od igrača, pa do struke
Undici stelle - ACM 1899

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 06 apr 2014, 11:33

baltazar1 je napisao/la:protiv Slobode je 6 igrača dobilo žute: Salkić, Musa, Jahić, Omerović, Šmigalović i Mevkić

ne mogu da se ne vratim opet na utakmicu i kažem kako su svi bili 100% odlični, počevši od igrača, pa do struke
ukoliko je tačno da su ti igrači dobili žute u utakmici sa Slobodom protiv Radničkog pravo nastupa ne bi imali Salkić i Mevkić

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 06 apr 2014, 11:36

sony_91 je napisao/la:
baltazar1 je napisao/la:protiv Slobode je 6 igrača dobilo žute: Salkić, Musa, Jahić, Omerović, Šmigalović i Mevkić

ukoliko je tačno da su ti igrači dobili žute u utakmici sa Slobodom protiv Radničkog pravo nastupa ne bi imali Salkić i Mevkić
100% tačno, iz zapisnika
Undici stelle - ACM 1899

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 06 apr 2014, 13:10

sony_91 je napisao/la:

I ja mislim da su Salkic i Mevkic nemaju pravo da igraju u Lukavcu, a ako tamo dobije zuti Panta,Šuša i mozda jos 2 nece igrat protiv Jedinstva ovde....

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.