FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ma ja sad kad su skontali da nemaju argumente furaju pricu "eto vam titula ali samo razmislite koliko ste penala dobili iako to i jesu penali"pa da osjecamo griznju savjest
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
Ma daj pojedinci ovdje su fakat presmijesni. Po cemu je to Atletico zasluzio titulu vise od Barce? Barca igra aktraktivniji nogomet, efikasniji tim i u oba Classica su pobjedili Real , remi na Calderonu i vjerovatno ako se titula bude odlucivala na Nou Campu uzimaju Atletico. I po cemu je to Atletico vise zasluzio titulu od Barce, to sto ima jeftiniju ekipu, daj bolan gledaj igru a ne koliko je ko ulozio. Da je igra Reala i licila na nesto u prvom dijelu sezone vjerovatno bi Real bio glavni kandidat za naslov, ovako je to Barca. Ako vec Real ne uzme volio bi da vi uzmete jer ste zasigurno vise zasluzili od Atletica.
Jes ti ćorav? Ko je omalozavao Atletico i ko je uopste pisao da Atletico ne zasluzuje titulu?
U komparaciji Barca-Atletico smatram da Barca definitivno vise zasluzuje titulu. Zasto? Pa gledam utakmice i Barce i Atletica i svakako Barca je atraktivnija , efikasnija i dominantnija ekipa od Atletica koji je usput zabio i 22 gola manje od Barce. Daleko od toga da Atletico ne zasluzuje titulu ali je Barca pokazala vise kroz sezonu koja je izmedju ostalog u medjusobnim okrsajima protiv direktnih konkurenata za titulu pokazala vise i Real pobijedila oba puta i remizirala s Atleticom na Claderonu stim da je u svim utakmicama bila bolja ekipa.
S druge strane , po meni je titulu najvise zasluzio onaj koji je kroz sezonu najvise pokazao i ko je najbolje igrao a to je barem po meni Barca,a ne ko je jbeni underdog.
U komparaciji Barca-Atletico smatram da Barca definitivno vise zasluzuje titulu. Zasto? Pa gledam utakmice i Barce i Atletica i svakako Barca je atraktivnija , efikasnija i dominantnija ekipa od Atletica koji je usput zabio i 22 gola manje od Barce. Daleko od toga da Atletico ne zasluzuje titulu ali je Barca pokazala vise kroz sezonu koja je izmedju ostalog u medjusobnim okrsajima protiv direktnih konkurenata za titulu pokazala vise i Real pobijedila oba puta i remizirala s Atleticom na Claderonu stim da je u svim utakmicama bila bolja ekipa.
Pišanje u vjetar. I sam si gore napisao da ljudi vise vole da titulu uzme neki underdog. Samim tim i pojedini navijaci Barce s ovog pdf-a gaje odredjenje simpatije prema Atleticu i misljenje pojedinaca se zasniva na tome da je Atletico najvise zasluzio titulu samo jer je underdog i jer je znatno manje ulozio u ekipu od Reala i Barce.Murga je napisao/la: "I po cemu je to Atletico vise zasluzio titulu od Barce, to sto ima jeftiniju ekipu, daj bolan gledaj igru a ne koliko je ko ulozio" - Sa ovim stvarno pokusavas nesto reci da te ljudi ozbiljno shvate?
S druge strane , po meni je titulu najvise zasluzio onaj koji je kroz sezonu najvise pokazao i ko je najbolje igrao a to je barem po meni Barca,a ne ko je jbeni underdog.
geoxx je napisao/la:Jes ti ćorav? Ko je omalozavao Atletico i ko je uopste pisao da Atletico ne zasluzuje titulu?
Pišanje u vjetar. I sam si gore napisao da ljudi vise vole da titulu uzme neki underdog. Samim tim i pojedini navijaci Barce s ovog pdf-a gaje odredjenje simpatije prema Atleticu i misljenje pojedinaca se zasniva na tome da je Atletico najvise zasluzio titulu samo jer je underdog i jer je znatno manje ulozio u ekipu od Reala i Barce.Murga je napisao/la: "I po cemu je to Atletico vise zasluzio titulu od Barce, to sto ima jeftiniju ekipu, daj bolan gledaj igru a ne koliko je ko ulozio" - Sa ovim stvarno pokusavas nesto reci da te ljudi ozbiljno shvate?
Izbrisah post jer sam skontao da cu se uvuci u pricu, ali evo....
Prvo, da sam corav, ne bih procitao to sto si napisao, valjda toliko razumijes?! To gore sto si napisao je ono sto ti volis da gledas, znaci ako je tebi Barca atraktivnija, ne mora da znaci da je svakome. Ne radi se o tome sta ti ili ja mislimo, ali ne mozes govoriti kako su druga misljenja pogresna jer ti vidis stvari drugacije.Murga je napisao/la:Mene ne interesuje apsolutno niti jedan klub u Spaniji, ali ako vec mogu imati nekakvog favorita, to je Atletico Madrid. Zasto da pobijedi Atletico? Zato sto je svima osim navijacima Barce i Reala dosadilo da uvijek jedni te isti pobjedjuju. Znaci ako Atletico bude prvak, nisu zasluzili? Koliko ti je godina, 14?
Ljudi se bore i tu su gdje su jer su zasluzili. Ako bi morao birati izmedju Barce i Reala, onda svakako Barca, ali glupost je omalovazavati jedan Atletico jer po tebi nisu zasluzili. Svaki neutralac vise voli da pobijedi onaj "underdog", nego gigant neki, dosadi to.
"I po cemu je to Atletico vise zasluzio titulu od Barce, to sto ima jeftiniju ekipu, daj bolan gledaj igru a ne koliko je ko ulozio" - Sa ovim stvarno pokusavas nesto reci da te ljudi ozbiljno shvate?
Kakvo pisanje u vjetar? O cemu ti?
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Da, to je samo moje misljenje. Niko te nije tjerao da repliciras a vala ni da se slozis sa mnom.
Naveo sam gore svoje razloge i meni su dovoljni da bi Barcu smatrao za ekipu koja je najvise zasluzila titulu.
Ocigledno si pogresno protumacio moj post jer fakat ne znam kako si iz njega izvukao to da sam rekao da Atletico uopste ne zasluzuje titulu? U komparaciji Barca-Atletico Barca vise zasluzuje i to je sva bit mog prvog posta. Dok ti meni pucas da mi je 14 godina kao da sam napisao da je Getafe vise zasluzio titulu od Atletica a ne Barca.
Odo' u krpe dok nije sabah.

Ocigledno si pogresno protumacio moj post jer fakat ne znam kako si iz njega izvukao to da sam rekao da Atletico uopste ne zasluzuje titulu? U komparaciji Barca-Atletico Barca vise zasluzuje i to je sva bit mog prvog posta. Dok ti meni pucas da mi je 14 godina kao da sam napisao da je Getafe vise zasluzio titulu od Atletica a ne Barca.

Odo' u krpe dok nije sabah.

Naravno da me nije niko tjerao da repliciram, ali nekome ko za druga misljenja kaze da su smijesna dok je njegovo ispravo, moram reci da ima i drugih stvari koje se gledaju u fudbalu osim "financijskog" talenta. Nepromisljeno je reci da pare ne igraju nikakvu ulogu i svako ko bez takve financijske moci moze da parira takvim gigantima zasluzuje da bude gdje jeste i zasluzuje postovnje. Samim tim omalovazavas Atletico jer su ljudi sa manje, napravili vise, samo sto ne razumijes da si to tako formulisao. Jedno je reci "Barca zasluzuje titulu jer igraju atraktivnije, dali vise golova itd.", a drugo je reci "Fakat su neki presmijesni, po cemu to Atletico zasluzuje vise titulu od Barce..."
Znaci u samom startu ti nije bila poenta da diskutujes, vec da predstavis svoj stav i kazes kako argument "jeftinija ekipa" ne pije vode.
Znaci u samom startu ti nije bila poenta da diskutujes, vec da predstavis svoj stav i kazes kako argument "jeftinija ekipa" ne pije vode.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- Titova-Juga
- Kontakt:
http://messivsronaldo.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
Leo mu se skroz približio, međutim mnogo golova je postigao iz penala u odnosu na Ronalda ove sezone, ali opet impresivno s obzirom na ono dugo odsustvo van travnjaka.
Leo mu se skroz približio, međutim mnogo golova je postigao iz penala u odnosu na Ronalda ove sezone, ali opet impresivno s obzirom na ono dugo odsustvo van travnjaka.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
I Ronaldo nije igrao 6-7 utakmica ove sezone u Primeri.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Titova-Juga
- Kontakt:
Tačno.
LIGA:
Messi:
25 utakmica
25 golova
10 asistencija
Ronaldo:
27 utakmica
28 golova
8 asistencija
LIGA:
Messi:
25 utakmica
25 golova
10 asistencija
Ronaldo:
27 utakmica
28 golova
8 asistencija
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Nema sad nekog mjerila po cemu je neko vise a neko manje zasluzio titulu. Sve je to po sistemu "jel casa prazna do pola ili puna do pola". Ako gledamo rezultate i igre u medzusobnim duelima geoxx slazem se da je Barca ispred Atletika i Reala, ali ako gledamo da i nakon toga Atletiko ima bod vise od Barce - logicno je da je onda Atletiko bolji od Barcelone. Kako stvari izgledaju sve ce zadnje kolo odluciti.geoxx je napisao/la:Ma daj pojedinci ovdje su fakat presmijesni. Po cemu je to Atletico zasluzio titulu vise od Barce? Barca igra aktraktivniji nogomet, efikasniji tim i u oba Classica su pobjedili Real , remi na Calderonu i vjerovatno ako se titula bude odlucivala na Nou Campu uzimaju Atletico. I po cemu je to Atletico vise zasluzio titulu od Barce, to sto ima jeftiniju ekipu, daj bolan gledaj igru a ne koliko je ko ulozio. Da je igra Reala i licila na nesto u prvom dijelu sezone vjerovatno bi Real bio glavni kandidat za naslov, ovako je to Barca. Ako vec Real ne uzme volio bi da vi uzmete jer ste zasigurno vise zasluzili od Atletica.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Dakle ako je penal u tom slucaju ga ne treba svirati ? Pa oba penala su bila cista kao suza , zasto ih ne svirati ?kingwazza je napisao/la:Ma nije istina vjeruj mi pogledao sam vcrs Reala jer sam ga imao na kladionici,to mi je jedan od najodvratnihij klubova,zato i jesam sam vama slavio,i opet bi navijao za vas bez dileme,medjutim kad god otvorim na rez Barcu vidim penale,definitivno pomaze se dosta,i opet cijenim vise vas jer kad vidim Puyol,Piqe,Busqets,Valdes,Messi,Pedro tito te **** sve vasi produkti nema nista ljepse,al fuj je sudjenje budimo realni
Godinama u nazad Realu svkake godine sviraju sijaset penala pa nisam vidio problem u tome.Malo ohladite , kad penal ne bude regularan onda navaljujte na temu a do tad :violina: qrcu

Slazem se sa kolegom @geoxx
Od ove 3 ekipe Barca je definitivno najvise pokazala ove sezone iako ne bi bilo nezasluzeno da neka druga ekipa osvoji

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ovako, prvo sam te htio ohladiti samo sedam dana, a onda pročitah ovaj post. Za tebe definitivno nije forum. Svaki sljedeći account ću ti automatski banovati, čisto da znaš.RickBlaine je napisao/la:Netko psuje majku nekome, netko psuje oblak, netko nesto trece, zasto bi ja morao odustati od onoga sto ja psujem?Saurman je napisao/la:Smiri strasti,nema potrebe za ovim psovanjem.
Jesu vas hodze i popovi izdresirali.
Sad standardno ide napad od dezurnih moralizatora :kava: Cekamo makasa i leta3 da stanu u obranu svom pajdi :kava:
I niko nije ispravio krivu Drinu. Tri ipo iljade stranica na ovoj temi i uvijek ista prica, nema promjene.
Aj' nebitno, isprovocirao sam ono sto sam htio.
Jedva cekam uzvrat na Calderonu.
Da, i Makiavelija sam trajno banovao.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ma utakmica je rutinski odradjena , nisu se nesto previse istrosili , alexis je odigrao ponajbolje prvo poluvrijeme ove sezone , u drugom se ohladio malo i stedio kao i svi ostali , istina , muka mi je od svih ovih penala , oba su bila , al opet , svaku utakmicu penal , smorise price sudije pomazu :/
Nadam se da ce spanjolski savez nesto mijenjati u vezi igranja ruke , ovo je smijesno , svako igranje rukom , namjerno il nenamjerno , napucano il ne , svaka ruka zuti karton , postaje smijesno gledati prvenstvo . Prosle sezone cini mi se 200 il 300 vise zutih kartona u odnosu na Englesku ligu , razlog? Igranje rukom .
Nego , iduca tekma protiv Atletica , mislim da ce Barca slaviti , minimalno , ili 0-1 il 1-2 , cisto sumnjam da ce neka velika golijada biti ili da Atletico moze dobiti , iako igranje na Calderonu pravi povelik problem .
Samo se nadam da ce Tata stisnut prdu i izbacit 3 napadaca protiv Atletica , Neymar hvata formu lagano , Messi standardno dobar , Alexis je trenutno u boljoj formi od Pedra .
Sad iskreno ja bi volio da Cesc i Iniesta budu u prvih 11 , al mislim da ce i ako se odluci na 3 napadaca dvojac biti Xavi-iniesta .
Sto se tice ovog bana za transfere , mislim da ce ponistiti ili malo promijeniti to , sumnjam da ce toliko kazniti Barcu zbog nekih transfera za djecu od 12-13god .
Nadam se da ce spanjolski savez nesto mijenjati u vezi igranja ruke , ovo je smijesno , svako igranje rukom , namjerno il nenamjerno , napucano il ne , svaka ruka zuti karton , postaje smijesno gledati prvenstvo . Prosle sezone cini mi se 200 il 300 vise zutih kartona u odnosu na Englesku ligu , razlog? Igranje rukom .
Nego , iduca tekma protiv Atletica , mislim da ce Barca slaviti , minimalno , ili 0-1 il 1-2 , cisto sumnjam da ce neka velika golijada biti ili da Atletico moze dobiti , iako igranje na Calderonu pravi povelik problem .
Samo se nadam da ce Tata stisnut prdu i izbacit 3 napadaca protiv Atletica , Neymar hvata formu lagano , Messi standardno dobar , Alexis je trenutno u boljoj formi od Pedra .
Sad iskreno ja bi volio da Cesc i Iniesta budu u prvih 11 , al mislim da ce i ako se odluci na 3 napadaca dvojac biti Xavi-iniesta .
Sto se tice ovog bana za transfere , mislim da ce ponistiti ili malo promijeniti to , sumnjam da ce toliko kazniti Barcu zbog nekih transfera za djecu od 12-13god .
[youtube][/youtube]
prekucao
jedina svijetla tacka u citavoj onoj jucerašnjoj blamaži
kad se Xavi penzioniše, obavezno mu dati kapitenski traku
prekucao

kad se Xavi penzioniše, obavezno mu dati kapitenski traku
Barcelona scouts were in the stands to watch Fiorentina winger Juan Cuadrado today. [TMW]
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
real ti je odvratan, a sam priznaješ kako se barceloni pomaže i dolaziš tu da slaviš pobjede s njima...kingwazza je napisao/la:Ma nije istina vjeruj mi pogledao sam vcrs Reala jer sam ga imao na kladionici,to mi je jedan od najodvratnihij klubova,zato i jesam sam vama slavio,i opet bi navijao za vas bez dileme,medjutim kad god otvorim na rez Barcu vidim penale,definitivno pomaze se dosta,i opet cijenim vise vas jer kad vidim Puyol,Piqe,Busqets,Valdes,Messi,Pedro tito te **** sve vasi produkti nema nista ljepse,al fuj je sudjenje budimo realni
šizofrenijo, majko kontradiktornih postova.
Evo Howard Webb ce suditi mec izmedju Atletico Madrida i Barcelone.
Visca el Barça ! Mes que un club !
DesimaL je napisao/la:Evo Howard Webb ce suditi mec izmedju Atletico Madrida i Barcelone.

Zadnja izmjena: bparena, dana/u 07 apr 2014, 12:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
ne valja samo sto ce pustat grublju igru atleticu , ko i svaki englez slabo poteze za zutim kartonima ,bice puno price a malo kartonaDesimaL je napisao/la:Evo Howard Webb ce suditi mec izmedju Atletico Madrida i Barcelone.

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.