Prejaka slika.. Legenda...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
duh....OnlyUnited je napisao/la:
Prejaka slika.. Legenda...
**** to buraz, Arsenal ce iduce godine igratri Ligu sampiona dok United-u ostaje taki.nedim93 je napisao/la:Rooney88 je napisao/la:I jos jednom, da se ne zaboravi sta nas je ove sezone kostalo Lige sampiona, tacno da ne povjerujes.![]()
Pazi Arsenalove forme. Hebo ti gosstujuću formu svih timova gdje je Arsenal drugi koji je u 3 utakmice primio 17 golova
Pa dobro nije baš da je sigurno da ćemo i mi u LPRooney88 je napisao/la:
**** to buraz, Arsenal ce iduce godine igratri Ligu sampiona dok United-u ostaje taki.To sto Arsenal slabije igra derbi utakmice, naravno da ga ne poredim sa Unitedom koji tu ove godine nije nista bolji, nece uticati na njihov plasman u gore pomenuto takmicenje, Uniteda ce oT forma upravo toga kostati, ko bi rekao...
A za Sporting prvi gol zabio Carvalho,vrlo moguce nas novi igrac,a Bebea treba vratit,a Janga prodat Bgm ne bi izgubili nista..majestic24 je napisao/la:Bebe zabio 9-ti gol ove sezone za Ferreiru
Format je napisao/la:Da smo Rooneya bar prodali ..
hahhahaahahahahha brate ti si lud,Rooney je bolji od njih dvojice zajedno,dragi prijatelji jeste li vi zdrave glave,zaista mi dodje prestat dolazit na ovaj forum,pa samo sebi nabijam pritisak..Bez Rooneya bi bili prosjecniBoBo89 je napisao/la:Neko se mora žrtvovati, a taj neko bi trebao biti Rooney!
Jednostavno je nedopustivo da Mata ne igra 10-ku, Robin je ponajbolji u vrhu. tako da Wayne ostaje kao crna mačka?
Say no more.BoBo89 je napisao/la:Mislim da je Keane nedavno izjavio da jedan veliki ego mora da se žrtvuje. Očito da je to Rooney, koliko god to nekog bolilo
Robin je uvijek u top tri kad su napadači u pitanju, a Mata je genije na 10-ci, znači ostaje Rooney.
Ne kažem da je za klupe, al neko se mora žrtvuje,neko mora na krilo. A vidjećemo kakve Moyes ima planove
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.