FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pa dobro, ali govorim sta se je moglo uraditi, a nije, da ne bude ko Pelegrini nije znao da mu treba jos jedan gol protiv Bayerna da bude prvi u grupi, ovi su danas komotno mogli jos 2,3 primit sigurno, a Leotar ne bih ni da pricam... @sarajlijica isti rezultatom smo izgubili dole, i dobili ih ovdje , 2:1 tako da smo sto se tice toga egal..
Danasnji dan slave veterani odreda Bosna koje je prvo Dragan Vikic,a poslije Kemo Ademovic vodio,i jedinica iz koje je preko 100 mladica dalo zivote za ovu zemlju...zvizduci sa JUGA su po meni zbog ovih cinjenica bili nepotrebni.....IlProfessore je napisao/la:I ja bih volio taj info, može i na pp.DzoleZeljo je napisao/la:
Da li neko zna sta je bilo sa onim covjekom sto su ga iznijeli sa juga?
A sta je ovo veceras policije bilo, prosto za nepovjerovat. Manijaci kao da su drzavi neprijatelj broj 1. Ovakva okupacija juzne strane od strane policije, jos nije bila zabiljezena. Imam osjecaj, da su zapalili koju baklju ili petardu da bi tribina cijela bila ispraznjena.
A što se tiče policije još su kivni, nisu još izravnali račune sa demonstracija jer su i oni solidno platili na ovom zadnjem derbiju, danas su upadali po onim parkovima po Grb i pretresali raju a da prethodno opkole park s maricama. Samo je i klub malo zeznnuo sa onim pozdravom za specijalni odred Bosna, kada su krenule prozivke s naše strane. Moglo je doći do nepotrebnih tenzija i eventualnih problema zbog javnog prozivanja ljudi koji su 100% represivni i protiv navijačkog pokreta.
Jos da se zna da su komsije premirale igrace Celika po tri glave...cuveni nogometni mag Ibrakovic.

Ljudi dragi Zeljo uopce ne ide da osvoji titulu vec da izborimo evropu, valjda je to svima jasno. Svi znamo da nam treba gol razlika ako je u pitanju Zrinjski, ali .....
hehe pa svaku ekipu u ovoj poluseezoni premirali da uzmu sta zelji ne znam jesul i siriki 

sto nam zafrkajete golmana 

-
- Kontakt:
puno lijepih stvari veceras na Grbavici zaista,kao da sam se vratio u proslost kada smo harali terenima sa kvesom i colom..ali po meni ono najljepse je sto je Selimovic zabio 1 na 1

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
-
- Kontakt:
i ja sam cuo,plus su u BL i protiv Celika Ibrak sigurno zavrsio,a protiv Olimpica milion posto zavrseno,uveo Gracic juniore haha kakvi likovi,keep onterabajt je napisao/la:hehe pa svaku ekipu u ovoj poluseezoni premirali a uzmu sta zelji ne znam jesul i siriki

Treba biti realan, Zrinjski pored bolje gol razlike ima tri prelagane utakmice i dvije nešto teže, imaju Leotar, Čelik i Mladost gdje će vjerovatno uzeti devet bodova. Mi imamo jednu laganiju utakmicu i četiri poprilično teške tekme do kraja.
Naravno, treba ići utakmicu po utakmicu...
Naravno, treba ići utakmicu po utakmicu...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- IlProfessore
- Kontakt:
@Monci ma razumijem ja sve to, da je bilo nepotrebno i da su veće patriote nego pola pozera s Juga, al' ne možeš ti to objasniti usijanim glavama koji razmišljaju samo pod dozom adrenalina, al' eto, šta je tu je.
Igrači su mi vratili osmijeh na lice, to je ono najbitnije.
Igrači su mi vratili osmijeh na lice, to je ono najbitnije.

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
ultrahell24 je napisao/la:i ja sam cuo,plus su u BL i protiv Celika Ibrak sigurno zavrsio,a protiv Olimpica milion posto zavrseno,uveo Gracic juniore haha kakvi likovi,keep onterabajt je napisao/la:hehe pa svaku ekipu u ovoj poluseezoni premirali a uzmu sta zelji ne znam jesul i siriki![]()

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Mislim, jasno je nama to sve upotpunosti i to je Amar naglasio na pocetku ove sezone ali kada si u mogucnosti da je osvojis, zasto da ne.monsen je napisao/la:Ljudi dragi Zeljo uopce ne ide da osvoji titulu vec da izborimo evropu, valjda je to svima jasno. Svi znamo da nam treba gol razlika ako je u pitanju Zrinjski, ali .....
Eto sada bi trebali odustati od iste, jer nam to nije bio zacrtani cilj. Nemoj me pogresno svatiti, 2009 godine nam titula takoder nije bila zacrtani cilj, "po Amaru", pa je dosta kada su nas svi otpisivali.
Ja sam misljenja, da mi ovu titulu moramo uzeti. Reci EU koeficijenta, radi navijaca, radi 2003, radi dusmana, i to bas kada nemamo neki sastav koji to zasluzuje. Ova sansa se jednostavno mora iskoristiti. Imali smo sve u svojim rukama i nismo znali. Sada smo za petama prvom, pouceni prijasnjim iskustvom i ako smo sta naucili iz toga, onda cemo proci prvi kroz cilj...

@IlProfessore - Spiker nije ni spomenuo koja specijalna jedina ima objetnicu, navijacki sektor je poceo da zvidzi.
Mislim, dobra se zna kome su oni zvizdali, onim politickim batinasima sa koseva koji su meli sve sto se naslo na putu, a ne specijalnoj jedinici "Bosna"!

Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 05 apr 2014, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.so.u.rce.ba/clanak/457559118 ... ija%C4%8Du" onclick="window.open(this.href);return false;
Volim te Željo!
Volim te Željo!

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Aco zar ovaj hibrid nije banovan na mjesec dana? Šta klapara ovuda?ultrahell24 je napisao/la:i ja sam cuo,plus su u BL i protiv Celika Ibrak sigurno zavrsio,a protiv Olimpica milion posto zavrseno,uveo Gracic juniore haha kakvi likovi,keep onterabajt je napisao/la:hehe pa svaku ekipu u ovoj poluseezoni premirali a uzmu sta zelji ne znam jesul i siriki![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
- zivinaajkula
- Kontakt:
Iduce kolo Olimpic i Zeljo a Zrinjski ide mrtvom Leotaru,tek ce mozda zadnja 2 kola odrediti sampiona,pitari ako sutra kiksaju 

sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
Ja te volim, volim Željo..
Istina je sve to sto si ti napisao. Ali protiv Leotara smo trebali dati pet golova, veceras smo trebali dati pet golova. Medutim Dino nece da napada nego ubacuje Sadikovica i skroz zatvori utakmicu. Sto znaci da mu nije bilo u cilju da nabija gol razliku, jer ga titula ne zanima. To je ono sto je logicno.DzoleZeljo je napisao/la:Mislim, jasno je nama to sve upotpunosti i to je Amar naglasio na pocetku ove sezone ali kada si u mogucnosti da je osvojis, zasto da ne.monsen je napisao/la:Ljudi dragi Zeljo uopce ne ide da osvoji titulu vec da izborimo evropu, valjda je to svima jasno. Svi znamo da nam treba gol razlika ako je u pitanju Zrinjski, ali .....
Eto sada bi trebali odustati od iste, jer nam to nije bio zacrtani cilj. Nemoj me pogresno svatiti, 2009 godine nam titula takoder nije bila zacrtani cilj, "po Amaru", pa je dosta kada su nas svi otpisivali.
Ja sam misljenja, da mi ovu titulu moramo uzeti. Reci EU koeficijenta, radi navijaca, radi 2003, radi dusmana, i to bas kada nemamo neki sastav koji to zasluzuje. Ova sansa se jednostavno mora iskoristiti. Imali smo sve u svojim rukama i nismo znali. Sada smo za petama prvom, pouceni prijasnjim iskustvom i ako smo sta naucili iz toga, onda cemo proci prvi kroz cilj...Ako ne, opet u uciti skolu sljedece godine..
@IlProfessore - Spiker nije ni spomenuo koja specijalna jedina ima objetnicu, navijacki sektor je poceo da zvidzi.
Mislim, dobra se zna kome su oni zvizdali, onim politickim batinasima sa koseva koji su meli sve sto se naslo na putu, a ne specijalnoj jedinici "Bosna"!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
@monsen - Nemoj me pogresno razumjeti, ali previse gledas na stvari u negativnom kontekstu.
Sada sto je ovaj usao, a drugi ne, je vise prica rekla-kazala, kao da mi nesto znamo, a fakticki niste ne znamo. Ja sam znam da igra onaj koji se trudi na treninzima i koji zasluzuje. To sto nema Bajica, znad struka, a ne navijacki komentari.
Ti isti navijacki komentari su znali **** majku i oca SElimovicu i Bucanu a gledaj sta Sejo uradi veceras.
Od tog istog Selimoca traze da trci, a uopste igrac nije za trke vec igrac poteza, momenta koji se ne vidi nikako, ali onda od jednom se stvori od nekud...
Tako, glupa je to prica totalno...
Igrali smo bili onoliko koliko nam je potrebno bilo. Zadnje dvije tekme smo odradili sa vise od 60% cjelokupne snage, sto je super stvar.

Sada sto je ovaj usao, a drugi ne, je vise prica rekla-kazala, kao da mi nesto znamo, a fakticki niste ne znamo. Ja sam znam da igra onaj koji se trudi na treninzima i koji zasluzuje. To sto nema Bajica, znad struka, a ne navijacki komentari.
Ti isti navijacki komentari su znali **** majku i oca SElimovicu i Bucanu a gledaj sta Sejo uradi veceras.
Od tog istog Selimoca traze da trci, a uopste igrac nije za trke vec igrac poteza, momenta koji se ne vidi nikako, ali onda od jednom se stvori od nekud...
Tako, glupa je to prica totalno...
Igrali smo bili onoliko koliko nam je potrebno bilo. Zadnje dvije tekme smo odradili sa vise od 60% cjelokupne snage, sto je super stvar.
Nije stvar u tome da li je Dino htio napuniti Čelika ili nije.Nije izvršio izmjene zbog toga.Sve tri izmjene du bile iznudjene, sva tri zamijenjena igrača su pvrijedjeni.
Zrinjski ima puno bolju gol razliku i nihe realno stizati je.
Treba probati dobiti sljedeću utakmicu i u ovom momentu treba samo o Olimpiku razmisljati.
I tako treba ići od utakmice do utakmice, bez kalkulacija sta bi bilo kad bi bilo.
Uuh
Zrinjski ima puno bolju gol razliku i nihe realno stizati je.
Treba probati dobiti sljedeću utakmicu i u ovom momentu treba samo o Olimpiku razmisljati.
I tako treba ići od utakmice do utakmice, bez kalkulacija sta bi bilo kad bi bilo.
Uuh
Pa nema to veze nikakve. Nema tu puno pametovanja kad ubacis umjesto napadaca, zadnjeg veznog pred kraj utakmice jasno ti je na sta trener ide. Umjesto da ubaci napadaca i nabije vec tako los Celik, on ubacuje zadnjeg veznog..
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Cwirek, Ferroviere1987, itatabisine i 50 gostiju.