+1Virtu4l je napisao/la:Kad naša djeca igraju ovakav fudbal... neprocjenjivo...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Svi su odigrali dobro, borbeno, požrtvovano. Čestitke svim igračima i čestitke Manijacima.
-
- Kontakt:
Lakše od očekivanog
realno damo baš zapeli bilo bi 6-7 komada, izveli Tomića u 35 radi preventive, to dovljno govori kakvi smo bili, ručnu digli oko 60. minute i piši bodove, djeca se razletila po terenu
Golman Čelika i onaj Kamerunac

Grbavica naš je Hram!!!
celik sa mislima u sirokom bez imalo motiv,trebali smo jos koji dati. Nesto slicno ocekujem na otoci ,gracicevi su danas izgubili sansu za evropu.
Nisam bio na tekmi, al ocekviao sam laganu pobjedu, dapače laganu
sljedeca na Otoci bi mogla da bude slicna, do titule 

Dedic je po meni opravdao epitet pojacanja, dobar je pravo.
A Stana nekako bolje djeluje na beku, iako smo ga svi prizeljkivali na krilz, veceras je los bio na krilu, bolje djeluje kad se ubaci iz drugog plana.Zolotić se definitvno vratio, najbolji je večeras bio, Čola i Kvesa nisu jos oni stari, ali vratice se i oni.
Odlicna vecer na Grbavici, hvala Šampioni !
A Stana nekako bolje djeluje na beku, iako smo ga svi prizeljkivali na krilz, veceras je los bio na krilu, bolje djeluje kad se ubaci iz drugog plana.Zolotić se definitvno vratio, najbolji je večeras bio, Čola i Kvesa nisu jos oni stari, ali vratice se i oni.
Odlicna vecer na Grbavici, hvala Šampioni !
FKŽ !
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Samo nemojte pred rudu da letite opet kao kad smo imali 5 bodova prednosti. Ko je danas gledao Siroki mogao je veoma dobro vidjeti da se u fudbalu sve moze da srusi u 10 min...
Celik je ovdje fakticki bio bez ikakvog rezultatskog imperativa jer su sve snage usmjerili prema kupu. Naravno, ovo niposto ne umanjuje nas triumf danas. Odigrali smo onako bas kako smo zanimsljali, jos ona akcija kada Sejo uvali golcinu moze komotno u udbenike. Idemo na Otoku. Dakle, sva su vrata otvorena opet. Zvanicno smo se vratili u igru. Do kraja trebamo ama bas sebe da gledamo. Dakle, idemo sve uzeti, pa ako budemo imali vise bodova od drugog, to znaci da smo prvi, ali idemo samo sebe gledati i uopste se ne nadati nekom kiksu drugih. Ako se desi, vrlo dobro ce doci...
Kako god da se okrene, ekipa zaista bolje djeluje kada Bucana moze da koristi vise u fazi napada nego u odbrani. Dobijamo na brzini i brzim pasovima sto odgovara Ari, Jamaku i Tomicu. Sa Svrakom na krilu to sve ide sporo i tromo, ali jbg, tako je kada to nije Svrakina prirodna pozicija. Volio bih da Sejo ostane ako nista jos evropu pa da se onda oprosti...
Pojedinacan ucinak igraca:
Loncaric - (8)
Stana - Trudio se i trcao ali ucinak nije bio na nivou predhodnih tekmi (7)
Kerla - (9)
Dedic - Sasvim solidno je decko odigrao. (7)
Zeljkovic - (9)
Tomic - (9)
Jamak - (8)
Sejo - Perfektan (9) Cisto je onu drugu priliku iz 16 metara kada je usao nije uspio realizovati. Ostalo, sve za 10. Bravo majstore
Ara - (9)
Selimovic - (7)
Zolitic - (8)
Cola - (8)
Kvesa - (6)
Sadikovic - (6)
Sto se posjete tice, zaista razocaravajuca, ali jbg, mozda se vise treba naviknuti na ovakvo stanje po pitanju posjete. Mozda su karte visoke, jer ipak sa cijenama od 3 KM jug i 8 KM Sjever je bilo dosta vise ljudi protiv Zrinjskog, pa neka ljudi iz kluba malo razmisle o tome.
Da li neko zna sta je bilo sa onim covjekom sto su ga iznijeli sa juga?
A sta je ovo veceras policije bilo, prosto za nepovjerovat. Manijaci kao da su drzavi neprijatelj broj 1. Ovakva okupacija juzne strane od strane policije, jos nije bila zabiljezena. Imam osjecaj, da su zapalili koju baklju ili petardu da bi tribina cijela bila ispraznjena.
Celik je ovdje fakticki bio bez ikakvog rezultatskog imperativa jer su sve snage usmjerili prema kupu. Naravno, ovo niposto ne umanjuje nas triumf danas. Odigrali smo onako bas kako smo zanimsljali, jos ona akcija kada Sejo uvali golcinu moze komotno u udbenike. Idemo na Otoku. Dakle, sva su vrata otvorena opet. Zvanicno smo se vratili u igru. Do kraja trebamo ama bas sebe da gledamo. Dakle, idemo sve uzeti, pa ako budemo imali vise bodova od drugog, to znaci da smo prvi, ali idemo samo sebe gledati i uopste se ne nadati nekom kiksu drugih. Ako se desi, vrlo dobro ce doci...
Kako god da se okrene, ekipa zaista bolje djeluje kada Bucana moze da koristi vise u fazi napada nego u odbrani. Dobijamo na brzini i brzim pasovima sto odgovara Ari, Jamaku i Tomicu. Sa Svrakom na krilu to sve ide sporo i tromo, ali jbg, tako je kada to nije Svrakina prirodna pozicija. Volio bih da Sejo ostane ako nista jos evropu pa da se onda oprosti...
Pojedinacan ucinak igraca:
Loncaric - (8)
Stana - Trudio se i trcao ali ucinak nije bio na nivou predhodnih tekmi (7)
Kerla - (9)
Dedic - Sasvim solidno je decko odigrao. (7)
Zeljkovic - (9)
Tomic - (9)
Jamak - (8)
Sejo - Perfektan (9) Cisto je onu drugu priliku iz 16 metara kada je usao nije uspio realizovati. Ostalo, sve za 10. Bravo majstore
Ara - (9)
Selimovic - (7)
Zolitic - (8)
Cola - (8)
Kvesa - (6)
Sadikovic - (6)
Sto se posjete tice, zaista razocaravajuca, ali jbg, mozda se vise treba naviknuti na ovakvo stanje po pitanju posjete. Mozda su karte visoke, jer ipak sa cijenama od 3 KM jug i 8 KM Sjever je bilo dosta vise ljudi protiv Zrinjskog, pa neka ljudi iz kluba malo razmisle o tome.
A sta je ovo veceras policije bilo, prosto za nepovjerovat. Manijaci kao da su drzavi neprijatelj broj 1. Ovakva okupacija juzne strane od strane policije, jos nije bila zabiljezena. Imam osjecaj, da su zapalili koju baklju ili petardu da bi tribina cijela bila ispraznjena.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 05 apr 2014, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
dvije prejake scene xD
bucan kako jede bananu na klupi i crnac iz celika kad fuli loptu xD
bucan kako jede bananu na klupi i crnac iz celika kad fuli loptu xD
Nismo trebali stati u 2. poluvremenu, trebali smo levate sa 6 poslati kuci.
NO PYRO NO PARTY
I ova stepenica je preskocena, Celik nije imao snage da se ozbiljnije suprostavi. Vidjela se svjezina i zelja u igri nasih igraca i tako bi trebalo biti do kraja. Ne bih pretjerano izdvajao bilo koga od nasih igraca, ali Hodzic je veceras opet pokazao klasu. Covjek ga jedno kolo mora kritikovat, drugo hvalit.exbabilon je napisao/la:Celik, Celik, samo Celik! Ja sam ubijedjen da ih dobijamo bez problema, a vi? Kakvi stadioni, kakvi bakraci, jos uvijek nam navijaci ciste snijeg i farbaju ograde.

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
- Kontakt:
Ma dobro je ovo ljudi. Neka je jednom više nakon pola sata bilo gotovo da ne kidamo živce.
Drago mi je što je Zola danas bio dobar. Sejo isto tako, ovo i jeste njegova pozicija. Kerla isto solidan. Zeljkovića ne treba više ni spominjati, momak gine svaku. Aru volim gledati jer brate ima ono nešto fudbalsko u sebi za razliku od većine naših igrača. Stana se opet natrčao kao lud. Tomić je majstor, nadam se da mu nije ništa i da je preventivno izašao. Ovaj novajlija Dedić solidan, otvarao se more puta po lijevoj strani, igra onako rezonski.
Jamak po meni najgori ubjedljivo. Benju nisam nešto posebno zapazio. Drago mi je za Kvesu, ali vidi se velika pauza i priličan strah, ali eto valjda će se vratiti. Selim kao Selim, bezveznijeg igrača, a da je duže kod nas igrao i nadavao se golova odavno nisam video. Nama fali jedan solidan špic da pomogne Ari jer bilo je dosta akcija po strani, ali nema se kome ubaciti. Ara je sitan i nije za tu vrstu akcija. Šteta što nemamo kakvog solidnog špica. Ramić nije kalibar za Želju, ali neka ga i onako je doveden iz humanitarnih razloga što je ako ništa lijepa gesta kluba.
Čelik nije bio toliko loš koliko rezultat pokazuje. Da su bili kompletni i da im je trebalo bio bi to pravi okršaj.
Drago mi je što je Zola danas bio dobar. Sejo isto tako, ovo i jeste njegova pozicija. Kerla isto solidan. Zeljkovića ne treba više ni spominjati, momak gine svaku. Aru volim gledati jer brate ima ono nešto fudbalsko u sebi za razliku od većine naših igrača. Stana se opet natrčao kao lud. Tomić je majstor, nadam se da mu nije ništa i da je preventivno izašao. Ovaj novajlija Dedić solidan, otvarao se more puta po lijevoj strani, igra onako rezonski.
Jamak po meni najgori ubjedljivo. Benju nisam nešto posebno zapazio. Drago mi je za Kvesu, ali vidi se velika pauza i priličan strah, ali eto valjda će se vratiti. Selim kao Selim, bezveznijeg igrača, a da je duže kod nas igrao i nadavao se golova odavno nisam video. Nama fali jedan solidan špic da pomogne Ari jer bilo je dosta akcija po strani, ali nema se kome ubaciti. Ara je sitan i nije za tu vrstu akcija. Šteta što nemamo kakvog solidnog špica. Ramić nije kalibar za Želju, ali neka ga i onako je doveden iz humanitarnih razloga što je ako ništa lijepa gesta kluba.
Čelik nije bio toliko loš koliko rezultat pokazuje. Da su bili kompletni i da im je trebalo bio bi to pravi okršaj.
- IlProfessore
- Kontakt:
I ja bih volio taj info, može i na pp.DzoleZeljo je napisao/la:
A što se tiče policije još su kivni, nisu još izravnali račune sa demonstracija jer su i oni solidno platili na ovom zadnjem derbiju, danas su upadali po onim parkovima po Grb i pretresali raju a da prethodno opkole park s maricama. Samo je i klub malo zeznnuo sa onim pozdravom za specijalni odred Bosna, kada su krenule prozivke s naše strane. Moglo je doći do nepotrebnih tenzija i eventualnih problema zbog javnog prozivanja ljudi koji su 100% represivni i protiv navijačkog pokreta.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Mislim da se je i danas a i protiv Leotara trebala ganjat gol razlika, jer eto ako Zrinjski bude do kraja izjednacen sa nama ( sto nije nista nerealno) oni imaju bolju gol razliku...
slazem se , zrinjsi ide sad leotaru vudjet cete kako ce zapeti i trpati.bangara je napisao/la:Mislim da se je i danas a i protiv Leotara trebala ganjat gol razlika, jer eto ako Zrinjski bude do kraja izjednacen sa nama ( sto nije nista nerealno) oni imaju bolju gol razliku...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Gleda se prvo medjusobni omjer.bangara je napisao/la:Mislim da se je i danas a i protiv Leotara trebala ganjat gol razlika, jer eto ako Zrinjski bude do kraja izjednacen sa nama ( sto nije nista nerealno) oni imaju bolju gol razliku...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
Ma fol je u tome što i Zrinjski ide Leotaru tako da nema to više nema smisla. Nama je bilo lakše dobiti Slaviju ili Radnik bar jednom u dvije utakmice ove sezone i prvesntvo bi već bilo gotovo, ali jeb.iga. Nama je sudbina da vazda idemo težom stranom.bangara je napisao/la:Mislim da se je i danas a i protiv Leotara trebala ganjat gol razlika, jer eto ako Zrinjski bude do kraja izjednacen sa nama ( sto nije nista nerealno) oni imaju bolju gol razliku...
imamo isti omjerSarajlijc@ je napisao/la:Gleda se prvo medjusobni omjer.bangara je napisao/la:Mislim da se je i danas a i protiv Leotara trebala ganjat gol razlika, jer eto ako Zrinjski bude do kraja izjednacen sa nama ( sto nije nista nerealno) oni imaju bolju gol razliku...