NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

terabajt
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la terabajt » 05 apr 2014, 18:51

mozete do premijer lige

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 05 apr 2014, 18:54

Baltazar od danas te cijenim mnogo vise nego ranije samo zato sto si svim ovim padobrancima zacepio usta sto su pricali o namijestanju. I ja sam juce napisao da ce nam dole biti tesko i mislim da nas je drugi gol dotuko plus kako cujem imali ste i mitrovica raspolozenog. Sve u svemu vama cestitke na pobjedi i nadam se da cete odigrati posteno do kraja, a mislim da znas na sto se ovo odnosi

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 05 apr 2014, 18:58

SARS je napisao/la:Baltazar od danas te cijenim mnogo vise nego ranije samo zato sto si svim ovim padobrancima zacepio usta sto su pricali o namijestanju. I ja sam juce napisao da ce nam dole biti tesko i mislim da nas je drugi gol dotuko plus kako cujem imali ste i mitrovica raspolozenog. Sve u svemu vama cestitke na pobjedi i nadam se da cete odigrati posteno do kraja, a mislim da znas na sto se ovo odnosi
da ne pišem ponovo (a već pišem :) ) eno samo pogledaj onaj post iznad ;)

svako svoje bitke nek vodi a prvak će se znati nakon 30 odigranih kola
Undici stelle - ACM 1899

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 05 apr 2014, 19:12

Dosta dobra i sadržajna utakmica danas. Puno tempa i trke, a obje ekipe su imale svoje šanse. Bratstvo pokazalo veliku želju, kvalitet je tu i to je to. Sloboda je bolje ušla u meč, ali su kasnije pali. Tajming golova je bio perfektan za Bratstvo.

Što se tiče penala, igranje rukom je definitivno postojalo, ali nisam baš 100% siguran da je bilo unutar 16. Vidjećemo na snimku to. Sve u svemu, mislim da je pobjeda Bratstva na kraju sasvim zaslužena.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 05 apr 2014, 19:28

Jedno pitanje!!
Gdje je "posk ok" ?? :$

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 05 apr 2014, 19:32

Cestitke Bratstvu. Iskreno po meni ocekivana pobjeda. Mislim da ce Sloboda kao i Jedinstvo izgubiti i u Kaknju. Hoce li biti jos u medjuvremenu kikseva ne znam (nisam siguran). Moze i Bratstvo do PL.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 apr 2014, 19:34

čestitke na (ne)zasluženoj pobjedi.. :mrgreen:

obje ekipe su mogle zabiti 2 i više golova,danas Sloboda očajna vidi se da fali Jaha i Oma.Utakmica napeta/nabrijana do bola,vaši igrači u prvom poluvremenu pa jesu najmanje 3-4 naša igrača poslali na travu momački ;) pred kraj 1.pol. brza kontra po lijevoj strani i gol (možda je ofsajd možda nije nisam dobro vidio)..Na početku drugog penal je zapečatio našu sudbinu (jel opravdan ili ne je*at ga sad kad je sviran + gol) ;) Imate dobro golmana Renata šteta što je 40+ .

Bilo je i sudijski grešaka ali otom-potom opet kažem je*at ga sad kad je gotovo (mislim na utakmicu) :mrgreen: .

Još ništa nije gotovo,sad je još zanimljivije :cool:

LP!
Zadnja izmjena: Gorki, dana/u 05 apr 2014, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
Pobjeda je bolja od orgazma!

Toro86
Kontakt:

Post Postao/la Toro86 » 05 apr 2014, 19:36

Svaka cast Bratsvu ;)

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 05 apr 2014, 19:43

Sve cestitke Bratstvu na zasluzenoj pobjedi :D

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 05 apr 2014, 19:44

NkBratstvoGracanica je napisao/la:Jedno pitanje!!
Gdje je "posk ok" ?? :$

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
moram priznat da mi nije drago,,,,ali sad će nedjelja...možda se raspoloženje promijeni.. :lol: :lol: ali Bratstvo je danas bilo borbeno imalo malo sreće i tako je to...vjerovatno će utakmica u Lukavcu bit identična samo sa obrnutim ishodom,,, :pray: :pray:

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 05 apr 2014, 19:50

staragarda je napisao/la: Jel još šta prokomentarisao kunta kinte...pustite mu snimak sa zadnje Slobodine tekme pa nek malo skonta da ovi nije klub iz njegovog zimbabvea ili odakle već dolazi...cuj,ono našlo komentarisat Slobodu...e,svašta :wtf:
Eh eto imas I TI sad snimak pa gledaj do mile volje kako ga jaro zabija, a zamisli toliko je bezobrazan da on iz nekakvog Zimbabvea dode i **** nekakvu slobodu ;) ...svim ostalim navijacima Slobode sportski pozdrav ... molim vase komentare ,reakcije ,mislim da je docek bio na nivou , a o duelu Pante i Mujke sam piso prije utakmice :crazy:
Panta king... :thumbup:

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 05 apr 2014, 19:55

prije pocetka proljetnog dijela, trener Jedinstva je naveo Bratstvo kao glavnog kandidata i izgleda da ce biti tako! :bih:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 05 apr 2014, 19:57

zla2 je napisao/la:
cesc4 je napisao/la: Opusteno prijatelju eto zabice ga Moussa samo za tebe :tralala:
hoce,al nekoj Gracanickoj curici,poslije tekme,sigurno mu je poveci alat :lol:
Eh sad koliki je alat nadam se da si vidio danas :D
a i nekakva novinarka iz Tuzle je otisla na veceru moglo bi biti jos zabijanja :mrgreen: :mrgreen:
ove 2 moje su upucene ovim 2-ci smorova oko Tuzle ,ne generalizujem uopste na sve
A I OVI NASI DOMACI KVINSLINZI SE USUTILI ,POKRILI USIMA :D :D :D

Utakmica strasna,je...., golove smo zabili u pravi trenutak i uspjeli hladne glave sacuvati prednost.... nemojte dzaba sumnjati oko penala ispred mene je bilo Lili rukom ,metar unutra ,uostalom bice snimak,... slabo ste mi svirali na povratku s kolima da niste preko Srebrnika kuci otisli :mrgreen: sala mala

MOUSA DIABANG :mrgreen:

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 05 apr 2014, 20:01

vrebac86 je napisao/la:prije pocetka proljetnog dijela, trener Jedinstva je naveo Bratstvo kao glavnog kandidata i izgleda da ce biti tako! :bih:
Što je onda plakao nakon utakmice sa Slobodom kako njegovi igrači nisu navikli na ovakvu atmosferu i slično.Zašto nije rekao naš glavni konkurent je izgubio utakmicu tako da ovaj poraz nama ne znači ništa.

encco
Kontakt:

Post Postao/la encco » 05 apr 2014, 21:41

**** je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:
**** je napisao/la:Bratstvo nema kvalitet u veznom redu da bi mogli napravit nešto više i sve osim pobjede Slobode bilo bi iznenađenje,igra Bratstva se zasniva na kontri i polu kontri i to je sve što Bratstvo može ponudit,,,ali i to nebi trebo bit problem za ekipu Slobode jer su fizički dominantnija ekipa,realno imaju veću kreaciju ,boljeg trenera,bolju podršku sa tribina i ako sve to nebude dovoljno za ubjedljivu pobjedu onda i nisu zaslužili premijer ligu... ;) ;)
A danas kažu da Bratstvo ima dugova za premije još iz jesenjeg perioda prema igračima,,pa valjda ljude isplati poslije utakmice,,to bi bila jedina dobra stvar,,,, :clap: :clap:
I od svih ljudi to si bas ti saznao... Losa ti je prica, iznosis neistine i uvlacis nervozu medu navijacima Bratstva.... :puke:
Momak smiri se,,kakva nervoza ,,,šta će se nervirat ako nije istina,,,ali čovjek je ozbiljan i kaže da ima dugova prema igračima,,,neke obećane premije,,,ja mu vjerujem ,čovjek je jednostavno bio iskren i onako baš se otvorio,,,u narednom periodu ću iznijet još neke informacije o odnosu prema domaćim igračima,,,,al et da sad ne širim nervozu,čujemo se poslije utakmice sa Jedinstvom,,,pošto će to vjerovatno bit četvrta uzastopna utakmica bez pobjede nogometaša Bratstva,,, ;)
gujo otrovnice,pade ti na kladionici nema nista od 4 uzastopna poraza.Nadam se da nisi puno ulozio ha ha ha VEEEEEEEElike cestitke momcima na pobjedi,posebno bih izdvoio Mitrovica on je po meni glavni krivac za rezultat 2:0 :njanjanja: smisljaj nove zavjere :cmok:

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 05 apr 2014, 21:53

Da se citiram :mrgreen:
ALBOX je napisao/la:Bice teska utakmica sigurno... vec vidim po portalima i komentarima tuzlaka da nema vise one sigurnosti u pobjedu koja je postojala nakon euforije i pobjede nad Jedinstvom cak i bod bi bio dobar, molim nije nikakava provokacija samo sam tako procitao po portalima ....dalje, ekipa spremna,svi zdravi i nabrijani za utakmicu Mujka nece sigurno proci pored Pante ,cak taj duel ne bih ni komentariso :crazy: ,Sloboda bez 2 bitna vezna igraca,Efendica svi dobro poznajemo,kao i Lilija...dalje, navijaci dobili sredstva za koreografiju,i stvaranje atmosfere za jedan pravi derbi ,dalje pritisak na igrace od strane nacelnika ogroman ,premije nece izostati .... da sumiram ocekujem jedan super derbi ,tesku utakmicu ,

i fin je bio jucer gest nekolicine navijaca Bratstva na treningu sa jasnim transparentom

SAMO POBJEDA !!!
...i da dodam ispo Mujka Panti iz dzepa kad je ovaj kreno na festu :mrgreen:
tako da se tuzlaci ne brinu saljemo ga vec veceras sa jednim prevoznikom uglja nazad :lol:

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 05 apr 2014, 22:40

Video sa danasnje utakmice imate OVDJE :thumbup:
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 05 apr 2014, 23:05

Zoom088 je napisao/la:Video sa danasnje utakmice imate OVDJE :thumbup:
Hvala zoom brate :D

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 05 apr 2014, 23:11

Čestitam na pobjedi danas, zasluzena je pobjeda nema sta, ali nadam se da cete fer i korektno pobijedit Jedinstvo pa nek onda udje u PL ko zasluzi najvise :D
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 apr 2014, 23:23

Citiram jednog starijeg navijača Bratstva (danas na tribini): Upamtite Tuzlaci,ovdje niko nikad neće pobjediti.

Vidjećemo reko,vidjećemo u 23.kolu :cool:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nane17 i 13 gostiju.