NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
mozete do premijer lige
Baltazar od danas te cijenim mnogo vise nego ranije samo zato sto si svim ovim padobrancima zacepio usta sto su pricali o namijestanju. I ja sam juce napisao da ce nam dole biti tesko i mislim da nas je drugi gol dotuko plus kako cujem imali ste i mitrovica raspolozenog. Sve u svemu vama cestitke na pobjedi i nadam se da cete odigrati posteno do kraja, a mislim da znas na sto se ovo odnosi
da ne pišem ponovo (a već pišemSARS je napisao/la:Baltazar od danas te cijenim mnogo vise nego ranije samo zato sto si svim ovim padobrancima zacepio usta sto su pricali o namijestanju. I ja sam juce napisao da ce nam dole biti tesko i mislim da nas je drugi gol dotuko plus kako cujem imali ste i mitrovica raspolozenog. Sve u svemu vama cestitke na pobjedi i nadam se da cete odigrati posteno do kraja, a mislim da znas na sto se ovo odnosi

svako svoje bitke nek vodi a prvak će se znati nakon 30 odigranih kola
Undici stelle - ACM 1899
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Dosta dobra i sadržajna utakmica danas. Puno tempa i trke, a obje ekipe su imale svoje šanse. Bratstvo pokazalo veliku želju, kvalitet je tu i to je to. Sloboda je bolje ušla u meč, ali su kasnije pali. Tajming golova je bio perfektan za Bratstvo.
Što se tiče penala, igranje rukom je definitivno postojalo, ali nisam baš 100% siguran da je bilo unutar 16. Vidjećemo na snimku to. Sve u svemu, mislim da je pobjeda Bratstva na kraju sasvim zaslužena.
Što se tiče penala, igranje rukom je definitivno postojalo, ali nisam baš 100% siguran da je bilo unutar 16. Vidjećemo na snimku to. Sve u svemu, mislim da je pobjeda Bratstva na kraju sasvim zaslužena.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
-
- Kontakt:
Jedno pitanje!!
Gdje je "posk ok" ?? :$
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
Cestitke Bratstvu. Iskreno po meni ocekivana pobjeda. Mislim da ce Sloboda kao i Jedinstvo izgubiti i u Kaknju. Hoce li biti jos u medjuvremenu kikseva ne znam (nisam siguran). Moze i Bratstvo do PL.
čestitke na (ne)zasluženoj pobjedi..
obje ekipe su mogle zabiti 2 i više golova,danas Sloboda očajna vidi se da fali Jaha i Oma.Utakmica napeta/nabrijana do bola,vaši igrači u prvom poluvremenu pa jesu najmanje 3-4 naša igrača poslali na travu momački
pred kraj 1.pol. brza kontra po lijevoj strani i gol (možda je ofsajd možda nije nisam dobro vidio)..Na početku drugog penal je zapečatio našu sudbinu (jel opravdan ili ne je*at ga sad kad je sviran + gol)
Imate dobro golmana Renata šteta što je 40+ .
Bilo je i sudijski grešaka ali otom-potom opet kažem je*at ga sad kad je gotovo (mislim na utakmicu)
.
Još ništa nije gotovo,sad je još zanimljivije
LP!

obje ekipe su mogle zabiti 2 i više golova,danas Sloboda očajna vidi se da fali Jaha i Oma.Utakmica napeta/nabrijana do bola,vaši igrači u prvom poluvremenu pa jesu najmanje 3-4 naša igrača poslali na travu momački

Bilo je i sudijski grešaka ali otom-potom opet kažem je*at ga sad kad je gotovo (mislim na utakmicu)

Još ništa nije gotovo,sad je još zanimljivije

LP!
Zadnja izmjena: Gorki, dana/u 05 apr 2014, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
Pobjeda je bolja od orgazma!
Svaka cast Bratsvu 

Sve cestitke Bratstvu na zasluzenoj pobjedi 

moram priznat da mi nije drago,,,,ali sad će nedjelja...možda se raspoloženje promijeni..NkBratstvoGracanica je napisao/la:Jedno pitanje!!

Eh eto imas I TI sad snimak pa gledaj do mile volje kako ga jaro zabija, a zamisli toliko je bezobrazan da on iz nekakvog Zimbabvea dode i **** nekakvu slobodustaragarda je napisao/la: Jel još šta prokomentarisao kunta kinte...pustite mu snimak sa zadnje Slobodine tekme pa nek malo skonta da ovi nije klub iz njegovog zimbabvea ili odakle već dolazi...cuj,ono našlo komentarisat Slobodu...e,svašta

Panta king...

prije pocetka proljetnog dijela, trener Jedinstva je naveo Bratstvo kao glavnog kandidata i izgleda da ce biti tako! 

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Eh sad koliki je alat nadam se da si vidio danaszla2 je napisao/la:hoce,al nekoj Gracanickoj curici,poslije tekme,sigurno mu je poveci alatcesc4 je napisao/la: Opusteno prijatelju eto zabice ga Moussa samo za tebe

a i nekakva novinarka iz Tuzle je otisla na veceru moglo bi biti jos zabijanja

ove 2 moje su upucene ovim 2-ci smorova oko Tuzle ,ne generalizujem uopste na sve
A I OVI NASI DOMACI KVINSLINZI SE USUTILI ,POKRILI USIMA

Utakmica strasna,je...., golove smo zabili u pravi trenutak i uspjeli hladne glave sacuvati prednost.... nemojte dzaba sumnjati oko penala ispred mene je bilo Lili rukom ,metar unutra ,uostalom bice snimak,... slabo ste mi svirali na povratku s kolima da niste preko Srebrnika kuci otisli

MOUSA DIABANG

Što je onda plakao nakon utakmice sa Slobodom kako njegovi igrači nisu navikli na ovakvu atmosferu i slično.Zašto nije rekao naš glavni konkurent je izgubio utakmicu tako da ovaj poraz nama ne znači ništa.vrebac86 je napisao/la:prije pocetka proljetnog dijela, trener Jedinstva je naveo Bratstvo kao glavnog kandidata i izgleda da ce biti tako!
gujo otrovnice,pade ti na kladionici nema nista od 4 uzastopna poraza.Nadam se da nisi puno ulozio ha ha ha VEEEEEEEElike cestitke momcima na pobjedi,posebno bih izdvoio Mitrovica on je po meni glavni krivac za rezultat 2:0**** je napisao/la:Momak smiri se,,kakva nervoza ,,,šta će se nervirat ako nije istina,,,ali čovjek je ozbiljan i kaže da ima dugova prema igračima,,,neke obećane premije,,,ja mu vjerujem ,čovjek je jednostavno bio iskren i onako baš se otvorio,,,u narednom periodu ću iznijet još neke informacije o odnosu prema domaćim igračima,,,,al et da sad ne širim nervozu,čujemo se poslije utakmice sa Jedinstvom,,,pošto će to vjerovatno bit četvrta uzastopna utakmica bez pobjede nogometaša Bratstva,,,cesc4 je napisao/la:I od svih ljudi to si bas ti saznao... Losa ti je prica, iznosis neistine i uvlacis nervozu medu navijacima Bratstva....**** je napisao/la:Bratstvo nema kvalitet u veznom redu da bi mogli napravit nešto više i sve osim pobjede Slobode bilo bi iznenađenje,igra Bratstva se zasniva na kontri i polu kontri i to je sve što Bratstvo može ponudit,,,ali i to nebi trebo bit problem za ekipu Slobode jer su fizički dominantnija ekipa,realno imaju veću kreaciju ,boljeg trenera,bolju podršku sa tribina i ako sve to nebude dovoljno za ubjedljivu pobjedu onda i nisu zaslužili premijer ligu...![]()
![]()
A danas kažu da Bratstvo ima dugova za premije još iz jesenjeg perioda prema igračima,,pa valjda ljude isplati poslije utakmice,,to bi bila jedina dobra stvar,,,,![]()

Da se citiram
tako da se tuzlaci ne brinu saljemo ga vec veceras sa jednim prevoznikom uglja nazad

...i da dodam ispo Mujka Panti iz dzepa kad je ovaj kreno na festuALBOX je napisao/la:Bice teska utakmica sigurno... vec vidim po portalima i komentarima tuzlaka da nema vise one sigurnosti u pobjedu koja je postojala nakon euforije i pobjede nad Jedinstvom cak i bod bi bio dobar, molim nije nikakava provokacija samo sam tako procitao po portalima ....dalje, ekipa spremna,svi zdravi i nabrijani za utakmicu Mujka nece sigurno proci pored Pante ,cak taj duel ne bih ni komentariso,Sloboda bez 2 bitna vezna igraca,Efendica svi dobro poznajemo,kao i Lilija...dalje, navijaci dobili sredstva za koreografiju,i stvaranje atmosfere za jedan pravi derbi ,dalje pritisak na igrace od strane nacelnika ogroman ,premije nece izostati .... da sumiram ocekujem jedan super derbi ,tesku utakmicu ,
i fin je bio jucer gest nekolicine navijaca Bratstva na treningu sa jasnim transparentom
SAMO POBJEDA !!!

tako da se tuzlaci ne brinu saljemo ga vec veceras sa jednim prevoznikom uglja nazad

Video sa danasnje utakmice imate OVDJE 

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Moderator
- Kontakt:
Hvala zoom brateZoom088 je napisao/la:Video sa danasnje utakmice imate OVDJE

Čestitam na pobjedi danas, zasluzena je pobjeda nema sta, ali nadam se da cete fer i korektno pobijedit Jedinstvo pa nek onda udje u PL ko zasluzi najvise 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Citiram jednog starijeg navijača Bratstva (danas na tribini): Upamtite Tuzlaci,ovdje niko nikad neće pobjediti.
Vidjećemo reko,vidjećemo u 23.kolu
Vidjećemo reko,vidjećemo u 23.kolu

Pobjeda je bolja od orgazma!