NK Široki Brijeg

Kevin
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Kevin » 05 apr 2014, 19:24

Signore je napisao/la:Da je Wagner dao onu loptu kad je isao prema golu uz pratnju 2-3 vasa igraca i jednog jedinog branica Zrinjskog sad bi mogli otvorit sampanjac. Vjerojatno je i on mislio da je sve gotovo nakon 2-0, pa je bio malo sebican.
da je ćorić zabio 1 na 1, da je Ivanković kod 1:2 zakucao povratnu Peke a ne je dodao..
da je babi mudo bila bi dedo... :yawn:

izgubili smo dobivenu utakmicu i ono cega je mene strah jest pad u svim sljedecim utakmicama..
bit ce jos kikseva, a ne bih se cudio da i iz kupa ispanemo :salut:

i stvarno! sto je Musa htio postic uvođenjem Kordića ???? :hmmmmm:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 05 apr 2014, 19:26

Kevin je napisao/la:p.i.c.k.e.
Na kvadrat mater im

I jos da kazem,njihovim navijacima sljedeci put treba zabraniti ulazak na nasu sjevernu tribinu,covjece danas sam bio medju obicnim gledateljima,kad je wagner zabio gol,ja skoci,oko mene mi poceli psovati skutorsku mater,a o gadjanju kamenjima nasih navijaca na poluvremenu...cigani
Zadnja izmjena: Android, dana/u 05 apr 2014, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 05 apr 2014, 19:33

Špikić glavni krivac na čelu sa Musom. Može Špikića pratiti Real, mali je kikser i koštao nas je i u Zenici i u Mostaru. Musa kod 2-0 uvodi napadača, Kordića, najsporiji igrač u momčadi, a igramo na kontre.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 apr 2014, 19:43

Android je napisao/la:
Na kvadrat mater im

I jos da kazem,njihovim navijacima sljedeci put treba zabraniti ulazak na nasu sjevernu tribinu,covjece danas sam bio medju obicnim gledateljima,kad je wagner zabio gol,ja skoci,oko mene mi poceli psovati skutorsku mater,a o gadjanju kamenjima nasih navijaca na poluvremenu...cigani
Sta si ocekivao? Da ti kafu ponude?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 05 apr 2014, 19:55

Sarajlijc@ je napisao/la:
Android je napisao/la:
Na kvadrat mater im

Sta si ocekivao? Da ti kafu ponude?
Pajdo njima nitko nista ne govori kada dodju kod nas,niti ih itko gadja kamenjima,niti ih itko vrijedja,a danas je to upravo bilo na stadionu,kao da je Zvezda dosla,ne Siroki...

HRHB

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 apr 2014, 19:58

Nisam ti ja nikakav pajdo. Smijesno je ocekivati da se radujes na tudjem stadionu i to u jednoj ovakvoj utakmici.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 05 apr 2014, 20:01

@ Kevin
Još kada se sjetim da smo ih pazili u ligi nekoliko puta, tada nije bilo bitno je li igramo za prvaka ili ne. Šuplja je priča "par našmrkanih idiota", bila je reakcija širih razmjera. Nije bitno, ono što je bitno maske su pale. Mrlja je bačena i trebati će joj da se spere. Blagosova za Zrinjski na putu prema tituli nema, od mene.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 05 apr 2014, 20:03

maxmore je napisao/la:@ Kevin
Još kada se sjetim da smo ih pazili u ligi nekoliko puta, tada nije bilo bitno je li igramo za prvaka ili ne. Šuplja je priča "par našmrkanih idiota", bila je reakcija širih razmjera. Nije bitno, ono što je bitno maske su pale. Mrlja je bačena i trebati će joj da se spere. Blagosova za Zrinjski na putu prema tituli nema, od mene.
Upravo to,maske su pale...

HRHB

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 05 apr 2014, 20:22

Android je napisao/la:
maxmore je napisao/la:@ Kevin
Upravo to,maske su pale...
Vjerovatno ste još vruće glave,izgubili ste dobivenu tekmu bilo je pizdarija na tribinama ali nije sve baš sve crno ili bijelo.Što se tiče tribina , ja sam osobno bio negdje na sredini ispod centralne lože i ispred mene 2-3 reda je bilo 7-8 momaka koji su normalno proslavljali i prvi i drugi gol Širokog.Niko ni A nije progovorio čak im je Micky čestitao nakon drugog gola i rekao "razvalitet papke kad ne znaju igrat lopte".Ne pada mi napamet da branim narkose, pijandure i huligane ali mislim da ne treba generalizirati.Usput ima i momaka iz Mostara na Cumu razbijenih glava.Ovo je bacilo mrlju na jednu izvrsnu utakmicu,ja sam presretan zbog rezultata a vi kako znate i mislite dalje a ja vam želim svu sreću pa ako mi ne budemo prvi volio bih da budete vi bez obzira na sve.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 05 apr 2014, 20:27

Pajdo njima nitko nista ne govori kada dodju kod nas,niti ih itko gadja kamenjima,niti ih itko vrijedja,a danas je to upravo bilo na stadionu,kao da je Zvezda dosla,ne Siroki...

Pa sta cete im reci ,kad sam god gledao utakmicu vise raje bude iz Mostara,manjina ste i na svom terenu,da je bila obrnuta situacija i ovakva utakmica se igrala na pecari opet bi ti psovali skutorsku maj... je bi ih bilo 5 puta vise! :crazy:

Nisi isao u pozoriste,vec na stadion i to bh stadion! :wave:
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!

rexxona
Kontakt:

Post Postao/la rexxona » 05 apr 2014, 20:29

Ajde ne serite. Idioti i s jedne i s druge strane. Poslje gola Wagnera vaši se penju na kavez, psuju, pokazuju srednji prst, i onda očekujete da naši idioti neće reagirati. Ne znam šta glumite koji ****..

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 05 apr 2014, 20:32

rexxona je napisao/la:Ajde ne serite. Idioti i s jedne i s druge strane. Poslje gola Wagnera vaši se penju na kavez, psuju, pokazuju srednji prst, i onda očekujete da naši idioti neće reagirati. Ne znam šta glumite koji ****..
e to . gdje ste dosad bili .

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 05 apr 2014, 20:42

Samo da upozorim na neke "navijače Zrinjskog" koji su se registrirali prije 5 dana :o i to samo zbog toga dižu tenzije mešu nama i bacaju kosti .Mislim da sam bio jasan kome to ide u prilog a vi kako hoćete.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 05 apr 2014, 20:49

rexxona je napisao/la:Ajde ne serite. Idioti i s jedne i s druge strane. Poslje gola Wagnera vaši se penju na kavez, psuju, pokazuju srednji prst, i onda očekujete da naši idioti neće reagirati. Ne znam šta glumite koji ****..
I sta i po cemu se to razlikuje od najmanje 500 ljudi sto normalno bez ikakve pratnje dodje medju OBICNE GLEDATELJE tribine Sjever na Pecari maltene kao pocasni gradjani i slavi pogotke svoje momcadi, skace, penje se na ogradu, dovikuje sa Ultrasima, prijeti ovome, onome, dobacuje igracima Širokog na terenu (i jedna jako bitna napomena, to su ISTI ONI koji su danas jedva docekali da ibace sve svoje frustracije i komplekse sa Zapada), pa im nitko nista ne kaze i sasvim normalno izadju iz grada i sa stadiona bez da ih j.ebeni kordon specijalaca osigurava?
I jos kad se sjetim citav stadion Ultrasima zadnji ili predzadnji put pljesak daje po izlasku, a izbaceni bili zbog vandalizma k tome, ali doduse Ultrasi su jedna potpuno druga kategorija, njima svaka cast, oni kuze ''spiku'', a ovi ''zapadni'' jadnici jedva docekali da ''skutorima'' nesto dobace jer su, zaboga, slavili pogodak svoje momcadi.
Tu je jedna velika razlika, pa sad, ti gledaj kako hoces, ali onaj dio, volio bih vjerovati manji dio, Zapada, je bacio veliku mrlju na normalne, neiskompleksirane Mostarce, njima pozdrav i pozdrav kokretnim navijacima Zrinjskom na ovom forumu i svaka cast izuzecima, ali oni pojedinci su dno dna bili, i jos jednom da se razumijemo situaciju su zakuhala 4 klosara iznad tribine Škripara i poceli gadjati i pljuvati i shodno tome je bilo reakcija. I ne, time ne opravdavam nijednog onog koji je nasjeo na provokaciju ili sam poceo provocirati, debili su i jedni i drugi, no veeliki dio gledatelja je nasjeo na takve i krenuo sa svojim kompleksima. Bilo, proslo, ali ce ih se drugacije gledati na Pecari iduci put.
...Život za Široki...

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 05 apr 2014, 21:03

Izgubište titulu u zadnjoj minuti!Nemogu vjerovati da su vas onako okrenuli, imate 0:2 i 10 minuta do kraja.

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 05 apr 2014, 21:05

Ja bi malo o utakmici, a ostalo po strani.
Igrali su vaši plaćenici protiv naših plaćenika i računica je jednostavna. Vaši jesu bolje otvorili utakmicu kontrolirali igru i što se desilo?
Vaši igrači su stali jednostavno nije da nisu mogli, nego nisu htijeli više trčati po terenu jer su imislili da je sve gorovo a naši su što pod strahom od tribina što zbog obraza rastrčali i bacili srce na teren pa što bude. Još kad je odsjela jedna lopta u mreži na tribinama se bukvalno osjetio preokret. Vaši igrači su se bukvalno prepali pobjede iz daleka se vidi da su izbjegavali sve rizične situacije od straha zbog povreda i debelo su se zajebali.
Ovi naši da su izgubili teško da bi ih sretao noćas u gradu čisto sumnjam u to a vašima je ne mislim svejedno ali puno manji pritisak imaju pa se shodno tome tako i ponašaju. Ono, boli me briga sutra je novi dan.
Sve najbolje.

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 05 apr 2014, 21:07

anel81m je napisao/la:Izgubište titulu u zadnjoj minuti!Nemogu vjerovati da su vas onako okrenuli, imate 0:2 i 10 minuta do kraja.
Teško ti to pade aaaaaaa :D :D :D :D :D :D

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 05 apr 2014, 21:27

bezze je napisao/la:
anel81m je napisao/la:Izgubište titulu u zadnjoj minuti!Nemogu vjerovati da su vas onako okrenuli, imate 0:2 i 10 minuta do kraja.
Zaboli me tuki, nećete je ni vi osvojiti papak. :lol:

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 05 apr 2014, 21:31

anel81m je napisao/la:
bezze je napisao/la:
Zaboli me tuki, nećete je ni vi osvojiti papak. :lol:
Ma nebitno tko ce je osvojiti..mi cemo se iducih 10 godina boriti sa prvo mjesto nekad cemo ga i osvojiti, a dotad cemo mi i siroki u europa ligi igrati sa svjetskim ekipama i to je sto nas zadovoljava. S kim cete vi igrati ?

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 05 apr 2014, 21:42

ocekujem 4 pobjede vase do kraja i jednu zeznutu onu zadnju protiv olipica, neidevam u prilog sto vam treba kiks konkurenata mada za pocetak imate europu.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.