FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- zivinaajkula
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
krmak je napisao/la:tako je međede, aj sad u sobu i revi pod jastukmodric je napisao/la:Navijac sam Sirokog i volio bi da Zeljo bude prvi samo da nebude Zrinski,jer to je nama najmrzi klub, i sad mi je zao sto smo vas pobjedili gore kada ovako gubimo utakmice.
Jos stavio legendu Zrinjskog u nick!

Stvarno momak,derbi je bio za bh prilike odlican ,sretniji i spretniji pobjedio,idi isplaci se i gotovo!
Nas Zeljo ce ionako biti prvak dobili vi ili ne jer cemo pitare razvaliti i sve do kraja dok Zrinjevci imaju Veleza i Olimpica u gostima!

Zadnja izmjena: zivinaajkula, dana/u 05 apr 2014, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
AeGon099 je napisao/la:2500 ne širi dezinformacije pitarčiću.Armala je napisao/la:Izmedju 1000 i 2000AsharaK je napisao/la:Koliko ima raje otprilike?
Jeste sitnicari

Bravo Toma doktoreeee
Selimović 2:0
Selimović 2:0
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- fanatic1991
- Kontakt:
odlican snimak !!! 
http://www.one312.com/2014/03/veetle8.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.one312.com/2014/03/veetle8.html" onclick="window.open(this.href);return false;
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- fanatic1991
- Kontakt:
-
- Kontakt:
LOL, moze i iz BIH da se gleda na Zeljo.tv

Cim ja znam da je ono pitar, nervira me. Moram ton iskljuciti. 

Tomić :-\
Ne vjerujem da je opasno. Vjerovatno nece da rizikuju.
3:0 - gotova tekma
3:0 - gotova tekma

- fanatic1991
- Kontakt:
ma 100% nece da rizikuju vise
imamo rezultat taman colic da se malo razigra 

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
trebamo nabiti gol razliku protiv smogovca
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
- fanatic1991
- Kontakt:
Kad naša djeca igraju ovakav fudbal... neprocjenjivo...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakva igra, strašno.
Ponosan sam!
Ponosan sam!
-
- Kontakt:
odavno nismo bili više dominantni. da smo nastavili kao iz prvih pola sata, uvjeren sam da bismo im 6 golova zabili ali eto. vidjelo se da se nisu previše trošili što je i dobro, jer i 3:0 je sasvim solidna i uvjerljiva pobjeda, a nismo rizikovali povredu.
nadam se da je ono oko tomića čisto preventivno, te da će već za idući meč biti spreman.
nadam se da je ono oko tomića čisto preventivno, te da će već za idući meč biti spreman.

Odlazi Safete.
Sad je pobjeda protiv Olimpica imperativ, nakon toga dočekujemo Mladost i ako uzmemo šest bodova, mogli bi pričati o tituli...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Lokomotifa, N3R3D, xFrAg i 98 gostiju.