FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Izgubili smo ovu utakmicu naivno i sta sad, nisu ovi nasi bili pravi na terenu i ako smo vise atakovali ka golu i stvarali prilike nije islo, Romeo ih spasio bar za 2 gola ali sta je tu je mi idemo dalje, naravno nema predaje do kraja su jos 9 utakmica pa sta bude, Bratstvo ce vjerovatno dobit i Jedinstvo ovdje tako da bice svega do kraja.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Gdje su sad oni sto su pisali da je mec u Gracanici davno rijesen
lijepi strah od Slobode kukakju sedmicu prije tekme,eee moj boze ...idemo dalje nsita nije gotovo..samo naprijed momci
Ocekivali smo da cemo negdje kiksati,bolje sad nego kasnije..

Ocekivali smo da cemo negdje kiksati,bolje sad nego kasnije..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Moderator
- Kontakt:
Interista prvi put sam te upozorio, a ovo je zadnji put za spam i provokaciju. Slijedeću i ...
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Najjače je bilo kad kod 2:0 Dedić donosi papirić sa izmjenom i dobacuje Sadikoviću "šta se samo izležavate" a Denis mu odgovara "ne izležavam se ja a vama je bolje da malo igrate"
Efendić umjesto da svoju energiju troši na terenu, nabi malca što donosi lopte, dijete zaplaka od udarca pa dođe i naš i vaš doktor da ga zaliječe
a ako neko bude ovih dana tražio Mujku, neka pogleda u Pantin džep

Efendić umjesto da svoju energiju troši na terenu, nabi malca što donosi lopte, dijete zaplaka od udarca pa dođe i naš i vaš doktor da ga zaliječe
a ako neko bude ovih dana tražio Mujku, neka pogleda u Pantin džep

Undici stelle - ACM 1899
ovog sam se bojao.nema ti vecih neprijatelja nego komsija.upamtite da ce prodati jedinstvu utakmicu,tako su zvijezdu guzili kada je trebala uci u premijer ligu .mramor gradina radnicki bratstvo svi su zapinjali i to nas je i kostalo ulaska prve sezone
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Po tebi ko jeste?PapeSusic je napisao/la:Sloboda jednostavno nije klub za najvisi rang bih. Jos kad se liga pocne smanjivati nema nece vidjeti PL jos jedno 4-5 godina. Nazalost.
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
- Moderator
- Kontakt:
Gračanlijama čestitam na pobjedi, nadam se da će isto biti i protiv Jedinstva
Eto sad ide utakmica s GOŠK-om, tu uzeti 3 boda, a Jedinstvo ide Čapljini i mogli bi se opet izravnat na vrhu

Eto sad ide utakmica s GOŠK-om, tu uzeti 3 boda, a Jedinstvo ide Čapljini i mogli bi se opet izravnat na vrhu
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Imal ovdje fucking moderatora 

mene lično boli qrac, al' radi se o tome da ekipe sa TK poginu da pobjede Slobodu, da skinu skalp, čisto da nas sjebu .. umjesto da se te ekipe dogovore i da rade da jedna ekipa uđe u PL, fura se to neko smješno rivalistvo, itd
eto, šta ako Bratstvo ne uđe u PL ove sezone? možda će imati ambicije za PL naredne sezone, a Sloboda će biti jača nego sada sigurno, tako da ćemo sigurno u PL naredne sezone, ako ne ove .. tako da bi tu recimo Bratstvo popušilo
ako Bratstvo stvarno ima namjere da uđe u PL ove sezone, onda neka su pobjedili, nema šta .. ali ja i dalje držim do svog mišljenja, a to je da je Bratstvo moglo u PL i prethodnih sezona, baš kao i Rudar, ali jednostavno to nije cilj .. priča o PL je mazanje očiju javnosti, navijačima, itd
eto, šta ako Bratstvo ne uđe u PL ove sezone? možda će imati ambicije za PL naredne sezone, a Sloboda će biti jača nego sada sigurno, tako da ćemo sigurno u PL naredne sezone, ako ne ove .. tako da bi tu recimo Bratstvo popušilo
ako Bratstvo stvarno ima namjere da uđe u PL ove sezone, onda neka su pobjedili, nema šta .. ali ja i dalje držim do svog mišljenja, a to je da je Bratstvo moglo u PL i prethodnih sezona, baš kao i Rudar, ali jednostavno to nije cilj .. priča o PL je mazanje očiju javnosti, navijačima, itd
Iz pouzdani izvora znam da Bratstvo ide na Premier ligu jer kad je predsjednik kontaktirao jednog igraca rekao je koliko zines tvoje kaze Jedinstvo i Sloboda hoce u Premier ligu al mi cemo ih zaj.ebati da udjemo
" onclick="window.open(this.href);return false;
Golovi i izjave
Golovi i izjave
Zadnja izmjena: Tuzlak04, dana/u 05 apr 2014, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kako glup go prvi...al eto idemo dalje, naredna dva kola ce pokazati da li je u pitanju borba do posljednjeg kola ili nam je ovaj kiks presudio
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Gdje god Sloboda ode tribine su pune ,traži se karta više
.

Svima dođemo ko premija. Napune stadion i zarade.Zodiac je napisao/la:Gdje god Sloboda ode tribine su pune ,traži se karta više.
Šteta zbog poraza, opet moramo loviti, a da smo ovo izgurali uvezali bi još tri naredne pobjede. Možda je bolje što smo kiksali protiv jakog protivnika, nego slabijeg, jer se kiks morao dogoditi. Za nadati se da će Bratstvo zapeti još jače jer ih ovi bodovi od danas ostavljaju u igri, pogotovo ukoliko njihovi Čapljinci oštete Jedinstvo naredno kolo.
prvi go iz opsajda 100 posto, za penal neznam, tesko boli poraz, ali idemo dalje glavu gore
" onclick="window.open(this.href);return false;mandatar je napisao/la:prvi go iz opsajda 100 posto, za penal neznam, tesko boli poraz, ali idemo dalje glavu gore
Nemoj se dzaba provaljivati

DOOOOObro pogledaj trenutak kad MOUSA upucuje loptu Smajlovicu

i ponavljam ponovo pogledaj ti 100 posto opsajdALBOX je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;mandatar je napisao/la:prvi go iz opsajda 100 posto, za penal neznam, tesko boli poraz, ali idemo dalje glavu gore
Nemoj se dzaba provaljivati0:08 na snimku DOOOBRO oci otvori ne blamiraj se
DOOOOObro pogledaj trenutak kad MOUSA upucuje loptu Smajlovicu
Ma nemam potrebe s tobom raspravljati,inace sam u nekakvom ekstra raspolozenjumandatar je napisao/la: i ponavljam ponovo pogledaj ti 100 posto opsajd

takoda .... imas svoje drugare pa se izanalizirajte ,sumnjam da ce neko ozbiljniji potvrditi tvoju pricu al hajd nema veze

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.