Sto?QUARTERBACK je napisao/la:Greivis je napisao/la:MONOLOGNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIChapman je napisao/la: Bolja je ova za Wengerov ostanak/odlazak, i ja predlazem da se ona stavi.![]()
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Da se ne posvađamo. 
I onda neko kaze Dzeko nebi bio pojacanje za Arsenal.
Sa Dzekom i bez francuske hrastovine bi Arsenal sada bio u mnogo boljoj situaciji. Ja sam govorio da je Edin za klasu bolji od Girouda a sad vidim da sam pogrijesio, Edin je za tri klase bolji.
Sa Dzekom i bez francuske hrastovine bi Arsenal sada bio u mnogo boljoj situaciji. Ja sam govorio da je Edin za klasu bolji od Girouda a sad vidim da sam pogrijesio, Edin je za tri klase bolji.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Dzeko je za nijansu bolji igrac koji je u igri za vise nijansi beskorisniji od Girouda jer mu je trka nula uglavnom nesto naprednija verzija Girouda ali ne ono sto nam treba nama treba igrac svjetske klase znaci vrh.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- HighburyGunners
- Kontakt:
SamoZeljo je napisao/la:I onda neko kaze Dzeko nebi bio pojacanje za Arsenal.![]()
dzaba ti dzeko kad mu nema ko dati onakve lopte sa strana , vidio si kakve centarsuteve imaju nas gibbs i sagna . oni nebi medvjeda pogodili kamol dzeku
- Marsal
- Kontakt:
Slažem se. Giroud je laminat, a Džeko je brodski pod prve klase.SamoZeljo je napisao/la:Edin je za tri klase bolji.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ono sto Arsenalu treba, treba svakom. Npr. Suarez ili slicno. Jasno je to meni ali ako vec nema para ili nece da se trose, onda je Edin mnogo bolja opcija od Girouda.
Edin kao jedini napadac i covjek koji je samim tim glavni u napadu je mnoogo opasniji po gol protivnika nego Giroud. Statisticki je duplo bolji, po golovima i odigranim minutama a da ne pricam o penalima na Edinu i ostalim stvarima koje ga cine mnogo opasnijim po gol protivnika.
Giroud moze igrati jos 100 godina ali nikad nece izdominirati jednu Barcelonu, jedan Bayern, jedan United...
Edin kao jedini napadac i covjek koji je samim tim glavni u napadu je mnoogo opasniji po gol protivnika nego Giroud. Statisticki je duplo bolji, po golovima i odigranim minutama a da ne pricam o penalima na Edinu i ostalim stvarima koje ga cine mnogo opasnijim po gol protivnika.
Giroud moze igrati jos 100 godina ali nikad nece izdominirati jednu Barcelonu, jedan Bayern, jedan United...
Pa naravno, zar je to neko ikad doveo u pitanje ?SamoZeljo je napisao/la:Ono sto Arsenalu treba, treba svakom. Npr. Suarez ili slicno. Jasno je to meni ali ako vec nema para ili nece da se trose, onda je Edin mnogo bolja opcija od Girouda.
Marsal je napisao/la:Slažem se. Giroud je laminat, a Džeko je brodski pod prve klase.SamoZeljo je napisao/la:Edin je za tri klase bolji.
A.F.C. Bournemouth!
ma **** vas ovi sidruni iz vaterpola
Idealni napadač za našu igru je Suarez,ali pošto njega možemo sanjati,moje mišljenje da je Costa najbliži onome što mi trebamo.Brz,zna se ubaciti u prostor,ok realizator a i driblingom može napraviti višak.Mislim da takav profil nama treba.Mislim da će biti katastrofa ako se dovede opet neki sidrun jer on nije jednostavno za našu igru,usporava igru a i takav igrač nije se u stanju ubaciti u prostor,a tu imamo odlične vezne,a oni nemaju kome dodati.
Zadnja izmjena: Seaman, dana/u 05 apr 2014, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i Ramseya, nego jeli ko nasao kakvu sliku Diabya sa treninga, nema covjeka nigdje da se nije opet povrijedio

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
i ja tražim od kako sam ustao...anell je napisao/la:Evo i Ramseya, nego jeli ko nasao kakvu sliku Diabya sa treninga, nema covjeka nigdje da se nije opet povrijedio![]()
A.F.C. Bournemouth!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa ne trenira Diaby jos uvijek sa ekipom, ono fit je nema povrede, al ga pripremaju posebno vamo.. 
Diaby dosao na trening i kad je htio obuti kopacke sageo se i uhvatilo ga nesto u ledjima. Predvidja se oporavak 6-8 sedmica.
Cuj nova anketa i to svaka pocinje sa da li ste zadovoljni...
Ja eto imate cime biti zadovoljni,ja fakat ne znam kako vam vitrine ne popucaju od silnih pehara :zvijezde:
Sutra ce biti gusto,u slucaju poraza mogli bi ostati bez Evrope jer Manco i Everton opasno vrebaju
U slucaju pobjede,pozicija 4 vam je zagarantovana.
Ja eto imate cime biti zadovoljni,ja fakat ne znam kako vam vitrine ne popucaju od silnih pehara :zvijezde:
Sutra ce biti gusto,u slucaju poraza mogli bi ostati bez Evrope jer Manco i Everton opasno vrebaju
Eto te ko Sarma sa analizamaautogol je napisao/la:Cuj nova anketa i to svaka pocinje sa da li ste zadovoljni...![]()
Sutra ce biti gusto,u slucaju poraza mogli bi ostati bez Evrope jer Manco i Everton opasno vrebaju![]()
Ako nestane kiseonika život će izumrijeti na zemlji
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Izgleda da im je to genetski.nedim93 je napisao/la:Eto te ko Sarma sa analizamaautogol je napisao/la:Cuj nova anketa i to svaka pocinje sa da li ste zadovoljni...![]()
Sutra ce biti gusto,u slucaju poraza mogli bi ostati bez Evrope jer Manco i Everton opasno vrebaju![]()
U slucaju pobjede,pozicija 4 vam je zagarantovana.![]()
Ako nestane kiseonika život će izumrijeti na zemlji
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Opet o meni??? Pa logicno necete valjda o titulama i pobjedama

I onda Gero dodje i nama prijeti nekim banovima. Svoje dziglipafe ne primjeti. 
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
ja dobio ban zbog provociranja tadGreivis je napisao/la:I onda Gero dodje i nama prijeti nekim banovima. Svoje dziglipafe ne primjeti.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.