FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

tello
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la tello » 05 apr 2014, 17:39

hilmo je napisao/la:
tello je napisao/la:
Ma daj ba, kvalitet je tu negdje, samo što ostali klubovi u regionu imaju daleko bolje uslove od naših klubova to ti je paša moj jedina prednost a što se igrača tiče sve je to u pet deka :P
E pare koje bi trosili na ta putovanja i ostalo bolje je uloziti na poboljsanje uslova za nase klubove.....
Ma džabe klubovima da ulažu sami, kad savez boli ... za ligom, jedina im briga repka a ligu ko j -.- i zato sam ja i za regionalnu ligu seniora a i juniora to je jedini spas za klubove ex yu
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 apr 2014, 17:41

6.000 KM za mjesceno rentanje kuce ili stana u Sarajevu ? :eh:

Ajde nađi mi to ja cu platit da napravimo dernek za forumase.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 05 apr 2014, 17:44

tello je napisao/la:
hilmo je napisao/la:
tello je napisao/la:
Ma daj ba, kvalitet je tu negdje, samo što ostali klubovi u regionu imaju daleko bolje uslove od naših klubova to ti je paša moj jedina prednost a što se igrača tiče sve je to u pet deka :P
E pare koje bi trosili na ta putovanja i ostalo bolje je uloziti na poboljsanje uslova za nase klubove.....
Ma džabe klubovima da ulažu sami, kad savez boli ... za ligom, jedina im briga repka a ligu ko j -.- i zato sam ja i za regionalnu ligu seniora a i juniora to je jedini spas za klubove ex yu
To navijacka grupa horde zla na kongresu donijela odluku da savez samo gleda reprezentaciju :crazy: :mrgreen: :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 apr 2014, 17:47

Bogami nije kvalitet tu negdje, još uvijek su susjedi dosta jači od nas u većini segmenata kako u seniorima tako i u mlađim kategorijama
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

tello
Kontakt:

Post Postao/la tello » 05 apr 2014, 17:57

legenda reala je napisao/la:Bogami nije kvalitet tu negdje, još uvijek su susjedi dosta jači od nas u većini segmenata kako u seniorima tako i u mlađim kategorijama
ma nije ba, tu je to sve, samo što oni imaju deset puta bolje uslove od naših ekipa, zato što im se savezi brinu i o ligi a ne samo o repki
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 apr 2014, 17:57

To je to tello.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 05 apr 2014, 18:01

tello je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Bogami nije kvalitet tu negdje, još uvijek su susjedi dosta jači od nas u većini segmenata kako u seniorima tako i u mlađim kategorijama
ma nije ba, tu je to sve, samo što oni imaju deset puta bolje uslove od naših ekipa, zato što im se savezi brinu i o ligi a ne samo o repki
Potkrijepi te svoje gluposti argumentima, a nemoj lupati u prazno. Cuj kod nas savez ne podrzava klubove, HAHAHAHHAHAHA :roll:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 apr 2014, 18:02

tello je napisao/la:
kod nas igra njihov otpad, kod njih liga puna mladih talentovanih igrača, ipak je do klubova, koji neće da se okrenu svojoj djeci nego dovode polovnjake iz komšiluka

o uslovima pa ne znam, gledam sad utakmicu Spartak-Zvezda i teren je gori nego kod nas
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 05 apr 2014, 18:20

Zri - Šir 3 2

Colorado

Post Postao/la Colorado » 05 apr 2014, 18:36

mirzatele je napisao/la:Zri - Šir 3 2
ne zanimaju nas ostali, SARAJEVO ŠAMPION ! :wave: :thumbup: :clap:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 05 apr 2014, 18:39

Colorado je napisao/la: ne zanimaju nas ostali, SARAJEVO ŠAMPION ! :wave: :thumbup: :clap:
Upravo.
U Prijedor po pobjedu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

High

Post Postao/la High » 05 apr 2014, 19:14

Ovaj rezultat utakmice iz Mostara nam je, koliko-toliko, koristan. Sad je pitanje da li će naši sutra moći pobijediti jednu od najlošijih ekipa u Premijer ligi. Imamo pravo nadati se da ćemo sutra pobijediti - prva smo gostujuća ekipa, a oni su bolji jedino Leotara na tim domaćim utakmicama. Vidjet ćemo. Ako mene pitate, onda ću vam reći da sam siguran u pobjedu. :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 05 apr 2014, 19:48

Mi smo šansu prokockali protiv Olimpica.Sad i da sve dobijemo do kraja,zavismo od drugih.Do kraja imamo lagan raspored,mozda samo Siroki ima laksi.Kuci protiv Zvijezde,Viteza,Radnika, u goste idemo losem Rudaru,Travniku(sutra pobjedom rijesava opstanak),i onda derbi sa nikad losijim Zeljom.

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 05 apr 2014, 19:49

Tek nakon sutrasnje utakmice, mozemo poceti kalkulisati. Sve osim derbija se mora dobiti a za derbi niko ne moze reci tvrditi kako ce zavrsiti tekma

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 05 apr 2014, 19:50

Sarajevo sve mora dobiti i uz remi ili poraz Zrinjskog( protiv Olimpica ili Veleza u gostima) moze biti sampion! :cool:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 05 apr 2014, 19:54

Burberry46 je napisao/la:Sarajevo sve mora dobiti i uz remi ili poraz Zrinjskog( protiv Olimpica ili Veleza u gostima) moze biti sampion! :cool:
Puno lakse za reci nego uciniti :mrgreen:

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 05 apr 2014, 19:56

Armala je napisao/la:
Burberry46 je napisao/la:Sarajevo sve mora dobiti i uz remi ili poraz Zrinjskog( protiv Olimpica ili Veleza u gostima) moze biti sampion! :cool:
Puno lakse za reci nego uciniti :mrgreen:
To je jedina racunica, mi prije svega trebamo poceti pobjedjivati
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 05 apr 2014, 21:00

Sutra samo pobjeda. Nema izgovora. Ako dobijemo sve je otvoreno do kraja.

Svi u napad jedan je Hase!!!

febo
Kontakt:

Post Postao/la febo » 05 apr 2014, 22:04

Ako sutra dobijemo imam neki osjećaj da je sve u našim rukama, a ostatak u Olimpikovim i Veležovim :D
Zadnja izmjena: febo, dana/u 05 apr 2014, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 05 apr 2014, 22:04

Armala je napisao/la:Tek nakon sutrasnje utakmice, mozemo poceti kalkulisati. Sve osim derbija se mora dobiti a za derbi niko ne moze reci tvrditi kako ce zavrsiti tekma
A da ne kalkulisemo nikako, neka stvari idu svojim tokom pa sta bude. Treba ovo do kraja odigrati maksimalno ozbiljno da Evropa ne bi došla u pitanje, jer jednim razvojem situacije se i to može desiti, a to sigurno niko ne bi volio.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ledesma, riki46, Vanja8 i 66 gostiju.