Istraumirani uberfudbal Bayerna je zakazao ponovo, izgubili su od Augsburga sa 1-0 a izgleda da su dobro i prošli, imao je Augsburg i više uderaca u okvir gola

Možda je to Moyes poslao papirićem, da nasmije ekipu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
xGGMU je napisao/la:Dok mi prekucavamo Newcastlea, kao najbolja gostujuća ekipa lige...
Istraumirani uberfudbal Bayerna je zakazao ponovo, izgubili su od Augsburga sa 1-0 a izgleda da su dobro i prošli, imao je Augsburg i više uderaca u okvir golaNaravno, Bayern je imao posjed!
Treba napomenut da im je igrala rezervna ekipa. BIlo je par likova za koje sam jedva cuo.xGGMU je napisao/la:Dok mi prekucavamo Newcastlea, kao najbolja gostujuća ekipa lige...
Istraumirani uberfudbal Bayerna je zakazao ponovo, izgubili su od Augsburga sa 1-0 a izgleda da su dobro i prošli, imao je Augsburg i više uderaca u okvir golaNaravno, Bayern je imao posjed!
Pod utiscima su i oni sigurno, mada je njima ovo beznacajna utakmica svakako, vec su prvaci tako da se komotno mogu zajebavati do kraja, nadam se kako nas ovaj njihov poraz nikako nece zavarati, i ekipa im je bila dosta izmijesana.xGGMU je napisao/la:Dok mi prekucavamo Newcastlea, kao najbolja gostujuća ekipa lige...
![]()
Ma jok, sve zajebancijaBavaracZenica je napisao/la:xGGMU je napisao/la:Dok mi prekucavamo Newcastlea, kao najbolja gostujuća ekipa lige...
Odlican gol Mate, respect, sto se tice Bayerna, i poraza vidim vec je pocelo nasladjivanjesto je skroz OK
losi smo, pali smo skroz u igri, sad imate sanse cak i vise nego Bayern.. jel to zelite cuti.. etooo neka vam bude, a vidimo se nakon tekme u srijedu mislim cujemo
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.