Ma džabe klubovima da ulažu sami, kad savez boli ... za ligom, jedina im briga repka a ligu ko j -.- i zato sam ja i za regionalnu ligu seniora a i juniora to je jedini spas za klubove ex yuhilmo je napisao/la:E pare koje bi trosili na ta putovanja i ostalo bolje je uloziti na poboljsanje uslova za nase klubove.....tello je napisao/la:
Ma daj ba, kvalitet je tu negdje, samo što ostali klubovi u regionu imaju daleko bolje uslove od naših klubova to ti je paša moj jedina prednost a što se igrača tiče sve je to u pet deka
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
6.000 KM za mjesceno rentanje kuce ili stana u Sarajevu ?
Ajde nađi mi to ja cu platit da napravimo dernek za forumase.

Ajde nađi mi to ja cu platit da napravimo dernek za forumase.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
To navijacka grupa horde zla na kongresu donijela odluku da savez samo gleda reprezentacijutello je napisao/la:Ma džabe klubovima da ulažu sami, kad savez boli ... za ligom, jedina im briga repka a ligu ko j -.- i zato sam ja i za regionalnu ligu seniora a i juniora to je jedini spas za klubove ex yuhilmo je napisao/la:E pare koje bi trosili na ta putovanja i ostalo bolje je uloziti na poboljsanje uslova za nase klubove.....tello je napisao/la:
Ma daj ba, kvalitet je tu negdje, samo što ostali klubovi u regionu imaju daleko bolje uslove od naših klubova to ti je paša moj jedina prednost a što se igrača tiče sve je to u pet deka

- legenda reala
- Kontakt:
Bogami nije kvalitet tu negdje, još uvijek su susjedi dosta jači od nas u većini segmenata kako u seniorima tako i u mlađim kategorijama
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ma nije ba, tu je to sve, samo što oni imaju deset puta bolje uslove od naših ekipa, zato što im se savezi brinu i o ligi a ne samo o repkilegenda reala je napisao/la:Bogami nije kvalitet tu negdje, još uvijek su susjedi dosta jači od nas u većini segmenata kako u seniorima tako i u mlađim kategorijama
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
- Sarajlijc@
- Kontakt:
To je to tello.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Potkrijepi te svoje gluposti argumentima, a nemoj lupati u prazno. Cuj kod nas savez ne podrzava klubove, HAHAHAHHAHAHAtello je napisao/la:ma nije ba, tu je to sve, samo što oni imaju deset puta bolje uslove od naših ekipa, zato što im se savezi brinu i o ligi a ne samo o repkilegenda reala je napisao/la:Bogami nije kvalitet tu negdje, još uvijek su susjedi dosta jači od nas u većini segmenata kako u seniorima tako i u mlađim kategorijama

- legenda reala
- Kontakt:
kod nas igra njihov otpad, kod njih liga puna mladih talentovanih igrača, ipak je do klubova, koji neće da se okrenu svojoj djeci nego dovode polovnjake iz komšilukatello je napisao/la:ma nije ba, tu je to sve, samo što oni imaju deset puta bolje uslove od naših ekipa, zato što im se savezi brinu i o ligi a ne samo o repkilegenda reala je napisao/la:Bogami nije kvalitet tu negdje, još uvijek su susjedi dosta jači od nas u većini segmenata kako u seniorima tako i u mlađim kategorijama
o uslovima pa ne znam, gledam sad utakmicu Spartak-Zvezda i teren je gori nego kod nas
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Zri - Šir 3 2
ne zanimaju nas ostali, SARAJEVO ŠAMPION !mirzatele je napisao/la:Zri - Šir 3 2

Re: Odg: FK Sarajevo
Upravo.Colorado je napisao/la: ne zanimaju nas ostali, SARAJEVO ŠAMPION !![]()
![]()
U Prijedor po pobjedu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ovaj rezultat utakmice iz Mostara nam je, koliko-toliko, koristan. Sad je pitanje da li će naši sutra moći pobijediti jednu od najlošijih ekipa u Premijer ligi. Imamo pravo nadati se da ćemo sutra pobijediti - prva smo gostujuća ekipa, a oni su bolji jedino Leotara na tim domaćim utakmicama. Vidjet ćemo. Ako mene pitate, onda ću vam reći da sam siguran u pobjedu. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Mi smo šansu prokockali protiv Olimpica.Sad i da sve dobijemo do kraja,zavismo od drugih.Do kraja imamo lagan raspored,mozda samo Siroki ima laksi.Kuci protiv Zvijezde,Viteza,Radnika, u goste idemo losem Rudaru,Travniku(sutra pobjedom rijesava opstanak),i onda derbi sa nikad losijim Zeljom.
Tek nakon sutrasnje utakmice, mozemo poceti kalkulisati. Sve osim derbija se mora dobiti a za derbi niko ne moze reci tvrditi kako ce zavrsiti tekma
- Burberry46
- Kontakt:
Sarajevo sve mora dobiti i uz remi ili poraz Zrinjskog( protiv Olimpica ili Veleza u gostima) moze biti sampion! 

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Puno lakse za reci nego ucinitiBurberry46 je napisao/la:Sarajevo sve mora dobiti i uz remi ili poraz Zrinjskog( protiv Olimpica ili Veleza u gostima) moze biti sampion!

- Burberry46
- Kontakt:
To je jedina racunica, mi prije svega trebamo poceti pobjedjivatiArmala je napisao/la:Puno lakse za reci nego ucinitiBurberry46 je napisao/la:Sarajevo sve mora dobiti i uz remi ili poraz Zrinjskog( protiv Olimpica ili Veleza u gostima) moze biti sampion!
1946
Sutra samo pobjeda. Nema izgovora. Ako dobijemo sve je otvoreno do kraja.
Svi u napad jedan je Hase!!!
Svi u napad jedan je Hase!!!
Ako sutra dobijemo imam neki osjećaj da je sve u našim rukama, a ostatak u Olimpikovim i Veležovim 

Zadnja izmjena: febo, dana/u 05 apr 2014, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
Re: Odg: FK Sarajevo
A da ne kalkulisemo nikako, neka stvari idu svojim tokom pa sta bude. Treba ovo do kraja odigrati maksimalno ozbiljno da Evropa ne bi došla u pitanje, jer jednim razvojem situacije se i to može desiti, a to sigurno niko ne bi volio.Armala je napisao/la:Tek nakon sutrasnje utakmice, mozemo poceti kalkulisati. Sve osim derbija se mora dobiti a za derbi niko ne moze reci tvrditi kako ce zavrsiti tekma
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: BABA1978, HyperOS, N3R3D, Samozdravlje, TheTruth34 i 64 gosta.