Edin Višća
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Višća
Bravo visca majstore !
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
[youtube][/youtube]AeGon099 je napisao/la:postavite gol ako nađete.
Izvoli
Bravo majstore !
Više nije ni zanimljivo kad da gol, prešlo nekako u naviku.
Više nije ni zanimljivo kad da gol, prešlo nekako u naviku.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Double-double from Edin Viscaaa 
Sad je na 10 golova, 10 asistencija.

Sad je na 10 golova, 10 asistencija.

Prati li iko Viscine igre u zadnje vrijeme.
Gledam po ko zna koji put drugo poluvrijeme Slovacka BH , koju trkacku prevagu je ovaj momak unio svojim ulaskom. Ostalo je neprimjetno koliko je izdominirao i ostvario veci ucinak u odnosu na Salihovica na poziciji lijevog beka u toj tekmi.
Gledam po ko zna koji put drugo poluvrijeme Slovacka BH , koju trkacku prevagu je ovaj momak unio svojim ulaskom. Ostalo je neprimjetno koliko je izdominirao i ostvario veci ucinak u odnosu na Salihovica na poziciji lijevog beka u toj tekmi.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Višća je sa svojim IBB-om osigurao povratak u Super Ligu Turske .... čestitam 

Bas si me preduhtrio. Pobijedili su Gaziantep u Gaziantepu 4:0. To je tamo zakavdakom na istoku Turske. Kolko...dva ,tri kola do zavrsetka Istanbul se laganini plasirao.goingblue je napisao/la:Višća je sa svojim IBB-om osigurao povratak u Super Ligu Turske .... čestitam
Ima li habera kako je Visca igro?
Da , Pape je ubacio njeg , a poslije i Hajrovica, koji su kombinirali kod drugog pobjedonosnog gola. Visca je pokrenuo akciju, a Hajrovic sa Ibijem dupli pas i onda gol. Pa opet kazu Pape ne zna sa izmjenamakimbo je napisao/la:Prati li iko Viscine igre u zadnje vrijeme.

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Sretan povratak u pravu raju Edineeeeeeee 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
odigrao dobro, kao i predhodne utakmice, samo ovaj puta je igrao na desnom beku, sve defanziven zadatke odradio korektno i imao dvije prilike za gol...inace ove sezone ima ucinak 10 golova, 10 asistencija u 34 utakmice, jedini je igrač svoje ekipe koji je odigrao sve utakmice u ligiBey je napisao/la:Bas si me preduhtrio. Pobijedili su Gaziantep u Gaziantepu 4:0. To je tamo zakavdakom na istoku Turske. Kolko...dva ,tri kola do zavrsetka Istanbul se laganini plasirao.goingblue je napisao/la:Višća je sa svojim IBB-om osigurao povratak u Super Ligu Turske .... čestitam
Ima li habera kako je Visca igro?
Nemoj majke ti odma spinovati. Kada bi sad isli tvojom logikom trebao je poceti sa ovim momcima jer bi oni odma rijesili u prvom utakmicu.emir79 je napisao/la:Da , Pape je ubacio njeg , a poslije i Hajrovica, koji su kombinirali kod drugog pobjedonosnog gola. Visca je pokrenuo akciju, a Hajrovic sa Ibijem dupli pas i onda gol. Pa opet kazu Pape ne zna sa izmjenamakimbo je napisao/la:Prati li iko Viscine igre u zadnje vrijeme.

AL mislim da Visca zasluzuje vecu minutazu. Da ga vidimo 90 minuta da se vidi koliko moze trkacki.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ko god je gledao tekmu protiv Argentine itekako se je uvjerio u njegove trkacke sposobnosti.kimbo je napisao/la:Nemoj majke ti odma spinovati. Kada bi sad isli tvojom logikom trebao je poceti sa ovim momcima jer bi oni odma rijesili u prvom utakmicu.emir79 je napisao/la:Da , Pape je ubacio njeg , a poslije i Hajrovica, koji su kombinirali kod drugog pobjedonosnog gola. Visca je pokrenuo akciju, a Hajrovic sa Ibijem dupli pas i onda gol. Pa opet kazu Pape ne zna sa izmjenamakimbo je napisao/la:Prati li iko Viscine igre u zadnje vrijeme.
Gledam po ko zna koji put drugo poluvrijeme Slovacka BH , koju trkacku prevagu je ovaj momak unio svojim ulaskom. Ostalo je neprimjetno koliko je izdominirao i ostvario veci ucinak u odnosu na Salihovica na poziciji lijevog beka u toj tekmi.![]()
AL mislim da Visca zasluzuje vecu minutazu. Da ga vidimo 90 minuta da se vidi koliko moze trkacki.

A ko mu ono dade 90 min?

fkv123 je napisao/la:Ko god je gledao tekmu protiv Argentine itekako se je uvjerio u njegove trkacke sposobnosti.![]()
A ko mu ono dade 90 min?

Usanovic

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Visca je klasican primjer idealnog izbora kluba,lige i ponasanja prema svom poslu. Postepeno se ravija i sad je negdje na 70% svojih stvarnih mogucnosti, u ovome klubu moze doci do nekih 80% a svoj maksimum moze dostici u nekom dosta jacem klubu sa boljim saigracima.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Mozda Prcicu.gringobih je napisao/la:fkv123 je napisao/la:Ko god je gledao tekmu protiv Argentine itekako se je uvjerio u njegove trkacke sposobnosti.![]()
A ko mu ono dade 90 min?![]()
Usanovic
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Hejteri na aparatima... 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Hejter? Ja sam bio za Višćin poziv od prvog dana. Naš selektor, kojeg neki smatraju ublehom, mu je vjerovao cijelo vrijeme.

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mnogi su Susicu zamjerali pozivanje Visce. Neki od njih su nestali ili su tu pod novim nickovima, a drugi su jos uvijek tu, i nastavljaju pametovati.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], tutankamon1905 i 22 gosta.