FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ko kaže da je Istra slabija ekipa od nas,po čemu?Njih je nedavno preuzeo ruski tajkun,jedna su od najbogatijih ekipa sada na ovim prostorima,mogu dovesti koga žele,već su doveli jednog iz Dinama,ako se ne varam jednog od brazilaca.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Posto znate kako je bilo nemoram nista pisat oko tekme...Pojedini ce dobit PP
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Ne sviđa mi se ova priča kao fol pripremne su utakmice, isprobavaju se igraći, livada, kaljuga, bolje sad gubiti da bi pobjeđivali kasnije i ostale gluposti. De mi samo recite kad je tako kako druge ekipe onda nas pobjeđuju kad je bolje gubiti sad i kad i oni isprobavaju kombinacije i igraće. Kako to da se svi pripremaju, ali vazda mi dobivamo po njuški. Nema tih okolnosti koje mogu opravdati tri sata igranja bez gola i primanje istog svakih pola sata u prosjeku. Nemojte se praviti ludi kad niste. Nažalost, ovo sve što kod nas igra slabo bi pojačalo i Karlovac i Istru.
Željo nema potreban kvalitet i to Amar zna. Ovi porazi su samo dokaz nekvaliteta i ničeg drugog. Mi bi se u Hrvatskoj realno borili za opstanak i to grčevito. Amar itekako dobro i to zna, ali isto tako dobro zna da mora od govana napraviti pitu jer nema alternativu. Ako je uspije napraviti onda će se odnos stvari na terenu promijeniti i pružiće se i njemu i klubu neke nove mogućnosti. Ja jesam optimista, ali samo optimista dok realno trebat će mu velike sreće i dobrih leđa. Zna on dobro da nije čarobnjak da bi mogao izvesti bilo kakvih 11 i pobjeđivati. Nas očekuje 15 tekmi u kojima se moguća sva tri znaka, borba do zadnje minute, sekiracija, neizvjesnost itd. i ako bude nafake da odemo u Evropu.
Željo nema potreban kvalitet i to Amar zna. Ovi porazi su samo dokaz nekvaliteta i ničeg drugog. Mi bi se u Hrvatskoj realno borili za opstanak i to grčevito. Amar itekako dobro i to zna, ali isto tako dobro zna da mora od govana napraviti pitu jer nema alternativu. Ako je uspije napraviti onda će se odnos stvari na terenu promijeniti i pružiće se i njemu i klubu neke nove mogućnosti. Ja jesam optimista, ali samo optimista dok realno trebat će mu velike sreće i dobrih leđa. Zna on dobro da nije čarobnjak da bi mogao izvesti bilo kakvih 11 i pobjeđivati. Nas očekuje 15 tekmi u kojima se moguća sva tri znaka, borba do zadnje minute, sekiracija, neizvjesnost itd. i ako bude nafake da odemo u Evropu.
kad pocinje proljetni dio PL , koliko jos vremena imamo za uigravanje jer HNLpocinje 19 / 20 . 02 .2010 a mislim da pocinju prije PL tako da su ekipe iz hrvatske vjerovatno u zavrsnim pripremama za prvenstvo tako da nasi rezultati u ovom trenutku protiv tih ekipa i nisu pravo mjerilo , to je bar moje misljenje iako je HNL kvalitetnija liga od nase
- samir_tm87
- Kontakt:
27/28 februar nasa pocinje 

Svaka ti cast na ovom postu, jer nema puno ljudi koji ovako realno razmisljaju.čamac je napisao/la:Ne sviđa mi se ova priča kao fol pripremne su utakmice, isprobavaju se igraći, livada, kaljuga, bolje sad gubiti da bi pobjeđivali kasnije i ostale gluposti. De mi samo recite kad je tako kako druge ekipe onda nas pobjeđuju kad je bolje gubiti sad i kad i oni isprobavaju kombinacije i igraće. Kako to da se svi pripremaju, ali vazda mi dobivamo po njuški. Nema tih okolnosti koje mogu opravdati tri sata igranja bez gola i primanje istog svakih pola sata u prosjeku. Nemojte se praviti ludi kad niste. Nažalost, ovo sve što kod nas igra slabo bi pojačalo i Karlovac i Istru.

- BlueSharks
- Kontakt:
Potpisujem svaku riječ. Svaka čast realno i pametno objašnjenočamac je napisao/la:Ne sviđa mi se ova priča kao fol pripremne su utakmice, isprobavaju se igraći, livada, kaljuga, bolje sad gubiti da bi pobjeđivali kasnije i ostale gluposti. De mi samo recite kad je tako kako druge ekipe onda nas pobjeđuju kad je bolje gubiti sad i kad i oni isprobavaju kombinacije i igraće. Kako to da se svi pripremaju, ali vazda mi dobivamo po njuški. Nema tih okolnosti koje mogu opravdati tri sata igranja bez gola i primanje istog svakih pola sata u prosjeku. Nemojte se praviti ludi kad niste. Nažalost, ovo sve što kod nas igra slabo bi pojačalo i Karlovac i Istru.

Strauss Junior
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 06 feb 2010, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- samir_tm87
- Kontakt:
ajte ba izgubili , izgubili nema sad zaljenja idemo dalje ,,,Stole iz Bora je napisao/la:http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/video--bili-zakljucuju-pripreme-hajduk-za-rodjendan-dobio-zelju/474296.aspx
a sada u nasu grupu Lazo fan club je usao i Mirkooooooooooo Radooovanooviccc koji se jako puno druzi sa Lazom u RL

joj likova svakakvih...ko da im je zao sto igramo sa hajdukom. Ajmo fino da se podijelimo izmedju sebe i igramo, pa ko god da pobijedi bice dobro.
Nisam ni ocekivo da cemo dobit istru jer nismo Bog zna kako uigrani i nemamo neki kontinuitet pobjeda. Ekipa je na okupu 6 mjeseci i neki zele da igraju za sebe, valjda da se dokazu, a ne za tim. Poznavajuci tersonju, moze ih samo poslat u pm. Idemo dalje
Nisam ni ocekivo da cemo dobit istru jer nismo Bog zna kako uigrani i nemamo neki kontinuitet pobjeda. Ekipa je na okupu 6 mjeseci i neki zele da igraju za sebe, valjda da se dokazu, a ne za tim. Poznavajuci tersonju, moze ih samo poslat u pm. Idemo dalje
Po prici covjeka koji je pregedao tekmu, sudjenje je bilo katastrofa i on se nije mogao nacuditi s obzirom da je bila prijateljska!Po njemu smo bili ravnopravan protivnik i sa igracem manje.Bice zanimljivo vidjeti sta Amar kaze na sve ovo jer ako je iko objetivan onda je to on.čamac je napisao/la:Ne sviđa mi se ova priča kao fol pripremne su utakmice, isprobavaju se igraći, livada, kaljuga, bolje sad gubiti da bi pobjeđivali kasnije i ostale gluposti. De mi samo recite kad je tako kako druge ekipe onda nas pobjeđuju kad je bolje gubiti sad i kad i oni isprobavaju kombinacije i igraće. Kako to da se svi pripremaju, ali vazda mi dobivamo po njuški. Nema tih okolnosti koje mogu opravdati tri sata igranja bez gola i primanje istog svakih pola sata u prosjeku. Nemojte se praviti ludi kad niste. Nažalost, ovo sve što kod nas igra slabo bi pojačalo i Karlovac i Istru.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
CROATIA CUP - ISTRA 1961 - ŽELJEZNIČAR 2-0 (0-0)
Stadion SRC Valkane. Gledatelja: 200. Sudac: Šimčić (Koprivnica). Pomoćnici: Kezele i Wolf (oba Rijeka).
Strijelci: 1:0 Alimi (62 - 11m), 2:0 Okić (73).
Žuti karton: Čulum, Šehić (oba Željezničar). Crveni karton: Čulum (45 - drugi žuti).
ISTRA 1961: Lisjak, Barišić (od 53. Švrljuga), Pauletić, Kacić, Marković (od 60. Bushaj, od 74. Mašić), Župan (od 46. Prelčec), Chago, Alimi (od 80. Grbac), Bodrušić (od 70. Stranatić), Stupić, Roce (od 60. Okić).
ŽELJEZNIČAR: Radošević (od 46. Šehić), Radovanović, Bajić, Višča (od 84. Serdarević), H. Bešlija (od 46. Petković), Kerla, Čulum, M. Bešlija (od Rovčanin), Suraka (od 84. Bekrić), Mešić, Popović (od 75. Spahić).
U drugom polufinalnom susretu Kaposvar je svladao Inter iz Zaprešića sa 2-0.
Igralište Kunfin. Gledatelja: 80. Sudac: Marko Matoc (Zagreb). Pomoćnici: Skender (Rijeka) i Žudetić (Pula). Strijelci: 0:1 Ćulum (48’), 0:2 Reszli (64’).
INTER: Delač, Golem, Sivonjić (od 60. Gammara), Jonjić, Barišić (od 75. Oršić), Šarić, Cavrić, Batarelo, Živko (od 89. Bosec), Budimir, Vincelj (od 46. Suarez).
KAPOSVAR: Kovacz, Gruz, Petrok (od 68. Junior), Zamorec, Bogdan (od 46. Fabris), Maroti, Olam, Lugenu (od 52. Reszli), Ćulum (od 56. Atanasijević), Stanić, Gujić.
Utakmica za 3. mjesto između Intera i Željezničara igra se u 13.00 sati u Poreču a finale između domaćina Istre 1961 i Kaposvara u 15.00 na SRC Veruda.
Stadion SRC Valkane. Gledatelja: 200. Sudac: Šimčić (Koprivnica). Pomoćnici: Kezele i Wolf (oba Rijeka).
Strijelci: 1:0 Alimi (62 - 11m), 2:0 Okić (73).
Žuti karton: Čulum, Šehić (oba Željezničar). Crveni karton: Čulum (45 - drugi žuti).
ISTRA 1961: Lisjak, Barišić (od 53. Švrljuga), Pauletić, Kacić, Marković (od 60. Bushaj, od 74. Mašić), Župan (od 46. Prelčec), Chago, Alimi (od 80. Grbac), Bodrušić (od 70. Stranatić), Stupić, Roce (od 60. Okić).
ŽELJEZNIČAR: Radošević (od 46. Šehić), Radovanović, Bajić, Višča (od 84. Serdarević), H. Bešlija (od 46. Petković), Kerla, Čulum, M. Bešlija (od Rovčanin), Suraka (od 84. Bekrić), Mešić, Popović (od 75. Spahić).
U drugom polufinalnom susretu Kaposvar je svladao Inter iz Zaprešića sa 2-0.
Igralište Kunfin. Gledatelja: 80. Sudac: Marko Matoc (Zagreb). Pomoćnici: Skender (Rijeka) i Žudetić (Pula). Strijelci: 0:1 Ćulum (48’), 0:2 Reszli (64’).
INTER: Delač, Golem, Sivonjić (od 60. Gammara), Jonjić, Barišić (od 75. Oršić), Šarić, Cavrić, Batarelo, Živko (od 89. Bosec), Budimir, Vincelj (od 46. Suarez).
KAPOSVAR: Kovacz, Gruz, Petrok (od 68. Junior), Zamorec, Bogdan (od 46. Fabris), Maroti, Olam, Lugenu (od 52. Reszli), Ćulum (od 56. Atanasijević), Stanić, Gujić.
Utakmica za 3. mjesto između Intera i Željezničara igra se u 13.00 sati u Poreču a finale između domaćina Istre 1961 i Kaposvara u 15.00 na SRC Veruda.
Nije loše ovo. Istra je puna para, a uzeli su nas uz penal i crveni karton onog umobolnika! Pa zar nema niko da mu kaže da je glup i krajnje bezobrazan?!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!

Krvnik i Chago, reprezentativac Kameruna.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Teren je šminka
inace ove prijateljske utakmice sa zapadnim susjedima redovno popušimo.
Cak je i reprezentacija obrukana od strane NK Rijeka,tako da sad ne treba previše crnjaciti.

Cak je i reprezentacija obrukana od strane NK Rijeka,tako da sad ne treba previše crnjaciti.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Visca el Višća!
Visca el Višća!

Visca el Višća!
Visca el Višća!
Divan teren...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Mogli su malo ragbija baciti u pauzi .. 

AMAR OSIM
evo kralj arthur na novoj...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.