Moderator/ica: Pasha
no rules je napisao/la:izgleda izgubio se Ćavar ... Peđa Dejanović na teningu u Cazinu ...
Meni vazda smeta krkanluk, tebi ako ne smeta priključi se slijedeći put, ponesi jedno 1000 eura sve po 100 i časti.aleksandar_veliki je napisao/la:Hajde sta naprdjujete, vazda vam nesto smeta. Smeta vam kad gubimo, smeta vam kad pobjedjujemo, smeta vam kad u repki atmosfera nije dobra, a smeta vam i kad je dobra. Malo se ljudi opustili, malo sprdnje, zajebancije, nikad nije na odmet...
mozda covjek zna iz prve ruke situaciju,pa mu se ne cini tako lose.DukeOfWellington je napisao/la:Meni vazda smeta krkanluk, tebi ako ne smeta priključi se slijedeći put, ponesi jedno 1000 eura sve po 100 i časti.aleksandar_veliki je napisao/la:Hajde sta naprdjujete, vazda vam nesto smeta. Smeta vam kad gubimo, smeta vam kad pobjedjujemo, smeta vam kad u repki atmosfera nije dobra, a smeta vam i kad je dobra. Malo se ljudi opustili, malo sprdnje, zajebancije, nikad nije na odmet...
legenda reala je napisao/la:no rules je napisao/la:izgleda izgubio se Ćavar ... Peđa Dejanović na teningu u Cazinu ...
nisam iz Cazina,ali sam siguran da ce veceras biti ludo.High je napisao/la:Ima li euforije u Cazinu?
Vidite šta kažu ljudi iz ekipe, jasno je da će Cazin opet biti domaćinsamo_lijevo je napisao/la:nisam iz Cazina,ali sam siguran da ce veceras biti ludo.High je napisao/la:Ima li euforije u Cazinu?
Ma ja dok ne odigraju jednu-dvije dobre utakmice i guzica zine za parama, odoše oni opet u Sarajevo da igraju pred 500 ljudi, nije da nismo navikliBaDa12 je napisao/la: Vidite šta kažu ljudi iz ekipe, jasno je da će Cazin opet biti domaćin
Samo trebaju mijenjati domacinstva,dosta je vise da se igra u Gorazdu,Visokom gdje su se ljudi zasitili rukometa i reprezentacije.legenda reala je napisao/la:Ma ja dok ne odigraju jednu-dvije dobre utakmice i guzica zine za parama, odoše oni opet u Sarajevo da igraju pred 500 ljudi, nije da nismo navikliBaDa12 je napisao/la: Vidite šta kažu ljudi iz ekipe, jasno je da će Cazin opet biti domaćin
Pa naravno da trebaju, rukomet je svakako na niskim grana i to više niko ne prati, tako da je jedino rješenje da se nešto zaradi manje sredine tipa Cazina, Visokog,Goražda koje se nikad neće zasititi reprezentacije odkud ti tosamo_lijevo je napisao/la:Samo trebaju mijenjati domacinstva,dosta je vise da se igra u Gorazdu,Visokom gdje su se ljudi zasitili rukometa i reprezentacije.legenda reala je napisao/la:Ma ja dok ne odigraju jednu-dvije dobre utakmice i guzica zine za parama, odoše oni opet u Sarajevo da igraju pred 500 ljudi, nije da nismo navikliBaDa12 je napisao/la: Vidite šta kažu ljudi iz ekipe, jasno je da će Cazin opet biti domaćin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.