[youtube][/youtube]
Šta je s tonom !!Jericho je napisao/la:ima već emisija na youtubeu![]()
[youtube][/youtube]
Daj lavormarioo8888 je napisao/la:Za tebe kuca Herceg-Bosne srce.
aS_Roma je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Vidis da svako si malo na nasoj temi..mi bolan ovo ljeto ocekujemo neki sporting porto i ostale svjetske klubove.. a vi se mučite sa zvijezdama, travnicima itd....NeretvanskaPastrmka je napisao/la:aS_Roma je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]![]()
![]()
![]()
pa zrinjevci dokle vise cirkusa s vama
![]()
![]()
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Izvino brato ali draze su mi Zvijezda i Travnik s mostarskom rajom na tribini nego ovi cirkusi koje priredjujete svaki dan tipa Boto i carape na japanke![]()
Cuj Sporting i Porto
mozete dobit dudelange i ispast ko fisek. Smijeh do suza
Ko je Boto, a ko Zrinjski? Kad tvoj klub (neću da prljam usta ) doživi Veležovu slavu onda se javiFanVitez je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Izvino brato ali draze su mi Zvijezda i Travnik s mostarskom rajom na tribini nego ovi cirkusi koje priredjujete svaki dan tipa Boto i carape na japanke![]()
Cuj Sporting i Porto
mozete dobit dudelange i ispast ko fisek. Smijeh do suza
sta si se ti uzjebo na ovoj temi zrinjskog prijateljuu?? toliko ti je krivo sto velez nece biti jos dugo godina u vrhu i borit se za neka europska mjesta,a o trofeju da ne pricam pa seres ovdje vjecitooi molim te nemoj mi na ovo odgovarati da je velez klub sa starom tradicijom ,da su prije harali ovo onoo,od stare slave se ne zivii
Sretno Zrinjskom dns,gledat cu derby
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.