FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- bordoakapitar
Re: FK Sarajevo
Jao kakve gluposti ovdje ljudi pisu, majko moja... Pa stranci kuce sa bazenima placaju 5000 KM mjesecno a zaista ne vidim potrebu da se mi bakcemo s tim. Dabogda nasi igraci imali plate 50000KM samo da mi uzivamo u igri i rezultatima...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moguće da je to stan od nekoga iz naše uprave, pa da se cvakne koji dinar na legalan način. 

Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
ne ulazim o to,ali morate priznati da je cifra totalno nerealna.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Da li je ovo Ibrakovic poceo sampionsku za narednu sezonu? 

hahahahahahahahahahahaamypitar je napisao/la:Samo cu ti reci da mu Sarajevo placa stan od 6.000 hiljada maraka.E pa onda mozes misliti kolika su mu primanja.Nije provokacija,ali mu je veca stanarina nego primanja najplacenijeg fudbalera Zelje.exbabilon je napisao/la:Zna li iko, bar otprilike, za koliku lovu Jajalo igra? Danas sam dosao do jednog podatka i ne mogu da vjerujem da je to istina. Ako nista jel vise il manje od neke cifre. Hvala
damn
DRUG NEBI TI PUNCA
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Pa u Londonu i New Yorku možeš nać dobar stan za manje pare.
Tema je kravljska. HAHAH
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
U All Shiddiju na zadnjem, okreće se oko svoje ose sa fantastičnim pogledom na Plavo Sarajevo...terabajt je napisao/la:to neki kraljevski apartman od 6 milja mjesecno hehehe

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Dodjem na nasu temu i imam sta vidjet opet oni kakvi su ovo kompleksasi nase konice lijepe.
Haj necemo mi pisat nista , samo cemo vase postove citat.

Haj necemo mi pisat nista , samo cemo vase postove citat.

04.10.2009 !!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Frajer iz Kaknja govori kakvo je SarajevoBaja_Zvjerka je napisao/la:U All Shiddiju na zadnjem, okreće se oko svoje ose sa fantastičnim pogledom na Plavo Sarajevo...terabajt je napisao/la:to neki kraljevski apartman od 6 milja mjesecno hehehe

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Sta mislite onaj papak iz Malezije naglo promijeni politiku i digne ruke od vas?amypitar je napisao/la:Samo cu ti reci da mu Sarajevo placa stan od 6.000 hiljada maraka.E pa onda mozes misliti kolika su mu primanja.Nije provokacija,ali mu je veca stanarina nego primanja najplacenijeg fudbalera Zelje.exbabilon je napisao/la:Zna li iko, bar otprilike, za koliku lovu Jajalo igra? Danas sam dosao do jednog podatka i ne mogu da vjerujem da je to istina. Ako nista jel vise il manje od neke cifre. Hvala
damn
Dok bi se rijesili svih skupih igraca, bankrotirali bi. Spali bi kao Malaga sada.
Mislim, nije da se ja nadam tom scenariu ali zaista je pres*ravanje placati igracu PL BiH stan 6000. Jos kad se sjetim da do prije par dana vasi igraci u frizideru nisu imali nista osim sijalice, onda ste bas prenaglili.
nije valjda da mu vjerujes na ovo 6000 km hehehe
-
- Kontakt:
pa da Tan digne ruke , moralo bih se sve isplatit sto je trenutno pod ugovorom , a to sve ima pare ovdje za sve ovo sto se placa.. pare su te u kasi ...
nije ko sto je bosna asa imala ugovore a nije isplacivala pa se dug napravio i td. .
nije ko sto je bosna asa imala ugovore a nije isplacivala pa se dug napravio i td. .
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Pa i da mu stan vrijedi 6000km sta vas boli briga nece mi u glavu nikako, manite se nas i ove teme muka mi je od vasih postova na svakoj stranici, imate svog zelju nas popustite kako vam ne dosadi dolazit ovamo stalno.
Imali iko da napise nesto vezano o FKS i sutrasnjoj utakmici koja nam je veoma vazna, a ne svaki put kad udjem da moram citat njihove gluposti.

Imali iko da napise nesto vezano o FKS i sutrasnjoj utakmici koja nam je veoma vazna, a ne svaki put kad udjem da moram citat njihove gluposti.
04.10.2009 !!
Ako aludiras na mene, grijeisis. Nisam ostavio komentar na ovoj temi, ne pamtim kada. Usao sam da vidim ima li nekih podataka za koje sam mislio da cu ih ovdje procitati i vidim ovo za stan pa mi zapara oci.
Nista strasno a ni glupo, a to sto si ti alergican na nas je vec druga stvar i o tome ne bih.
Nista strasno a ni glupo, a to sto si ti alergican na nas je vec druga stvar i o tome ne bih.

Nisam mislio na tebe cast izuzetcima, nego brate muka mi udjem da procitam sta vezano u vezi svog kluba i naletim na kone stalno u tome je poenta.SamoZeljo je napisao/la:Ako aludiras na mene, grijeisis. Nisam ostavio komentar na ovoj temi, ne pamtim kada. Usao sam da vidim ima li nekih podataka za koje sam mislio da cu ih ovdje procitati i vidim ovo za stan pa mi zapara oci.

04.10.2009 !!
Ne razumijem zašto pojedini ljudi, a Boga mi u zadnje vrijeme i grupe ljudi pokušavaju od zdravog sarajevskog rivaliteta napraviti onaj ružni beogradski kao što ga imaju Crvena Zvezda i Partizan. Nema one zayebancije po kojoj je to rivalstvo poznato, nego sve neka provociranja, omalovažavanja, vrijeđanja, psovke. Ili su na ovom forumu većinom djeca kojima je furka Beograd (Bože sačuvaj)
, ili tog zdravog rivaliteta polahko nestaje.
@sarajlija kakve veze ima što neko drugi osim navijača Sarajeva ovdje piše? Forum je javan, i po pravilima foruma, dok ne vrijeđaju imaju pravo da pišu gdje god hoće. Nije Sarajevo Istanbul sa 14 miliona stanovnika pa da niko pojma nema. Mali je ovo grad i "svako zna ponešto".

@sarajlija kakve veze ima što neko drugi osim navijača Sarajeva ovdje piše? Forum je javan, i po pravilima foruma, dok ne vrijeđaju imaju pravo da pišu gdje god hoće. Nije Sarajevo Istanbul sa 14 miliona stanovnika pa da niko pojma nema. Mali je ovo grad i "svako zna ponešto".
DRUG NEBI TI PUNCA
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Dječije i bg furke su krivci, katastrofa. A ona naša zajebavanja sto imamo, to nema niko. Ne mogu to skontat riblji mozgovibagrcavi je napisao/la:Ne razumijem zašto pojedini ljudi, a Boga mi u zadnje vrijeme i grupe ljudi pokušavaju od zdravog sarajevskog rivaliteta napraviti onaj ružni beogradski kao što ga imaju Crvena Zvezda i Partizan. Nema one zayebancije po kojoj je to rivalstvo poznato, nego sve neka provociranja, omalovažavanja, vrijeđanja, psovke. Ili su na ovom forumu većinom djeca kojima je furka Beograd (Bože sačuvaj), ili tog zdravog rivaliteta polahko nestaje.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- JosipBukal
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem kad sam čuo za novu provokaciju dine kompleksaša da se osnuje omladinska liga na nivou bivše yu u kojoj ne bi učestvovao Željo. Stvarno ostajem bez riječi. Više nije zezancija več ozbiljan psihički problem vaše uprave a i navijača koji če to podržati. Kompleksi su čudo a naravno pehari su tu.
Trenutno korisnika/ca: 19FKS46, ANamelessGhoul, brojjedan, Combattente87, Dadox, HariTz, head88, HZbec, Kaunas, mercurial, Oerde, Posejdon, Proximic, r3m1, rimljanin90, Serha, SilaMoc1946, umrobihzbogtebe1946 i 138 gostiju.