Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 apr 2014, 23:33

Cartman je napisao/la:Povrijedjen kad najvise treba. Je li deseti put da se ovo desava?
A Robin nije :roll:
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 04 apr 2014, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

R3dDevil
Kontakt:

Post Postao/la R3dDevil » 04 apr 2014, 23:34

Moyes:“Wayne's got a badly bruised toe. He picked it up in the game the other night. Not only will it be a problem for this game, it could be a problem for the Munich game on Wednesday. So we need to monitor it.” kuknjava kuknjava
''The world is an illusion.Nothing is true everything is permitted''
--OKC Thunder <3--
--Manchester United <3--
--Kevin Durant MVP--

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 apr 2014, 23:39

Badly bruised toe. :lol: U ponedjeljak zovem sefa i kazem da ne dolazim jer me boli nozni prst. I to ne da sam ga slomio, nego da imam modricu. :lol:

Koja picka. Uzmi injekciju i igraj.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 04 apr 2014, 23:41

E yebem ti nafaku usranu,pa jel **** moguće da pred jedinu utakmicu koja ima značaj u čitavoj ovoj sezoni,povrijede nam se 2 glavna igrača (tj. Rooney i Robin). Jedini dio tima koji nešto može da učini i jedino nešto vrijedi u ovoj ekipi ode u qrac,a i sa njim jedino takmičenje u kojem nešto dobro možemo uraditi.

Sad k'o da gledam Welbeck ide na špic kojem treba 50 šansi da zabije jedan go i uživat ćemo u maestralnim potezima hendikepiranog Younga, koji je samo u Unitedu zato što je još jedan precjenjeni englez. Jedino još fali da se i De Gea povrijedi,pa da je sve u fullu jer je očigledno postala tradicija da se u ključnim dijelovima sezone povrijede glavni igrači.

David Moyes reveals Wayne Rooney won’t be available for Newcastle: “Wayne's got a badly bruised toe. He picked it up in the game the other night. Not only will it be a problem for this game, it could be a problem for the Munich game on Wednesday. So we need to monitor it.”

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 apr 2014, 23:42

Cartman je napisao/la: Koja picka. Uzmi injekciju i igraj.
Pusti Rooneya, nego se ti prebaci na Harvard, Fergie će ti biti profa :cool:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 apr 2014, 23:43

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Koja picka. Uzmi injekciju i igraj.
Pusti Rooneya, nego se ti prebaci na Harvard, Fergie će ti biti profa :cool:
Idem u Travnik kod Moyesa i Susica. :cool:

Prva lekcija "How to ruin a company in one summer". By David Moyes and special guest speaker Ed Woodward.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 apr 2014, 23:51

Cartman je napisao/la: Idem u Travnik kod Moyesa i Susica. :cool:
Onda se ćoramo, ti se vrati iz Norveške, a ja idem gore, da zaradim koju paru i zbarim kakvu plavokosu vilu iz :ljepota:
Cartman je napisao/la:Prva lekcija "How to ruin a company in one summer". By David Moyes and special guest speaker Ed Woodward.
Prije lekcije će ti pustiti Fergievu poruku sa oproštaja :roll:

A onda dominacija, Ed mag za ekonomiju, a Moyes za napraviti pitu od g.... :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 04 apr 2014, 23:51

Cartman je napisao/la:Badly bruised toe. :lol: U ponedjeljak zovem sefa i kazem da ne dolazim jer me boli nozni prst. I to ne da sam ga slomio, nego da imam modricu. :lol:

Ti si čovjek bez ikakvih principa u životu. Sve ljude si podijelio u dvije grupe i po jednim pljuješ ma šta da urade, a druge uzdižeš ma šta da uradili.

Da je kojim slučajem Rooney pokazao srednji prst on bi za tebe bio napaćeni Scouser koji sramoti klub, a pošto je to napravio Spahić (koji ne miriše Sušića kojeg ti ne mirišeš), onda je on heroj i ide direktno na avatar sa svojim herojskim potezom.

Kad se RVP povrijedi onda je za njegovu povredu kriv Moyes, a kad se Rooney povrijedi onda njegovu povredu minimiziraš, nazivaš ga raznim imenima što neće igrati iako se još niti ne zna da li će igrati niti koliko je ozbiljna povreda, a ako bude igrao ili ako se pokaže da je povreda zaista ozbiljna nema nikakve sumnje da nećeš doći ovdje i poručiti svima da si pisao gluposti i bezveze vrijeđao najboljeg igrača Uniteda.

Nema nikakve vjerodostojnosti u tvojim krajnje subjektivnim razmišljanjima.
Zadnja izmjena: DukeOfWellington, dana/u 05 apr 2014, 03:13, ukupno mijenjano 1 put.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 04 apr 2014, 23:59

Ma patka ljudi, igrarije poceo i Moyes..Nebi no ograo sutra, odmor, ovo je igranje sa Bayernom ili pokusaj..pa bio bi utorak povrijedjen a ne danas tek..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 apr 2014, 00:05

DukeOfWellington je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Badly bruised toe. :lol: U ponedjeljak zovem sefa i kazem da ne dolazim jer me boli nozni prst. I to ne da sam ga slomio, nego da imam modricu. :lol:

Ti si čovjek bez ikakvih principa u životu. Sve ljude si podijelio u dvije grupe i po jednim pljuješ ma šta da urade, a druge uzdižeš ma šta da uradili.

Da je kojim slučajem Rooney pokazao srednji prst on bi za tebe bio napaćeni Scouser koji sramoti klub, a pošto je to napravio Spahić (koji ne miriše Sušića kojeg ti ne mirišeš), onda je on heroj i ide direktno na avatar sa svojim herojskim potezom.

Kad se RVP povrijedi onda je za njegovu povredu kriv Moyes, a kad se Rooney povrijedi onda se njegovu povredu minimiziraš, nazivaš ga raznim imenima što neće igrati iako se još niti ne zna da li će igrati niti koliko je ozbiljna povreda, a ako bude igrao ili ako se pokaže da je povreda zaista ozbiljna nema nikakve sumnje da nećeš doći ovdje i poručiti svima da si pisao gluposti i bezveze vrijeđao najboljeg igrača Uniteda.

Nema nikakve vjerodostojnosti u tvojim krajnje subjektivnim razmišljanjima.
:lol:

Gdje sam pisao da je Moyes kriv za zadnju povredu RVP-a? Za onu proslu jest, sto je i sam priznao.

Ako Rooney ne zaigra zbog modrice na noznom prstu(!!!), picka je nevidjene klase. Svasta je nesto, ali nisam mislio da je picka. Vidit cemo. Sumnjam da su neke igre Moyesa, jer Guardiola nece prilagodit igru zbog Rooneya ili bilo koga drugog iz Uniteda. Igrat ce svoju igru i to je to. Moyes je taj koji mora reagovat i prilagodit se Bayernu.

A Rooneya sam zadnji put pohvalio nakon tekme protiv West Hama. Nema tu nikakvih problema. Iako mi je najmanje drag igrac Uniteda. Nije mi mrzak, jer mi nas igrac ne moze bit mrzak.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 05 apr 2014, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.

Skyline
Kontakt:

Post Postao/la Skyline » 05 apr 2014, 00:08

Ako iko nije p... u ovom klubu, onda to nije Rooney, igrac koji jede teren, trudi se, ima ga na svim mogucim pozicijama.. Ako ne mogne igrati u revansu jbg steta, nije prvi peh koji nam se desio ove sezone, ali ipak vjerujem da ce igrati, nekako mi je sve ovo sumnjivo odjednom.
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 05 apr 2014, 00:09

A raja i slave sto je povredjen , neki kazu "**** te led pa mi cemo fakat proci svabe" hahaha bolesti.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

jasko__
Kontakt:

Post Postao/la jasko__ » 05 apr 2014, 00:18

Pa sto se Young ili Clev ne povrijede...da slavimo...jbg

Sent from my Grand X Pro using Tapatalk

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 apr 2014, 00:31

jasko__ je napisao/la:Pa sto se Young ili Clev ne povrijede...da slavimo...jbg

Sent from my Grand X Pro using Tapatalk
Pazi ovaj komentar:
Run of bad luck for Man U. What's next? That Fellaini's fit for the Bayern clash?
:lol:

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 05 apr 2014, 01:05

kagawa AMF ,Welbeck ST :cool:
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 05 apr 2014, 01:25

Stvarno mi nekad bude i zao Moyesa. Toliki pritisak nakon SAF-a naslijediti, nevjerovatno, ekipu bez sredine terena, bez adekvatnog krila, potrosenom i povredama ubijenom odbranom i kada pomislis kako mu ne moze biti gore tokom cijele sezone put bolnice mu konstantno idu kljucni igraci (Vidic, RvP, Rafael a sada evo i Rooney).

Bit` ce interesantno gledati tekmu protiv Newcastlea, Mata i, nadam se, Kagawa moraju biti na nivou jer ce mnogo zavisiti od njih, mozda i Nani zaigra. Ali protiv Bayerna ekipa bez Rooneya tesko da ima ikakvu sansu, Mata ionako ne moze igrati CL tako da ce ekipa, kako sada stoje stvari, izaci bez tri najbolja igraca (Mata, Rooney i RvP). I ono malo nade time bi bilo ugaseno, steta.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 05 apr 2014, 10:54

Ovaj Cartman je genijalac, cuj uzmi injekciju i igraj. Kako li se nas dragi Zlatan Bajramovic nije toga sjetio
100% sportski i krajnje opušten potpis

kingwazza
Kontakt:

Post Postao/la kingwazza » 05 apr 2014, 11:02

ja ne znam sta je vise s Cartmanom,mora da se na neki amfetamin u Norveskoj nakacio,inace nije bio ovakav
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

Nane17
Kontakt:

Post Postao/la Nane17 » 05 apr 2014, 11:07

Koji se djavo jos treba desiti,pa da zavrsi ova nocna mora od sezone? :plac: :plac:

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 05 apr 2014, 11:09

2 vam igrača povrijeđena i kukate :P
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.