Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Jao jarane svaki dan te gledam i pises djeko pa reci mu prezime kako treba19TM87 je napisao/la:ja grafitea sebicnjaka ja mislim da mu je djeko **** sad sve
Nije ni to dobro.TheManiacs je napisao/la:Jao jarane svaki dan te gledam i pises djeko pa reci mu prezime kako treba19TM87 je napisao/la:ja grafitea sebicnjaka ja mislim da mu je djeko **** sad sve
DZEKO !
ako ces bas pisat pravilno onda si trebao napisati Dž i ne kakiTheManiacs je napisao/la:Jao jarane svaki dan te gledam i pises djeko pa reci mu prezime kako treba19TM87 je napisao/la:ja grafitea sebicnjaka ja mislim da mu je djeko **** sad sve
DZEKO !
pa nije bas da koristi svako... dz = dž , a dj = đ19TM87 je napisao/la:ako ces bas pisat pravilno onda si trebao napisati Dž i ne kakiTheManiacs je napisao/la:Jao jarane svaki dan te gledam i pises djeko pa reci mu prezime kako treba19TM87 je napisao/la:ja grafitea sebicnjaka ja mislim da mu je djeko **** sad sve
DZEKO !
MinistaR
ma pusti pa ovo "dj" svak koristi u net piskaranju i sad je on meni ovde nasao pisat o pravopisu
Me(h)ko.harishp je napisao/la:A kod Grafonje jel tvrdo ili meko nj
harishp je napisao/la:A kod Grafonje jel tvrdo ili meko nj
ni glupljeg a Boga mi ni sporijeg...Željoman je napisao/la:meni se zgadio Wolfsburg radi Grafonje, sve mu je-em......sebicnijeg igraca u danasnjici nemaaaaaaa
hahahah, jes, dobro si, jes da ga je grafite uguro, al je brat nanijetiotony-mortale je napisao/la:to džeko kralju ovo je tvoj gol
Kako ce biti klasa ako ne zna_dreamer_ je napisao/la:kakav potez dzekana, kako baci cini mi se Lahma... a grafite u svom stilu, zar ne hare??? klasa
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Blackwargreymon, denza, Google Adsense [Bot], jasmin10, No99, pama, s4mke i 49 gostiju.