u cijeloj bih je takva situacija nas mentalitet, nazalost.PACO je napisao/la:Nakon najbolje utakmice u sezoni da igraci dozive ovakav zvizduk na kraju utakmice je katastrova za nas fudbal. Borusia dobije tri komada i navijaci je ispracaju sa pljeskom. Mada to i nije neka usporedba ali puno govori o nama i nasim navijacima. Na ovaj nacin ucijek cemo biti procincijski klub koji samo iwma puste zelje. Sto smo to mi uradili kao navijaci da se to promjeni.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Generalno to je problem i kod reprezentacije. Samo ako uzmemo Zelju posljednjih godina i nije takva situacija jer se desilo dosta lijepih stvari (pehara) pa su ljudi ok, izuzmemo li pojedinacno **** majke nekim igracima koje na zub uzme 50 kretena, pa onda jos 400 majmuna za njima.PACO je napisao/la:Nakon najbolje utakmice u sezoni da igraci dozive ovakav zvizduk na kraju utakmice je katastrova za nas fudbal. Borusia dobije tri komada i navijaci je ispracaju sa pljeskom. Mada to i nije neka usporedba ali puno govori o nama i nasim navijacima. Na ovaj nacin ucijek cemo biti procincijski klub koji samo iwma puste zelje. Sto smo to mi uradili kao navijaci da se to promjeni.
Jednostavno su ljudi nezadovoljni kad od sest utakmica kuci pobjedis dvije ili jednu nebitnu. Puno se obecavalo, a malo se postize tako da to odmah predstavlja velike probleme ..
- JosipBukal
- Kontakt:
molotovljev je napisao/la:Samo malo, zvizduci su upuceni glavnom sudiji jer nije svirao penal za Zrinjski, ili igracima Sarajeva zbog
neocekivano losih rezultata u proljetnom dijelu sezone ?
Ti izgleda prolupo. Prvo kažeš da nije penal pa sad ovo. Jel ti Dino šta u rodu?
Moramo se vise nauciti da nismo niti jedini niti najbolji. Kad to shvatimo bit ce nam lakse.ere
Josipe, I am your father.JosipBukal je napisao/la:molotovljev je napisao/la:Samo malo, zvizduci su upuceni glavnom sudiji jer nije svirao penal za Zrinjski, ili igracima Sarajeva zbog
neocekivano losih rezultata u proljetnom dijelu sezone ?
Ti izgleda prolupo. Prvo kažeš da nije penal pa sad ovo. Jel ti Dino šta u rodu?
http://25.media.tumblr.com/20076dbd23f5 ... o1_500.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
4.10.2009.
Zna li iko, bar otprilike, za koliku lovu Jajalo igra? Danas sam dosao do jednog podatka i ne mogu da vjerujem da je to istina. Ako nista jel vise il manje od neke cifre. Hvala
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
hajde reci o kojoj je cifri rijecexbabilon je napisao/la:Zna li iko, bar otprilike, za koliku lovu Jajalo igra? Danas sam dosao do jednog podatka i ne mogu da vjerujem da je to istina. Ako nista jel vise il manje od neke cifre. Hvala
hajde reci
habib
Ahh..exbabilon je napisao/la:Zna li iko, bar otprilike, za koliku lovu Jajalo igra? Danas sam dosao do jednog podatka i ne mogu da vjerujem da je to istina. Ako nista jel vise il manje od neke cifre. Hvala

U pravu si ti,vise je od NEKE cifre,ali ipak manje od ove NEKE druge..cifre...

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
haj procitaj ponovo pa skontaj sta je htio da kazesocrates je napisao/la:Ahh..exbabilon je napisao/la:Zna li iko, bar otprilike, za koliku lovu Jajalo igra? Danas sam dosao do jednog podatka i ne mogu da vjerujem da je to istina. Ako nista jel vise il manje od neke cifre. Hvala![]()
U pravu si ti,vise je od NEKE cifre,ali ipak manje od ove NEKE druge..cifre...![]()
habib
Nemoj biti glup bas toliko. Covjek pita da neko ko je upucen kaze cifru, pa da on vidi je li veca ili manje od one koju on zna.socrates je napisao/la:Ahh..exbabilon je napisao/la:Zna li iko, bar otprilike, za koliku lovu Jajalo igra? Danas sam dosao do jednog podatka i ne mogu da vjerujem da je to istina. Ako nista jel vise il manje od neke cifre. Hvala![]()
U pravu si ti,vise je od NEKE cifre,ali ipak manje od ove NEKE druge..cifre...![]()

E,glavutane,sta ti 'oces?habib je napisao/la:haj procitaj ponovo pa skontaj sta je htio da kazesocrates je napisao/la:Ahh..exbabilon je napisao/la:Zna li iko, bar otprilike, za koliku lovu Jajalo igra? Danas sam dosao do jednog podatka i ne mogu da vjerujem da je to istina. Ako nista jel vise il manje od neke cifre. Hvala![]()
S tobom bi jako dobro bilo odigrati partiju..saha
Um,samo takav...

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Nije moguce da mu je plata "cifra" 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Samo cu ti reci da mu Sarajevo placa stan od 6.000 hiljada maraka.E pa onda mozes misliti kolika su mu primanja.Nije provokacija,ali mu je veca stanarina nego primanja najplacenijeg fudbalera Zelje.exbabilon je napisao/la:Zna li iko, bar otprilike, za koliku lovu Jajalo igra? Danas sam dosao do jednog podatka i ne mogu da vjerujem da je to istina. Ako nista jel vise il manje od neke cifre. Hvala
damn
- kupus army
- Kontakt:
Moj izvor kaze da ima 30 000 platu,a i ovo za stan je istina.amypitar je napisao/la:Samo cu ti reci da mu Sarajevo placa stan od 6.000 hiljada maraka.E pa onda mozes misliti kolika su mu primanja.Nije provokacija,ali mu je veca stanarina nego primanja najplacenijeg fudbalera Zelje.exbabilon je napisao/la:Zna li iko, bar otprilike, za koliku lovu Jajalo igra? Danas sam dosao do jednog podatka i ne mogu da vjerujem da je to istina. Ako nista jel vise il manje od neke cifre. Hvala
damn
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Jajalo je Saldo iz Muje i Hase. 

Kakav je to stan od 6 milja?E sto ne mogu na erende kora.............BTW Mate Jajalo prima platu iz Kölna i sa istom vi nemate nikakve veze.
Da Jajalo prima plati iz Kolna i mi sa tim nemamo veze.DANDY je napisao/la:Kakav je to stan od 6 milja?E sto ne mogu na erende kora.............BTW Mate Jajalo prima platu iz Kölna i sa istom vi nemate nikakve veze.
Tu je još + golf VI.Ni meni nije jasno zasto je toliki i tako skup stan izabrao .Inace stan je prevelik sa đakuzijem,teretanom,i ostalom ful opremom.
hej 6000 km je to.pa nije New York jbt.dovoljno je pogledati samo cijene nekretnina u gradu,te cijene iznajmljivanj stanova i skontati da je nestvarna cifra.a i za tog golfa malo provjeri,mislim da nije bas tacna informacija.
to neki kraljevski apartman od 6 milja mjesecno hehehe
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, boki86, OzmoodPinglewood i 42 gosta.