Šta je ovo kod vas u Jedinstvu sutra ne igra skoro cijela zadnja linija, znači imate i vi problema oko sastava, mi stvarno u Lukavcu ne znamo ko će igrati, koga je Vojvoda poveo za Bihać, neko kaže bez pola tima sutra igramo, ništa valja nam čekati do pola sata prije početka utakmice pa kad izbace sastave znat ćemo na čemu smoBihac96 je napisao/la:Nemam ja vise zivaca raspravljat s ovim tuzlacima.Pa covjece vi ste 20 kola govorili da mi kupujemo,prije utakmice u Srebreniku ste govorili da ce nas Gradina unistit,da im je Azmir dao premije,bus,i neznam ti ja sta vise,dodje tekma mi ih dobijemo i na kraju opet kazu da smo kupili od Gradine :Tako da je sa vama suludo raspravljat o tome.I sad zdravo zelim vam svu srecu ovog svijeta da sutra izgubite,ili danas kako ti god pase
Ne zivciraj se previse druze da ne bi osijedio rano i otiso na zivcimaBihac96 je napisao/la:Nemam ja vise zivaca raspravljat s ovim tuzlacima.Pa covjece vi ste 20 kola govorili da mi kupujemo,prije utakmice u Srebreniku ste govorili da ce nas Gradina unistit,da im je Azmir dao premije,bus,i neznam ti ja sta vise,dodje tekma mi ih dobijemo i na kraju opet kazu da smo kupili od Gradine :Tako da je sa vama suludo raspravljat o tome.I sad zdravo zelim vam svu srecu ovog svijeta da sutra izgubite,ili danas kako ti god pase
Bez 4 igrača sigurno igramo koji su iz prve postave, a sad koji će ostali igrati saznat ćemo sutra, ali 5-1 rezultat na kraju ipak su bolji od nas kako god da okrenemozla2 je napisao/la:jel idete sutra da se lizete sa svojom bracom iz Bihaca
Hajd kad tako lupas gluposti ono kao "provalicu rezultat pa ako prodje prodje", da i ja kazem ono sto sam cuo za utakmicu u Gracanici je stvrano smijesno i zalosno rezultat ce biti 0:1 za Slobodu a koliko su se za sitne pare prodali domacini o tome cu poslije meca, naravno ako pogodim rezultat kao ovaj panj iz Tz sto lupeta ovdjefukara87 je napisao/la:Sutra Radnicki skida gace Jedinstvu i to je to, danas sto sam cuo je presmijesno skroz pricati o bilo cemu, znaci tacan rezultat je 3-0 ako mi ne vjerujete sutra ce te se uvjeriti
nisam mislio na fudbalere,nego na navijace,vi ste topla braca cini mi sesamolukavac je napisao/la:Bez 4 igrača sigurno igramo koji su iz prve postave, a sad koji će ostali igrati saznat ćemo sutra, ali 5-1 rezultat na kraju ipak su bolji od nas kako god da okrenemozla2 je napisao/la:jel idete sutra da se lizete sa svojom bracom iz Bihaca
Isto kao vi i Robijaši, a bojkotuju navijači zbog loših rezultatazla2 je napisao/la:nisam mislio na fudbalere,nego na navijace,vi ste topla braca cini mi sesamolukavac je napisao/la:Bez 4 igrača sigurno igramo koji su iz prve postave, a sad koji će ostali igrati saznat ćemo sutra, ali 5-1 rezultat na kraju ipak su bolji od nas kako god da okrenemozla2 je napisao/la:jel idete sutra da se lizete sa svojom bracom iz Bihaca
Daj molim te Sloboda je po citavoj BiH poznata po prljavim poslovima, sta mislis zasto vas niko ne voli nego samo oni iz Zivinica ?fukara87 je napisao/la:Ne zelim nista da pricam dok se ne uvjerim sutra, znaci ako bude rezultat 3-0 udarite se nogom u guzicu jer ne znate ni namjestit utakmicu a da se ne procuje nista, da sad ne ode ovo u nesto bezveze ovo je moj zadnji post sto se tice utakmice iz Bihaca. Jos da naglasim da ce jedan od igraca Radnickog sigurno dobit crveni karton.Bihac96 je napisao/la:Pa de napisi kad si cuo.Vi svi nesto cujete neke price pricate,sta si ti cuo,postenjacine jedne.Vise ste mi se popeli na vrh glave sa tim vasim pricama cuo ovo,cuo ono.fukara87 je napisao/la:Sutra Radnicki skida gace Jedinstvu i to je to, danas sto sam cuo je presmijesno skroz pricati o bilo cemu, znaci tacan rezultat je 3-0 ako mi ne vjerujete sutra ce te se uvjeriti
Dječače Sloboda ima više navijača koji nisu iz Tuzle nego Jedinstvo i Radnički zajedno.haver je napisao/la:Daj molim te Sloboda je po citavoj BiH poznata po prljavim poslovima, sta mislis zasto vas niko ne voli nego samo oni iz Zivinica ?
Gdje ste poznati nismo vas prepoznaliLloriS je napisao/la:Dječače Sloboda ima više navijača koji nisu iz Tuzle nego Jedinstvo i Radnički zajedno.haver je napisao/la:Daj molim te Sloboda je po citavoj BiH poznata po prljavim poslovima, sta mislis zasto vas niko ne voli nego samo oni iz Zivinica ?
I da Sloboda je poznata bar po nečemu a neki bi dali sve da bar neko zna za njih.
Bihac96 je napisao/la:Druga liga,druga liga smiju nam se svi![]()
![]()
![]()
NIKAD NIŠTA NE PRODAJEMO (OBRAZ NAM JE ZA BADAVA)samolukavac je napisao/la:IGRAJTE SRCEM DANAS JER CIJELA TUZLA NAVIJA ZA VAS
Danas Radnički ima veliku podršku iz glavnog grada Tuzlanskog kantona, kao nikad dosad svi očekuju da Radnički ostvari dobar rezultat na ovom teškom gostovanju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.