FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Slobodas
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Slobodas » 05 apr 2014, 01:13

Mi cemo i s djecom harati i osvajati titule za razliku od tamo nekih klubova koji uz visemilionska pojacanja nisu osvojili bog zna sta :tralala:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 05 apr 2014, 02:04

Odluku FIFA da kazni Barcelonu zbog kršenja pravila o dovođenju maloljetnih igrača, podržao je menadžer Arsenala Arsene Wenger.

Francuz smatra da je Barca zasluženo kažnjena iako je poznato da je i Arsenal poznat po trasnferima mladih igrača.

"Barcelona nije poštivala pravilnik, a pravilo je sasvim jednostavno. Igrače ne smijete seliti prije nego što napune 16 godina, osim ako se njihovi roditelji ne presele iz profesionalnih razloga. FIFA je donijela ispravnu odluku jer Barcelona nije poštivala pravila", rekao je Wenger.

šta se sad ovaj voajer glupira :o ...pokrao je bruku Barcine djece i sad naš'o nešto pametovati :puke:

a i ove nove smajlije nabijem isto na neku stvar

PinkFloyd
Kontakt:

Post Postao/la PinkFloyd » 05 apr 2014, 02:10

Pa sad svi pametuju, Wenger nije glup, on ce proci neokrznuto iz ovoga, nastimat ce da su roditelji svakog od djecaka ( koje je on kupio, iz La masije njih 10-tak ) preselili u London i da su uz svoju djecu. Naravno ovo samo ukoliko FIFA pokrene istragu protiv Arsenala kao kluba ili ih neko anonimno prijavi. Ali nece, nisu oni toliki trn u oku kao Barcelona, ma ni blizu.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 05 apr 2014, 02:35

PinkFloyd je napisao/la:
Dzoni je napisao/la:La Masija je skola iz koje izlaze narkomani i hulje,moralo se tome stati u kraj. :problem:
:lol: :mrgreen: :thumbup:
Djesi makaš esi mi dobar? :mrgreen:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 apr 2014, 09:42

Dzoni je napisao/la:La Masija je skola iz koje izlaze narkomani i hulje,moralo se tome stati u kraj. :problem:
Mi koji volimo ovaj klub i tu skolu ne volimo hulje i narkomane. Ispade tako mada znam tako nisi mislio. Zbog toga kazem da treba sve razvodnit i udarit i po svojim a ne samo po tudjim greskama. Prvo pred svojom avlijom pomest. A nisu ni sveci na SB vjeruj mi.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 05 apr 2014, 10:40

PinkFloyd je napisao/la:Pa sad svi pametuju, Wenger nije glup, on ce proci neokrznuto iz ovoga, nastimat ce da su roditelji svakog od djecaka ( koje je on kupio, iz La masije njih 10-tak ) preselili u London i da su uz svoju djecu. Naravno ovo samo ukoliko FIFA pokrene istragu protiv Arsenala kao kluba ili ih neko anonimno prijavi. Ali nece, nisu oni toliki trn u oku kao Barcelona, ma ni blizu.
Pa možda su se i roditelji preselili ?

kakve su to gluposti da je Barsa nekom trn u oku. Dajte molim vas
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

PinkFloyd
Kontakt:

Post Postao/la PinkFloyd » 05 apr 2014, 10:52

nedim93 je napisao/la:
PinkFloyd je napisao/la:Pa sad svi pametuju, Wenger nije glup, on ce proci neokrznuto iz ovoga, nastimat ce da su roditelji svakog od djecaka ( koje je on kupio, iz La masije njih 10-tak ) preselili u London i da su uz svoju djecu. Naravno ovo samo ukoliko FIFA pokrene istragu protiv Arsenala kao kluba ili ih neko anonimno prijavi. Ali nece, nisu oni toliki trn u oku kao Barcelona, ma ni blizu.
Pa možda su se i roditelji preselili ?

kakve su to gluposti da je Barsa nekom trn u oku. Dajte molim vas
Pa nisu, pojedini jesu. Recimo Fabregasovi nisu kada ga je Wenger pokupio iz La masije. :opaopa:
Nisu to nikakve gluposti, kada si na vrhu godinama svi te zele vidjeti kako padas pa ti traze svaku dlaku u jajetu.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 05 apr 2014, 11:05

Moguci sastav:
slika
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

PinkFloyd
Kontakt:

Post Postao/la PinkFloyd » 05 apr 2014, 11:25

Danas se održava referendum na kojem će 118.580 članova Barcelone glasati ZA ili PROTIV obnove Camp Noua (uz dodatak sponzorskog imena uz sadašnje ime stadiona), izgradnje nove Palau Blaugrane, novog Miniestadija itd.
Referendum traje do 21h.

Pogodite ko je medju prvima izasao na referendum :mrgreen:

slika

Xavi Pascual: ''Nije nam potrebna nova Palau Blaugrana''.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 05 apr 2014, 11:29

Koliko ja znam dozvoljeno je dovoditi igrače od 16 godina ako žive na području EU. Tako da Fabregasa možete zaboraviti kao argument.

Nisu džaba kažnjeni zbog kineza, eskima, nigerijaca, indijanaca i td.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 05 apr 2014, 11:33

Lillard je napisao/la:Moguci sastav:
slika
Sa odbrane u sastavu Valdes, Pique, Puyol, Abidal, Alves došli su do toga da igraju Pinto, Bartra, Mascherano, Adriano, Alves.

Odnosno, tu sada nema nikoga ko je vrijedio išta u odbrani, već je ostala jedina slaba karika :lol:

PinkFloyd
Kontakt:

Post Postao/la PinkFloyd » 05 apr 2014, 11:41

Donnie Darko je napisao/la:Koliko ja znam dozvoljeno je dovoditi igrače od 16 godina ako žive na području EU. Tako da Fabregasa možete zaboraviti kao argument.

Nisu džaba kažnjeni zbog kineza, eskima, nigerijaca, indijanaca i td.
Tacno, ali caka je u roditeljima, bas kao i kod Barcelone. Doveo si djecaka ali nisi i roditelje sa njim iako su oni pristali da im dijete odvedes na skolovanje u La masiju. Zakon kaze da i roditelja moras dovesti, ovi to nisu radili. Zato ce dobiti ban.

Danas ako kiksaju nisu ni zasluzili da osvoje.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 05 apr 2014, 12:37

Pratite stanje iz minuze u minutu :sat: ..
http://www.fcbarcelona.com/club/detail/ ... -by-minute" onclick="window.open(this.href);return false;

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 05 apr 2014, 12:41

Kakve vi samo gluposti valjate Wenger najmjadje sto je doveo su sesnaestogodisnjaci, ovde je rijec o balavcima koji ni u pubertet nisu usli a dovedeni su u Barcelonu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 05 apr 2014, 12:41

Zapravo je tačno sve što je francuski konobar rekao, pored ovoga čovjek kaže da se i on ne slaže sa tim famoznim pravilnikom.
Barcelona je prekršila pravila, sad drugi par cipela je jesu l' to radili i drugi i koliko je ispravan taj nazovimo ga zakon.
Ono, nije u redu dovesti maloljetnika iz afrike, školovat ga, dat mu hljeb u ruke. S druge strane sasvim je OK vrbovati šesnaestogodišnjaka i vezati ga dugogodišnjim ugovorom. :mrgreen:
Don't hate what you don't understand.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 05 apr 2014, 12:48

Ono sto je bitno da Bartomeu nije govorio uopce jesu li prekrsili pravila, sto znaci da jesu sigurno. To je jasno. Ali ono sto se zeli reci da toj djeci nije nista falilo tj. imali su sve sto su mogli pozeljet. Barcelona zeli nekako promijenit to pravilo jer je realno malo glupo.
Kazna je prestroga i siguran sam da ce bit manja nakon zalbe.

PinkFloyd
Kontakt:

Post Postao/la PinkFloyd » 05 apr 2014, 12:48

BigBigBang je napisao/la:
Kakve vi samo gluposti valjate Wenger najmjadje sto je doveo su sesnaestogodisnjaci, ovde je rijec o balavcima koji ni u pubertet nisu usli a dovedeni su u Barcelonu.
Ponovim 6 puta i opet ne skontas. :clap:
A jel im i roditelje doveo iz ne fudbalskih razloga ?

@xaviesta pa bas tako, to sam i rekao. Al' najbolji je tajming i tempiranje, iz mjeseca u mjesec se nalaze neke nove afere u vezi Barcelone. Kao sto sam vec rekao, da se City nije prosao i da se nije dobio Clasico o ovom se ne bi ni pricalo.

I za kraj, e'o ti malo Bambija protiv Espanyola. :opaopa:
[youtube][/youtube]

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 05 apr 2014, 15:33

Statistika posljednja 4 napadača Barcelone u njihovim debitantskim sezonama. S obzirom da je Neymaru ovo prva sezona u Evropi, da li ste zadovoljni njegovim nastupima ili ste ipak očekivali više?
slika

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 05 apr 2014, 15:38

Praznik demokratije dakako.
slika
slika
slika
slika
slika
Don't hate what you don't understand.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 05 apr 2014, 15:44

A, u stvarnosti diktatura argentinskog patuljka :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: DinGospo21, enobarca, Lavcina i 26 gostiju.