NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

cesc4
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la cesc4 » 04 apr 2014, 23:08

HerLutwoII je napisao/la:Danas cujem neku pricu kako je mjesto trenera juniora u Slobodi upraznjeno i da bi neki bivsi trener ubrzo to mogao popuniti ,cak vec u ponedeljak......
O kome li se radi :?: ;)
Zivi bili pa vidjeli, pazi da ti se snovi ne raspanu sutra :thumbup:
www.nkbratstvogracanica.com

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 04 apr 2014, 23:10

Ljumani_Banovici je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:Ko god ne zna ko je Samid Sabitović taj ne zna ništa o fudbalu.
Jeste da je čovjek fizioterapeut, ali liječio je i izlječio fudbalere širom bivše Jugoslavije (i mene između ostalih, dok sam još u juniorima bio :D)
Zato nam i jest fudbal gdje jest. Vidis ti ko se sve njime bavio ccc :D :tralala:
Ja bolan, zamisli :D

srecom, danasnji fudbal je za razliku od onog kojim smo se mi bavili zdrav, fer plej, ispravan... kuknjava
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

qqlele
Kontakt:

Post Postao/la qqlele » 05 apr 2014, 00:05

Citam sad, sprema se specijalna koreografija navijača Bratstva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nešto ne mogu da povjerujem u to :lol:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 apr 2014, 00:18

druže, Bratstvo nema navijačku skupinu kao što su Fukare, ali imaju tu navijačku skupinu (Marokanci ili Marocanci) i šta god momci da naprave, treba im odati priznanje .. bitno je uveličati današnji meč i to je to :D

qqlele
Kontakt:

Post Postao/la qqlele » 05 apr 2014, 00:19

Ma brate da samo znas ko su ti marokanci, teški alkosi koji se opijaju na utakmicama, donose meze i tako te gluposti.,ne vjerujem da ih toliko zanima koreografija ali eto vidit cemo sutra.
:lol:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 apr 2014, 00:24

ma bio sam prošle sezone u Gračanici :D ma dobit' će ba garant od kluba neke rekvizite, nešto :D

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 05 apr 2014, 00:31

qqlele je napisao/la:Ma brate da samo znas ko su ti marokanci, teški alkosi koji se opijaju na utakmicama, donose meze i tako te gluposti.,ne vjerujem da ih toliko zanima koreografija ali eto vidit cemo sutra.
Pa mozda bi trebali sa dzume da dodu i lailaheilelah da prouce pa da ti budes zadovoljan :lol: :lol: :lol:
ima dan DANAS PA CEMO da vidimo kom opanci.... ako pobijedite vi i jedinstvo ce i onda ja vam, cestitam al ako..... :mrgreen: raja vidimo nse nadam ser da cemo uzivati u fudbalskoj predstavi.....

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Re: Odg: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 05 apr 2014, 04:11

qqlele je napisao/la:Ma brate da samo znas ko su ti marokanci, teški alkosi koji se opijaju na utakmicama, donose meze i tako te gluposti.,ne vjerujem da ih toliko zanima koreografija ali eto vidit cemo sutra.

Paša moj solidni, ne znaš situaciju u Gračanici. Svi koji danas dođete, bit ćete fino iznenađeni :)
I ne prave Marokanci koreografiju.. ;)

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Re: Odg: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 05 apr 2014, 08:43

NkBratstvoGracanica je napisao/la:

Paša moj solidni, ne znaš situaciju u Gračanici. Svi koji danas dođete, bit ćete fino iznenađeni :)
I ne prave Marokanci koreografiju.. ;)
Drug dobro vi znate da u Gracanici trenutno nema kvalitetne navijacke grupe i da se organizuju malo navijati protiv Celika, Slobode i tako. Bio sam na par utakmica Bratstva u prosloj polusezoni i izdvojicu tekmu sa Podgrmecom kad se Brigada organizovala i to su djeca sve u15 i mladji plus vodja i bubnjar.

To je realnost, a ja se nadam da cete se organizovati danas dobro kao i u buduce jer tako treba biti u svakom gradu, podrzati svoj klub i biti 12 igrac navijanjem.

Nije tema za navijace, al kad su vec sve prethodne stranice vezane za to..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

mentalitet87
Kontakt:

Post Postao/la mentalitet87 » 05 apr 2014, 09:07

u kolko je tekma i koliko je ulaz KMova?
jednom pitar-uvijek supak

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 05 apr 2014, 09:39

da li će biti prenos na FACE TV?

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 05 apr 2014, 09:40

mentalitet87 je napisao/la:u kolko je tekma i koliko je ulaz KMova?
u 16h i 5km je ulaz

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 05 apr 2014, 09:42

Ako bude zainteresovanih sponzora iz Tuzle ili Gracanice (ovisi o rezultatu :cool: ), snimak utakmice ce biti emitovan na TV Lukavac (BHB cable TV i Moja TV BH Telecom), te na internetu (Lukavac-x) ;)
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 05 apr 2014, 09:43

djulba je napisao/la:da li će biti prenos na FACE TV?
Samo arena sport 3 :mrgreen:
www.nkbratstvogracanica.com

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 05 apr 2014, 10:28

Zoom088 je napisao/la:Ako bude zainteresovanih sponzora iz Tuzle ili Gracanice (ovisi o rezultatu :cool: ), snimak utakmice ce biti emitovan na TV Lukavac (BHB cable TV i Moja TV BH Telecom), te na internetu (Lukavac-x) ;)
Haha svaka cast, da mozemo vidjeti jeli Bratstvo pustilo Slobodi (bez uvrede) :D

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 05 apr 2014, 10:28

Iceplayer je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:Ako bude zainteresovanih sponzora iz Tuzle ili Gracanice (ovisi o rezultatu :cool: ), snimak utakmice ce biti emitovan na TV Lukavac (BHB cable TV i Moja TV BH Telecom), te na internetu (Lukavac-x) ;)
Haha svaka cast, da mozemo vidjeti jeli Bratstvo pustilo Slobodi (bez uvrede) :D
Jesi opsjednut :oops:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 05 apr 2014, 10:31

Benjo_AFC86 je napisao/la:
Iceplayer je napisao/la:
Jesi opsjednut :oops:
Sta je problem mogu ljudi izgubiti na posten nacin ili ce pustiti Slobodi, a mogu i pobjediti pa da mozemo vidjeti... :D

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 05 apr 2014, 10:32

kako god skontam, naši momci nemaju šta da puno razmišljaju, nismo slabiji od Slobode, nije to nikakav bauk

fali nama nekoliko igrača- fali njima

eno utakmica u Lukavcu, Sloboda nije šanse napravila do onog gola a ni poslije toga, neka odigraju onako hrabro kao Radnički i nema frke

ne može uvijek Redžepi pogađati za pobjedu

samo oštro, hrabro, bez panike i bez puno gledanja na tribine

Sloboda u ovih nekoliko utakmica nije pokazala nikakvu igru, jedina njihova prednost je što su fizički dosta spremni i što igraju u istom ritmu od prve do 90. minute, nema iskakkanja iz sistema

ništa posebno što se ne može preskočiti, po meni, nama treba jedna utakmica kao protiv Čelika, gdje smo pokazali koliko možemo a ako odigramo onako, pobjeda je naša

SRETNO
Undici stelle - ACM 1899

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 apr 2014, 10:36

baltazar1 je napisao/la:
ne može uvijek Redžepi pogađati za pobjedu
Moli/te Boga da je Redžepi ustao na lijevu nogu (bez za*ebancije),čovjek je mašina..Bišćani su ga doslovno lomili na Tušnju (hvala Bogu bez povrede).

Sreća je bitan faktor u pobjedi,naručito kod ekipa koji se bore za prvaka.slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 05 apr 2014, 10:58

Biscani su stvarno opsjednuti,stvarno je presmjesno citat kako sloboda nema igru,kako je jedinstvo bolje,kako sloboda kupuje i sl. Ako danas sloboda pobjedi to je to,u PL smo.
Nad tobom sunce najljepše sja

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], NeRi_K, Quartararo, SalvadorCabanas i 20 gostiju.