A Robin nijeCartman je napisao/la:Povrijedjen kad najvise treba. Je li deseti put da se ovo desava?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
A Robin nijeCartman je napisao/la:Povrijedjen kad najvise treba. Je li deseti put da se ovo desava?
Pusti Rooneya, nego se ti prebaci na Harvard, Fergie će ti biti profaCartman je napisao/la: Koja picka. Uzmi injekciju i igraj.
Idem u Travnik kod Moyesa i Susica.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pusti Rooneya, nego se ti prebaci na Harvard, Fergie će ti biti profaCartman je napisao/la: Koja picka. Uzmi injekciju i igraj.
Onda se ćoramo, ti se vrati iz Norveške, a ja idem gore, da zaradim koju paru i zbarim kakvu plavokosu vilu izCartman je napisao/la: Idem u Travnik kod Moyesa i Susica.
Prije lekcije će ti pustiti Fergievu poruku sa oproštajaCartman je napisao/la:Prva lekcija "How to ruin a company in one summer". By David Moyes and special guest speaker Ed Woodward.
Ti si čovjek bez ikakvih principa u životu. Sve ljude si podijelio u dvije grupe i po jednim pljuješ ma šta da urade, a druge uzdižeš ma šta da uradili.Cartman je napisao/la:Badly bruised toe.U ponedjeljak zovem sefa i kazem da ne dolazim jer me boli nozni prst. I to ne da sam ga slomio, nego da imam modricu.
Koja picka. Uzmi injekciju i igraj.
DukeOfWellington je napisao/la:Ti si čovjek bez ikakvih principa u životu. Sve ljude si podijelio u dvije grupe i po jednim pljuješ ma šta da urade, a druge uzdižeš ma šta da uradili.Cartman je napisao/la:Badly bruised toe.U ponedjeljak zovem sefa i kazem da ne dolazim jer me boli nozni prst. I to ne da sam ga slomio, nego da imam modricu.
Koja picka. Uzmi injekciju i igraj.
Da je kojim slučajem Rooney pokazao srednji prst on bi za tebe bio napaćeni Scouser koji sramoti klub, a pošto je to napravio Spahić (koji ne miriše Sušića kojeg ti ne mirišeš), onda je on heroj i ide direktno na avatar sa svojim herojskim potezom.
Kad se RVP povrijedi onda je za njegovu povredu kriv Moyes, a kad se Rooney povrijedi onda se njegovu povredu minimiziraš, nazivaš ga raznim imenima što neće igrati iako se još niti ne zna da li će igrati niti koliko je ozbiljna povreda, a ako bude igrao ili ako se pokaže da je povreda zaista ozbiljna nema nikakve sumnje da nećeš doći ovdje i poručiti svima da si pisao gluposti i bezveze vrijeđao najboljeg igrača Uniteda.
Nema nikakve vjerodostojnosti u tvojim krajnje subjektivnim razmišljanjima.
Pazi ovaj komentar:jasko__ je napisao/la:Pa sto se Young ili Clev ne povrijede...da slavimo...jbg
Sent from my Grand X Pro using Tapatalk
Run of bad luck for Man U. What's next? That Fellaini's fit for the Bayern clash?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.