Znaci ti si mu baksuz,nemoj stavljati slikeVGS je napisao/la:Nemojte se jos nadati Aaronovom povratku, ima skoro 2 mjeseca kad se trebao vratiti ja stavljao njegovu sliku dan prije utakmice i desi se ''setback''
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
#AFC team news: Ramsey & Monreal in squad. Gibbs & Gnabry doubtful.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
očekujem povijesne fotografije sa treninga na kojem će Abou Diaby da ima kontakt sa "stranim tijelom" pod nazivom LOPTA....svi se nadamo da će taj susret proći što bezbolnije po Hafiza 
A.F.C. Bournemouth!
Arsenal Could Sign Julian Draxler At Least As Kroenke Authorizes Move
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zasto ne promijenite anketu, odavno ste bivsi? 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tek si se prijavio a vec ces morati na hladjenje.Brokula je napisao/la: Zašto ne izvršiš transplantaciju mozga, odavno si glup?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ma na našoj temi su najneaužurnije ankete stvarno. Po ggodinu dana stoji jedna anketa 
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Ja predlazem anketu o Wengeru. Jesmo li za da ostane ili nismo.
Odgovor 1. Idi, siroko ti polje.
Odgovor 2. Dati mu sansu jos godinu, ali da dovede potrebna POJACANJA (a ne prinove).
Odgovor 3. Neka ga jos dugo.
Odgovor 1. Idi, siroko ti polje.
Odgovor 2. Dati mu sansu jos godinu, ali da dovede potrebna POJACANJA (a ne prinove).
Odgovor 3. Neka ga jos dugo.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Bolje da postave pitanje 'Koga želite poslije Wengera?'

Pa prosla anketa je bila na taj fazonQUARTERBACK je napisao/la:Bolje da postave pitanje 'Koga želite poslije Wengera?'
želimo kite od željeza umjesto sadašnjih drvenih koje ne donose rezultate 
tako je, cuclaj ih :taps:Seaman je napisao/la:želimo kite od željeza umjesto sadašnjih drvenih koje ne donose rezultate
znaš ti iz vlastitog iskustvanedim93 je napisao/la:tako je, cuclaj ih :taps:Seaman je napisao/la:želimo kite od željeza umjesto sadašnjih drvenih koje ne donose rezultate
---------------szczesny----------
Sagna-----Mert-Verma----nacho
---Flamini----Ramey----Diaby----
Ox----Giroud-----Podolski

Sagna-----Mert-Verma----nacho
---Flamini----Ramey----Diaby----
Ox----Giroud-----Podolski
Ja predlažem anketu:Dali ste zadovoljni najjskupljim pojačanjem u povijesti kluba? 
A.F.C. Bournemouth!
Bolja je ova za Wengerov ostanak/odlazak, i ja predlazem da se ona stavi.rambo16 je napisao/la:Ja predlažem anketu:Dali ste zadovoljni najjskupljim pojačanjem u povijesti kluba?
MONOLOGNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIChapman je napisao/la:Bolja je ova za Wengerov ostanak/odlazak, i ja predlazem da se ona stavi.rambo16 je napisao/la:Ja predlažem anketu:Dali ste zadovoljni najjskupljim pojačanjem u povijesti kluba?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Greivis je napisao/la:MONOLOGNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIChapman je napisao/la:Bolja je ova za Wengerov ostanak/odlazak, i ja predlazem da se ona stavi.rambo16 je napisao/la:Ja predlažem anketu:Dali ste zadovoljni najjskupljim pojačanjem u povijesti kluba?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.