Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ovom Tsongi zelim dug zivot i tesku bolest noge dabogda polomio
Majku vam **** austrijsku nesposobnu, kad vas se ne igra onda po 5 golova svuda mamicu vam nabijem
☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆
☆Roger Federer☆
-
- Kontakt:
zna li neko gdje mogu pratit mec davis cupa fala estrela
imam hendikep -6,5 na Janowitza,prvi set dobije 6:2 evo sad na rubu da izgubi i drugi set protiv Ćorića 

Cvajta prekrizena za sva vremena.Ne zna se ko pije, a ko placa u toj kretenskoj ligi. 

na svim tekmama holandske druge min. 2 gola, osim na helmond - volendam, gdje meni treba. nosite se u pi.cku materinu i jedni i drugi
Ajde Tepliceeeeeeeeeeeeee

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Contentissimo
- Kontakt:
nisi jediniThe Game je napisao/la:na svim tekmama holandske druge min. 2 gola, osim na helmond - volendam, gdje meni treba. nosite se u pi.cku materinu i jedni i drugi

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Ovako mi i treba kad igram na favorite

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Evolution87
- Kontakt:
ajde tours treba mi X 
pa too

pa too

Zadnja izmjena: Evolution87, dana/u 04 apr 2014, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
*ebena Almeria, cekam ih dg1 a kreteni ga prime....
Znaci jos mi treba:
Bayer ps1
Palermo 1
Almeria dg1
Wexford 1
Teplice 1
Leicester 1
Znaci jos mi treba:
Bayer ps1
Palermo 1
Almeria dg1
Wexford 1
Teplice 1
Leicester 1

-
- Kontakt:
https://www.facebook.com/pages/Januzaj- ... 8157847603" onclick="window.open(this.href);return false;
jedan od onih dana kad ništa ne ide, pa ni kvota 1.25, raspad sistema kod Kubana uništi ih Real i obrisao pod s njima a loša šuterska večer Rudyja koji nije ni ulazio u drugoj četvrtini 

Uvertira pred vikend.zgmiky je napisao/la:jedan od onih dana kad ništa ne ide, pa ni kvota 1.25, raspad sistema kod Kubana uništi ih Real i obrisao pod s njima a loša šuterska večer Rudyja koji nije ni ulazio u drugoj četvrtini
:zvijezde: :zvijezde:
biti će da je toOtelo je napisao/la:Uvertira pred vikend.zgmiky je napisao/la:jedan od onih dana kad ništa ne ide, pa ni kvota 1.25, raspad sistema kod Kubana uništi ih Real i obrisao pod s njima a loša šuterska večer Rudyja koji nije ni ulazio u drugoj četvrtini

Da mi je sutra dignuti makar cenera da povratim izgubljeno pa sta dalje bude bude.zgmiky je napisao/la:biti će da je toOtelo je napisao/la:Uvertira pred vikend.zgmiky je napisao/la:jedan od onih dana kad ništa ne ide, pa ni kvota 1.25, raspad sistema kod Kubana uništi ih Real i obrisao pod s njima a loša šuterska večer Rudyja koji nije ni ulazio u drugoj četvrtini
ajde ti daj prije koji prolazni listić pa imaš likeova koliko hoćeš i za ovo imaš temu chat, kukanje...JANUZAJ200 je napisao/la:https://www.facebook.com/pages/Januzaj- ... 8157847603
Daa li možete like obecavam vam prolazne listice
-
- Kontakt:
zgmiky je napisao/la:ajde ti daj prije koji prolazni listić pa imaš likeova koliko hoćeš i za ovo imaš temu chat, kukanje...JANUZAJ200 je napisao/la:https://www.facebook.com/pages/Januzaj- ... 8157847603
Daa li možete like obecavam vam prolazne listice
Iduu listici druže svaki dan samo treba da me malo pogurate
Wexford vodi, ajmooooooooooooooOtelo je napisao/la:*ebena Almeria, cekam ih dg1 a kreteni ga prime....
Znaci jos mi treba:
Bayer ps1
Palermo 1
Almeria dg1
Wexford 1
Teplice 1
Leicester 1
To Palermoooooooo
ZNaci:
Bayer, Almeria, Teplice i Leicesteer.
Ajmoooooooooooooooooooo
To Bayeeeeeeeeer
Znaci:
Teplice, Almeria i Leicester
Ajmoooooooooooooooooooooo
To Tepliceeeeeeeeeeee
Znaci:
Leicester i Almeria
Ajmooooooooooooooooooooooooooooo
To Leiceeesteeeeeeeeeeeeeeeer
Znaci:
Almeria
Ajmoooooooooooooooo
To Almeria ljubaviiiiii
Znaci:
Wexford
Ajmooooooooooooooooooooooooooo
ajde Safarova 2.set uzimaj 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.