Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

soko
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la soko » 06 feb 2010, 16:27

[quote="Neutral"]Kakvih samo komentara čovjek ovdje pročita :roll:

Gdje ste prošle godine bili kada je zabio kako je htio i sa Edinom predstavljao jedan od najubitačnjih tendema u Bundesligi i u Europi (Evropi). Mislim da ste previše subjektivni, malo objektivnosti molim. Čovjek nekada upadne u nešto što se zove kriza. Bayern je prejaka ekipa za njih, jednostavno nije do njih, isto kao što je Wolfsburg bio prošle sezone prejak Bayernu pa su ih isprašili 5:1.[/quote]

Jel ti uopste gledas Wolfsburg? :roll:

Grafitte od zadnji 100 lopti sto dobije od igraca je oko 98 izgubio. Kad ima kontak sa loptom 50 % u roku od 2 sekunde lik pada na pod. Kakva objektivnost, nema tu krize. Nema veze jel bio odlican proslu sezonu.
Ne zivi se od prolse sezone.
Na zalost Wolfsburg sad i nema drugog napadaca, Martins je bio povrijedjen pa onda u Africi.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 feb 2010, 16:27

_dreamer_ je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Kakvih samo komentara čovjek ovdje pročita :roll:

Gdje ste prošle godine bili kada je zabio kako je htio i sa Edinom predstavljao jedan od najubitačnjih tendema u Bundesligi i u Europi (Evropi). Mislim da ste previše subjektivni, malo objektivnosti molim. Čovjek nekada upadne u nešto što se zove kriza. Bayern je prejaka ekipa za njih, jednostavno nije do njih, isto kao što je Wolfsburg bio prošle sezone prejak Bayernu pa su ih isprašili 5:1.
gdje si ti bio prosle sezone??? opce je poznato da grafite ne zna loptu vodit i da je trapav... to nije samo moje misljenje vec svakog drugog navijaca wolfsburga... no to ne znaci da u odredjenoj postavci ne moze postizati golove...
Zbog takvih "trapavosti" Wolfsburg je protutnjao ligom u proljecnoj sezoni.
Bas zato sto je i ovaj doticni itekako znao da radi ono sto ti rece da nije.
Imali su Magatha koji je ih naspanovao da od 60 minute razbiju bilo kojeg protivnika.U slucaju pooraza slijedio ih je trodupli mucenicki trening program.Tako da im nije ni padalo na pamet da tako cesto gube.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 feb 2010, 16:30

Kako se samo Dzeko uklapa u Bayernovu formaciju. Nadavao bi se golova da igra umjesto Gomeza.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 06 feb 2010, 16:32

Neutral je napisao/la:Bio sam gdje i sada. Molim te nemoj ti mene učiti o Bundesligi i o igračima i ko je trapav i ko nije. Je li te stid što takve nebuloze pišeš. Ignored.

Sretno Edinu u drugom poluvremenu, pa neka makar zabije počasni pogodak.
mani se djecijih fazona a la Ignored, ti si zapoceo diskusiju... Grafite igra ocajno u zadnjih 22 kola, bez ikakve nade da ce biti bolje... prosle godine ga je zabijao, isto kao sto su i Mintal, Vittek, Christiansen i mnogi drugi imali svojih pet minuta a onda potonuli.. To sto je zabijao, ne znaci da je klasa od igraca... Uostalom, zabio je 8-9 golova iz penala... Prosjecan napadac, koji je u pravo vrijeme bio na pravom mjestu... U bundesligi ima makar 30 napadaca koji su bolji od njega...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 feb 2010, 16:33

Hocemo Grafitea u Slobodu :D ionako je trapav,uklopio bi se u ekipu,i u ligu,gdje bi nam bio kraj :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 06 feb 2010, 16:33

omerbavarac je napisao/la:Kako se samo Dzeko uklapa u Bayernovu formaciju. Nadavao bi se golova da igra umjesto Gomeza.
Bayern bi tad bio medju naj boljim timovima u Europi, jeste da i sad je tu al ovo bi bilo merak za gledat. Iza njega Robben i Ribery. :mrgreen:

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 06 feb 2010, 16:35

harishp je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Kakvih samo komentara čovjek ovdje pročita :roll:

Gdje ste prošle godine bili kada je zabio kako je htio i sa Edinom predstavljao jedan od najubitačnjih tendema u Bundesligi i u Europi (Evropi). Mislim da ste previše subjektivni, malo objektivnosti molim. Čovjek nekada upadne u nešto što se zove kriza. Bayern je prejaka ekipa za njih, jednostavno nije do njih, isto kao što je Wolfsburg bio prošle sezone prejak Bayernu pa su ih isprašili 5:1.
gdje si ti bio prosle sezone??? opce je poznato da grafite ne zna loptu vodit i da je trapav... to nije samo moje misljenje vec svakog drugog navijaca wolfsburga... no to ne znaci da u odredjenoj postavci ne moze postizati golove...
Bas zato sto je i ovaj doticni itekako znao da radi ono sto ti rece da nije.
a sta sam ja to rekao da ne zna?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 feb 2010, 16:36

Dobro, samo što ga je većina prošle godine veličala, samo što je dar mar napravio od odbrane Bayerna, te zabio strašan gol. Samo što je zabio preko 25 golova. Znam ja i za Mintala i raju. Robert Vittek je bio poseban , strašan igrač, ali radih nekih okolnosti nije se uspio probiti u sami vrh. I ove sezone Grafite je dao par golova, uklapa se u sivilo sa Wolfsburgom. Misimović im je prošle sezone bio najvažniji igrač, a sada je prosjećan igrač baš kao i Grafite , zato i nije uspio u Bayernu ;)

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 06 feb 2010, 16:37

soko je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Kako se samo Dzeko uklapa u Bayernovu formaciju. Nadavao bi se golova da igra umjesto Gomeza.
Bayern bi tad bio medju naj boljim timovima u Europi, jeste da i sad je tu al ovo bi bilo merak za gledat. Iza njega Robben i Ribery. :mrgreen:
ma daj nemojte molim vas ,,da nam najveci dragulj propane u zivotu????? neka njega ,,ja sam Interisata,, ali bi vise volio da Dzeko ode u Milan nego li u Bajern!!!!!! Bajern samo unistava igrace!!!!!! sretno edine danas i daj bar 1111111111111111111 -jedan gol!!!!!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 06 feb 2010, 16:45

Neutral je napisao/la:Dobro, samo što ga je većina prošle godine veličala, samo što je dar mar napravio od odbrane Bayerna, te zabio strašan gol. Samo što je zabio preko 25 golova. Znam ja i za Mintala i raju. Robert Vittek je bio poseban , strašan igrač, ali radih nekih okolnosti nije se uspio probiti u sami vrh. I ove sezone Grafite je dao par golova, uklapa se u sivilo sa Wolfsburgom. Misimović im je prošle sezone bio najvažniji igrač, a sada je prosjećan igrač baš kao i Grafite , zato i nije uspio u Bayernu ;)
ode nam diskusija na gluposti... pa kako to mozes reci za misimovica.. prvih 15 utakmica je bio najbolji igrac wolfa, ponajbolji im je scorer...to sto miske ima krizu 7-8 kola se ne moze porediti sa katastrofalnom igrom tokom citave sezone...

grafite je zabio 19 ili 20 golova iz igre, a ne 25. taj gol protiv bajerna je prva liga, ne poricem... ali ja ti pricam o hiljadu drugih negativnih primjera, a ti ces se hvatati za tu slamku... ali evo da zavrsimo diskusiju..

grafite je klasa od igraca, bolji je i od naseg dzeke jer je zabio vise golova a to je ocigledno jedino sto se pika...

pozdrav...

edit:

ovaj wolfsburg je presmijesan... ako ovako nastave, borice se do kraja sezone za opstanak... niti trce niti znaju igrati... ne moze ekipa za 2-3 limitirana igraca u sredini se nadigravati bez dovoljno kretanja igraca...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 feb 2010, 16:49

Igraju loše jer Misimović ne djeli lopte kako treba. Kako mogu reći , pa lijepo. Da je bio da vrhunska klasa ostao bih u Bayernu ili bi sada igrao u nekom velikom klubu. Ja sam realan , a ne uzdižem igrače samo zato što igraju za našu repku. Neka popravi formu, neka se prestane vući po terenu i ima nade.

Da , slažem se, prestanimo pričati o tome da je 20 golova puka slučajnost, te da je čovjek najednom izgubio dar i osjećaj. Postao skeltav šta ćeš.

Hajdemo Edine, zabij makar počasni gol.

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 06 feb 2010, 16:51

Ne znas koji su gori

Igraci :?
Uprava :?
Trener :?

Botovi ! ;)

@ neutral

Sto se tice edina nema dovoljno upotrebljivih lopti :( u milanu aBd ce imati dowoljno ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 feb 2010, 16:54

Sad ce njega Grafonja da ''izbije'' :mrgreen: za pocasni
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 06 feb 2010, 16:54

Jao Grafitea :mrgreen:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 06 feb 2010, 16:55

Omg uzivo hahahha jbte pa ovo nije moguce...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 06 feb 2010, 16:55

e ovaj je konj da ga nema, pa baba jače šutira od njega, a ja imam oba daju :twisted:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 06 feb 2010, 16:55

sta ima strucnjaci grafite nije trapav. ufati mu covjek penal. najveci kloc danasnjeg fudbala. prosle sezone je zabijao golove sto ga je miske pitao loptama i dzeko na sebe navlacio 3 igraca dje je sad? od 100 lopti izgubi 99 onu jednu opucao 10 metara pored gola.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 06 feb 2010, 16:55

bujrum vam Grafite, sad je zaboravio i penale pucat...

edit:

neutral: druze, ti stvarno ako mislis da je Misimovic (jedini) razlog sto Wolfsburg igra lose, ja ne znam sta da ti kazem na to... nema potrebe da se dalje raspravljamo...

uzivaj
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 06 feb 2010, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 06 feb 2010, 16:56

Grafite je stvarno kriminalan !

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 06 feb 2010, 16:57

hahahahaha moj djeko i miske bjezite iz ovog wolfsburga
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, zastitaIdentiteta i 40 gostiju.