FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

moustapha
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la moustapha » 04 apr 2014, 10:03

Baja_Zvjerka je napisao/la:Izvinite, iz Obale Slonovace uvjerenje dolazi 4 mjeseca? Da smo u vremenu goluba pismonosa, puno je, a u vrijeme aviona i raketa, previse je... :)
Jel' legla rata za Sehica? :tralala:
#divovi

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 04 apr 2014, 10:11

andaluz01 je napisao/la:Obicno ne brojim krvna zrnca sve dok neko drugi ne pocen brojati moja I onda to debelo platim.
Citam da su u posljednjem susretu Borca I Sarajeva za Borac igrla dva Bosnjaka a za Sarajevo samo jedan????.

A u SIPI nema ni jednog, kao ni u bivsoj JNA pa nam se to slupalo o glavu.

Tatini sinovio voze 200km/h sat Sarajevom I ubijaju nase majke i sestre. I NIKO NISTA????????????????????????????????

Haloooooo, pa jesmo li to stvarno postali novi Cigani na Balkanu. Sta nam je ostalo da prosimo, sakupljamo staro gvozdje, popravljamo kispobrane. I sto je najinteresantnije ovdje smo po vlastitom izboru glasajuci vec 20 godina za mafijasku petu kolonu SDA,SDP,SZBH,SBB,DNZ. NEMA NIKAKVIH NAZNAKA DA CE NA SLIJEDECIM IZBORIMA BITI DRUGACIJE.

Kao sto vidite I ovo itekako ima veze sa sportom. Umjesto nekom novom Hasetu I Papetu, divit cemo se Nemanjama, Milosevicima, Karadzicima I td. Nema veze, ja bih progutao I to da ti isti igraci nece poslije gledati da igraju za orlove I vatrene, a ne za zmajeve.
Fudbal je druze. Crna hronika i politika nisu za ovaj forum.
1946

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 04 apr 2014, 10:16

Na ovoj slici staroj prepoznao sam jos gogalica I uscuplica,oni cuce cini mi se 2 I 3 po redu.
Ovo je 100 posto ratna godina.
Ja sam gledao utakmicu finala kupa grada sarajeva 94 ili 95 .sarajevo - zeljo 4-2.
Baljic zabio 2 gola sa 25 metara .I tada imao razoran sut.2 gola za zelju zabio pehlivanovic,koji je u to vrijeme bio paklen igrac,samo je poslije propao.
Znam da smo svi morali biti na sjeveru,jer se pucslo,a sjecam se prekida tekme jer je snajper pucao I gadjao gusu na golu ispred juzne tribine
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Utic
Kontakt:

Post Postao/la Utic » 04 apr 2014, 10:18

franklampard8 je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Izvinite, iz Obale Slonovace uvjerenje dolazi 4 mjeseca? Da smo u vremenu goluba pismonosa, puno je, a u vrijeme aviona i raketa, previse je... :)
Namjestamo utakmice, nemamo vremena.
Dobro namještate... :lol: :lol: :lol:

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 04 apr 2014, 10:54

moustapha je napisao/la:
Poslali su turci po golubu pismonosi. :lol:
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Utic
Kontakt:

Post Postao/la Utic » 04 apr 2014, 11:05

Hordas Doboj je napisao/la:
moustapha je napisao/la:
Mi bar dobijemo i ocekujemo "neke" pare od igraca koje smo prodali (Sehic, Dzeko, Visca, itd.), a vi? Zadnjeg ste prodali Susica PSG-u, ako i to... :lol:

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 04 apr 2014, 11:07

Utic je napisao/la: Mi bar dobijemo i ocekujemo "neke" pare od igraca koje smo prodali (Sehic, Dzeko, Visca, itd.), a vi? Zadnjeg ste prodali Susica PSG-u, ako i to... :lol:
slikaslikaslikaslika
#divovi

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 04 apr 2014, 11:09

monsen je napisao/la:
koalem je napisao/la:Utakmica 1/2 finala Kupa Bosne i Hercegovine u brojkama

Na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase", u srijedu navečer odigrana je prva utakmica polufinala Kupa Bosne i Hercegovine. Naše Sarajevo, uprkos terenskoj dominaciji, nije uspjelo slomiti otpor gostiju, ekipe Zrinjskog iz Mostara, i utakmica je završena rezultatom 0:0.

Analiza jučerašnje utakmice pokazala je preciznije koliko su izabranici Roberta Jarnija bili blizu pobjede. U toku utakmice, fudbaleri u bordo dresovima uspjeli su napraviti 520 tačnih pasova, dok je 31 dodavanje bilo netačno.

Naši igrači izveli su 7 udaraca iz ugla, a gosti iz Mostara 3. I broj udaraca je na strani Sarajeva. Fudbaleri bordo kluba šutirali su ukupno 14 puta, od toga čak 10 u okvir gola gostiju, dok je Zrinjski na drugoj strani šutirao samo tri puta u toku utakmice, od toga dva puta u okvir gola Bandovića.

Sarajevo je bilo jako blizu pobjede u prvoj utakmici 1/2 finala Kupa Bosne i Hercegovine i vjerujemo da će naši igrači dobru igru ponoviti i u revanšu u Mostaru, uz bolju efikasnost, te da će se naš klub plasirati u finale najmasovnijeg fudbalskog takmičenja u državi.
Ovaj tekst da li je uopce istinit ? Ovo je trebao praviti i raditi analizu neko neutralan, da bi bila vjerdostojna. Ovo NASI IGRACI SU IZVELI odmah okaci macku o rep ...
Nema tu objektivnosti, vec je to da se napumpa samo nesto, po mom nekom shvatanju nisam bas skontao sta ..
Nemaš ti sine mozga kojim ćeš skontati.
I da je radio neko neutralan, mi bi potplatili. Jer znaš, može nam se.
4.10.2009.

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 04 apr 2014, 11:19

andaluz01 je napisao/la:Obicno ne brojim krvna zrnca sve dok neko drugi ne pocen brojati moja I onda to debelo platim.
Citam da su u posljednjem susretu Borca I Sarajeva za Borac igrla dva Bosnjaka a za Sarajevo samo jedan????.

A u SIPI nema ni jednog, kao ni u bivsoj JNA pa nam se to slupalo o glavu.

Tatini sinovio voze 200km/h sat Sarajevom I ubijaju nase majke i sestre. I NIKO NISTA????????????????????????????????

Haloooooo, pa jesmo li to stvarno postali novi Cigani na Balkanu. Sta nam je ostalo da prosimo, sakupljamo staro gvozdje, popravljamo kispobrane. I sto je najinteresantnije ovdje smo po vlastitom izboru glasajuci vec 20 godina za mafijasku petu kolonu SDA,SDP,SZBH,SBB,DNZ. NEMA NIKAKVIH NAZNAKA DA CE NA SLIJEDECIM IZBORIMA BITI DRUGACIJE.

Kao sto vidite I ovo itekako ima veze sa sportom. Umjesto nekom novom Hasetu I Papetu, divit cemo se Nemanjama, Milosevicima, Karadzicima I td. Nema veze, ja bih progutao I to da ti isti igraci nece poslije gledati da igraju za orlove I vatrene, a ne za zmajeve.
Zatucani , primitivni čovječe išš !

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 04 apr 2014, 11:24

koalem je napisao/la:
monsen je napisao/la:
koalem je napisao/la:Utakmica 1/2 finala Kupa Bosne i Hercegovine u brojkama

Na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase", u srijedu navečer odigrana je prva utakmica polufinala Kupa Bosne i Hercegovine. Naše Sarajevo, uprkos terenskoj dominaciji, nije uspjelo slomiti otpor gostiju, ekipe Zrinjskog iz Mostara, i utakmica je završena rezultatom 0:0.

Analiza jučerašnje utakmice pokazala je preciznije koliko su izabranici Roberta Jarnija bili blizu pobjede. U toku utakmice, fudbaleri u bordo dresovima uspjeli su napraviti 520 tačnih pasova, dok je 31 dodavanje bilo netačno.

Naši igrači izveli su 7 udaraca iz ugla, a gosti iz Mostara 3. I broj udaraca je na strani Sarajeva. Fudbaleri bordo kluba šutirali su ukupno 14 puta, od toga čak 10 u okvir gola gostiju, dok je Zrinjski na drugoj strani šutirao samo tri puta u toku utakmice, od toga dva puta u okvir gola Bandovića.

Sarajevo je bilo jako blizu pobjede u prvoj utakmici 1/2 finala Kupa Bosne i Hercegovine i vjerujemo da će naši igrači dobru igru ponoviti i u revanšu u Mostaru, uz bolju efikasnost, te da će se naš klub plasirati u finale najmasovnijeg fudbalskog takmičenja u državi.
Ovaj tekst da li je uopce istinit ? Ovo je trebao praviti i raditi analizu neko neutralan, da bi bila vjerdostojna. Ovo NASI IGRACI SU IZVELI odmah okaci macku o rep ...
Nema tu objektivnosti, vec je to da se napumpa samo nesto, po mom nekom shvatanju nisam bas skontao sta ..
Nemaš ti sine mozga kojim ćeš skontati.
I da je radio neko neutralan, mi bi potplatili. Jer znaš, može nam se.
Pa mozda ste i platili ali tekst sigurno nije tacan, u kornerima je bilo 7:6 a ne 7:3, kada je tu takva greska mozes misliti za pasove kakva je. Jer je nerealno da jedan nas tim imao 500 tacnih a 36 netacnih i da protiv juniora leotara igra. Ali eto ocigledno ima onih koji su povjerovali

RaniMraz
Kontakt:

Post Postao/la RaniMraz » 04 apr 2014, 11:30

lucif3R666 je napisao/la:koja je ovo godina ?
slika

Definitivno ratni period. Ja ovdje prepoznajem da stoje Zeka Turković, Baljić i kapiten Varešanović. Prvu dvojicu, s lijeva na desno i golmana ne znam. Čuče Granov, Uščuplić, Gogalić i Avdić. Zadnjeg ne znam. Mislim da bi bilo lijepo da odgonetnemo ko su i ostali.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 04 apr 2014, 11:40

Hordas Doboj je napisao/la:
moustapha je napisao/la:
Hahahaha, sto je godra misevima... Ne brinite, kad im dodje 5 do 12 stize preko milion kaemčića... :) Al opet izbjegavate odgovarati i pricati o temi koja nosi naslov koji nosi... Bice tesko bez Stojceva u Prijedoru, 0:0...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 04 apr 2014, 12:30

Baja_Zvjerka je napisao/la:.. Bice tesko bez Stojceva u Prijedoru, 0:0...
I sa njim bi bilo teško, gostujes s davljeniku a još igraš pod pritiskom.
Za očekivati je tesku , izuzetno tešku utakmicu.

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 04 apr 2014, 12:35

RaniMraz je napisao/la:
slika

Definitivno ratni period. Ja ovdje prepoznajem da stoje Zeka Turković, Baljić i kapiten Varešanović. Prvu dvojicu, s lijeva na desno i golmana ne znam. Čuče Granov, Uščuplić, Gogalić i Avdić. Zadnjeg ne znam. Mislim da bi bilo lijepo da odgonetnemo ko su i ostali.
ovaj zadnji desno sto cuci mislim da je Herco ??
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 04 apr 2014, 12:49

Gogalić

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 04 apr 2014, 12:51

a imal valentica ?
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 04 apr 2014, 14:00

RaniMraz je napisao/la:
slika

Golman je Pintol ili mi se cini?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 04 apr 2014, 14:08

RaniMraz je napisao/la:
slika

Bled Slovenija, 1995.
Stoje: Dalipagic, Behlulovic, Zeka Turkovic, Baljic, Pintol, Varesanovic.
Cuce: Granov, Uscuplic, Gogalic, Avdic i Demirovic.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 04 apr 2014, 14:53

Znaci Duljevic i Hebibovic nam dolaze na ljeto lijepa vijest za sve navijace FKS. :)
04.10.2009 !!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 apr 2014, 16:22

Znaci ocekujem zestoku rekaciju Dine ovo je ocigledna kradja i ako je i mrva istine u tome da zeli nesto bolje BH nogometu ukazace na ovu nepravilnost i traziti izuzece ovog sudije! Ili ce biti mis koji laje radi sebe a ne radi sela :wave:
[youtube][/youtube]
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Pena, worchester i 23 gosta.