Jel' legla rata za Sehica?Baja_Zvjerka je napisao/la:Izvinite, iz Obale Slonovace uvjerenje dolazi 4 mjeseca? Da smo u vremenu goluba pismonosa, puno je, a u vrijeme aviona i raketa, previse je...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jel' legla rata za Sehica?Baja_Zvjerka je napisao/la:Izvinite, iz Obale Slonovace uvjerenje dolazi 4 mjeseca? Da smo u vremenu goluba pismonosa, puno je, a u vrijeme aviona i raketa, previse je...
Fudbal je druze. Crna hronika i politika nisu za ovaj forum.andaluz01 je napisao/la:Obicno ne brojim krvna zrnca sve dok neko drugi ne pocen brojati moja I onda to debelo platim.
Citam da su u posljednjem susretu Borca I Sarajeva za Borac igrla dva Bosnjaka a za Sarajevo samo jedan????.
A u SIPI nema ni jednog, kao ni u bivsoj JNA pa nam se to slupalo o glavu.
Tatini sinovio voze 200km/h sat Sarajevom I ubijaju nase majke i sestre. I NIKO NISTA????????????????????????????????
Haloooooo, pa jesmo li to stvarno postali novi Cigani na Balkanu. Sta nam je ostalo da prosimo, sakupljamo staro gvozdje, popravljamo kispobrane. I sto je najinteresantnije ovdje smo po vlastitom izboru glasajuci vec 20 godina za mafijasku petu kolonu SDA,SDP,SZBH,SBB,DNZ. NEMA NIKAKVIH NAZNAKA DA CE NA SLIJEDECIM IZBORIMA BITI DRUGACIJE.
Kao sto vidite I ovo itekako ima veze sa sportom. Umjesto nekom novom Hasetu I Papetu, divit cemo se Nemanjama, Milosevicima, Karadzicima I td. Nema veze, ja bih progutao I to da ti isti igraci nece poslije gledati da igraju za orlove I vatrene, a ne za zmajeve.
Dobro namještate...franklampard8 je napisao/la:Namjestamo utakmice, nemamo vremena.Baja_Zvjerka je napisao/la:Izvinite, iz Obale Slonovace uvjerenje dolazi 4 mjeseca? Da smo u vremenu goluba pismonosa, puno je, a u vrijeme aviona i raketa, previse je...
Poslali su turci po golubu pismonosi.moustapha je napisao/la:Jel' legla rata za Sehica?Baja_Zvjerka je napisao/la:Izvinite, iz Obale Slonovace uvjerenje dolazi 4 mjeseca? Da smo u vremenu goluba pismonosa, puno je, a u vrijeme aviona i raketa, previse je...
Mi bar dobijemo i ocekujemo "neke" pare od igraca koje smo prodali (Sehic, Dzeko, Visca, itd.), a vi? Zadnjeg ste prodali Susica PSG-u, ako i to...Hordas Doboj je napisao/la:Poslali su turci po golubu pismonosi.moustapha je napisao/la:Jel' legla rata za Sehica?Baja_Zvjerka je napisao/la:Izvinite, iz Obale Slonovace uvjerenje dolazi 4 mjeseca? Da smo u vremenu goluba pismonosa, puno je, a u vrijeme aviona i raketa, previse je...
Utic je napisao/la: Mi bar dobijemo i ocekujemo "neke" pare od igraca koje smo prodali (Sehic, Dzeko, Visca, itd.), a vi? Zadnjeg ste prodali Susica PSG-u, ako i to...
Nemaš ti sine mozga kojim ćeš skontati.monsen je napisao/la:Ovaj tekst da li je uopce istinit ? Ovo je trebao praviti i raditi analizu neko neutralan, da bi bila vjerdostojna. Ovo NASI IGRACI SU IZVELI odmah okaci macku o rep ...koalem je napisao/la:Utakmica 1/2 finala Kupa Bosne i Hercegovine u brojkama
Na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase", u srijedu navečer odigrana je prva utakmica polufinala Kupa Bosne i Hercegovine. Naše Sarajevo, uprkos terenskoj dominaciji, nije uspjelo slomiti otpor gostiju, ekipe Zrinjskog iz Mostara, i utakmica je završena rezultatom 0:0.
Analiza jučerašnje utakmice pokazala je preciznije koliko su izabranici Roberta Jarnija bili blizu pobjede. U toku utakmice, fudbaleri u bordo dresovima uspjeli su napraviti 520 tačnih pasova, dok je 31 dodavanje bilo netačno.
Naši igrači izveli su 7 udaraca iz ugla, a gosti iz Mostara 3. I broj udaraca je na strani Sarajeva. Fudbaleri bordo kluba šutirali su ukupno 14 puta, od toga čak 10 u okvir gola gostiju, dok je Zrinjski na drugoj strani šutirao samo tri puta u toku utakmice, od toga dva puta u okvir gola Bandovića.
Sarajevo je bilo jako blizu pobjede u prvoj utakmici 1/2 finala Kupa Bosne i Hercegovine i vjerujemo da će naši igrači dobru igru ponoviti i u revanšu u Mostaru, uz bolju efikasnost, te da će se naš klub plasirati u finale najmasovnijeg fudbalskog takmičenja u državi.
Nema tu objektivnosti, vec je to da se napumpa samo nesto, po mom nekom shvatanju nisam bas skontao sta ..
Zatucani , primitivni čovječe išš !andaluz01 je napisao/la:Obicno ne brojim krvna zrnca sve dok neko drugi ne pocen brojati moja I onda to debelo platim.
Citam da su u posljednjem susretu Borca I Sarajeva za Borac igrla dva Bosnjaka a za Sarajevo samo jedan????.
A u SIPI nema ni jednog, kao ni u bivsoj JNA pa nam se to slupalo o glavu.
Tatini sinovio voze 200km/h sat Sarajevom I ubijaju nase majke i sestre. I NIKO NISTA????????????????????????????????
Haloooooo, pa jesmo li to stvarno postali novi Cigani na Balkanu. Sta nam je ostalo da prosimo, sakupljamo staro gvozdje, popravljamo kispobrane. I sto je najinteresantnije ovdje smo po vlastitom izboru glasajuci vec 20 godina za mafijasku petu kolonu SDA,SDP,SZBH,SBB,DNZ. NEMA NIKAKVIH NAZNAKA DA CE NA SLIJEDECIM IZBORIMA BITI DRUGACIJE.
Kao sto vidite I ovo itekako ima veze sa sportom. Umjesto nekom novom Hasetu I Papetu, divit cemo se Nemanjama, Milosevicima, Karadzicima I td. Nema veze, ja bih progutao I to da ti isti igraci nece poslije gledati da igraju za orlove I vatrene, a ne za zmajeve.
Pa mozda ste i platili ali tekst sigurno nije tacan, u kornerima je bilo 7:6 a ne 7:3, kada je tu takva greska mozes misliti za pasove kakva je. Jer je nerealno da jedan nas tim imao 500 tacnih a 36 netacnih i da protiv juniora leotara igra. Ali eto ocigledno ima onih koji su povjerovalikoalem je napisao/la:Nemaš ti sine mozga kojim ćeš skontati.monsen je napisao/la:Ovaj tekst da li je uopce istinit ? Ovo je trebao praviti i raditi analizu neko neutralan, da bi bila vjerdostojna. Ovo NASI IGRACI SU IZVELI odmah okaci macku o rep ...koalem je napisao/la:Utakmica 1/2 finala Kupa Bosne i Hercegovine u brojkama
Na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase", u srijedu navečer odigrana je prva utakmica polufinala Kupa Bosne i Hercegovine. Naše Sarajevo, uprkos terenskoj dominaciji, nije uspjelo slomiti otpor gostiju, ekipe Zrinjskog iz Mostara, i utakmica je završena rezultatom 0:0.
Analiza jučerašnje utakmice pokazala je preciznije koliko su izabranici Roberta Jarnija bili blizu pobjede. U toku utakmice, fudbaleri u bordo dresovima uspjeli su napraviti 520 tačnih pasova, dok je 31 dodavanje bilo netačno.
Naši igrači izveli su 7 udaraca iz ugla, a gosti iz Mostara 3. I broj udaraca je na strani Sarajeva. Fudbaleri bordo kluba šutirali su ukupno 14 puta, od toga čak 10 u okvir gola gostiju, dok je Zrinjski na drugoj strani šutirao samo tri puta u toku utakmice, od toga dva puta u okvir gola Bandovića.
Sarajevo je bilo jako blizu pobjede u prvoj utakmici 1/2 finala Kupa Bosne i Hercegovine i vjerujemo da će naši igrači dobru igru ponoviti i u revanšu u Mostaru, uz bolju efikasnost, te da će se naš klub plasirati u finale najmasovnijeg fudbalskog takmičenja u državi.
Nema tu objektivnosti, vec je to da se napumpa samo nesto, po mom nekom shvatanju nisam bas skontao sta ..
I da je radio neko neutralan, mi bi potplatili. Jer znaš, može nam se.
lucif3R666 je napisao/la:koja je ovo godina ?
Hahahaha, sto je godra misevima... Ne brinite, kad im dodje 5 do 12 stize preko milion kaemčića...Hordas Doboj je napisao/la:Poslali su turci po golubu pismonosi.moustapha je napisao/la:Jel' legla rata za Sehica?Baja_Zvjerka je napisao/la:Izvinite, iz Obale Slonovace uvjerenje dolazi 4 mjeseca? Da smo u vremenu goluba pismonosa, puno je, a u vrijeme aviona i raketa, previse je...
I sa njim bi bilo teško, gostujes s davljeniku a još igraš pod pritiskom.Baja_Zvjerka je napisao/la:.. Bice tesko bez Stojceva u Prijedoru, 0:0...
ovaj zadnji desno sto cuci mislim da je Herco ??RaniMraz je napisao/la:lucif3R666 je napisao/la:koja je ovo godina ?
Definitivno ratni period. Ja ovdje prepoznajem da stoje Zeka Turković, Baljić i kapiten Varešanović. Prvu dvojicu, s lijeva na desno i golmana ne znam. Čuče Granov, Uščuplić, Gogalić i Avdić. Zadnjeg ne znam. Mislim da bi bilo lijepo da odgonetnemo ko su i ostali.
Golman je Pintol ili mi se cini?RaniMraz je napisao/la:lucif3R666 je napisao/la:koja je ovo godina ?
Definitivno ratni period. Ja ovdje prepoznajem da stoje Zeka Turković, Baljić i kapiten Varešanović. Prvu dvojicu, s lijeva na desno i golmana ne znam. Čuče Granov, Uščuplić, Gogalić i Avdić. Zadnjeg ne znam. Mislim da bi bilo lijepo da odgonetnemo ko su i ostali.
Bled Slovenija, 1995.RaniMraz je napisao/la:lucif3R666 je napisao/la:koja je ovo godina ?
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 27 gostiju.