U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Evo famoznog Izeta Zahirovica http://prntscr.com/36utfn" onclick="window.open(this.href);return false; sad je u nekom klubu Bih United igra na turnirima dijaspore 

calcio je napisao/la:Izet rastura u Unitedovoj U-19 ekipi vec desetak godina. Samo cekaju pravi momenat da ga puste u A ekipu.Baboon je napisao/la: P.S. Sjeća li se ko famoznog Izeta Zahirovića? Bosanac koji je živio u Irskoj,inače iz Jablanice,prvi bosančeros koji je obukao dres velikog Manchestera.Kažu ljeti dolazio pikati loptu po školskom igralištu,djelio opremu Manče i uveseljavao lokalne klince.![]()
Da li je legenda o Izi samo bajka ili stvarnost,izgleda da nećemo nikad saznati.![]()
Meni je najjaci onaj sto je sebe fotosopiro pored Guardiole, dospio i u Avaz kao veliki potencijal. Nidje veze.
Ili onaj sto se sliko u Realovom dresu i postavljao lazne vijesti o sebi

Bilo je bisera. Sto je najgore, nasi mediji za to ocito ili primaju pare ili su toliko glupi da nisu u stanju skuzit sta je sta. Avaz je objavio za tog iz "Barcelone", a Sport Centar za onog pacijenta Husica ili kako je se zvao.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kako se zvaše onaj što je kao igrao za St Etienne, pa ga kao kupio Zenit za neke ogromne pare, i onda ga prodao u Real za silne milione. A šlag na tortu je to da je odbio našu reprezentaciju i odlučio se za Albaniju. Sve to sa nekih 18-19 godina

DRUG NEBI TI PUNCA
Sadzid Husic... Taj se namjenjao klubova i klubova... I onda za 20000000 mil presao iz Zenita u Real ili je bilo obratno.. Al najtuznije sto su to nasi novinari popusili...hahahahahCartman je napisao/la:calcio je napisao/la:Izet rastura u Unitedovoj U-19 ekipi vec desetak godina. Samo cekaju pravi momenat da ga puste u A ekipu.Baboon je napisao/la: P.S. Sjeća li se ko famoznog Izeta Zahirovića? Bosanac koji je živio u Irskoj,inače iz Jablanice,prvi bosančeros koji je obukao dres velikog Manchestera.Kažu ljeti dolazio pikati loptu po školskom igralištu,djelio opremu Manče i uveseljavao lokalne klince.![]()
Da li je legenda o Izi samo bajka ili stvarnost,izgleda da nećemo nikad saznati.![]()
Meni je najjaci onaj sto je sebe fotosopiro pored Guardiole, dospio i u Avaz kao veliki potencijal. Nidje veze.
Ili onaj sto se sliko u Realovom dresu i postavljao lazne vijesti o sebi![]()
![]()
![]()
Bilo je bisera. Sto je najgore, nasi mediji za to ocito ili primaju pare ili su toliko glupi da nisu u stanju skuzit sta je sta. Avaz je objavio za tog iz "Barcelone", a Sport Centar za onog pacijenta Husica ili kako je se zvao.
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Evo ga:
Drži ga Real: Albanci privolili Sadžida Husića, koji je odbio BiH
Autor: Sport Centar
Datum: 2013-02-26 14:11:35
Kako javljaju albanski mediji, selektor Albanije, Italijan Gianni De Biasi će za kvalifikacijski susret protiv Norveške, koji se igra narednog mjeseca pozvati talentiranog Sadžida Husića.
Ovaj 19-godišnjak je rođen u Austriji, a porijeklom je iz BiH.
Radi se o napadaču koji nastupa za U-21 tim Zenit, a vlasništvu je Real Madrida i spada među najbolje mlade igrače Evrope. Kako pišu Albanci (sportishqiptar.com), ali i ruski mediji Husić je odbio igrati za Bosnu, a do sada je nastupao za mlađe selekcije Austrije.
U svakom slučaju Albanci tvrde iz dobro obaviještenih izvora da će se Husić naći na spisku za duel sa Norvežanima. Navodi se da vrijedi 25 miliona eura, a na nedavnoj utakmici protiv Spartka iz Moskve je postigao četiri gola. Da li je mogao i da li je dobijao pozive da zaigra za BiH, još uvijek ne znamo.

Kako javljaju albanski mediji, selektor Albanije, Italijan Gianni De Biasi će za kvalifikacijski susret protiv Norveške, koji se igra narednog mjeseca pozvati talentiranog Sadžida Husića.
Radi se o napadaču koji nastupa za U-21 tim Zenit, a vlasništvu je Real Madrida i spada među najbolje mlade igrače Evrope. Kako pišu Albanci (sportishqiptar.com), ali i ruski mediji Husić je odbio igrati za Bosnu, a do sada je nastupao za mlađe selekcije Austrije.
U svakom slučaju Albanci tvrde iz dobro obaviještenih izvora da će se Husić naći na spisku za duel sa Norvežanima. Navodi se da vrijedi 25 miliona eura, a na nedavnoj utakmici protiv Spartka iz Moskve je postigao četiri gola. Da li je mogao i da li je dobijao pozive da zaigra za BiH, još uvijek ne znamo.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Evo ga:
![]()
![]()
Sadzid Husiqi, ta qifsha none!
Koji majstor, gdje bas Albaniju nadje

http://www.a.v.a.z.ba/sport/fudbal/mlad ... -barcelonu" onclick="window.open(this.href);return false;

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
Što bi ona jedna pametnica rekla - "multimedijalni talenat".
- pintol_TM87
- Kontakt:
koliko zavrsise nasi danas ?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
http://speedydeletion.wikia.com/wiki/Sadzid_Husic
56 utakmica za Maribor, 105 golova
Al ovo je najjace : With his third international match on easily the best work he has done in his young career was playing with seven goals against the Bosnian U21 national team. Then Austria U21 won 9-2 against Bosnia and Herzegovina U21, thus Husic is also in the national team as a top scorer with just three games for the Austrian national team he scored twelve goals, and is therefore also known as the best player in the Austrian U21 national team.

56 utakmica za Maribor, 105 golova

Al ovo je najjace : With his third international match on easily the best work he has done in his young career was playing with seven goals against the Bosnian U21 national team. Then Austria U21 won 9-2 against Bosnia and Herzegovina U21, thus Husic is also in the national team as a top scorer with just three games for the Austrian national team he scored twelve goals, and is therefore also known as the best player in the Austrian U21 national team.

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
- legenda reala
- Kontakt:
Mišljenja sam da ćemo mi iz godine u godinu biti samo jači i jači, po dijaspori talenti niču li niču, a bogami počeli su i po BIH 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Taj decko je izgleda stvarno u jednoj akademiji u Barceloni, nije njihova la Masia ali jedna druga. http://mpep.fundacionmarcet.org/DENIS/DENIS_perfil.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ali slika je i dalje fotosopirana, mislim na onu sa Guardiolom

Ne bi' se ja dijasporom toliko qrčio.legenda reala je napisao/la:Mišljenja sam da ćemo mi iz godine u godinu biti samo jači i jači, po dijaspori talenti niču li niču, a bogami počeli su i po BIH
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Ne boj se ništazizu1991 je napisao/la:Ne bi' se ja dijasporom toliko qrčio.legenda reala je napisao/la:Mišljenja sam da ćemo mi iz godine u godinu biti samo jači i jači, po dijaspori talenti niču li niču, a bogami počeli su i po BIH

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
+1zizu1991 je napisao/la:Ne bi' se ja dijasporom toliko qrčio.legenda reala je napisao/la:Mišljenja sam da ćemo mi iz godine u godinu biti samo jači i jači, po dijaspori talenti niču li niču, a bogami počeli su i po BIH
Teško ćemo u budućnosti igrati (samo) na kartu patriotizma. Zato nam je potreban barem jedan Dinamo ili Partizan u državi da proizvodi igrače za reprezentaciju. I zdrava konkurencija istom, dakako.
Sarajevo bi to moglo biti evo poceli su kupovati domace igrace nadam se da ce ih moci zadrzavati..Sada trenutno to ide pogresnim smjerom npr.Bilbija,Kovacevic ,a ni selektor Jarni nije mi sposoban da ukomponujes sve te stvari u jednu cjelinu koja ce dobro funkcionisati..ali kazem Sarajevo bi moglo biti uskoro baza za odgoj mladih igraca da se ne prodaju odma u Tursku Cesku nego da se ovdje lijepo formiraju..
Legenda je koordinator za dijasporu. udaje se za papirelegenda reala je napisao/la:Ne boj se ništazizu1991 je napisao/la:Ne bi' se ja dijasporom toliko qrčio.legenda reala je napisao/la:Mišljenja sam da ćemo mi iz godine u godinu biti samo jači i jači, po dijaspori talenti niču li niču, a bogami počeli su i po BIH
DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
kakvo Sarajevo to je instant projekat i samo je bitan rezultat, Željo i Široki to mogu biti, samo pitanje koliko je Širokom u interesu praviti igrače za BIH, a i dosad su to pokazali
Ne bi bas rekao da Sarajevo to radi najbolje.. Eto oni imaju Tana i akademiju.. Al opet Zeljo pokupi 3 najbolja 98. god po BiH... Iz Jelaha, Veleza, i Iskre.... I mimo njih jos dosta igraca je sad doslo u zelju sto 98. sto mladjih.. Pa i 96. i 97... Dakle Zeljo pokazuje da radi najispravniju stvar... I naravno na njih dodaje i ove iz grada Sarajeva.... Jos kad bi kako izganjali da tereni na Butmiru pripadnu Zelji.. E onda bi Zeljo bio nena.djebiv u nasoj drzavi al bas doslovno... A vec se radi na tome....
Al dakako da treba pohvaliti i Sarajevo... Ipak bolje i ovako mlade momke praviti (sto su napravili modus i po njemu se referiraju), nego placati polovnjake kao sto to sad rade sa prvom timom.. Ja se nadam da ce i oni ubrzo kao i Zeljo istjerati ove ''igracine'' a sansu davati mladim momcima iz Sarajeva i BiH...
Al dakako da treba pohvaliti i Sarajevo... Ipak bolje i ovako mlade momke praviti (sto su napravili modus i po njemu se referiraju), nego placati polovnjake kao sto to sad rade sa prvom timom.. Ja se nadam da ce i oni ubrzo kao i Zeljo istjerati ove ''igracine'' a sansu davati mladim momcima iz Sarajeva i BiH...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, forgempp, Goalgetter, Google Adsense [Bot], kakarut, Micron, Proximic i 62 gosta.