Čini mi se da nam situacija sa igračkim kadrom polako ulazi u mirnije vode, povrede se saniraju... to je veoma važno pred ovih zadnjih 6 kola. Izuzetno je pozitivno to sto cemo konacno imati igrace na klupi koji ce moci nesto i da promjene na terenu, jedino me sada malo brine uigranost/neuigranost.
Puno zavisi od utakmice sa Celikom i tog rezultata, to je tekma gdje se dizemo ili padamo i trasira nam dalje sve... onda ide Olimpik i Mladost sto moramo uzeti bez ikakve rasprave. Takodjer hercegovacki derbi ce puno toga da nam kaze, pa cemo znati sta je ciniti do kraja, a X dole bi nam dosao kao budali samar. Ako sve prodje dobro sa 4 vezane pobjede (Leotar, Celik, Olimpik i Mladost) ulazimo u utakmicu sa Velezom i derbi. Velez je u sredini tabele i vjerovatno nece da ginu protiv nas, pogotovo sto time otvaraju komsijama iz hercegovine put ka tituli, a njih vole sigurno manje nego nas. Derbi ce, cini mi se, biti prica za sebe... Kako stvari stoje, oni ce se boriti za izlazak u evropu, a mi za titulu... bit ce vatre tu bas. Ono sto me zaista brine je cinjenica da u zadnjem kolu mozemo doci u sitaciju da nam pobjeda u Prijedoru donosi titulu, ali isto tako da Rudaru pobjeda ili X budu znacili opstanak...
Generalno, zbiti redove i korak po korak!
Zadnja izmjena:
Utic, dana/u 04 apr 2014, 10:33, ukupno mijenjano 1 put.