FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DukeOfWellington
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DukeOfWellington » 03 apr 2014, 20:00

terabajt je napisao/la: nisu valjda sve kupili. Mozda bi mogli domace tqio prenositi i naplatiti preko mob. Par km.
Sve domaće do kraja sezone su kupili.

EDIT: Pošto BHT ima pravo prvoizbora, onda će derbi biti na BHT-u. Uglavnom ništa od zeljo.tv za nas ove sezone.
Zadnja izmjena: DukeOfWellington, dana/u 03 apr 2014, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 03 apr 2014, 20:01

DukeOfWellington je napisao/la:
terabajt je napisao/la: nisu valjda sve kupili. Mozda bi mogli domace tqio prenositi i naplatiti preko mob. Par km.
Sve domaće do kraja sezone su kupili.
onda nista :)

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 03 apr 2014, 20:14

A jbg onda... Strpit se godinu dana, pa ćemoo vidjet
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 03 apr 2014, 20:19

oce bit prijenos u subotu ??

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 03 apr 2014, 20:22

Sto se tice derbija u subotu, ne trebate se previse brinuti.
Čelikov najveci adut je publika. Kad Robija motivise igrace oni sav nedostatak kvaliteta zamjene borbom.
Bude skoro pa nemoguce postici pogodak. Sarajevo i Široki ( dvije ponajbolje ekipe ) su pojedene na terenu.
Sad, posto su igraci premoreni, navijaca nema, liga je izgubljena .. Tesko da ce moci i upola odigrati utakmicu kao sinoc.

Ali opet nikad ne znas sa Hukicem, covjek je ( osim prodanog Travnika ) nepobjediv.
Uglavnom, svi su fokusirani na kup, borbe ce biti manje pa nek bolji pobjedi. :thumbup:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 03 apr 2014, 20:32

Čelik nema šta tražiti na Grbavici, mi smo ih ubili i u Zenici, bezveze se zamarate! Kad ste prije zaboravili, da sudija nije dao crveni Ari "za skidanje dresa" sigurno bi sada imali dva boda više, mada smo i sa crvenim bolji bili. Sa njima ćemo lagano do pobjede, pogotovo zbog kupa, odmaranja igrača i sl.! Nego, ima li neko da je gledao tekmu sa Radnikom? To je kao trebala biti utakmica zbog Dedića da se još jednom provjeri. Jesu li zadovoljni sa njim, možemo li mu se nadati u subotu? Tako i Kvesiću i Benji?
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 03 apr 2014, 20:37, ukupno mijenjano 2 puta.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 03 apr 2014, 20:32

Celik uzimamo ko Leotara,sa pola snage,kakva je situacija ja Svrakom,koliko ce izbivati sa terena zna li tko?
Adil beg nama bio kloc al eto turcima valja ,sta nam je dao bitnih golova i donio titula i treba se sjetit ga!
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 03 apr 2014, 20:41

Čelik bez 3 standardna igrača. Znaci bunker
NO PYRO NO PARTY

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 03 apr 2014, 20:43

zivinaajkula je napisao/la:Celik uzimamo ko Leotara,sa pola snage,kakva je situacija ja Svrakom,koliko ce izbivati sa terena zna li tko?
Ma što duže to bolje. Konačno pravo pojačanje za naš tim, da igramo jednu tekmu sa 11 igrača. :thumbup:
zivinaajkula je napisao/la: Adil beg nama bio kloc al eto turcima valja ,sta nam je dao bitnih golova i donio titula i treba se sjetit ga!
https://www.facebook.com/eldin.adilovic ... eam_ref=10 Sjeti se on čelika.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 03 apr 2014, 20:48

IlProfessore je napisao/la:
zivinaajkula je napisao/la:Celik uzimamo ko Leotara,sa pola snage,kakva je situacija ja Svrakom,koliko ce izbivati sa terena zna li tko?
Ma što duže to bolje. Konačno pravo pojačanje za naš tim, da igramo jednu tekmu sa 11 igrača. :thumbup:
zivinaajkula je napisao/la: Adil beg nama bio kloc al eto turcima valja ,sta nam je dao bitnih golova i donio titula i treba se sjetit ga!
https://www.facebook.com/eldin.adilovic ... eam_ref=10 Sjeti se on čelika.
Ne znam sta ti je to cudno covjek je iz Zenice,igrao je u Čeliku ne vidim razlog zasto se ne bi sjetio.Pogledaj malo ispod sjetio se i Muamera Svrake..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 03 apr 2014, 21:08

Ne kažem ništa, al' mrzim neko pretjerano dizanje u visine igrača poput njega. Hvala mu na svemu što je učinio za klub i to je to. Evo gledam večernji termin tekme u subotu, još samo da nas hoće vrijeme poslužiti (nisam gledao najavu a ove stranice sa neta mi nisu relevantne) i može se očekivati jedan fin šampionski ambijent u Dolini.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 03 apr 2014, 22:13

Adil beg nama bio kloc al eto turcima valja ,sta nam je dao bitnih golova i donio titula i treba se sjetit ga!
Tvoj klub igra sa Širokim i Adilović nije igrao u njemu ;)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 03 apr 2014, 22:30

Hoce li biti gostujuce tekme na zeljo.tv ?
FKŽ !

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 03 apr 2014, 22:45

Ne ove sezone . Kasnije se ne zna.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 04 apr 2014, 00:52

U slučaju da se stručni štab odluči za Dedića, Stanić i Bučan napokon mogu dobiti priliku u ofanzivi i to na poziciji lijevog veznog igrača, gdje mogu pokazati sve svoje kvalitete, što bi značilo da bi se kapiten Muamer Svraka ponovo mogao naći u sredini terena, gdje je i izborio poziv u reprezentaciju BiH.
Ovo izgleda kao potencijalno pozitivno osvjezenje za ekipu. Kapiten na prirodnoj poziciji, lijevi bek igra lijevog beka, krilo igra krilo. Tacno ne vjerujem sta citam. :lol: :lol:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 04 apr 2014, 07:05

Projekat Zeljo TV je jos u testnoj fazi.Radjen iskljucivo za prijenose domacih utakmica,nekih treninga,te pres konferencija.Dok traje testni period bit ce besplatno sve,dok ce se od pocetka sljedece sezone poceti placati.

Cabanas
Kontakt:

Post Postao/la Cabanas » 04 apr 2014, 10:02

Pazi te da se ne okliznete upisali ste sebi već tri boda protiv Čelika a i ako vam igrači budu se tako postavili na utakmici bit će rutavo,a našim igračima ne treba neki poseban motiv protiv Želje grist će oni protiv vas samo tako igrači nisu problem u Čeliku Gojković umjesto Čovića a Salčinović ili Duvnjak umjesto Dede,ne bih se ja puno zanosio sa tom pričom da će te pobjediti sa pola snage Čelika kao Leotara , lijep pozdrav :)
"Miran sam, jer znam da moja djeca imaju sve. Za njih sam se borio kroz život i bolje ja da patim ja nego oni".Salvador Cabanas

Utic
Kontakt:

Post Postao/la Utic » 04 apr 2014, 10:33

Čini mi se da nam situacija sa igračkim kadrom polako ulazi u mirnije vode, povrede se saniraju... to je veoma važno pred ovih zadnjih 6 kola. Izuzetno je pozitivno to sto cemo konacno imati igrace na klupi koji ce moci nesto i da promjene na terenu, jedino me sada malo brine uigranost/neuigranost.
Puno zavisi od utakmice sa Celikom i tog rezultata, to je tekma gdje se dizemo ili padamo i trasira nam dalje sve... onda ide Olimpik i Mladost sto moramo uzeti bez ikakve rasprave. Takodjer hercegovacki derbi ce puno toga da nam kaze, pa cemo znati sta je ciniti do kraja, a X dole bi nam dosao kao budali samar. Ako sve prodje dobro sa 4 vezane pobjede (Leotar, Celik, Olimpik i Mladost) ulazimo u utakmicu sa Velezom i derbi. Velez je u sredini tabele i vjerovatno nece da ginu protiv nas, pogotovo sto time otvaraju komsijama iz hercegovine put ka tituli, a njih vole sigurno manje nego nas. Derbi ce, cini mi se, biti prica za sebe... Kako stvari stoje, oni ce se boriti za izlazak u evropu, a mi za titulu... bit ce vatre tu bas. Ono sto me zaista brine je cinjenica da u zadnjem kolu mozemo doci u sitaciju da nam pobjeda u Prijedoru donosi titulu, ali isto tako da Rudaru pobjeda ili X budu znacili opstanak...

Generalno, zbiti redove i korak po korak!
Zadnja izmjena: Utic, dana/u 04 apr 2014, 10:33, ukupno mijenjano 1 put.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 04 apr 2014, 10:33

Cabanas je napisao/la:Pazi te da se ne okliznete upisali ste sebi već tri boda protiv Čelika a i ako vam igrači budu se tako postavili na utakmici bit će rutavo,a našim igračima ne treba neki poseban motiv protiv Želje grist će oni protiv vas samo tako igrači nisu problem u Čeliku Gojković umjesto Čovića a Salčinović ili Duvnjak umjesto Dede,ne bih se ja puno zanosio sa tom pričom da će te pobjediti sa pola snage Čelika kao Leotara , lijep pozdrav :)
Upisali smo zato sto moramo upisati. Na remi ili praz nesmijemo ni pomisliti. Remi je ravan porazu. To sto se govori da cemo lahko s vama je vise radi provokacije, mi ove polusezone samo smo sa Leotarom lahko. Ostalo je sve bilo povuci potegni
NO PYRO NO PARTY

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 04 apr 2014, 11:10

DANDY je napisao/la:Projekat Zeljo TV je jos u testnoj fazi.Radjen iskljucivo za prijenose domacih utakmica,nekih treninga,te pres konferencija.Dok traje testni period bit ce besplatno sve,dok ce se od pocetka sljedece sezone poceti placati.
Rekli su da će biti prijenos press konferencije, za sada ništa na web-u ŽeljoTV ...
Osim - drugo ime za Želju !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Redfire16 i 11 gostiju.