Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

soxx
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la soxx » 04 apr 2014, 02:13

Amin da svaku tekmu odigramo u plavom na svjetskom al ko sto gledam sve cemo u bijelom :lolno:

Rios

Post Postao/la Rios » 04 apr 2014, 02:15

Meni dresovi nit' smrde nit' mirisu..Nemaju brate nista sto bi asociralo na BiH,izuzev ovog grba saveza..Kad vidim druge repke-svi imaju nesto prepoznatljivo..Ovako mi djeluju ko dresovi Grcke.. :hmmmmm:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 04 apr 2014, 02:20

Logicno da izgledaju kao dresovi grcke, uvijek su izgledali.

zicer
Kontakt:

Post Postao/la zicer » 04 apr 2014, 07:54

Dobro je neko napisao, ovako je kad si zadnja rupa na svirali.. Nisu se iz adidasa previse trudili, povukli par crta preko bijele i plave varijante u fotošopu i eto vam raja dres :? totalno bezlično. Mada generalno, najmanje 10 reprezentacija ima dresove na ovaj fazon što mi je nevjerovatno. Možda su radili više na lakoći dresa, i poboljšanima materijala, ali estetika je bila bolja 2002.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 04 apr 2014, 09:14

Dresovi su extra! meni jako lijepo izgledaju... jos jednom cestitke Savezu! adidas je adidas...

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 04 apr 2014, 09:20

Da napisu samsung i stave grb chelsia, svi bi rekli extra dres.
Popustite sa glupostima i pomirite se sa tim da je ovo najbolje sto smo ikad imali.
Zmajeve i slicne gluposti ZABORAVITE!!!

I da, cak je i nijansa plave odlicna, ipak nije ljubicasta kako su se neki pribojavali :tralala:

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 04 apr 2014, 09:35

zicer je napisao/la:Dobro je neko napisao, ovako je kad si zadnja rupa na svirali.. Nisu se iz adidasa previse trudili, povukli par crta preko bijele i plave varijante u fotošopu i eto vam raja dres :? totalno bezlično. Mada generalno, najmanje 10 reprezentacija ima dresove na ovaj fazon što mi je nevjerovatno. Možda su radili više na lakoći dresa, i poboljšanima materijala, ali estetika je bila bolja 2002.
Kao prvo dizajn dresa se ne radi u photoshopu...
Kao drugo nije problem dizajn napraviti vec produkcija.
Ako si dobro citao ili citali tek ce poslije svijeskog izaci pravi dizajn dresa.
Znaci kad produkcija zavrsi svoje moce se naci nas dres na svijeskom trzistu u svim oficionalnim radnjama ... znaci ne pricamo o dupljacima sa nasih pijaca i standova.
Do tog vremena treba da smo zahvalni adidasu i savezu nasem sto nosimo najacu marku u nogometu!!!!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 04 apr 2014, 09:39

Pricajte vi sta hocete ali meni je ovaj minimalisticki dizajn najbolji. I jos je ona crna crta na kragni i rukavu fantasticna. Elegancija ziva, bas kao nasa igra ;) Ko god misli da bi nam trebali nekakvi zmajevi hodati po dresovima, je malo reci mahnit. Kupujem tri komada cim izadju - Spahic, Kolasinac, Pjanic :)
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 04 apr 2014, 10:02

kokakolas je napisao/la:Džeko upravo postao Amira Spahića u novom dresu... To je to znači...

slika
meni je odličan,dobro ovom momku nešto baš i ne stoji nije njegov broj :) valjda će se ovi u savezu potruditi da uzmu prave brojeve a ne ko Pjanić u Legei 3 broja veći pa ko daje vreću obukao...

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 04 apr 2014, 10:07

raja, evo maloprije javljaju da od sutra u mc donalds-u dobijes paklo panini slicica uz svaki meni.....pa bujrum :)

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 04 apr 2014, 10:10

bijeli dres je sranje, tanko,providno,nigdje veze :oops:

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 04 apr 2014, 10:14

kokakolas je napisao/la:Pricajte vi sta hocete ali meni je ovaj minimalisticki dizajn najbolji. I jos je ona crna crta na kragni i rukavu fantasticna. Elegancija ziva, bas kao nasa igra ;) Ko god misli da bi nam trebali nekakvi zmajevi hodati po dresovima, je malo reci mahnit. Kupujem tri komada cim izadju - Spahic, Kolasinac, Pjanic :)
Ovo. Plavo-bijela i bijelo-plava kombinacija su uvijek bile naš zaštitni znak i ne mogu zamisliti reprezentaciju u bilo kojoj drugoj kombinaciji. Adidas će vjerojatno do Eura dodati još neki detaljčić koji je unikatno naš, ali ništa pretjerano. Zmajeve i ostale stvari ostaviti za zastave. Na njima izgledaju odlično, na dresovima ne.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 04 apr 2014, 10:22

ta crna crta bi trebala biti zuta, onda bi bilo ekstra......moje misljenje

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 04 apr 2014, 10:35

Chuckie je napisao/la:Ovo se samo moze desiti kod bosnje. Glavni igrac tima leakovo dresove prije zvanicne prezentacije, haha kakav idiot. Mogo ih je uslikati na kabadahijici pa da ugođaj bude potpun. Jebm ti ovu banana republiku.
stvarno smo mi posebna sorta, to nigdje na svijetu nema!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 04 apr 2014, 10:38

revan je napisao/la: Ovo. Plavo-bijela i bijelo-plava kombinacija su uvijek bile naš zaštitni znak i ne mogu zamisliti reprezentaciju u bilo kojoj drugoj kombinaciji. Adidas će vjerojatno do Eura dodati još neki detaljčić koji je unikatno naš, ali ništa pretjerano. Zmajeve i ostale stvari ostaviti za zastave. Na njima izgledaju odlično, na dresovima ne.
ma nije tu nikad bilo nikakve dileme, plavi i bijeli dres su fiksni, tu nije nikad bilo nikakve dileme.
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:ta crna crta bi trebala biti zuta, onda bi bilo ekstra......moje misljenje
slažem se 100%, ali samo na plavom

inače ili se na slici ne vidi ili nema one blage neutralne mustre na plavom dresu koja je vidljiva na standardnom adidasovom modelu

slika
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 04 apr 2014, 11:36, ukupno mijenjano 1 put.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 apr 2014, 11:11

Uh, ovaj plavi mi se bas svidja. Jednostavno, a lijepo.
S druge strane bijeli prosjecan, ali dobro... adidas je adidas, nema mjesta zaljenju. :mrgreen:

Samo se nadam da ce dresovi biti koliko-toliko uz tijelo, ovaj bijeli mi se po tom pitanju ne svidja.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 04 apr 2014, 11:26

Ovaj plavi je premoćan, a bijeli i nije nešto, jedva čekam 1.6 valjda se tad mognu naručiti negdje :)

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 04 apr 2014, 11:34

mada je i to pitanje da li je ovo baš taj dres za SP (naravno uz simbol svjetskog i sve što uz to dolazi)

ako uporedimo prve dvije sliek koje su procurile pitanje je da li je to uopšte isti dres

slika slika

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 04 apr 2014, 11:36

Razlika nije mala, već je uopšte nema.

Ustvari ima, jedna ogromna razlika. Na gornjoj slici je prednja strana dresa, na donjoj zadnja.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 04 apr 2014, 11:39

Donnie Darko je napisao/la:Razlika nije mala, već je uopšte nema.

Ustvari ima, jedna ogromna razlika. Na gornjoj slici je prednja strana dresa, na donjoj zadnja.
Baš tako, tačno se vidi da je druga strana dresa koja je na ovome prvobitnom dresu slabo vidljiva ipak identična, srećom jer je dres providan. Tako da se kada malo bolje pogledaš linije vidi da je prvi dres identičan drugome. :thumbup:
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 04 apr 2014, 11:43, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 47 gostiju.