GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

SiamoNoi
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la SiamoNoi » 01 apr 2014, 21:26

Pronađite razliku
„Zakoni su jednaki za sve“ , „Pravda ne poznaje boju kože, imovinski ili društveni status“, „Svi građani RH su jednaki, i za to postoje institucionalni mehanizmi“.

Jesu li vam poznate ovakve parole? Vrijede li one zaista u našem društvu i državi?

Ponekad nisu potrebne velike riječi ni nadahnuti tekstovi koji će reći kako stvari zapravo stoje. Zato bi htjeli čuti Vaše mišljenje, kroz jednu igricu/pitalicu.

Ispred vas su tri slike ophođenja policije prema jednom građaninu koji je sudjelovao u neredu u loži, nosi crveni prsluk:

slika

slika

slika

..a ovo su slike ophođenja prema jednom drugom građanina koji je sudjelovao u tim istim neredima:

slika

slika

slika

Možete li pronaći barem jednu razliku u postupcima policije zbog koje one parole s početka teksta ostaju samo mrtvo slovo na papiru?

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 03 apr 2014, 18:13

Tko nije vidio...
slika
http://www.tportal.hr/sport/nogomet/324 ... Mamic.html
slika
:roll: :roll:

slika
Jurišić objasnio

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 03 apr 2014, 20:36

Steta sto ode Bernard :cry: .

btw. http://www.jutarnji.hr/istraga-bandicev ... -/1179628/" onclick="window.open(this.href);return false;

:opaopa: :opaopa:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 03 apr 2014, 22:51

http://www.24sata.hr/nogomet/sud-kaznio ... ica-360682

Maminjo na crnoj listi splitskih stadiona :lol: :lol:

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 03 apr 2014, 22:59

Koliko god se pravili blesavi i sprdali na sve, stegne u grlu:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 apr 2014, 00:46

Odvratno.Ali ogromnu većinu stvari su uspjeli obuhvatit.Baš je pogođen video.
Fali Čačić recimo i jos neke sitnice :mrgreen:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 04 apr 2014, 00:54

Njihov mozak je kao sumeca tableta...

slika
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 apr 2014, 01:10

Zato smo i preimenovali temu na fo*um.hr-u u Dinamo Zagreb,šumeće tablete

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 04 apr 2014, 10:10

Boban da se u to ukljuci, svaka cast, al ovi gore zaista i jesu za sumece tablete max. :)
Mada odlicna humoristicna dosjetka Jurisica.
...Život za Široki...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 04 apr 2014, 10:54

Pa zato, ne ''pare'' mi kao netko koga bi JA osobno mogao shvatiti ozbiljno. Simic je vec sve objasnio svojim Noina arka primjerom, izbacio se automatski u startu, redikul. Silvio Maric? Are you kidding me, kao zeton propao, od njega bi savjet u vezi kladionice prihvatio jedino. A Biscan, taj nema gdje se ubacio ne bi, sve kao fol mirni, stalozeni decko iz prikrajka. Sokota isto biznismen nema sta.
Mislim, OK, shvacam ja da oni i dalje imaju neku vrijednost medju navijacima Dinama i da im znaci nesto i to je hvalevrijedno i razumljivo, ali meni ovako sa strane su ovi likovi smijesni kao nekakvi predvodnici promjena u Dinamu.
Da je tu, kao sto rekoh, ustao Boban, Prosinecki i sl. makar iz te generacije, rekao bih u redu, svaka cast, al ovo gore je teski mediokritet, a i sjetim se one presice i muka mi bude, pa ono sam ja bez ikakve pripreme mogao izjaviti i proanalizirati, zatraziti, a uopce ne diseciram datu tematiku, niti mi trebaju papirici i podsjetnici pogotovo. Neozbiljno.
I nije uopce da podrzavam Mamica, nit mi sta znaci nit mi je potrebno, gledam onako kako to ljudi gledaju sa strane, a ja osobno se nadam da ce to sve zavrsiti onako kako narod zeli, kako navijaci ovog velikog kluba zele, jer su to zasluzili.
...Život za Široki...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 04 apr 2014, 13:21

Bolje i ova cetvorica nego npr. Vlado Kasalo :lol:

Do neki dan nisam ni znao da Boban ima zavrsen neki studij za managera il tako nesto, u svakom slucaju ima neku skolu koja moze vrijedit u nogometnom poslu. Kada bi se on ukljucio i recimo Zajec koji je obnasao visoke funkcije u vise klubova onda bi to bilo milijun koraka unaprijed. Neki dan citam i da bi se i Shala ukljucio ako bi se prikljucili Boban i Zajec :mrgreen: On kaze da sad ne zeli nista jer je u Njemackoj, ne zeli nista na daljinu, al ako to dodje na ozbiljniju razinu bit ce tu. I kad sam kod njeg, tom covjeku treba dat neki orden.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 apr 2014, 13:57

ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa zato, ne ''pare'' mi kao netko koga bi JA osobno mogao shvatiti ozbiljno. Simic je vec sve objasnio svojim Noina arka primjerom, izbacio se automatski u startu, redikul. Silvio Maric? Are you kidding me, kao zeton propao, od njega bi savjet u vezi kladionice prihvatio jedino. A Biscan, taj nema gdje se ubacio ne bi, sve kao fol mirni, stalozeni decko iz prikrajka. Sokota isto biznismen nema sta.
Mislim, OK, shvacam ja da oni i dalje imaju neku vrijednost medju navijacima Dinama i da im znaci nesto i to je hvalevrijedno i razumljivo, ali meni ovako sa strane su ovi likovi smijesni kao nekakvi predvodnici promjena u Dinamu.
Da je tu, kao sto rekoh, ustao Boban, Prosinecki i sl. makar iz te generacije, rekao bih u redu, svaka cast, al ovo gore je teski mediokritet, a i sjetim se one presice i muka mi bude, pa ono sam ja bez ikakve pripreme mogao izjaviti i proanalizirati, zatraziti, a uopce ne diseciram datu tematiku, niti mi trebaju papirici i podsjetnici pogotovo. Neozbiljno.
I nije uopce da podrzavam Mamica, nit mi sta znaci nit mi je potrebno, gledam onako kako to ljudi gledaju sa strane, a ja osobno se nadam da ce to sve zavrsiti onako kako narod zeli, kako navijaci ovog velikog kluba zele, jer su to zasluzili.
Cekaj,sta je falilo presici?Stvarno mi nije jasno.
I kbk jesu li propali biznismeni ili ne.Kakve to tocno ima veze s time da ih se ozbiljno shvati kada se zalazu za model 1clan=1glas?Pa nisu se kandidirali za izbore da bi ih analizirali sto su napravili nakon nogometne karijere.Ljudi su vazni igraci iz klupske povijesti i kada oni krenu pricati o stanju u klubu neutralna masa koja uopce nema pojma sto se dogada (a ima jos uvijek i takvih koji vide da je nesto lose,ali ne znaju tocno sta) u klubu ih uzme 100 put ozbiljnije nego sto uzimaju misljenje BBB-a ili ZZD-a svih ovih godina.I zato je i samo ta prva njihova presica puno znacila.Da ne spominjem koliko znaci sto su od tada svaki dan po novinama (jutarnji,vecernji,sportske...),radiju (101...),tv-u (nova,jabuka,rtl...)...Tako da su sva cetvorica samo do sada odradila ogroman posao,a ovo je tek pocetak.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 04 apr 2014, 14:06

Ne volim kad netko izgleda nepripremljen, a saziva pressice, kad nije elokventan, a uzima se mikrofona ili podsjetnika, meni je to smijesno, doduse zbog svog posla ja ovo cesto radim, pa moze i zato biti, kako god.

Nema veze eto kakvi su biznismeni, kao sto kazes nece se kandidirati, valjda, ali to drugo sve sto si rekao se vec unaprijed znalo, odnosno zna se, nisu nista, ali bas nista novo, ni rekli ni zatrazili ni napravili.
Jedino se slazem s tim da je rijec o proslavljenim Dinamovim igracima novije povijesti i da podrzavaju sve to pa podcrtavaju sve navedeno kao svoje misljenje (iako se samo konformiraju s onim sto ZZD ionako vec trazi), no, hocu reci da ne moze MENI dobiti to na legitimnosti bez pravih legendi ovoga kluba, jer, uz duzno postovanje gore navedenim kao igracima i Dinamu kao klubu, ali ako su ovo njegove najvece legende, jedini oni koji mogu ovako istupiti javno u svoje ime i traziti neke promjene, onda mi je jasno zasto Mamic toliko godina se samo osmijehuje na ovakve likove i lagano rusi svaku opoziciju.
Mislim, i ja bih se smijao, realno, da me ovakvi nesto kao prozivaju.

Znaci, moje osobno misljenje kao distanciranog, neovisnog posmatraca na to sto si citirao. Kao sto rekoh, Boban, Prosinecki, Zajec i sl. da to kazu i ustanu protiv tiranije i ustvari USTRAJU u tome i ustvari se KANDIDIRAJU ili navedu koga bi htjeli u klubu, kako ga organizirati, ustrojiti, da to sve profesionalno izgleda i razradjeno do najsitnijeg detalja, onda u redu, svaka cast, ali ovako kad vidim ove gore meni to samo podsmijeh izaziva, a vjerujem i Mamicu i onima oko njega (sto ne znaci da ga podrzavam opet kazem, cisto realno, hladno analiziram).
...Život za Široki...

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 04 apr 2014, 14:57

četvorka sramoti samo sebe ovim smiješnim ispadama :lol: pričaju samo protiv glave,a još nisam čuo nikakav plan šta bi to oni napravili.a kolko su pametni je samo potvrdio Šokota: kaže kad bi Dinamo imao 50 000 članova i svaki od njih bi dao po 100kn i eto vam pola godišnjeg proračuna!! :lol:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 04 apr 2014, 16:17

Seaman je napisao/la:još nisam čuo nikakav plan šta bi to oni napravili
Oni nemaju plan, jer oni ne idu protiv Mamica u smislu da oni dobiju pozicije nakon njega nego da se raspisu izbori, tj. da se na izborima kandidira neki neodredjen broj kandidata i da ti kandidati iznose svoje planove i na osnovu obecanja, odnosno vjerovanja u obecanja da se izabere uprava kluba. Ako dodje do izbora i ovi budu kandidati sigurno ce iznijeti neki plan, jer zasto iznositi plan ako nema izbora. Oni se ne bore za poziciju vec za izbore.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 apr 2014, 17:07

ŠB_Fidelis je napisao/la:Ne volim kad netko izgleda nepripremljen, a saziva pressice, kad nije elokventan, a uzima se mikrofona ili podsjetnika, meni je to smijesno, doduse zbog svog posla ja ovo cesto radim, pa moze i zato biti, kako god.

Nema veze eto kakvi su biznismeni, kao sto kazes nece se kandidirati, valjda, ali to drugo sve sto si rekao se vec unaprijed znalo, odnosno zna se, nisu nista, ali bas nista novo, ni rekli ni zatrazili ni napravili.
Jedino se slazem s tim da je rijec o proslavljenim Dinamovim igracima novije povijesti i da podrzavaju sve to pa podcrtavaju sve navedeno kao svoje misljenje (iako se samo konformiraju s onim sto ZZD ionako vec trazi), no, hocu reci da ne moze MENI dobiti to na legitimnosti bez pravih legendi ovoga kluba, jer, uz duzno postovanje gore navedenim kao igracima i Dinamu kao klubu, ali ako su ovo njegove najvece legende, jedini oni koji mogu ovako istupiti javno u svoje ime i traziti neke promjene, onda mi je jasno zasto Mamic toliko godina se samo osmijehuje na ovakve likove i lagano rusi svaku opoziciju.
Mislim, i ja bih se smijao, realno, da me ovakvi nesto kao prozivaju.

Znaci, moje osobno misljenje kao distanciranog, neovisnog posmatraca na to sto si citirao. Kao sto rekoh, Boban, Prosinecki, Zajec i sl. da to kazu i ustanu protiv tiranije i ustvari USTRAJU u tome i ustvari se KANDIDIRAJU ili navedu koga bi htjeli u klubu, kako ga organizirati, ustrojiti, da to sve profesionalno izgleda i razradjeno do najsitnijeg detalja, onda u redu, svaka cast, ali ovako kad vidim ove gore meni to samo podsmijeh izaziva, a vjerujem i Mamicu i onima oko njega (sto ne znaci da ga podrzavam opet kazem, cisto realno, hladno analiziram).
Ipak im je ovo bila prva takva presica u životu pa nervozu i ostalo treba uzet u obzir.Istina,Šimić je vodio i one oko sindikata...bit će to i bolje kada se "uigraju".

Znali smo ti i ja unaprijed i ostali koji prate,ali dosta ljudi nije znalo.Evo netko je na jednom drugom forumu to dobro objasnio:
Ne mogu ništa mjenjati naravno, al mogu popularizirat ideju. Recimo mi ovdje imamo stav o tome (i neke informacije), hard core mamićevac ima svoj stav, ovo može utjecati na one neupućene, koji su li-la i sl. Pa uzmi ova 4, kažu nisu imali pojma o situaciji u klubu do nedavno, a vidi kolku su hajku digli, a nisu rekli ništa novo što ZZD nije rekao.
Ono čisto da se ljudi zapitaju - ako je taj mamić tako dobar zašto se boji izbora i sl...

Podcjenjuješ snagu "javno mnijenja". Naravno javnost ne odlučuje, al lakše je pogurat određene ideje, i donijeti određene odluke kad imaš potporu "javnosti". Naravno "javnost" je relativan, fejk pojam i može se manipulirati. Primjera radi - ajd seri protiv nekog ili nečeg ili mjenjaj nešto kad je na vrhu popularnosti - nisi in, nebitan si, smješan si. Bolje je medije imat na svojoj strani, nego protiv iako ništa ne odlučuju u konačnici.
Istupili su javno i Soldo,Prosinečki,Stanić...

I nitko neće sa nikakvim planom "izrađenim do posljednjeg detalja" izać u javnost dok se ne raspišu izbori.Kad se to napravi bit će kandidata,nema brige uopće pa što se kome sviđa za to će glasat.

I možda vam je ovo glupo,ali i broj lajkova na fb-u nesto govori.ZZD je trebala koja godina da dođe do sadašnjih 20 000 i nešto lajkova dok su ovi na toj brojci nakon tjedan dana.Govori nesto u smislu podrške ovoj inicijativi i koliko brže ljudi sada shvaćaju o čemu se tu zapravo radi.A to je sada itekako važno,da se ljudi konačno krenu učlanjivat u većem broju.

Šimić i Šips na HRT-u:http://sport.hrt.hr/simic-o-svojoj-borb ... diatoolkit

http://www.tportal.hr/sport/nogomet/325 ... eloni.html

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 04 apr 2014, 20:19

http://www.jutarnji.hr/maksimirski-klub ... -/1179506/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 05 apr 2014, 01:20, ukupno mijenjano 1 put.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 04 apr 2014, 21:20

@ŠB_Fidelis,

Vidim da si slušao presice ZND-a i to kako govore, ali nisam siguran da si slušao što se govori. Na svakom istupu se naglasilo da ih trenutno ne zanimaju pozicije, fotelje, mjesta, itd., nego postizanje normalnog kluba, vraćanje kluba navijačima, težnja ka demoktratskom Dinamu koji će djelovati sukladno Zakonima i Statutu.

Ono za što su oni (zasad) podmetnuli svoja leđa kako bi se postiglo gore navedeno jeste: skretanje pozornosti na nepravilnosti u radu kluba, promicanje ideje o demokratskim izborima u klubu i animiranje ljudi na učlanjenje s posebnim naglaskom na ovo posljednje! I prokleto ne shvaćam zbog čega bi im za takve uloge trebale posebne komunikacijske vještine, planovi za oporavak Dinama, poznavanje ustavnog prava i rada na računaru?!

Znači, oni nisu ti koji će skinuti Cigana, niti ga sutra zamijenuti. Tu su zbog Dinamovog čovjeka u kojeg žele vratiti Dinamo.

Dakle, momci su tu jer kuže cijelu stvar, a svjesni su koliko će ih obični dinamovci ''pušiti'', bez obzira koliko i ti ljudi kužili sve ovo! Nije isto kad te na učlanjenje poziva M.M. sa 200 gostovanja i kad to radi ekipa koja je za taj klub odigrala 400 utakmica.

Slično je i s medijima. U ovih 10-ak dana koliko izlaze u javnost su dobili više prostora nego BBB i ZZD u zadnjih 4 godine, a ništa novo nisu rekli.
ŠB_Fidelis je napisao/la:onda mi je jasno zasto Mamic toliko godina se samo osmijehuje na ovakve likove
Pravi rezultati rada ove četvorke se vide negdje drugo, a ne na narkomanovom osmjehu.
slika
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 04 apr 2014, 21:23

Sve je to OK, I can respect that, kazem samo kakav utjecaj i dojam ostavljaju na mene dok ih slusam sa strane neopterecen ishodom, to je niska klasa Dinamovih legendi i ljudi uopce sposobnih suvisne artikulacije i argumentacije, a meni, znaci meni, takvi nemaju sta traziti u javnom, medijskom prostoru.

Sent from my HTC One 801e using Tapatalk
...Život za Široki...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 04 apr 2014, 22:45

Po meni jedino Dario ovdje izgleda neko ko se razumije i kome se može vjerovati da zna šta želi.
Ove ostale ne bi komentirao, izazivaju toliki :lol: kod mene da jednostavno ne mogu ništa ni napisati.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.