U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

legenda reala
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la legenda reala » 03 apr 2014, 16:52

ima li sastava :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 03 apr 2014, 17:11

MrMuscle je napisao/la:Otkad ja pisem o Zeljinoj 98. generaciji...kpja je sastavljenja od talentovane djece iz cijele BiH... Najvise u njoj igraca sa strane... Dugo se bolja genracija nece pojaviti... pa bolja je cak i od Gojakove genetacije... samo ne znam sto Sake nije zvao Behrama ubjedljivo najboljeg igraca koji odskace vise od svojih vrsnjaka nego Gojak...
Dakle jedino Zeljo nastavlna sa svojim trendovima mladih igraa i davanje sanse istima... umjesto dovodjenja polovnjaka...kal ostali klubovi... Eto Behram ce vec od ljeta poceti trenirati sa prvim timom..
Pozvan je Behrem,igrao je danas,ušao u drugom poluvremenu umjesto momka iz HSV-a (Demirović).
legenda reala je napisao/la:ima li sastava :?:
Bosna i Hercegovina: Jasko Keranović, Ognjen Davidović, Sandi Husić, Mato Stanić (58. Ajdin Mujagić), Mijo Miletić, Toni Nikić (73. Besim Šerbečić), Amar Suljić, Denis Žerić, Emir Bijelić (73. Alan Delić), Zinedin Mustedanagić, Ermedin Demirović (58. Said Behram). Selektor: Sakib Malkočević.
it's football day

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 apr 2014, 17:27

Znači da su se ipak ova djeca iz dijaspore odazvala tj. klubovi su im dali dopuštenje :cool:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 03 apr 2014, 18:30

A gdje je Mustafic dugo cekamo tog malog zna li ko sta. Je li dosao na turnir ili opet ledja ozljedjena nikako da zaigra a toliko se pisalo o njemu.

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 03 apr 2014, 23:32

dubrovnik je napisao/la:A gdje je Mustafic dugo cekamo tog malog zna li ko sta. Je li dosao na turnir ili opet ledja ozljedjena nikako da zaigra a toliko se pisalo o njemu.
Taj momak je meni totalna enigma,ove sezone ga nema u kadetima Borussie,tj. uopšte nije ubilježio službeni nastup...ne znam stvarno. :gore:

P.S. Sjeća li se ko famoznog Izeta Zahirovića? Bosanac koji je živio u Irskoj,inače iz Jablanice,prvi bosančeros koji je obukao dres velikog Manchestera.Kažu ljeti dolazio pikati loptu po školskom igralištu,djelio opremu Manče i uveseljavao lokalne klince. :D
Da li je legenda o Izi samo bajka ili stvarnost,izgleda da nećemo nikad saznati. :bih:
it's football day

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 apr 2014, 23:41

dubrovnik je napisao/la:A gdje je Mustafic dugo cekamo tog malog zna li ko sta. Je li dosao na turnir ili opet ledja ozljedjena nikako da zaigra a toliko se pisalo o njemu.
Hajde dizu ga kao da je Messi. Uvijek tamo-vamo na nekim navodnim probama. Gluposti novinara. Vjerovatno uospte ne igra za Borussiu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 03 apr 2014, 23:45

Cartman je napisao/la:
Hajde dizu ga kao da je Messi. Uvijek tamo-vamo na nekim navodnim probama. Gluposti novinara.
Ja se najviše i bojim da je on produkt nazovi novinara,daj Bože da nisam upravu,ali sve mi nekako smrdi na to.

Kad smo kod njemačke momak iz druge Borussie bi morao biti pod lupom:

http://www.transfermarkt.co.uk/en/dzeni ... 51295.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Pored njega i Bektića obavezno svim silama pokušati dovesti pod našu zastavu.Ako ćemo realno i lakše ćemo dobiti igrača iz Njemačke nego recimo Švedske(Ali Suljić po onome što sam vidio/pročitao je zaista strašan potencijal,ali opet teško je zajebati šveđane...).
it's football day

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 apr 2014, 23:53

Baboon je napisao/la: P.S. Sjeća li se ko famoznog Izeta Zahirovića? Bosanac koji je živio u Irskoj,inače iz Jablanice,prvi bosančeros koji je obukao dres velikog Manchestera.Kažu ljeti dolazio pikati loptu po školskom igralištu,djelio opremu Manče i uveseljavao lokalne klince. :D
Da li je legenda o Izi samo bajka ili stvarnost,izgleda da nećemo nikad saznati. :bih:
Izet rastura u Unitedovoj U-19 ekipi vec desetak godina. Samo cekaju pravi momenat da ga puste u A ekipu. :mrgreen:
Meni je najjaci onaj sto je sebe fotosopiro pored Guardiole, dospio i u Avaz kao veliki potencijal. Nidje veze.
Ili onaj sto se sliko u Realovom dresu i postavljao lazne vijesti o sebi :mrgreen:

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 03 apr 2014, 23:56

calcio je napisao/la:
Baboon je napisao/la: P.S. Sjeća li se ko famoznog Izeta Zahirovića? Bosanac koji je živio u Irskoj,inače iz Jablanice,prvi bosančeros koji je obukao dres velikog Manchestera.Kažu ljeti dolazio pikati loptu po školskom igralištu,djelio opremu Manče i uveseljavao lokalne klince. :D
Izet rastura u Unitedovoj U-19 ekipi vec desetak godina. Samo cekaju pravi momenat da ga puste u A ekipu. :mrgreen:
Meni je najjaci onaj sto je sebe fotosopiro pored Guardiole, dospio i u Avaz kao veliki potencijal. Nidje veze.
Ili onaj sto se sliko u Realovom dresu i postavljao lazne vijesti o sebi :mrgreen:
Ovog sam izgleda propustio,kad je to bilo? :lol: A priču ovog realovca su popušili isto neki kvazinovinari pa objavili tekst na svom portalu o famoznom bosancu koji igra za veliki Real Madrid :lol: :lol:
it's football day

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 apr 2014, 23:59

Baboon je napisao/la:Ako ćemo realno i lakše ćemo dobiti igrača iz Njemačke nego recimo Švedske(Ali Suljić po onome što sam vidio/pročitao je zaista strašan potencijal,ali opet teško je zajebati šveđane...).
Nije teško zaje*at' Šveđane, nego je teže prevest' bosanske Švede, nego bosanske Nijemce da igraju za nas. Inače, i manji kapaciteti za proizvodnju kvalitetnih igrača Švedskoj daju epitet države koja se bori za svoje igrače.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 04 apr 2014, 00:01

Baboon je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Ovog sam izgleda propustio,kad je to bilo? :lol: A priču ovog realovca su popušili isto neki kvazinovinari pa objavili tekst na svom portalu o famoznom bosancu koji igra za veliki Real Madrid :lol: :lol:
Prije par godina, mislim da je mali Bosancero iz Australije ili tako nesto. :D Ima na jednoj od ovih tema na ovom pdf ali ko ce to naci... Avaz objavio clanak o njemu, mladi talenat odusevio Pepa :mrgreen:

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 04 apr 2014, 00:15

zizu1991 je napisao/la:
Baboon je napisao/la:Ako ćemo realno i lakše ćemo dobiti igrača iz Njemačke nego recimo Švedske(Ali Suljić po onome što sam vidio/pročitao je zaista strašan potencijal,ali opet teško je zajebati šveđane...).
Nije teško zaje*at' Šveđane, nego je teže prevest' bosanske Švede, nego bosanske Nijemce da igraju za nas. Inače, i manji kapaciteti za proizvodnju kvalitetnih igrača Švedskoj daju epitet države koja se bori za svoje igrače.
To sam i mislio kad sam napisao da je teško švedima uzeti igrača,kad je krenuo onaj projekt Otvorena vrata nadao sam se nekim pozitivnim stvarima,ali nažalost izgleda da neće biti puno koristi od toga. :(

edit:
http://www.****.com/vesti/srpsk ... dnom/71362" onclick="window.open(this.href);return false;

koliko je realno ne znam,ali svakako treba pokušati makar popričati s momkom
it's football day

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 apr 2014, 00:20

Onaj projekt Otvorena vrata je najveća sramota novog Saveza dosada.
Nevjerovatno šta su si dopustili čitavom tom zbrkom, i halabukom oko ničega.
Kad kažem oko ničega, mislim na to, da igrači koji su tamo selektovani, i procijenjeni da postoji
mogućnost njihovoga daljeg napretka, i igranja za naše omladinske selekcije, uopšte nisu bili uzeti u obzir
od strane bilo kojeg selektora naših omladinskih selekcija.

Ignorantski odnos selektora prema onome što je učinjeno, odnosno nije učinjeno tamo dovoljno pokaziva
koliko su selektori i Savez uvezani što se selekcije igrača tiče, i koliko su uopšte kao cijelina efikasni.

Efikasnost i cijelina u dva pojma Savez i Selektori je sramotno pominjati. damn
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 04 apr 2014, 00:31

Mislim da je prica o povredi ledja bila izmisljena.

Njemu je sad u Njemackoj pravo tesko, bukvalno je sam. Dok je bio u Francuskoj imao je sestru, koja tamo valjda studira. Roditelji rade u Luxemburgu. Treba ga pustiti prvo da se uklopi i da sve to krene nekim normalnim tokom. Ne vjerujem da ce biti problema za njega kasnije. Naravno, ako bude imao potrebni kvalitet za nasu reprezentaciju.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 04 apr 2014, 00:56

mustafic ce dobiti dozvolu za novu sezonu, dosad je nastupao samo u prijateljskim

dzenis burnic je dogovorio prelaz u bayern od nove sezone. strasno sta taj mali radi. najbolji igrac u17 borussije i ako je godinu dana mladji od ostalih

u monchengladbachu ima jos almir arapovic, 98. godiste. u bayernu igra ajlan arifovic, isto tako 98. godiste. valjda ce biti pozvani na sljedecem okupljanju

u 98.om godistu se cini da ima dosta igraca u kvalitetnim klubovima. pored ovih gore, tu su ovi vec pozvani kao npr husic, demirovic ili bijelic. jos kad se dodaju najbolji iz bih, kao sto se spominje naprimjer behram, mogla bi biti ovo jaka generacija.
od sljedece sezone se povecava i broj ucesnika na prvenstvima za mlade. u21 na 12 ekipa, a u19 i u7 ep na 16 ekipa.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 04 apr 2014, 08:04

dubrovnik je napisao/la:Nije los novi spisak juniora kao da se I Karacic popravlja. Ili mozda cita forum.
prenio mu ja vaše želje i pozdrave pa je uvažio svakoga pomalo i sklopio ekipu :lol: :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 apr 2014, 08:13

Kevin je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Nije los novi spisak juniora kao da se I Karacic popravlja. Ili mozda cita forum.
prenio mu ja vaše želje i pozdrave pa je uvažio svakoga pomalo i sklopio ekipu :lol: :lol:
Nego reci mi imas li slucajno kontakt sa Susicem, da i njemu preneses "pozdrav"? :twisted: :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 04 apr 2014, 08:40

Principatus je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
Nego reci mi imas li slucajno kontakt sa Susicem, da i njemu preneses "pozdrav"? :twisted: :mrgreen:
:nene:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 04 apr 2014, 10:13

Kevin je napisao/la:
Reko sam ja da će od tebe biti nešto još ako se nastavimo svađati za godinu dana ćeš ti biti vodja BHF :D :D Sasvim uredu spisak za ove prijateljske je čovjek napravio od mene ima plus

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 04 apr 2014, 10:16

Principatus je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
Za toga treba vezu tražit u Splitu ne u Sirokom :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983 i 21 gost.