FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Vandelanoite
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Vandelanoite » 03 apr 2014, 21:51

Cap17an je napisao/la:Da, pravi primjer povezivanja novca, stadiona i transfera je Arsenal. Uspješni engleski klub sa 0 titula u zadnjih 7-8 godina.
Ne znam zašto se smiješ navijačima Arsenala, Real je uložio milijarde i milijarde, a osvojio je jednu Primeru i jedan kup, jedini razlog što se Real i danas naziva uspješnim klubom su titule iz doba Habsburgovaca.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 03 apr 2014, 21:54

miki_92 je napisao/la:ako je ovo sto pise za Reusa istina, jedino zbog toga ce mi biti zao sto je klub suspendovan (znam da ce i Donnielu :mrgreen: )
Kako piše katalonski 'Sport', agent Marca Reusa je trebao pregovarati sa Barcelonom ovog ljeta, ali kako je FIFA uvela sankcije za katalonski tim, Reus bi se trebao zadržati još jednu sezonu u Dortmundu.
Režem vene ako je ovo istina. :plac:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 03 apr 2014, 22:02

Šteta što propade transfer Ter Stegena :? valja nam i naredne godine gledati Pinta na golu :hmmmmm:
a zamjena mu Oier :lol: strašno

plakat cemo mi za Valdesom kad ode na ljeto

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 03 apr 2014, 22:03

Ter Stegen dolazi. :violina:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 03 apr 2014, 22:05

Lillard je napisao/la:Ter Stegen dolazi. :violina:
malo morgen

http://www.****.com/vesti/bloki ... lonu/73624" onclick="window.open(this.href);return false;

cak i njegov menager potvrdio da je transfer propao

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 03 apr 2014, 22:07

E vala ovo vam je peh i po'.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 03 apr 2014, 22:07

Koji borac :bow: :bow: :bow:
[youtube][/youtube]

Nije jos nista gotovo.Ako se transfer Halilovica nije stopirao,ne vidim razlog zato bi bio stopiran transfer Ter Stegena ukoliko je sve gotovo kako se pricalo.
Visca el Barça ! Mes que un club !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 apr 2014, 22:20

Ja vam kazem - uskoro pravilo - Barcelona igra sa 8 igraca :D
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 03 apr 2014, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 03 apr 2014, 22:20

Svako loše za neko dobro.... Ako nam zabrane transfere bit cemo sigurni da novinari nece pisati da Messi odlazi na ljeto/zimu xD
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 03 apr 2014, 22:21

Ova kazna je najbolja stvar koja se desila u Alvesovoj karijeri.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 03 apr 2014, 22:42

Uglavnom svi su drugi krivi, sve je zavjera i namjestaljka :lol: :lol: hej namjestili im neplacanje poreza, dovodjenje balavaca nesto starijih od predskolskog uzrasta, malverzacije i prevare u vezi transfera sve je to namjesteno :mrgreen:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 apr 2014, 22:48

BigBigBang je napisao/la:Uglavnom svi su drugi krivi, sve je zavjera i namjestaljka :lol: :lol: hej namjestili im neplacanje poreza, dovodjenje balavaca nesto starijih od predskolskog uzrasta, malverzacije i prevare u vezi transfera sve je to namjesteno :mrgreen:
Stvarno ne mogu da vjerujem kako vam uspijeva da sve to toliko srcu primate i pisete svi slicno kao sto ti pises. Milion i jedan razlog povlacite na sve strane od penala, Mesija i drogiranja, Nejmara i poreza, sudija i uefalone i evo napokon ste "nasli" nereglularnost. A sve to radite zasljepljeni nemoci u direktnim okrsajima i ne misleci da ce se to i vama o glavu obiti. Da mi je naci veci klub u svijetu koji ne kupi djecurliju. Evo prosle godine je Barca i u Bosni (Sarajevu) imala svoj kamp gdje je pikala nove nade.
p.s. ni sekunde vi ne bi pjenili da je bilo bar nerjeseno nedavno u klasiku. :think:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 03 apr 2014, 22:56

- Nikad nismo prekršili španjolske propise prije potpisivanja ugovora s mladim talentima. Fifa sad kažnjava model koji funkcionira već 35 godina, a mi ga nemamo namjeru mijenjati, rekao je Bartomeu te dodao:

- Želimo svim svojim navijačima i članovima kluba iskazati našu ogorčenost takvom odlukom. Ovo je velika nepravda za nas, nama se namješta, a sve su isto radili i drugi klubovi. Nismo učinili ništa loše, samo pokušavamo izgraditi najbolji klub na svijetu, a to nekome očito smeta. U posljednje se vrijeme događaju čudne stvari i očito je da netko pokušava srušiti naš klub.

Novinari su ga pitali i o već dogovorenim transferima Alena Halilovića i Andre Ter Stegena.

- Naši planovi se ne mijenjaju, mi ćemo nastaviti s dovođenjem planiranih pojačanja, rekao je Bartomeu koji je najavio da će se klub u svakom slučaju žaliti.

Odma u kost Bartomeu :bow: slika
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 03 apr 2014, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça ! Mes que un club !

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 03 apr 2014, 22:57

Bartomeu je jben igrac :ljepota: :ljepota: ..

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 03 apr 2014, 22:58

Donnie Darko je napisao/la:Ova kazna je najbolja stvar koja se desila u Alvesovoj karijeri.
:roll:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 03 apr 2014, 23:07

@rerna, sve to sto ti pricas ne opravdava kriminalno i mafijasko ponasanje uprave vaseg kluba. Svi ovi zadnji primjeri govore da ne prezate ni od bilo kakvog lopovluka i vise me apsolutno nista ne moze iznenaditi kad ste vi u pitanju.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 03 apr 2014, 23:09

Harrison je napisao/la:@rerna, sve to sto ti pricas ne opravdava kriminalno i mafijasko ponasanje uprave vaseg kluba. Svi ovi zadnji primjeri govore da ne prezate ni od bilo kakvog lopovluka i vise me apsolutno nista ne moze iznenaditi kad ste vi u pitanju.
To smo davno ustvrdili :thumbup:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 03 apr 2014, 23:11

Harrison je napisao/la:@rerna, sve to sto ti pricas ne opravdava kriminalno i mafijasko ponasanje uprave vaseg kluba. Svi ovi zadnji primjeri govore da ne prezate ni od bilo kakvog lopovluka i vise me apsolutno nista ne moze iznenaditi kad ste vi u pitanju.
Isti bi ti to mislio i da nije ovih afera ;) da se ne lažemo....vi ste odavno indoktrinirani i lobotomizirani od strane Ricka, pa taman da sveci i evlije hodaju Nou Campom - isto bi pisao.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 apr 2014, 23:13

Lillard je napisao/la:
To smo davno ustvrdili :thumbup:
A utvrdili smo i da su nas od one pobjede u Madridu 2:6 i u Barceloni 5:0 - sve ove godine sudije pogurivale. :salut:
Mada su i te utakmice pod znakom pitanja. kuknjava :plac: kuknjava :plac: kuknjava :plac:

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 03 apr 2014, 23:18

let3 je napisao/la:
Isti bi ti to mislio i da nije ovih afera ;) da se ne lažemo....vi ste odavno indoktrinirani i lobotomizirani od strane Ricka, pa taman da sveci i evlije hodaju Nou Campom - isto bi pisao.
Al zaista je cinjenica da je Barca mafijaski klub. Pa ti pricaj sta hoces. Imas pravo. Tvoje misljenje mada bez dokaza, ali ove zadnje optuzbe protiv Barcelone su de facto stvarne. Sve drugo je irelevantno.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.